קליפס אם אתה חושב שאתעלם מכך שאתה קורא לנו אדיוטים בפנים אתה טועה.
ובמקום להתנצל או להבין שטעית כי אתה טועה, והנה אני אחדש לך זה קורה לפעמים לכולם. אנשים טועים. אלה החיים. גם אתה, מר מושלם יודע הכל, טועה לפעמים.
כל כך קשה לי להתעלם ממך, כנראה כי פעם(עד לא מזמן) החזקתי ממך אחד הגברים בפורום, ועכשיו אני חושב שאתה אדיוט מושלם. אני אחסוך לך תאחי ותגבר, כי אתה לא, הרשה לי לפנות למתנשא כמוך כמו שמגיע לו.
דבר ראשון ברק אין עליך.
תמיד חשבתי שאתה מתנסח בצורה מעולה, ושוב הוכחת את טענתי. כל מילה בסלע.
אני אסביר לך קליפס למה אני אמשיך ואעלה את הנושא הזה.
אתה צודק בחלק מהדברים שאמרת, לגיטימי שלכל אדם תהיה דיעה שלו. ואף רצוי שתהיה שונה משל האחרים כדי שהעולם לא יהיה משעמם.
אבל יש דעות שהן אינן לגיטימיות.
לדוגמא: אתה חושב שאנחנו אדיוטים וזה סבבה מבחינתך. זו לדוגמא דעה לא לגיטימית.
מבחינתך הכל בסדר, אנחנו אדיוטים וטועים בהשקפת עולמינו. לא משנה מה נגיד אתה הצודק כי ככה החלטת. אני חייב לציין שהצבת רמת שיחה מאוד גבוהה. ובוגרת כמובן...
והגישה של אתה אין לך מושג ואנחנו כן טובה? עד שלא תתנו לי הסבר אחר, אני אמשיך להגיד שאתם אידיוטים.
עם דעה של אחרים, שהולכים אחרי מובילי דעת קהל ותרבות המערב.
הבאתי לך הסבר אחר, התעלמת מהודעתי והודעת דורל לחלוטין.
יאמר לזכותך שאתה יודע לשנות נושא בזמן, ואולי הצלחת לחמוק מהאש הגדולה שגרמת אבל אני לא אוותר על ההתנשאות המזלזלת שלך או של כל אחד אחר לגבי.
חחחח זה לא איכפת לי מה אתם חושבים עליי, למרות שאתם טועים לגמרי, אבל נזרום.
על מה השחצנות? מה כבר אמרתי? אתם בוחרים לקחת את זה לכיוון הזה ולא אני, כנראה משהו מפריע לכם בי, זאת הבעיה שלכם לא שלי.
ואתם לוקחים את זה למקום של דת למרות שאמרתי שאני לא דתי, ואפילו לא מסורתי, ואין טעם להתווכח על זה בכלל.
ואתם, מוכיחים שזה שאמרתי לכם אידיוטים זה צודק, כי אתה אתם ישר תוקפים, זה פחדנות.
חג שמח :-) 
חחח ממש ילד קטן שעושה דווקא. אנחנו טועים כי ככה החלטת.
אנחנו אלה בכלל שבחרנו לקחת את דיון האטאיסט לכיוון שלך, כי קראנו לך אדיוט ושמנו זין על דעותיך.
אנחנו ואנחנו... להזכירך צריכים שניים לטנגו.
בדיוק, לתקוף אותי זה הכי קל.
אני באתי ודיברתי על הנקודה של הבריאה, על זה שאתיאסט לוקח הכל כמובן מאליו...
בעולם היפה והחכם הזה, ופה התחילו לתקוף אותי על דת על דברים בכלל לא קשורים.
מדברים פה על דוגמאות, תנו אחת! אחת! להגיד יש ויש זה זה תשובה של אידיוט גמור, וזה מה שעשיתם.
לא קליפס. אל תעוות דברים ואל תפלסף. זה סבבה לדבר על דברים גם אם לא מסכימים כל עוד לא משקרים.
אתה תקפת אותנו בכך שקראת לאטאיסטים (שהם חלק חשוב לפחות מחיי וכנראה של עוד רבים שהתלהמו עליך) פחדנים, טיפשים ואידיוטים.
אתה לא באת ודיברת על נקודת הבריאה, אתה באת ואמרת שאטאיסטים הם טיפשים, פחדנים ואנחנו אדיוטים.
אז לא סתם התחילו לתקוף אותך. אם עדיין לא הבנת קרא שוב את ההודעה שלי מקווה שהאסימון יפול בסוף.
לדעתי כן, כי זה עצוב לחיות בהכחשה, מבחינתי אתאיסטים הם טיפשים.
לא הייתי מספיק ברור שאמרתי את זה?
אתה קבעת שיש כאלה חכמים, אני עדיין לא פגשתי כאלה.
הם בדרך כלל אנשים הזוים ודיכאונים שמקללים את היום שהם נולדו, זה לא בדיוק אדם נורמטיבי עם היגיון בריא.
"מדברים פה על דוגמאות, תנו אחת! אחת! להגיד יש ויש זה זה תשובה של אידיוט גמור, וזה מה שעשיתם."
על ראש החמור בוער הקובע.
אתה זה שממשיך להכפיש אתאיסטים בלי שום היגיון או ביסוס. אני יכול לתת לך דוגמא לאלף אתאיסטים גאונים, ואישית אני מכיר לפחות חמישה. אתה חוץ מלגנות אותם לא הבאת דוגמא אחת על טיפשותם.
אני חושב על מה שקורה כאן וצוחק מרוב גיחוך.
כמו שאני אגיד שחייזרים הם חזקים, כי ככה זה מבחינתי ועד שתוכיח לי אחרת אני צודק.
אני מקווה שהמח המתנשא שלך יצליח להבין שבאמת טעית,
ושאולי תחזור בך ותוכיח שנשארה בך זכר של גבריות.
עריכה: אני אעריך אתזה אם במקום שוב לשנות נושאים, ולהגיד כמה שאני לא בסדר כי אני תוקף אותך,
תנסה להגיב כמו בנאדם. והכי חשוב שתזכור שאם לא היה לי אכפת ממך בכלל לא הייתי מגיב.