אשכול ספאם
נכתב ב- 19/03/2012, 23:32
מורצ'ה // נו.. מור // 16 // סטלנית // משועממת // מצ'וגעת // מאכפת לכם S:
קייטי פרי ראאאאר *~*

No you don't know what its like
when nothing feels alright
You don't know what its like to be like me
נכתב ב- 19/03/2012, 23:35
נכתב ב- 20/03/2012, 04:30
- HomerSimpson אוהב את זה
נכתב ב- 20/03/2012, 07:03
קייטי פרי ראאאאר *~*

נכתב ב- 20/03/2012, 10:18
נכתב ב- 20/03/2012, 10:48
האם אני חבובבבבבבבבוווווווווווווווווו או האם אני גבר? אם אני גבר, אז אני חבובו של גבר. האם אני גבבבבבבבבבבררררררררר או האם אני חבובו? אם אני חבובו, אז אני חבובו גברי!
הלו מורדוק, יש רק חבובו אחד וזה חבובו66.
נכתב ב- 20/03/2012, 11:08
החפצים שלה אצלי באוטו כבר כמה שבועות, כי כל פעם אני מנסה להיפגש עם אמא שלה להביא לה את החפצים.קרייזי?
יש כמה פרטים בסיפור שלך שלא הצלחתי להבין. ממה שכתבת יוצא שהיא חייבת לך 12K וחוץ מזה יש לה בבית חפצים ששייכים לך, קורקט?
מצד שני יש לך בבית גם חפצים שלה.
עכשיו על מה אתה בדיוק מתלונן (בהטעמה שאלתית, לא צדקנית.)?
ולמה אני שואל? כי לפי דעתי אתה יכול לבקש ממנה את המפתח לבית, ולקחת את החפצים בלעדיה, לא? זה לא שאתה איזה זר מהרחוב, נכון?
ובנוגע לחפצים שלה, אז ככה, אם אתה סומך עליה/אמה שיחזירו לך את הכסף, והמצאות החפצים שלה בבית, מפריעים לך פיזית או רגשית, תוריד אותם אצלה באותה הזדמנות, ושלום על ישראל!!!
ומדובר פה על פגישה עם אמא שלה לא איתה, בהתחלה אני רציתי להיפגש איתה, ואז היא אמרה לי שהיא לא יכולה ביום שאמרתי והיא רוצה ביום אחר באותו יום לא יכלתי, ובסוף ביום שהיא אמרה לי שהיא עובדת ערב היא לא באמת עבדה.
אמא שלה כבר שלוש שבועות מתרצת תירוצים ומשקרת, עשתה קטעים לא לעניין, עכשיו בהתחלה רציתי להיפגש איתה ולהגיד תודה על האירוח ובלה בלה בלה, אבל עכשיו זה לא מעניין אותי, ואני רוצה רק להיפתר מהדברים שלה, לקחת את החפצים והכסף שלי ולהשאיר את הכל מאחוריי.
בקיצור יום רביעי אני שם וסוגר את זה אחת ולתמיד.
נכתב ב- 20/03/2012, 11:45
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")
בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)
נכתב ב- 20/03/2012, 12:21
סבבה. אני לא מגיבה יותר מעכשיו לפחות עד מוצש. ביי.עופי את.
קייטי פרי ראאאאר *~*

נכתב ב- 20/03/2012, 14:59
החפצים שלה אצלי באוטו כבר כמה שבועות, כי כל פעם אני מנסה להיפגש עם אמא שלה להביא לה את החפצים.קרייזי?
יש כמה פרטים בסיפור שלך שלא הצלחתי להבין. ממה שכתבת יוצא שהיא חייבת לך 12K וחוץ מזה יש לה בבית חפצים ששייכים לך, קורקט?
מצד שני יש לך בבית גם חפצים שלה.
עכשיו על מה אתה בדיוק מתלונן (בהטעמה שאלתית, לא צדקנית.)?
ולמה אני שואל? כי לפי דעתי אתה יכול לבקש ממנה את המפתח לבית, ולקחת את החפצים בלעדיה, לא? זה לא שאתה איזה זר מהרחוב, נכון?
ובנוגע לחפצים שלה, אז ככה, אם אתה סומך עליה/אמה שיחזירו לך את הכסף, והמצאות החפצים שלה בבית, מפריעים לך פיזית או רגשית, תוריד אותם אצלה באותה הזדמנות, ושלום על ישראל!!!
ומדובר פה על פגישה עם אמא שלה לא איתה, בהתחלה אני רציתי להיפגש איתה, ואז היא אמרה לי שהיא לא יכולה ביום שאמרתי והיא רוצה ביום אחר באותו יום לא יכלתי, ובסוף ביום שהיא אמרה לי שהיא עובדת ערב היא לא באמת עבדה.
אמא שלה כבר שלוש שבועות מתרצת תירוצים ומשקרת, עשתה קטעים לא לעניין, עכשיו בהתחלה רציתי להיפגש איתה ולהגיד תודה על האירוח ובלה בלה בלה, אבל עכשיו זה לא מעניין אותי, ואני רוצה רק להיפתר מהדברים שלה, לקחת את החפצים והכסף שלי ולהשאיר את הכל מאחוריי.
בקיצור יום רביעי אני שם וסוגר את זה אחת ולתמיד.
אני מצטער לומר לך, אבל ניצלו אותך. ספק אם הייתה כאן אהבת אמת.
נכתב ב- 20/03/2012, 15:17
לגביי אהבת אמת, כנראה שלא, מן הסתם אם נפרדנו אז זו לא אהבת אמת. אם הייתה אהבה? בוודאות, מהצד שלי ומהצד שלה, השאלה מתי האהבה הזאת נגמרה מהצד שלה....זה משהו שלעולם לא אדע, וגם זה לא משנה כבר.
נכתב ב- 20/03/2012, 17:16
לא נראה לי שאוכפים את זה, כי אני כל הזמן שם רגליים על הכיסא שמלפניי ולא אומרים לי כלום...
תרשה לי לנסח את עצמי מחדש: אני שונא לצאת, לא רק "לא אוהב". אני יודע שזה עלול להפתיע את רובכם, אבל המקום היחיד שאני אוהב ללכת אליו זה... הקולנוע!
אני חייב לנסות להתקבל לסינמה סיטי, הם נותנים כניסה חופשים לסרטים לעובדים שלהם! אני רוצה לעבוד שם משום שאני צריך כסף, כי הם מציעים את ההטבה השווה הזו, עבודה מעבירה את הזמן וגם תמיד רציתי לעבוד בבית קולנוע!
עבדתי שם איזה חצי שנה. אבל באירועים, שזה יותר שווה! יש הרבה אירועים של סרטים ופרימיירות! פעמיים ראיתי את בר רפאלי מקרוב...ועוד מפורסמים
כל שבוע קיבלתי כרטיסים ל-VIP חינם, אבל עזבתי כי זה עבודה בשחור וחרא של מנהלים הפסידו הרבה עובדים טובים.
אם אתה הולך לעבוד שם תעבוד במזנון או משהו, תטחן מלא פופקורן...
כל פעם הייתי עובר לוקח לי קרטון פופקורן או אפילו בתור ארוחה ב-5 לפנות בוקר שאני מגיע לשם.
יש שם הרבה צעירים וצעירות שאין מצב שאתה לא נהנה מהחבר'ה ששם. בנוסף אם תהיה סדרן,
נראה לי שתרצה מתישהו למות כשתראה בפעם ה-10 את אותו הסרט (כי אתה צריך להיות באולם בזמן הסרט)
או שזאת תהיה ברכה אם תיפול באולם שמקרינים בו בטמן 3
כן על זה לא עושים דבר... אבל אם תוציא פתאום מצלמה ותצלם אז כן יעשו משהו.
אני הייתי שם בחדר בקרה ורואים משם את כל הסרטים שמוקרנים באותו הזמן וכל פעם יש מישהו שכותב אם יש משהו חריג.
ועם כל המצלמות שיש שם לא תהיה בעיה לתפוס את העבריין. כנראה בגלל זה בישראל לא פשוט להפיץ באופן פיראטי.
נכתב ב- 20/03/2012, 19:13
יש שלטים שכתוב שהמקום מצולם באופן קבוע?
לא נראה לי שאוכפים את זה, כי אני כל הזמן שם רגליים על הכיסא שמלפניי ולא אומרים לי כלום...
תרשה לי לנסח את עצמי מחדש: אני שונא לצאת, לא רק "לא אוהב". אני יודע שזה עלול להפתיע את רובכם, אבל המקום היחיד שאני אוהב ללכת אליו זה... הקולנוע!
אני חייב לנסות להתקבל לסינמה סיטי, הם נותנים כניסה חופשים לסרטים לעובדים שלהם! אני רוצה לעבוד שם משום שאני צריך כסף, כי הם מציעים את ההטבה השווה הזו, עבודה מעבירה את הזמן וגם תמיד רציתי לעבוד בבית קולנוע!
עבדתי שם איזה חצי שנה. אבל באירועים, שזה יותר שווה! יש הרבה אירועים של סרטים ופרימיירות! פעמיים ראיתי את בר רפאלי מקרוב...ועוד מפורסמים
כל שבוע קיבלתי כרטיסים ל-VIP חינם, אבל עזבתי כי זה עבודה בשחור וחרא של מנהלים הפסידו הרבה עובדים טובים.
אם אתה הולך לעבוד שם תעבוד במזנון או משהו, תטחן מלא פופקורן...
כל פעם הייתי עובר לוקח לי קרטון פופקורן או אפילו בתור ארוחה ב-5 לפנות בוקר שאני מגיע לשם.
יש שם הרבה צעירים וצעירות שאין מצב שאתה לא נהנה מהחבר'ה ששם. בנוסף אם תהיה סדרן,
נראה לי שתרצה מתישהו למות כשתראה בפעם ה-10 את אותו הסרט (כי אתה צריך להיות באולם בזמן הסרט)
או שזאת תהיה ברכה אם תיפול באולם שמקרינים בו בטמן 3
כן על זה לא עושים דבר... אבל אם תוציא פתאום מצלמה ותצלם אז כן יעשו משהו.
אני הייתי שם בחדר בקרה ורואים משם את כל הסרטים שמוקרנים באותו הזמן וכל פעם יש מישהו שכותב אם יש משהו חריג.
ועם כל המצלמות שיש שם לא תהיה בעיה לתפוס את העבריין. כנראה בגלל זה בישראל לא פשוט להפיץ באופן פיראטי.
נכתב ב- 20/03/2012, 19:44
- Murdock ו CLIPSE אוהבים את זה
נכתב ב- 20/03/2012, 20:05
נכתב ב- 20/03/2012, 20:05
עד החיסול הבא של צה"ל חחטפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה אפשר לשמוע ציפורים מצייצות שוב
נכתב ב- 20/03/2012, 20:08
חחחחחחהאמת שדיברתי על WTML אבל גם תופס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עד החיסול הבא של צה"ל חח
טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה אפשר לשמוע ציפורים מצייצות שוב
- Dolevv אוהב את זה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים