כי אתה שה תמים, נכון?חח מה מצחיק?
מה שאמרת מתלבש גם על המקרה של ג'ולס.
נכתב ב- 10/04/2012, 19:50
כי אתה שה תמים, נכון?חח מה מצחיק?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 10/04/2012, 19:59
צודק. צודק, לזכותי יאמר שאין להשוות בין זיפק וקליפס למה שג'ולס עשה, אבל אני עדיין עושה לו עוול.כי אתה שה תמים, נכון?
חח מה מצחיק?
נכתב ב- 10/04/2012, 20:13
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 10/04/2012, 20:16
נכתב ב- 10/04/2012, 20:56
נכתב ב- 10/04/2012, 21:02

נכתב ב- 10/04/2012, 21:03
נכתב ב- 10/04/2012, 21:18
זיפק דיבר כמו חרא לכל מיני אנשים, עכשיו שיטעם מהדייסה של עצמו.צודק. צודק, לזכותי יאמר שאין להשוות בין זיפק וקליפס למה שג'ולס עשה, אבל אני עדיין עושה לו עוול.
כי אתה שה תמים, נכון?
חח מה מצחיק?
ג'ולס מהיום אני לא מלבין פניך ברבים יותר

נכתב ב- 10/04/2012, 21:25
מה כבר ג'ולס עשה?
מצטער גבר, אבל ג'ולס לא עשה לי (וגם לא לאף אחד אחר ממה שאני ראיתי) כלום ובחיים לא קפצתי עליו כדי להיות "אחד מהחבר'ה".
מצד שני, קליפס קרא לי (ויחסית להרבה אנשים כאן בפורום) טיפש ופחדן, ובפומבי, וכל הקריאות שהיו נגדו היו יותר ממוצדקות.
נכתב ב- 10/04/2012, 21:35
נכתב ב- 10/04/2012, 21:37
פרסומת בהוט:
"'פסח אקשן' - ספיישל סרטי אקשן מטורף רק בערוץ HOT Action ורק בפסח"
רגע, אז מה משודר בערוץ כל שאר השנה?
"What we like to do is come up with a solution, and make it happen"
"Not always in that order"-

נכתב ב- 10/04/2012, 21:41
אני לא חושב שאם קליפס היה אומר שכל הדתיים טיפשים היית אומר אותו דבר. אני אוהב את קליפס אבל הוא הרוויח את היחס הזה בהתבטאויות המתנשאות והמזלזלות שלו.לגבי קליפס, זה כבר היה ריב, אף צד לא באמת היה תמים.
נכתב ב- 10/04/2012, 21:48
היו כאלה בוויכוח שאמרו את זה ולא התערבתי.אני לא חושב שאם קליפס היה אומר שכל הדתיים טיפשים היית אומר אותו דבר. אני אוהב את קליפס אבל הוא הרוויח את היחס הזה בהתבטאויות המתנשאות והמזלזלות שלו.
לגבי קליפס, זה כבר היה ריב, אף צד לא באמת היה תמים.

נכתב ב- 10/04/2012, 21:54
לא זכור לי שאף אחד לא אמר שכל הדתיים טיפשים.היו כאלה בוויכוח שאמרו את זה ולא התערבתי.
אני לא חושב שאם קליפס היה אומר שכל הדתיים טיפשים היית אומר אותו דבר. אני אוהב את קליפס אבל הוא הרוויח את היחס הזה בהתבטאויות המתנשאות והמזלזלות שלו.
בוויכוח על "עם יש אלוהים" אני לא מתערב ושהצדדים ישברו את הראש, אם זה היה משהו יותר אקטואלי אולי היה יותר אכפת לי.
נכתב ב- 10/04/2012, 21:54
העיקר לא להגזים.ג'ולס הוא צואת אדם שגם הזמר המזרחי לא ברא. אין לי אפילו ייצור נחות להשוות אותו אליו.
מה כבר ג'ולס עשה?
מצטער גבר, אבל ג'ולס לא עשה לי (וגם לא לאף אחד אחר ממה שאני ראיתי) כלום ובחיים לא קפצתי עליו כדי להיות "אחד מהחבר'ה".
מצד שני, קליפס קרא לי (ויחסית להרבה אנשים כאן בפורום) טיפש ופחדן, ובפומבי, וכל הקריאות שהיו נגדו היו יותר ממוצדקות.

נכתב ב- 10/04/2012, 21:57
מה כבר ג'ולס עשה?
ג'ולס הוא צואת אדם שגם הזמר המזרחי לא ברא. אין לי אפילו ייצור נחות להשוות אותו אליו.
קליפס ילד קטן. למל"מ. הוא פשוט עדיין לא התבגר ולא יודע להגיב כמו בחור בוגר... (גם שים לב שבכל השיחה שלי איתו אפילו קללה אחת לא נפלטה מפי)
נכתב ב- 10/04/2012, 21:58
לא קראתי הכל אבל ממה שקראתי דיברו על אלוהים, גם אני אתאיסט ולא אכפת לי שיקראו לי איך שירצו כל עוד זה נוגע לאמונה שלי.לא זכור לי שאף אחד לא אמר שכל הדתיים טיפשים.
היו כאלה בוויכוח שאמרו את זה ולא התערבתי.
אני לא חושב שאם קליפס היה אומר שכל הדתיים טיפשים היית אומר אותו דבר. אני אוהב את קליפס אבל הוא הרוויח את היחס הזה בהתבטאויות המתנשאות והמזלזלות שלו.
בוויכוח על "עם יש אלוהים" אני לא מתערב ושהצדדים ישברו את הראש, אם זה היה משהו יותר אקטואלי אולי היה יותר אכפת לי.
והויכוח ברובו כלל לא היה על אלוהים אלא על הגישה המזלזלת של קליפס כלפי מי שחושב אחרת ממנו למרות שדעתו לא מבוססת על עובדות אלא על אמונה, הבדל שמיים וארץ. כשהויכוח הפך להיות על אלוהים אני לא נכנסתי לזה, וציינתי מספר פעמים במהלך הויכוח עם קליפס שאינני אתאיסט.

נכתב ב- 10/04/2012, 22:00

נכתב ב- 10/04/2012, 22:02
לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי, אבל מבחינתי זה מעצבן באותה מידה, מה שמותר לדתיים אסור לאתאיסטים או לחילונים? שטויות. בחיים שלי לא זלזלתי באורח חיים של מישהו אחר, לעומת זאת היו דתיים שזלזלו באורח החיים החילוני שלי. הדתיים לא יותר טובים ממני בגלל שהם דתיים, זה הכל קשור באופי של הבנאדם וההתנהגות שלו. אתה רוצה להתייחס בצורה סלחנית יותר לדתיים? בכיף שיהיה לך, אני מתייחס לבנאדם ולא לקבוצה שאליה הוא שייך.לא קראתי הכל אבל ממה שקראתי דיברו על אלוהים, גם אני אתאיסט ולא אכפת לי שיקראו לי איך שירצו כל עוד זה נוגע לאמונה שלי.
לא זכור לי שאף אחד לא אמר שכל הדתיים טיפשים.
והויכוח ברובו כלל לא היה על אלוהים אלא על הגישה המזלזלת של קליפס כלפי מי שחושב אחרת ממנו למרות שדעתו לא מבוססת על עובדות אלא על אמונה, הבדל שמיים וארץ. כשהויכוח הפך להיות על אלוהים אני לא נכנסתי לזה, וציינתי מספר פעמים במהלך הויכוח עם קליפס שאינני אתאיסט.
לקרוא למישהו מטומטם כי הוא מאמין או לא מאמין זו סתם אידיוטיות, לקרוא למישהו מטומטם כי הוא "חי אורך חיים דתי זה כבר יותר מעצבן.
נכתב ב- 10/04/2012, 22:08
מה שאמרתי עובד גם הפוך, גם דתי לא צריך לצחוק על אורך חיים של חילוני.לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי, אבל מבחינתי זה מעצבן באותה מידה, מה שמותר לדתיים אסור לאתאיסטים או לחילונים? שטויות. בחיים שלי לא זלזלתי באורח חיים של מישהו אחר, לעומת זאת היו דתיים שזלזלו באורח החיים החילוני שלי. הדתיים לא יותר טובים ממני בגלל שהם דתיים, זה הכל קשור באופי של הבנאדם וההתנהגות שלו. אתה רוצה להתייחס בצורה סלחנית יותר לדתיים? בכיף שיהיה לך, אני מתייחס לבנאדם ולא לקבוצה שאליה הוא שייך.
לא קראתי הכל אבל ממה שקראתי דיברו על אלוהים, גם אני אתאיסט ולא אכפת לי שיקראו לי איך שירצו כל עוד זה נוגע לאמונה שלי.
לא זכור לי שאף אחד לא אמר שכל הדתיים טיפשים.
לקרוא למישהו מטומטם כי הוא מאמין או לא מאמין זו סתם אידיוטיות, לקרוא למישהו מטומטם כי הוא "חי אורך חיים דתי זה כבר יותר מעצבן.

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים