עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#35861 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2012‏, ‎22:15

לגבי קליפס, זה כבר היה ריב, אף צד לא באמת היה תמים.

אני לא חושב שאם קליפס היה אומר שכל הדתיים טיפשים היית אומר אותו דבר. אני אוהב את קליפס אבל הוא הרוויח את היחס הזה בהתבטאויות המתנשאות והמזלזלות שלו.

היו כאלה בוויכוח שאמרו את זה ולא התערבתי.
בוויכוח על "עם יש אלוהים" אני לא מתערב ושהצדדים ישברו את הראש, אם זה היה משהו יותר אקטואלי אולי היה יותר אכפת לי.

לא זכור לי שאף אחד לא אמר שכל הדתיים טיפשים.
והויכוח ברובו כלל לא היה על אלוהים אלא על הגישה המזלזלת של קליפס כלפי מי שחושב אחרת ממנו למרות שדעתו לא מבוססת על עובדות אלא על אמונה, הבדל שמיים וארץ. כשהויכוח הפך להיות על אלוהים אני לא נכנסתי לזה, וציינתי מספר פעמים במהלך הויכוח עם קליפס שאינני אתאיסט.

לא קראתי הכל אבל ממה שקראתי דיברו על אלוהים, גם אני אתאיסט ולא אכפת לי שיקראו לי איך שירצו כל עוד זה נוגע לאמונה שלי.
לקרוא למישהו מטומטם כי הוא מאמין או לא מאמין זו סתם אידיוטיות, לקרוא למישהו מטומטם כי הוא "חי אורך חיים דתי זה כבר יותר מעצבן.

לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי, אבל מבחינתי זה מעצבן באותה מידה, מה שמותר לדתיים אסור לאתאיסטים או לחילונים? שטויות. בחיים שלי לא זלזלתי באורח חיים של מישהו אחר, לעומת זאת היו דתיים שזלזלו באורח החיים החילוני שלי. הדתיים לא יותר טובים ממני בגלל שהם דתיים, זה הכל קשור באופי של הבנאדם וההתנהגות שלו. אתה רוצה להתייחס בצורה סלחנית יותר לדתיים? בכיף שיהיה לך, אני מתייחס לבנאדם ולא לקבוצה שאליה הוא שייך.

מה שאמרתי עובד גם הפוך, גם דתי לא צריך לצחוק על אורך חיים של חילוני.
אני חילוני וכל החיים הסתובבתי עם דתיים ולאף אחד אורך החיים שלי לא הפריע, וכמובן הפוך, ככה שלא נתקלתי בזה.

אז עכשיו הבנתי את הכוונה שלך, ואני מסכים איתה.
שלא תבין אותי לא נכון, רוב הדתיים שאני מכיר הם אנשים טובים, חלק גדול מהמשפחה המורחבת שלי הם דתיים ורובם אנשים טובים, למעשה הבנאדם הכי טוב שפגשתי הוא הרב שלימד אותי לבר המצווה ועליו יש לי רק מילים טובות. אני פשוט לא שופט אנשים לפי האמונה שלהם או אורח החיים שלהם, אלא לפי ההתנהגות שלהם ואופיים כבני אדם. אם אתה גם חושב ככה אז אין לנו חילוקי דעות. :)

#35862 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2012‏, ‎22:38

תאמינו לי הישראלים זה משהו, בחיים שלי לא ראיתי את טבריה כל כך מפוצצת ואני כמעט שם כל פסח.
מרוב שהיה מפוצץ היינו צריכים להתפשר על חוף חוקוק שבסופו של דבר הפתיע אותי לטובה.

אם זה היה תלוי בי הייתי נשאר שם יותר מיומיים.
בנוסף להכל השמידו את האגם הנעלם במנחמיה, איזה ביזיון...אין דברים כאלה, היה אחד המקומות הקסומים בארץ.

#35863 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2012‏, ‎23:19

מה כבר ג'ולס עשה?
מצטער גבר, אבל ג'ולס לא עשה לי (וגם לא לאף אחד אחר ממה שאני ראיתי) כלום ובחיים לא קפצתי עליו כדי להיות "אחד מהחבר'ה".
מצד שני, קליפס קרא לי (ויחסית להרבה אנשים כאן בפורום) טיפש ופחדן, ובפומבי, וכל הקריאות שהיו נגדו היו יותר ממוצדקות.

ג'ולס הוא צואת אדם שגם הזמר המזרחי לא ברא. אין לי אפילו ייצור נחות להשוות אותו אליו.
קליפס ילד קטן. למל"מ. הוא פשוט עדיין לא התבגר ולא יודע להגיב כמו בחור בוגר... (גם שים לב שבכל השיחה שלי איתו אפילו קללה אחת לא נפלטה מפי)

תקשיב גבר, ג'ולס הוא ילד בן 15 והוא לא מבין כל כך מה הוא כותב... לא נראה לך שהוא נעלב מהמילים האלה שאתה שופך עליו? הוא יתבגר ויפסיק עם השטויות שלו.

חחח..נראה לך ממה שהחלאה הזאת ברק אומר?
רק אתמול הוא קרא אפילו לWTML "מפלצת", משהו לא בסדר בבן אנוש הזה.

#35864 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/04/2012‏, ‎23:31

כמה שטויות כתבו עליי בזמן שלא הייתי כאן, איבדו כאן פרופורציות.
שניר היחיד שהבין לאן חתרתי באמת, ככה שתסלחו לי אם אני לא אגיב לכל מה שכתבתם, זה בלתי אפשרי.

וגם קל לי להעביר את זה הלאה, כמו שאמרתי וכנראה התעלמו מזה...אני לא חייב לתת לכם דין וחשבון, ואתם לא לי.
כל מי שבחר לעשות לי רצח אופי הוא איש קטן, שיהיה לבריאות.

#35865 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎00:21

כמה שטויות כתבו עליי בזמן שלא הייתי כאן, איבדו כאן פרופורציות.
שניר היחיד שהבין לאן חתרתי באמת, ככה שתסלחו לי אם אני לא אגיב לכל מה שכתבתם, זה בלתי אפשרי.

וגם קל לי להעביר את זה הלאה, כמו שאמרתי וכנראה התעלמו מזה...אני לא חייב לתת לכם דין וחשבון, ואתם לא לי.
כל מי שבחר לעשות לי רצח אופי הוא איש קטן, שיהיה לבריאות.

איזה יופי השורה השניה שלך, אני נכנס בד"כ בלילה וראיתי שהיה על זה שיחה רצינית,
ורציתי להגיב, אבל סגרת את זה כבר,
רואים, קליפס לא חושב שאתם טיפשים, הוא חושב שהמחשבה שבאתי משום מקום ואני הולך לשום מקום טיפשית.

בקשר לפגי123,
כתבת שאני ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו וערס טיפש,
אבל שים לב מה אתה עשית (יש שתי אופציות)
1, אתה מישהו מהפורום עם ניק בדוי - אתה כזה גרוע, אין לך אומץ להגיד את הדעה שלך (למרות שזה אינטרנט) אז אתה פותח יוזר חדש ומגיב ממנו,
ואתה עוד קראת לי פטתי?!

2, אתה חדש פה, אתה לא מכיר אותי לא מכיר את קליפס ומפריע לך כ"כ שהוא קרא לי טיפש? (והוא התכוון למשו אחר, ועובדה שאני הבנתי אותו)
מה אתה מתערב? האופי שלך זה הסרטן של המדינה שלנו, אנשים מחפשים לעשות ריב איפה שאין, נתפלים לנושאים שלא קשורים אליהם בכלל.
ווואלה יופי, בנאדם שנמצא פה יום ידליק את כולם על בנאדם שפה כמה שנים, חצוף.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#35866 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎00:46

שניר :wub:

העניין הוא שדיברתי רק על עניין הבריאה, לא דת, לא כלום.
רק בקיום באל שיצר את העולם הזה, כמו שיש מהנדסים שבונים פרויקט מסוים, שחושבים על כל פרט ופרט.

אתה רואה כמה העולם הזה חכם שזה אידיוטי לחשוב שזה קרה מאיזה פיצוץ או כל פלצנות מדענית שאנשים מעדיפים להאמין בה.
גוף האדם, החיות, מערכת מזג האויר, השמש - שממקומת בדיוק במרחק שיהיו חיים בכדור הארץ, וכו... וכו...

אני התחזקתי בעניין הזה אחרי הצבא שעשיתי טיול בדרום אמריקה אחרי מראות אדירים שראיתי (בלי השפעות סמים חח סאחי)
ממליץ לראות גם את הסדרה - planet earth ב-HD כמובן, ותראו באמת איזה עולם מופלא.

#35867 Piggie123

Piggie123

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 9 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎00:49

בוא נסגור את זה כאן ועכשיו - קליפס, אתאיסט=טיפש/מישהו שהשקפת עולמה טיפשה?
אתה יודע על זה שהוכח שככל שאתה אינלגנט יותר, ככה פוחת הסיכוי שתאמין באלוהים או בכל דת כלשהי?
שנירג'ה, גם אם מישהו שחשב שקליפס הכי גבר בעולם, למרות שבתכל'ס גם אתה לא מכיר אותו טוב, אף אחד פה לא מכיר אותו, אז הוא יכול להיות איתו אחלה כמו מקודם כשאתה שהוא חושב שאתה טיפש?
קליפס, אתה טוען שעשו לך רצח אופי אבל הדבר הקטן הוא שבו אתה  מפלה אנשים על רקע האמונה שלהם ואומר שאנחנו פחדנים, לא מוכנים לקבל את המציאות וכדומה (והאירוניה היא שזה מה שאני ורבים חושבים על אנשים דתיים) מוציאה אותך איש קטן לא פחות. כמו שברק אמר, הוא לא קרא לך טיפש, אבל הוא אמר שאתה לא התבגרת.

שניר, אני לא אענה לך כאן על התאוריה המעניינת שלך, כי זה לא חשוב, מבחינתך אני מכיר את קליפס בדיוק כמוך, על פי שיחה מאוד ארוכה כאן באשכול, שממנה כלאדם בריא יסיק את X ו-Y בלי שאלה בכלל ובלי קשר לעבר שלו כאן בפורום.
תראה את זיפק שמתנשא כאן כבר בלי סוף על אנשים בפורום, אני לא מכיר אותו במציאות ואני לא יודע כמה גבר הוא, אבל הוא בדיוק מזכיר לי את סוג האנשי כאפות שמתלהבים מאחורי מחשב.  בגדול זה מראה על אופי שחצני ומתנשא.
לא מתכוון להמשיך לחפור, אלא לסגור את זה כאן ועכשיו.
המון אנשים פה לא חושבים עכשיו את אותו הדבר על קליפס כמו מלפני, וגם אני לא מבין אותך כשאתה אוהב אדם שחושב שיש לך ראית עולם טיפשית (והגיון פשוט מראה על כך שגם אתה טיפש ככה) אבל אני לא בוחר לך את החברים.
רק כדי להזכיר בפעם האחרונה, לאנשים ותיקים פה כמו ilanvic, רותמבל, דוראל ואחרים נראה כי הם מחזיקים באותה דעה כמוני. אז אל תזכיר לי את העובדה שאני אנונימי/חדש פה.
לילה טובעריכה: אני חושב שאמרת מספיק. המדע זה פלצנות? המפץ הגדול זה פיצוץ?אמרת מספיק...ועוד כל הכשלים הלוגיים המוכרים שלך שרק אם היית מוכן לא להיות אטום היינו מסבירים לך במה אתה טועה.

#35868 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:00

רואים שאתה באמת מכיר אותנו כאן.
אתה בוחר להיות אנונימי שאתה מגיב שלטעמי זו פחדנות, אבל בקטנה...זה לא העניין.
למען האמת, אתה מזכיר את דוראל...לא הייתי מתפלא אם זה אתה, ואם לא...אז דוראל סלח לי ^_^

שורה תחתונה - תכתוב מה שאתה רוצה, אני לא לוקח ברצינות אדם שקורא לעצמו פיגי.
הדעה שלך לא מעניינת, אתה נשמע גם דיי מתוסכל, אם זה עושה לך יותר טוב על הלב להוציא אגרסיות וירטואליות על בחור שכמוני, אז אני בעד.
רק בריאות אח שלי, ואל תשכח...כדור קטן עושה כיף גדול.

לילה טוב B)

#35869 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:04

למען האמת, אתה מזכיר את דוראל...לא הייתי מתפלא אם זה אתה, ואם לא...אז דוראל סלח לי ^_^

חח זה לא אני אחי, מה שאני חושב עליך אמרתי לך בלי להתבייש ובלי להסתתר, ותגיד קליפס אמרתי את זה אלף פעם בערך שאני לא אתאיסט אתה לא קורא את התגובות שלי? אני לא מתווכח איתך אם יש אל או לא כי אני גם מאמין באלוהים (גם אמא שלי ממשפחה דתית והייתה מרביצה לי אם לא הייתי מאמין חח), הויכוח היחידי היה לגבי ההתבטאויות שלך בנושא והזלזול באלו שחושבים שונה, לא שיניתי את דעתי אגב, אבל הבנתי שכבר אין צורך להתווכח על זה כי כל אחד יישאר בעמדה שלו, אני עדיין חושב שאתה צריך להוריד קצת את האף, אבל זאת החלטה שלך. :)

יאללה קליפס הפסקת אש? :D

#35870 Piggie123

Piggie123

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 9 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:07

לא היית צריך לקרוא לאבא של דוראל טיפש ואז לצפות שהוא שוב יחבב אותך, ככה שזה הדדי בינכם, לא ממש אכפת לי.
ואתה רק מוכיח את מה שאני כותב... חח. אתה לא עונה לי כי הניק שלי זה פיגי?! פאק. ENOUGH SAID..
  חחח די הצלחת להצחיק אותי עכשיו.
פה אני מפסיק להגיב לך, שתתבגר ותתפוס קצת שכל על הראש (למרות שאין לי באמת מה לאחל לך - רק בריאות, שכל לא נראה שתקבל)
אני אומר לך בנימה לא מעליבה במיוחד - אתה לא טיפש, כדי שלא תיעלב או משהו
אבל אני באמת לא רוצה להגיד מה אני חושב עליך. שיהיה לך לבריאות, ומה נגיד...
ADIOS AMIGO

#35871 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:16

חח זה לא אני אחי, מה שאני חושב עליך אמרתי לך בלי להתבייש ובלי להסתתר, ותגיד קליפס אמרתי את זה אלף פעם בערך שאני לא אתאיסט אתה לא קורא את התגובות שלי? אני לא מתווכח איתך אם יש אל או לא כי אני גם מאמין באלוהים (גם אמא שלי ממשפחה דתית והייתה מרביצה לי אם לא הייתי מאמין חח), הויכוח היחידי היה לגבי ההתבטאויות שלך בנושא והזלזול באלו שחושבים שונה, לא שיניתי את דעתי אגב, אבל הבנתי שכבר אין צורך להתווכח על זה כי כל אחד יישאר בעמדה שלו, אני עדיין חושב שאתה צריך להוריד קצת את האף, אבל זאת החלטה שלך. :)

זאת הסיבה למה אני מעריך אותך, וגם הסיבה למה מאז ומתמיד יש לנו יחסי אהבה שנאה חח
אנחנו כמעט ולא מסכימים על כלום אבל יש בנינו כבוד הדדי ;)
  • dorel310 אוהב את זה

#35872 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:18

זאת הסיבה למה אני מעריך אותך, וגם הסיבה למה מאז ומתמיד יש לנו יחסי אהבה שנאה חח
אנחנו כמעט ולא מסכימים על כלום אבל יש בנינו כבוד הדדי ;)

חח יפה אמרת. יאללה חתכתי לישון לילה טוב.

#35873 Piggie123

Piggie123

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 9 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎01:19

לילה טוב

#35874 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎02:17

קליפס,
מי תכנן את המתכנן?

דרך אגב, הטענה של המדע היא לא שהקיום שלנו פה הוא צירוף מקרים אחד גדול, ואם היית טורח לחפש בגוגל ולנסות להבין את ההיגיון של הלא-מאמינים, היית יודע זאת.

#35875 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎02:24

אפשר לסגור את הדיון המיותר הזה?
זה אשכול ספאם, לא אשכול דת
  • HomerSimpson אוהב את זה

#35876 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎02:26

קליפס,
מי תכנן את המתכנן?

דרך אגב, הטענה של המדע היא לא שהקיום שלנו פה הוא צירוף מקרים אחד גדול, ואם היית טורח לחפש בגוגל ולנסות להבין את ההיגיון של הלא-מאמינים, היית יודע זאת.

עזוב, הבנאדם אפילו לא הבין כמה הוא יצא טמבל מתנשא, אלא אנחנו אנשים קטנים שעשו לו "רצח אופי" למסכן.
הוא אפילו לא מבין מה העמדות של המדע בעניין (שום פיצוץ) אבל זה בכלל לא מעניין אותו (כמו כל דעה אחרת שאינה מתיישבת עם דעתו).
מקרה אבוד.
תמונה שפורסמה

#35877 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎02:44

בהתחלה זה היה דיון על זה שקליפס "מתנשא ומשתחצן" על אנשים פה. עכשו זה הפך לסתם עוד דיון דיבלי על אלוהים.

#35878 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎02:48

הנה אלוהים.
תמונה שפורסמה
אחד אלוהינו! :)

#35879 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎03:05

מבחינתי סגור, זה רק משעשע לראות שהדיון הזה נמשך בזמן שלא הייתי כאן.
עכשיו נפלה עליי העייפות של טבריה, אחרי מקלחת טובה ופרק של משחקי הכס, אני נזרק על המיטה וישן כמו גדול.

החיים יפים B) :wub:

#35880 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎11/04/2012‏, ‎03:08

גם אותי משעשע לראות כמה ה-I.Q שלך נמוך ממה שציפיתי...
  • eladfo אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים