ג'ולס?
הוא אמר שזה הפיל אותי, אז זה הפיל את כל הפורום.
חח, כמעט נחלצתי מזה. מה היינו עושים בלעדיך, דוראל
נכתב ב- 11/04/2012, 17:09
ג'ולס?
הוא אמר שזה הפיל אותי, אז זה הפיל את כל הפורום.
נכתב ב- 11/04/2012, 17:11
נכתב ב- 11/04/2012, 17:12
חחחח וואלה? עד כדיי כך ברור לכולם?
אבל ג'ינג'יות זה רק לאחרונה, עדיין לא היתה לי אחת כזו...אולי תאחל לי שזה יקרה? /anon.php/fm2Tuh6C/esRK3UGE/OVTiQroZ/drfsGRm7/l_2BEFd9/aS4FWY3h/WiOQUXqb/g_2Bztsk/4QP9UFLe/4J60b6cG/b5/
נכתב ב- 11/04/2012, 17:14
נכתב ב- 11/04/2012, 17:15
נכתב ב- 11/04/2012, 17:49
אתה חייב דין וחשבון אם אתה מקלל אנשים בלי סיבה מיוחדת.כמה שטויות כתבו עליי בזמן שלא הייתי כאן, איבדו כאן פרופורציות.
שניר היחיד שהבין לאן חתרתי באמת, ככה שתסלחו לי אם אני לא אגיב לכל מה שכתבתם, זה בלתי אפשרי.
וגם קל לי להעביר את זה הלאה, כמו שאמרתי וכנראה התעלמו מזה...אני לא חייב לתת לכם דין וחשבון, ואתם לא לי.
כל מי שבחר לעשות לי רצח אופי הוא איש קטן, שיהיה לבריאות.
שניר אני אוהב אותך כמו אח אבל הפעם אתה יוצא נאיבי וגם טועה.איזה יופי השורה השניה שלך, אני נכנס בד"כ בלילה וראיתי שהיה על זה שיחה רצינית,
ורציתי להגיב, אבל סגרת את זה כבר,
רואים, קליפס לא חושב שאתם טיפשים, הוא חושב שהמחשבה שבאתי משום מקום ואני הולך לשום מקום טיפשית.
בנאדם שנמצא פה יום ידליק את כולם על בנאדם שפה כמה שנים, חצוף.
תגיד לי אתה קונה את הבולשיט שאתה מוכר לעצמך?!שניר
העניין הוא שדיברתי רק על עניין הבריאה, לא דת, לא כלום.
רק בקיום באל שיצר את העולם הזה, כמו שיש מהנדסים שבונים פרויקט מסוים, שחושבים על כל פרט ופרט.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 11/04/2012, 17:53
נכתב ב- 11/04/2012, 17:56
עזוב אלעד, גמרנו, דיסקסנו וזה נגמר. אין צורך לפתוח במלחמות מיותרות מחדש.
חח אתם זוכרים בגלל מה זה התחיל?
הכל בגלל doc. DOC פרסם קומיקס, ובגללו LUCAS_LEE פירסם משהו חביב על דת בהשראתו וזה הניע את קליפס לפעול.
הכל התחיל בגללו! בגלל קומיקס ארור קליפס איבד את החברים שלו. נוגע ללב, מרגש, מלבב את ליבי אך כנראה שיש דברים שפשוט אי-אפשר למנוע.
DOC הוא האשם.
סופית. תסקלו אותו באבנים או משהו כזה, ותעזבו את קליפס בשקט
"What we like to do is come up with a solution, and make it happen"
"Not always in that order"-

נכתב ב- 11/04/2012, 18:00
תקשיב גבר, אף אחד לא קורא לי אדיוט כי בא לו ויוצא מזה בזול.עזוב אלעד, גמרנו, דיסקסנו וזה נגמר. אין צורך לפתוח במלחמות מיותרות מחדש.
איזה יופי !!! אתה קראת לו אדיוט, אחרי זה שינית נושאים בלי סוף ,התחמקת מכל דיבור אפשרי על הנושא,רוית צודקת, ואני שמח שהיא הגיבה על זה.
מבחינתי היא הקול השפוי שרואה את הסיטואציה כמו שהיא באמת ולא מעוותת אותה, כמו ברק ורותם.
והדוגמא הכי טובה לכבוד הדדי זה אני ודוראל.
וזו התגובה האחרונה שלי לגביי העניין הזה, החלטנו לא להסכים וזה בסדר.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 11/04/2012, 18:07
תקשיב גבר, אף אחד לא קורא לי אדיוט כי בא לו ויוצא מזה בזול.
אולי כולם פה אכלו תזיוני שכל של קליפס, אבל אם תשים לב הוא לא הגיב פעם אחת כמו בנאדם לנושא.
קילל אחרים והאשים אותנו ברצח אופי חחח, הבנאדם אלוף בלשנות נושא, אתזה בטוח למדתי עליו.
אבל מבחינתי שום דבר לא השתנה עד שאני אראה טיפה חרטה מהבנאדם שקרא לי אדיוט ללא סיבה.
ועוד משהו קטן שפשוט לא יכולתי להתאפקאיזה יופי !!! אתה קראת לו אדיוט, אחרי זה שינית נושא והתחמקת מכל דיבור אפשרי על הנושא,רוית צודקת, ואני שמח שהיא הגיבה על זה.
מבחינתי היא הקול השפוי שרואה את הסיטואציה כמו שהיא באמת ולא מעוותת אותה, כמו ברק ורותם.
ובסוף הוא הציע לך הפסקת אש? אחרי שקראת לו אדיוט כן?
כבוד הדדי למופת.
נכתב ב- 11/04/2012, 19:10
בוא נסגור את זה כאן ועכשיו - קליפס, אתאיסט=טיפש/מישהו שהשקפת עולמה טיפשה?
אתה יודע על זה שהוכח שככל שאתה אינלגנט יותר, ככה פוחת הסיכוי שתאמין באלוהים או בכל דת כלשהי?
שנירג'ה, גם אם מישהו שחשב שקליפס הכי גבר בעולם, למרות שבתכל'ס גם אתה לא מכיר אותו טוב, אף אחד פה לא מכיר אותו, אז הוא יכול להיות איתו אחלה כמו מקודם כשאתה שהוא חושב שאתה טיפש?
קליפס, אתה טוען שעשו לך רצח אופי אבל הדבר הקטן הוא שבו אתה מפלה אנשים על רקע האמונה שלהם ואומר שאנחנו פחדנים, לא מוכנים לקבל את המציאות וכדומה (והאירוניה היא שזה מה שאני ורבים חושבים על אנשים דתיים) מוציאה אותך איש קטן לא פחות. כמו שברק אמר, הוא לא קרא לך טיפש, אבל הוא אמר שאתה לא התבגרת.
שניר, אני לא אענה לך כאן על התאוריה המעניינת שלך, כי זה לא חשוב, מבחינתך אני מכיר את קליפס בדיוק כמוך, על פי שיחה מאוד ארוכה כאן באשכול, שממנה כלאדם בריא יסיק את X ו-Y בלי שאלה בכלל ובלי קשר לעבר שלו כאן בפורום.
תראה את זיפק שמתנשא כאן כבר בלי סוף על אנשים בפורום, אני לא מכיר אותו במציאות ואני לא יודע כמה גבר הוא, אבל הוא בדיוק מזכיר לי את סוג האנשי כאפות שמתלהבים מאחורי מחשב. בגדול זה מראה על אופי שחצני ומתנשא.
לא מתכוון להמשיך לחפור, אלא לסגור את זה כאן ועכשיו.
המון אנשים פה לא חושבים עכשיו את אותו הדבר על קליפס כמו מלפני, וגם אני לא מבין אותך כשאתה אוהב אדם שחושב שיש לך ראית עולם טיפשית (והגיון פשוט מראה על כך שגם אתה טיפש ככה) אבל אני לא בוחר לך את החברים.
רק כדי להזכיר בפעם האחרונה, לאנשים ותיקים פה כמו ilanvic, רותמבל, דוראל ואחרים נראה כי הם מחזיקים באותה דעה כמוני. אז אל תזכיר לי את העובדה שאני אנונימי/חדש פה.
לילה טובעריכה: אני חושב שאמרת מספיק. המדע זה פלצנות? המפץ הגדול זה פיצוץ?אמרת מספיק...ועוד כל הכשלים הלוגיים המוכרים שלך שרק אם היית מוכן לא להיות אטום היינו מסבירים לך במה אתה טועה.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/04/2012, 19:15
נכתב ב- 11/04/2012, 19:19
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/04/2012, 19:23

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/04/2012, 19:23
נכתב ב- 11/04/2012, 19:34
איטס פאקינג גבר גבר
אני לא יודע איך הגעת לזה, אבל אין לי פה ריב עם אף אחד חבוב.
יותר מזה כתבת את "אלעד, ברק וקליפס"
אני היחידי שהבין מה קליפס רצה,
ברק לריב איתו? כל דייט שאני חוזר אני מתקשר אליו ומספר לו איך היה...
ועם אלעד, באמת אני צריך לריב, הוא לא שלח לי ציור בdrawsomething כבר יומיים.
גבר, טעית בתפיסה שלךלגבי, אני לא ערס, אני הבחור שמסתדר עם כולם ותמיד מחייך.
נכתב ב- 11/04/2012, 20:46
נכתב ב- 11/04/2012, 20:52
נכתב ב- 11/04/2012, 21:31
תקשיב גבר, אף אחד לא קורא לי אדיוט כי בא לו ויוצא מזה בזול.
אולי כולם פה אכלו תזיוני שכל של קליפס, אבל אם תשים לב הוא לא הגיב פעם אחת כמו בנאדם לנושא.
קילל אחרים והאשים אותנו ברצח אופי חחח, הבנאדם אלוף בלשנות נושא, אתזה בטוח למדתי עליו.
אבל מבחינתי שום דבר לא השתנה עד שאני אראה טיפה חרטה מהבנאדם שקרא לי אדיוט ללא סיבה.
ועוד משהו קטן שפשוט לא יכולתי להתאפקאיזה יופי !!! אתה קראת לו אדיוט, אחרי זה שינית נושאים בלי סוף ,התחמקת מכל דיבור אפשרי על הנושא,רוית צודקת, ואני שמח שהיא הגיבה על זה.
ובסוף הוא הציע לך הפסקת אש? אחרי שקראת לו אדיוט כן?
כבוד הדדי למופת.
נכתב ב- 11/04/2012, 22:28

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים