הסרט די פופולארי בקרב חובבי האימה משום מה. מילא הוא "רק" לא היה טוב כמו שעושים ממנו, אבל הוא ממש מחורבן!זה הגיוני הציון הזה?
והשני אפילו מצליח להיות יותר גרוע מהראשון...
המדרון, סרט מפגר לגמרי.
http://www.imdb.com/title/tt0435625/
אשכול ספאם
נכתב ב- 07/04/2012, 18:06
נכתב ב- 07/04/2012, 18:07
אחי ורואים בבירור שאתה מושפע מכל מיני רבנים ומסיונרים ששטפו לך את המוח. הטקסטים והסיסמאות שאתה חוזר עליהם מתחילת הדיון זהים לכל מיני רבנים גזענים בכל מיני סמינרים של התחזקות..
אתם רואים שאנשים הם מושפעי תקשורת ותרבות הכלום?
נכתב ב- 07/04/2012, 18:07
דוראל אתה מאוד טועה, חבל שאתה מסיק מסקנות ושוב עושה לי רצח אופי, זאת לא הפעם הראשונה.
אבל בקטנה, זה אתה...אז אני סולח, אוהב אותך למרות שאתה אומר שאני לא אדם חכם ומזלזל בי בכלליות.
נכתב ב- 07/04/2012, 18:14
לא עושה רצח אופי, האנשים היחידים ששמעתי אותם מדברים נגד תרבות המערב כמו שאתה מדבר זה רק כל מיני אנשים שמושפעים מרבנים או משייחים שמנסים לדכא להם את המחשבה העצמית.אתה ציני, אבל בכל זאת...למה לך להעלב מאדם שאתה לא מכיר? תעשה כמוני, תתעלם.
דוראל אתה מאוד טועה, חבל שאתה מסיק מסקנות ושוב עושה לי רצח אופי, זאת לא הפעם הראשונה.
אני מזלזל בך בגלל שאתה זלזלת באבא שלי ה"אתאיסיט הטיפש", אז כן, זה הפך לאישי.אבל בקטנה, זה אתה...אז אני סולח, אוהב אותך למרות שאתה אומר שאני לא אדם חכם ומזלזל בי בכלליות.
ואגב זה שאתה לא חכם זאת עובדה מבחינתי, הידע שלך דל מאוד, אני רואה את זה. גם אני לא חכם גדול, אבל אני עדיין חושב שאני יותר חכם ממך, ואני מניח שזה הדדי, לא ממש אכפת לי.
נכתב ב- 07/04/2012, 18:15
זה מעצבן לחזור כל פעם משבועיים-שלוש בצבא ולהתחיל להוריד את כל הסדרות
נכתב ב- 07/04/2012, 18:18
לא עושה רצח אופי, האנשים היחידים ששמעתי אותם מדברים נגד תרבות המערב כמו שאתה מדבר זה רק כל מיני אנשים שמושפעים מרבנים או משייחים שמנסים לדכא להם את המחשבה העצמית.
אתה ציני, אבל בכל זאת...למה לך להעלב מאדם שאתה לא מכיר? תעשה כמוני, תתעלם.
דוראל אתה מאוד טועה, חבל שאתה מסיק מסקנות ושוב עושה לי רצח אופי, זאת לא הפעם הראשונה.אני מזלזל בך בגלל שאתה זלזלת באבא שלי ה"אתאיסיט הטיפש", אז כן, זה הפך לאישי.אבל בקטנה, זה אתה...אז אני סולח, אוהב אותך למרות שאתה אומר שאני לא אדם חכם ומזלזל בי בכלליות.
ואגב זה שאתה לא חכם זאת עובדה מבחינתי, הידע שלך דל מאוד, אני רואה את זה. גם אני לא חכם גדול, אבל אני עדיין חושב שאני יותר חכם ממך, ואני מניח שזה הדדי, לא ממש אכפת לי.
זהו, שאני תמיד מדבר כאן על זה שלאנשים אין כבר דעה אישית באמת.
זה כמו לשמוע רובוטים מדקלמים מה שהם שמעו, ולא סתם כי ככה אני חושב, אלא זה מה שאני רואה ביום יום.
אם זה מפריע לי? לא כל כך...כי ככה קל לשחק להם בראש ולדעת מה התשובה שהם רוצים לשמוע.
העבודה שלי היא מאוד צבועה, אבל בחיי היום יום אני דיי דעתן, רק למי שרוצה לשמוע כמובן...לא חופר כמו ההוא עם ה22 הודעות שלו חח
נכתב ב- 07/04/2012, 18:23
איך זה בתור דעתנות?
- eladfo אוהב את זה
נכתב ב- 07/04/2012, 18:27
סבבה, אני אמרתי את דעתי עליך בלי להתבייש. סה"כ אני חושב שאתה בנאדם סבבה וחברותי עם כוונות טובות, אבל אתה גם שחצן ומתנשא על כלום ומעיר הערות מטומטמות ומתנשאות מדי פעם כמו זאת של "כל האתאיסטים טיפשים". מקווה שבעתיד תפתח איזשהי ביקורת עצמית ותבין מה לא בסדר אצלך.
איך זה בתור דעתנות?
אני מקבל את זה, אבל לפני הכל...אני מציע לאחרים לראות מה לא בסדר אצלם לפני שהם מבקרים אותי, או מישהו בכלל.
להתעסק באחרים זה תמיד יותר קל, אם אתה מזהה בי שחצנות, זה אולי בגלל שגם בך היא קיימת במובן מסוים.
בנוסף להכל אני גם פסיכולוג, מה תגיד על זה? חח
נכתב ב- 07/04/2012, 18:32
חח תאמין לי אחי שיש לי הרבה ביקורת עצמית ויש לי גם הרבה חסרונות, הם פשוט לא רלוונטים לנושא הזה.
סבבה, אני אמרתי את דעתי עליך בלי להתבייש. סה"כ אני חושב שאתה בנאדם סבבה וחברותי עם כוונות טובות, אבל אתה גם שחצן ומתנשא על כלום ומעיר הערות מטומטמות ומתנשאות מדי פעם כמו זאת של "כל האתאיסטים טיפשים". מקווה שבעתיד תפתח איזשהי ביקורת עצמית ותבין מה לא בסדר אצלך.
איך זה בתור דעתנות?
אני מקבל את זה, אבל לפני הכל...אני מציע לאחרים לראות מה לא בסדר אצלם לפני שהם מבקרים אותי, או מישהו בכלל.
להתעסק באחרים זה תמיד יותר קל, אם אתה מזהה בי שחצנות, זה אולי בגלל שגם בך היא קיימת במובן מסוים.
בנוסף להכל אני גם פסיכולוג, מה תגיד על זה? חח
ותסלח לי אבל אני לא קונה את הבולשיט הזה שמה שמפריע לי באחרים קיים גם בי, אני לא שחצן ואני לא מרגיש שיש לי על מה להשתחצן, אני אדם ממוצע ורגיל.
בקיצור עייפתי מהדיון הזה חח.
נכתב ב- 07/04/2012, 18:35
נכתב ב- 07/04/2012, 18:40
RSS.>גידו יש דרך שהטורנט יוריד לי סדרות אוטומטית?
http://www.utorrent....help/guides/rss
(אבל אתה צריך שהמחשב יהיה דלוק והיוטורנט יהיה פתוח בזמן שהפרק יוצא)

נכתב ב- 07/04/2012, 18:56
נכתב ב- 07/04/2012, 18:59

היה מסובך, אבל יצא טוב בסוף.
- cRaZy-BoY ו Sparkles אוהבים את זה

נכתב ב- 07/04/2012, 19:08
וואו ענק, איך הצלחת?
היה מסובך, אבל יצא טוב בסוף.

גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 07/04/2012, 19:37
שמע קליפס, אתה מוכרח לשנות את הגישה שלך בחיים.
מצד אחד אתה מאחל למישהו את הבחורות שהיית איתן בחיים (דומה לזה שאתה מאמין שרותם לא חווה 10 אחוזים מהחוויות שלך בחיים) ומצד שני אתה נעלב כשמישהו מזכיר את זה שיש לך דלקן.
לדעתי הזכרת את זה הרבה יותר מפעמיים והאמת היא שאתה מפרט המון על החיים שלך ברמה הרברבנית, שים לב לזה. כנראה שהוא הזכיר את זה כי היה דפוס חוזר.
דבר שני, "אתאיסטים טפשים". WTF מה קורה לך?
זה נורא מפגר לחשוב שהכל נוצר מאמא טבע אבל נאור מאוד לחשוב שיש איזה זאוס בשמיים שיצר לי הכל בשבעה ימים עם שטויות של תפוחים?
אתה שוב קובע דברים על אחרים מבלי לבדוק עובדות או לחשוב איך אתה יוצא כאן.
זה מעט ילדותי להגיד:
רוב האנשים החכמים שאני מכיר הם אתאיסטים שלא שוללים את הדיעות של המאמינים. אגב, גם הרבה מאוד מהם לא ימניים. (ולא שמאלנים קיצוניים)
לדעתי כן, כי זה עצוב לחיות בהכחשה, מבחינתי אתאיסטים הם טיפשים.
לא הייתי מספיק ברור שאמרתי את זה?
אתה קבעת שיש כאלה חכמים, אני עדיין לא פגשתי כאלה.
הם בדרך כלל אנשים הזוים ודיכאונים שמקללים את היום שהם נולדו, זה לא בדיוק אדם נורמטיבי עם היגיון בריא.
מי אדם חכם? מי שלומד באוניברסיטה וקורא ספרים?
וכן, בד"כ מי שלומד באונ' ומי שקורא ספרים הוא חכם יותר מהאיש הממוצע.
לקרוא ספרים זה לא בנאלי, זה דורש לא מעט דימיון והשקעה.
ללמוד באונ'? צריך בשביל זה להשקיע בעבר שלך כדי להתקבל. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל אני מניח שרוב הלומדים הם חכמים יותר מהממוצע.
שוב אתה משתחצן וקובע עובדות חסרות תוכן על אחרים.
עזבו...אתם בלי ראש פתוח ולא מודעים לסביבה ולעולם שאתם חיים בו.
אין לכם חוות דעת משל עצמכם, אתם בדיוק הדוגמא לאנשים שהושפעו על ידיי התקשורת.
בלי ראש פתוח? הכי ראש פתוח בארץ.
אנחנו שום דוגמה לשום תקשורת. יש ילדים חרדיים מפלצות קטנות שיש להם את הדיעות של הרבי הפדופיל שלהם ותו לא.
ילדים חילוניים להורים סבירים יקראו, ילמדו חשבון אפילו כבר בגן וילמדו חינוך מיני בבית הספר ולא ישריצו לי קבוצת כדורגל.
נורא קשה לעשות דו שיח עם אדם שכל הודעה שנייה שלו היא פליטת פה ילדותית על משתתף השיח השני בלי שום סיבה מלבד שאין לך מה לענות. אתה בפינה ואין אחרת להגיב.
בנתיים, אתם אידיוטים חסרי היגיון.
שים לב להודעות שלך, אתה יוצא בהן נורא שחצן, נורא לא בטוח בעצמך. (המון הודעות שלך מסתיימות ב"חח" משום מה)
אגב, לא הייתי משקיע ככה בהודעה ארוכה אם לא הייתי מעריך אותך. אתה בכלל לא מאוס נגיד כמו ג'ולס.
אבל לדעתי כן יש מקום שתשנה את סגנון הכתיבה שלך.
זה יותר מבסדר גמור להאמין במה שאתה רוצה אבל רבאק, כבד את השאר.
אני הולך לראות היום ג'אמפ סטריט 21 או אמריקן פאי החדש. בכל מקרה אראה את שניהם בקולנוע לדעתי, השאלה למה יהיה כרטיסים היום.
- IlanVic, dorel310, eladfo ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 07/04/2012, 19:49
תודהRSS.
>גידו יש דרך שהטורנט יוריד לי סדרות אוטומטית?
http://www.utorrent....help/guides/rss
(אבל אתה צריך שהמחשב יהיה דלוק והיוטורנט יהיה פתוח בזמן שהפרק יוצא)
נכתב ב- 07/04/2012, 19:56
תראה את "רחוב ג'אמפ 21", סרט ממש מצחיק!אני הולך לראות היום ג'אמפ סטריט 21 או אמריקן פאי החדש. בכל מקרה אראה את שניהם בקולנוע לדעתי, השאלה למה יהיה כרטיסים היום.
נכתב ב- 07/04/2012, 20:09
רק דבר אחד,
אני חושב שגם לך יש מה ללמוד בכיבוד אחרים ודעות שלהם.
שמעתי הרבה התבטאויות מאוד קיצוניות שלך כלפי אנשים עם דעות שמנוגדות לשלך, ולדעתי אתה צריך להרגיע קצת בעניין הזה.
גם חרדים הם בני אדם, ומגיע להם זכויות אדם וזכויות אזרח כמו שלך מגיע, ואמונה שונה משלך לא הופכת אותם ל"מפלצות מוצצות דם".
גם לקרוא לילדים קטנים שהדעות שלהם עדיין לא התגבשו ויספיקו להשתנות עוד מספיק פעמים "מפלצות ואנשים סוג ב" וכ"אנשים שצריך לגנוז" מזעזע ומחליא.
וCLIPSE,
תהיה לי בריא.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 07/04/2012, 20:19
אילן רק מה אני קשור לחרדים? אף פעם לא דיברתי עליהם...לא הבנתי, אתה טועה בבנאדם
עריכה: אה, לברק...
פיי ג'י הארווי מלכה, אני שומע את השיר הזה בלופ כבר שעה:
נכתב ב- 07/04/2012, 20:22
ברק, באתי לכתוב תגובה לCLIPSE, אבל אני חושב שהתגובה שלך די ממצה את העניין.
רק דבר אחד,
אני חושב שגם לך יש מה ללמוד בכיבוד אחרים ודעות שלהם.
שמעתי הרבה התבטאויות מאוד קיצוניות שלך כלפי אנשים עם דעות שמנוגדות לשלך, ולדעתי אתה צריך להרגיע קצת בעניין הזה.
גם חרדים הם בני אדם, ומגיע להם זכויות אדם וזכויות אזרח כמו שלך מגיע, ואמונה שונה משלך לא הופכת אותם ל"מפלצות מוצצות דם".
גם לקרוא לילדים קטנים שהדעות שלהם עדיין לא התגבשו ויספיקו להשתנות עוד מספיק פעמים "מפלצות ואנשים סוג ב" וכ"אנשים שצריך לגנוז" מזעזע ומחליא.
וCLIPSE,
תהיה לי בריא.
אוף אני מסכים איתך במאה אחוז.
זה מזעזע, מחריד ודפוק... ובאמת השתמשתי במילים קיצוניות אבל הדעה נשארה דומה. ההתבטאויות של הילדים זעזעו אותי והיו ממש כמו התבטאויות של רוצחי עם לעתיד.
בקשר למובלט הראשון, חרדים הם בני אדם, כן. ואני מכיר חרדים נפלאים וגם כאלו ששרתו בצבא. אני לעולם לא מתכוון (ובאמת שלא, למרות שזה נראה ככה כי הרי כל הדוגמאות שאנשים מביאים כאן הם על "חרדים רעים". לא ראיתי כאן כתבה "חרדי הציל כבש מבולען בנגב" כמו שאפשר לראות מדי פעם.) לחרדים ככלל אלא בפרט לאותו מקרה עליו אנחנו מדברים. (ואני הרבה פעמים מגזים משום שאני מתעצבן)
מהצד? הדברים שלי כנראה נראים נוראיים.
בכל מקרה, כן אשים לב להבא כיצד אני מתבטא.
אתם תסלחו לי אם אני אגיד שאין לי כוח להגיב לזה? בגדול אתם טועים, אבל להסביר את עצמי גם ככה לא יעזור.
אלוהים, (אירוני, אה?) זה בדיוק מה שאמרתי... "בגדול אתה טועים" אין אמירה מתנשאת מזו. לפחות כשהיא מגיעה בלי הסבר.
"אבל להסביר..." כן, שוב אתה בפינה בלי יכולת להסביר עם התירוץ הילדותי שמתאים לילדים בני 6-8 "אתם לא תבינו".
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים