עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

# דיון בנוגע למצב החדש #

• אנא התחבר בכדי להגיב
1374 תגובות לנושא זה

#341 ofekray

ofekray

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 159 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:32

סתם שאלה, אני זוכר שלפני כמה שנים עשיתם דרך לצפות בתרגומים המוגנים באמצעות מכשיר ה-DVD.
מצאתי את הנושא הישן:
http://www.qsubs.net...topic=1286&st=0
ניתן לעשות זאת שוב?

אני אשמח לתשובה לשאלה...
תמונה שפורסמה

#342 roy7475

roy7475

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:34

שלום,
בהתחלה כשקראתי על הסכסוך באתר של צוות Q, חשבתי שטורק הם ה"רעים". אבל כשנכנסתי לאתר טורק ראיתי שמנקודת המבט של טורק הדבר הפוך, קרי, צוות Q הם אלו שפגעו בטורק תחילה.
אני, בתור גולש טיפוסי בשני האתרים של שני הצוותים (לפחות עד לימים אלה...) רוצה לדעת איך לפרש את הדברים- כל צוות מאשים את השני, אז איך אני יכול לדעת מה האמת?
כמובן שאני יכול להישאר נייטרלי ולהמשיך לנצל את השירות המסופק משני הקבוצות, אבל אני חושב שמגיע לצד שלו נעשה עוול שיתמכו רק בו, לפחות עד להתנצלות והשגת הסדר עם הצד השני.

שורה תחתונה- איך אני יודע מה קרה באמת?
(אם אין אפשרות או רצון לחשוף פרטים, אני מבין...במקרה זה, מה כן תוכלו לעשות בשבילי?)

#343 toxin

toxin

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,252 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:34

תגובה של מנהל באתר hometheater שלא הצליח להירשם לאתר:

שלום לכולם,

שמי דורון ואני אחד מאחראי קטגוריית HTPC באתר קולנוע ביתי, אתר המתעסק בעיקר בעניינים טכניים ובחידושים של כל מה שקשור לקולנוע ביתי, ולא מתעסק כלל בהורדת כתוביות.
אני בהחלט מבין את הכעס שלכם, אבל הפתרון הטכנולוגי שנתתם הוא גרוע ביותר, מהסיבה הפשוטה שהוא לא עובד על כל המערכות הבאות, שימו לב:
- מזרימדיות (סטרימרים), אשר בזכות נדנודים אינסופיים למפתחי ה-Firmware-ים שלהם הצלחנו לקבל סוף סוף תמיכה בעברית בכתוביות SRT.
- נגני DVD/DivX שקוראים כתוביות SRT. המון המון אנשים משתמשים בפתרון הזה כיום!
- מערכות ההפעלה לינוקס ו-OS X. נכון, לא אחוז גבוה, אבל למה להכריח את כולם לעבוד עם מיקרוסופט?
- מערכת ההפעלה ויסטה 64 ביט. אני לא בטוח שהכנתם גירסה של VobSub שמתאימה למערכת הפעלה של 64 ביט...
- תוגנת הניגון VLC (קודקים פנימיים).
- תוכנת המדיה סנטר XBMC (קודקים פנימיים), שנותנת פתרון מצויין גם למערכות הפעלה רבות וגם למשתמשי XBOX.
- מחשבים בהם יש שימוש בפענוח חומרה של H.264 בכרטיס המסך (פתרון זול וחזק למי שמשדרג מחשב ישן אבל לא יכול לשדרג מעבד), לצפייה בתכני HD.

כלומר, אתם מכריחים את הגולשים להשתמש אך ורק במערכת הפעלה Windows ובתצורה של 32 ביט בלבד, פענוח תוכנה בלבד, ועוד בתוסף הכתוביות הגרוע VobSub, שפיתוחו נפסק לפני כמה שנים, והוא פשוט עמוס בבאגים ובבעיות מפה ועד הודעה חדשה שמעולם לא נפתרו. בנוסף, אתם מקשים על העניין עוד יותר עם הפצת גירסה פרטית שלכם, שלכו תדעו על איזה baseline של VobSub היא מבוססת...

אז חבר'ה, אתם עושים עבודה נפלאה שאנחנו מאוד מאוד מעריכים אותה, ואני מבין את הכעס שלכם, אבל בבקשה, תרדו מהעץ הגבוה שאליו עליתם...

תודה וחג שמח!

#344 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:35

שכחתם דבר אחד: אף אחד לא חייב בכלל לתת לכם כתוביות!!!

אולי נפתח מועדון סגור שרק שם יופצו התרגומים, ומי שידליף יעוף מהמועדון?! רעיון...

#345 SoMe1

SoMe1

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 47 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:36

כל מי שנגד המהלך עצמו, שאומר שזה פוגע בו, שיביא הצעה אחרת...

קודם כל תנסו לא לחפש ישר למה לשלול הצעות (לא אומר שזה מה שעשיתם אלא זה מה שבני אדם נוהגים לעשות)
אני מניח שאין אחד שיסרב לכך שכל פעם שיש עיוות של קרדיט, תירשמו את זה כאן, ואז יבואו 20-30 אנשים לשם ובתגובות ירשמו שלא יפה מה שהם עושים והם פוגעים במשתמשים וכו'...
אחרי שכל התגובות לכל הסרטים יהיו כאלה, הם יפסיקו (אני לא מוריד מטורק כלום אבל אין לי בעיה להיכנס לשם בשביל זה)
זה לא ידרוש מכם שום דבר, ותיראו שכל תירגום חדש לא יתפספס ונגיב בתקיפות בתגובות.

#346 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:38

חכמולוג... חושב שזה לא נוסה?

#347 willyZ

willyZ

רק הגעתי

• טרולים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:41

שכחתם דבר אחד: אף אחד לא חייב בכלל לתת לכם כתוביות!!!

אולי נפתח מועדון סגור שרק שם יופצו התרגומים, ומי שידליף יעוף מהמועדון?! רעיון...

יאללה, תשב בשקט כבר.

אני זוכר היטב תגובות שלך מפורומים אחרים, כמה שאתה מתנשא ויהיר זה לא יאמן.

כולך מסנכרן כתוביות, השתן עלה לך לראש או מה?

אנשים פה דנים בצורה תרבותית ואתה כל הזמן בא עם האמרות המתנשאות שלך, סע מפה.

#348 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:42

חחחחחח אני מגיב ביהירות בפורומים אחרים? תחזור לחור שלך

#349 eph90

eph90

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 161 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:42

אחד המעשים המטומטמים ביותר שנעשו בסצנה. לא מסכים עם טורק, מדי פעם רותח את זעמכם על בילד, ועדיין... אתם אולי פוגעים טיפה בטורק, אך את המכה הגדולה ביותר מקבלים הגולשים. בסופו של דבר גם אתם תפגעו - אני מסרב להאמין שהמצב החדש יתקבל על כל חברי הקיו-סאבס.
בין הנפגעים יהיה גם אתר הסרטים - אם מתרגמי טורק מעלים לשם את תרגומיהם, הם לא יעלו אותם לשם עכשיו. גם כמה מהמתרגמים הפרטים לא.

התרגומים עדיין עולים לסרטים.
חבל שאתה לא בודק לפני שאתה זורק האשמות.

לאתר טורק אין ערך ללא תרגומים, אז לא מדובר ב"טיפה פגיעה".

כל שנדרש מכם הוא להוריד תכנה קטנה והכל מסתדר.

עצם הדרישה שלכם (מרומזת או גלויה), שעלינו לוותר על הדברים הבסיסיים שמגיעים לנו היא אגואיזם טהור.
אתם שוכחים מה הביצה, מי התרנגולת, מי שובר את הביצים (טורק) ומה קדם למה.

טוב, אני מבין מה עובר עליכם - לא מתלונן, פשוט מנסה להסביר למה לא אוכל להשמש בתרגומים שלכם בפורמט החדש. לא אראה יותר סרטים במחשב - זה היה, זה עבר, בשביל זה קיימים נגנים מזה מספר שנים. אני אסתדר גם בלי התרגומים. מקווה שהעיניין יסתדר בקרוב, ולבינתיים, בהצלחה לכם. ועוד פעם, אני מצטער אם אני לא נשמע אסיר תודה, כי אמת היא שאני כן, אני מודה לכם על כל מה שעשיתם עד עכשיו, על השעות הרבות ששקדתם על כל תרגום, על האיכות הבלתי מתפשרת, על ההענות לבקשות הגולשים, על הכל.
אבל, כמו שלאתר טורק אין ערך ללא התרגומים, כך גם לצות קיו אין ערך ללא הגולשים.
אני מאמין שאיני לבד.
תודה.

#350 prue3

prue3

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 56 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:43

עופר וגיל... אתם רק מוכיחים כמה אתם ילדים קטנים, שבמקום לתת מענה רציני ולהצדיק את ה"מלחמה" שלכם, אתם מפרסמים תגובות
כגון "FREE IDIOTS TEST" ו"שמחים שהנת מהתרגומים עד היום"

הרעיון מאחורי ה"מלחמה" שלכם הוא צודק, אך הכלים איתם אתם נלחמים פשוט לא טובים.
הפתרון שאתם מציעים הוא פשוט לא נכון. תבינו - לא אמרנו שרצונכם לקבל קרדיט הוא לא נכון - אלא הדרך בה אתם
דורשים את הקרדיט...

אם הייתם בוגרים ולא פוחדים לצאת "מפסידים" בעניין הזה, הייתם חוזרים בכם בנתיים מפורמט הLHN ובנתיים חוזרים לפרסם
כתוביות בפורמט SRT, והייתם עושים "חושבים" מחדש ויוצאים עם פיתרון שמקובל \ עובד\ תקין \ נגיש לכולם, גם לנו כקוראי הכתוביות
וגם לכם כמתרגמים דורשי הקרדיט...

אני לא מצפה לקבל מכם משוב חכם במיוחד או בוגר להודעה הזאת, כי בטח שכחתי איפשהו פסיק או נקודה. חבל.

#351 willyZ

willyZ

רק הגעתי

• טרולים
  • *
  • 10 הודעות

חחחחחח אני מגיב ביהירות בפורומים אחרים? תחזור לחור שלך

לא צריך להסתכל על פורומים אחרים, אפילו באשכול הזה אתה מוכיח את טענתי.

#352 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

קודם כל תנסו לא לחפש ישר למה לשלול הצעות (לא אומר שזה מה שעשיתם אלא זה מה שבני אדם נוהגים לעשות)
אני מניח שאין אחד שיסרב לכך שכל פעם שיש עיוות של קרדיט, תירשמו את זה כאן, ואז יבואו 20-30 אנשים לשם ובתגובות ירשמו שלא יפה מה שהם עושים והם פוגעים במשתמשים וכו'...
אחרי שכל התגובות לכל הסרטים יהיו כאלה, הם יפסיקו (אני לא מוריד מטורק כלום אבל אין לי בעיה להיכנס לשם בשביל זה)

אתה תמים. אנשים אדישים, מקבלים את מבוקשם, ונעלמים.
איפה הייתם עד עכשיו? הפגיעה בנו לא החלה אתמול.

ברגע שהזזנו לכם טיפה את הגבינה, חשפתם את פרצופכם האמיתי.

"אתם פוגעים בנו"
"לא אכפת לכם מאיתנו"
"הרבה גולשים לא יכולים לראות"

כל הודעות הזועמות פה סובבות סביבכם.

תפתחו את העיניים, תפסיקו להיות ישראלים ולקבל כל דבר כמובן מאליו, ותתחילו להעריך.
לא הרבה? קצת.
תנשכו את השפתיים קצת, לא תמותו מצפייה במחשב.

אני מזמין כל אחד מהמנאצים פה לשבת לתרגם. 100 שורות. לא פרק או סרט שלם. (ולהפיק תוצר כמו שלנו).
ואז נראה מה תהיה דעתכם על הפגיעה בקרדיט שמגיע לנו בזכות ולא בחסד.

תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!
wanna be on my list? ask me how!I

"וכאשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ" (שמות א, יב).
גם אני סובל מ SRT-Syndrome, ואתם?

אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.

#353 SoMe1

SoMe1

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 47 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:44

חכמולוג... חושב שזה לא נוסה?

מכיוון שאני כזה חכמולוג, אני לא יודע אם זה נוסה.
דבר יפה קודם כל, אני מעלה הצעות כמו שביקש LeXos.
לא מסתדר עם ההיגיון שהם ירצו 20-30 תגובות לכל סרט שם עם תלונות על מה שהם עושים, אז אם זה נוסה, זה לא בוצע היטב.

#354 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:44

אני משתמש במערכת הפעלה חופשית (לינוקס).
תודה רבה באמת - לא יכול יותר להשתמש בכתוביות שלכם :P

vmplayer

(ולא, זה לא נגן וידאו :-) )

glfinish הגענו עד למצב שבו נצטרך להפעיל מכונות וירטואליות בכדי לשים כתוביות בסרט?
אתם בכלל שמתם לב על מה כל הגולשים זועמים פה? החופש שלנו נעלם מאיתנו!

אני איתכם ב"מאבק" הזה או איך שלא תיקראו לזה,
ואני בטח ובטח מסכים איתך שזה לא בסדר שמתרגמים כמוך משקיעים ת'נשמה שלהם בשביל טובת הגולשים
ובסוף מקבלים את מה שהם מקבלים מטורק.

אבל זאת אולי לא הדרך, אולי יש משהו אחר? משהו שיהיה טוב גם לכם וגם לנו?
הרי בשביל מי אתם יוצרים את הכתוביות אם לא בשביל הגולשים?
ובנתיים יש פה כמה גולשים שנפגעים! אנשי הלינוקס, אנשים עם מזרימי מדיה, אנשים בעלי dvix והרשימה עוד ארוכה.

מקווה שתיקחו את המילים הללו למקום טוב ולא לרע
שיהיה המשך יום נעים.

אנחנו פתוחים להצעות אלטרנטיביות.
וזו בעצם הבעיה, כולם באים לצעוק עלינו, לא בגלל שאנחנו אשמים, אלא בגלל שהם מרגישים שפה יש עם מי לדבר...

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#355 willyZ

willyZ

רק הגעתי

• טרולים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:45

עופר וגיל... אתם רק מוכיחים כמה אתם ילדים קטנים, שבמקום לתת מענה רציני ולהצדיק את ה"מלחמה" שלכם, אתם מפרסמים תגובות

הפתרון שאתם מציעים הוא פשוט לא נכון. תבינו - לא אמרנו שרצונכם לקבל קרדיט הוא לא נכון - אלא הדרך בה אתם
דורשים את הקרדיט...

אם הייתם בוגרים ולא פוחדים לצאת "מפסידים" בעניין הזה, הייתם חוזרים בכם בנתיים מפורמט הLHN ובנתיים חוזרים לפרסם
כתוביות בפורמט SRT, והייתם עושים "חושבים" מחדש ויוצאים עם פיתרון שמקובל \ עובד\ תקין \ נגיש לכולם, גם לנו כקוראי הכתוביות

אני לא מצפה לקבל מכם משוב חכם במיוחד או בוגר להודעה הזאת, כי בטח שכחתי איפשהו פסיק או נקודה. חבל.

מחזק את טענתך. בדיוק מה שכתבתי.

#356 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:47

טוב, אני מבין מה עובר עליכם - לא מתלונן, פשוט מנסה להסביר למה לא אוכל להשמש בתרגומים שלכם בפורמט החדש. לא אראה יותר סרטים במחשב - זה היה, זה עבר, בשביל זה קיימים נגנים מזה מספר שנים. אני אסתדר גם בלי התרגומים. מקווה שהעיניין יסתדר בקרוב, ולבינתיים, בהצלחה לכם. ועוד פעם, אני מצטער אם אני לא נשמע אסיר תודה, כי אמת היא שאני כן, אני מודה לכם על כל מה שעשיתם עד עכשיו, על השעות הרבות ששקדתם על כל תרגום, על האיכות הבלתי מתפשרת, על ההענות לבקשות הגולשים, על הכל.
אבל, כמו שלאתר טורק אין ערך ללא התרגומים, כך גם לצות קיו אין ערך ללא הגולשים.
אני מאמין שאיני לבד.
תודה.

תעשה לעצמך סימולציה מחשבתית.

נניח שמחר/עוד חודש/שנה תקומו בבוקר והתרגומים חזרו להיות רגילים.

חושב שהגולשים לא יחזרו?
הם יחזרו בגדול.

זו המציאות, וזה עצוב.
מעבר קליל על התגובות פה חושף את הפרצוף האמיתי של רוב הגולשים: אכפת להם רק מעצמם.
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

tal23, doc, subbie, XsesA, foxi9, ~Moshe~, yakira, glfinish, cuuldude, White Fang, Amir, LimorEM, ialfan, Eran-s, Spirit, Ariel046, Shloogy, Yarden, Shaked7, dvodvo123, Alonzi, Darkeye you're on my LIST!

#357 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:49

דורשים את הקרדיט...

יש אינסוף אשכולות שיבהירו לך את הסיבות למלחמה, אנחנו לא צריכים לספק תשובות.
תגובות כמו של כמה פה, בהחלט מצריכות "בדיקת אידיוטיות", מה לעשות. אני עונה לכל אחד לפי איך שהוא כותב.
המתרגמים ניסו לפתור תעניין כבר הרבה זמן, אבל זהו, כנראה שהגיעו מים עד נפש.
אתה לא מצפה שהמתרגם ישלח לך מייל על בסיס יומי עם עדכונים מה"משא ומתן" מול טורק, נכון?

המתרגמים נדפקים כבר הרבה זמן, הגיע הזמן שזה יפסק.
אם משתמשים נדפקים עכשיו, מה לעשות... הכעס שלכם הוא כלום לעומת הכעס שיש למתרגם ששמו שונה במכוון, וכל תגובה בעניין מצונזרת.
והנה, קיבלת תשובה עניינית.

#358 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:51

WB צודק בקשר למי שמגיב כאן
רוב המגיבים כאן הם חדשים שעד עכשיו היה להם נוח עם התרגום.
עכשיו הם באים ובוכים
ברגע ש-Q יחזירו את הפורמט הרגיל,הם יעלמו עם הרוח:)
טוב,ככה זה...ישראליים:P

#359 SoMe1

SoMe1

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 47 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:51

אתה תמים. אנשים אדישים, מקבלים את מבוקשם, ונעלמים.
איפה הייתם עד עכשיו? הפגיעה בנו לא החלה אתמול.

ברגע שהזזנו לכם טיפה את הגבינה, חשפתם את פרצופכם האמיתי.

"אתם פוגעים בנו"
"לא אכפת לכם מאיתנו"
"הרבה גולשים לא יכולים לראות"

כל הודעות הזועמות פה סובבות סביבכם.

תפתחו את העיניים, תפסיקו להיות ישראלים ולקבל כל דבר כמובן מאליו, ותתחילו להעריך.
לא הרבה? קצת.
תנשכו את השפתיים קצת, לא תמותו מצפייה במחשב.

אני מזמין כל אחד מהמנאצים פה לשבת לתרגם. 100 שורות. לא פרק או סרט שלם. (ולהפיק תוצר כמו שלנו).
ואז נראה מה תהיה דעתכם על הפגיעה בקרדיט שמגיע לנו בזכות ולא בחסד.

שמע זה ברור שאתם לא חייבים לאף אחד כלום, ואם תבחרו לחדול מלתרגם, לא תהיה לאף אחד זכות לפתוח את פיו
כל מה שאתם יכולים לצפות כמובן מאליו מהמשתמשים, זה שהם ירצו את טובתם, וזה מה שקורה פה.
וזה ברור שאתם רוצים שנסתכל על המצב מנקודת מבטכם, וזה גם נכון.
אבל מי שנפגע בצורה ישירה בסופו של דבר הם המשתמשים. בצורה עקיפה טורק נפגע ואפשר לומר שהוא לא נפגע בכלל.

למה שלא תעשו קליק ימני על התירגום, properties ואז לחצו על summery ושם תכתבו את הקרדיט המדוייק?
זה יכול להפוך למוסכמה בעתיד וכל אחד יידע ששם מצוי הקרדיט.

#360 WorkBook

WorkBook

Problem Solver

• Q-Fame
  • 4,655 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2009‏, ‎22:52

דורשים את הקרדיט...

יקירי, ניסינו את דרך ההידברות, כמה פעמים, והיא לא צלחה.
ניסינו את המאבק הפסיבי, לא צלח.
ניסינו להבליג, לא עבד.
ולכן עברנו לפתרון האקטיבי (שאגב, הוכיח את עצמו בעבר)

עשינו מאמץ אדיר כדי להימנע משחרור רק כמובנה בלבד.

אין פה שום עניין של "בוגרים", אנחנו במאבק להשגת הזכות הבסיסית שלנו.
עשינו המון חושבים, ואין פתרון מושלם.
להפך, אם הכל היה תענוג, לאף אחד לא הייתה מוטיבציה או רצון לשים לב לעניין.
חלק מהפתרון הוא המודעות שלכם לבעיה.
עד עכשיו זה לא הזיז לרובכם, כי פשוט לא שמתם לב, לא הפריע לכם, לא עניין אתכם.

ולגבי פתרון: הוא פשוט מאוד. קרא את ההודעה הרשמית הראשונה.
מופיעים בה שני סעיפים פשוטים ובסיסיים.
ברגע שטורק יסכים לקבל אותם, שניה אח"כ חוזרים ל SRT.
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים