וואו. פשוט סדרת מופת.

נכתב ב- 17/09/2013, 01:28
נכתב ב- 17/09/2013, 01:51
אולי הוא מגלה שסקיילר שיקרה בנוגע למשטרה ומתעצבן או שהוא הולך לנקום בדוד של טוד או בבחורה ההיא שאחראית על הסמים באירופה.
מה ז"א שיקרה לגבי המשטרה? הוא ידע שהשוטרים מאזינים ולכן פצח בנאום תוקפני על כמה שהוא עשה הכל ושלסקיילר אין שום חלק בזה כדי להגן עליה.
ולמה לו לנקום בבחורה שאחראית על הסמים באירופה? נכון לרגע זה, היא לא עשתה לו שום דבר.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 17/09/2013, 01:53
אני סתם זורק דברים באוויר.
אולי הוא רוצה לסגור קצוות פתוחים.
נכתב ב- 17/09/2013, 03:12
זה היה הפרק הכי טוב בסדרה. פשוט מושלם.
כל המסע שוולט עבר מאז שיחת הטלפון שבתחילת הפרק לשיחת הטלפון בסוף פשוט מדהימה.
- orelzor אוהב את זה
נכתב ב- 17/09/2013, 03:16
אני סתם זורק דברים באוויר.
אולי הוא רוצה לסגור קצוות פתוחים.
נהה, קשה לי להאמין שהוא ייצא נגדה במצב הנוכחי (אם בפרק הבא יקרה משהו בגזרה שלה זה עניין אחר). והוא בטח לא צריך כזה כוח אש בשבילה. אני די בטוח שהנשק מיועד לנאציידה של טוד, דוד ועוד. הרי לא רק שהם הרגו את האנק, הם גנבו לו 70 מיליון דולר! סתם ככה, כי הייתה להם ההזדמנות (הרי עד אז הם היו בצד של וולט).
אני חושב שהנאצים היו ממש טיפשים שהשאירו את וולט בחיים. מי כמוהם יודע למה הוא מסוגל. הרי הוא לא הרוויח 80 מיליון דולר תוך בערך שנתיים מבלי להיות ממזר רצחני וחסר רחמים, אז תחשבו מה זה לקחת ממנו את רוב הסכום שבשבילו הוא הקיז דם, יזע ודמעות, איבד את המשפחה, את החיים שלו, ועוד רצחו את האנק. פשוט מטומטמים (למזלנו, נאצים נוטים להיות מטומטמים, אחרת לא היינו כאן).
ואם הוא לא ירדוף אחריהם לשם נקמה בלבד, יש סיכוי שהוא ירדוף אחריהם אם הבישול עדיין לא יסתדר גם עם ג'סי מסיבות כאלו ואחרות, והם ינסו לאלץ את וולט לבשל ע"י פגיעה במשפחה שלו (זה יכול להסביר את הבית ההרוס).
נכון לעכשיו אני לא רואה נגד מי עוד הוא יכול להתחמש ככה. בסה"כ נותרו שני פרקים, מה כבר יכול לקרות בהם? (אל תענו על זה ).
- Sparkles אוהב את זה
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 17/09/2013, 03:52
נחכה ונראה...
נכתב ב- 17/09/2013, 16:04
באמת פרק מופתי,
אחד הדברים הטובים ביותר שיצא לי אי פעם לראות על מסך הטלוויזיה.
נכתב ב- 17/09/2013, 18:39
פרק טוב.
אם יש משהו שהבנתי היום בוודאות, זה שהאנק ומארי הזוג הכי גרוע בטלויזיה.
אשכרה שמחתי כשמארי קיבלה את הבשורה, ואפילו ברגע הזה היא שחקנית גרועה כרגיל.
בחיי, ציפי שביט היתה עושה את התפקיד הזה יותר מרשים.
נכתב ב- 17/09/2013, 19:22
דווקא אהבתי את האנק, אבל אין מה להגיד מארי וסקיילר שתי דמויות מכה לגמרי. אבל מה לעשות בכל סדרה צריך את הדמויות האלה.
נכתב ב- 18/09/2013, 00:13
אורפז, דווקא קליפס מת על סקיילר....
הוא תמיד אמר את זה...
מארי אולי באמת השחקנית הכי פחות טובה על הסט.
וסקיילר היא דמות מאוסה, אבל היא שחקנית מעולה בניגוד למארי שהיא גם דמות מאוסה וגם שחקנית לא משהו.
- CLIPSE אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 18/09/2013, 00:17
אני חושב שככה הדמות של מארי אמורה להיות.
כאילו, מה כבר היא עברה בסדרה? זה שירו בהאנק? ריב קטן עם סקיילר.
זה כמו להגיד שפלין לא משחק טוב. לא ממש נתנו להם את האפשרות להתפתח כדמות.
נכתב ב- 18/09/2013, 00:25
אני חושב שככה הדמות של מארי אמורה להיות.
כאילו, מה כבר היא עברה בסדרה? זה שירו בהאנק? ריב קטן עם סקיילר.
זה כמו להגיד שפלין לא משחק טוב. לא ממש נתנו להם את האפשרות להתפתח כדמות.
אני חושב שתגובה של מישהי לא אמורה להיות כמו שהיא הייתה (מישהי שגיסה הודה שהרג את בעלה כי הוא ברון מת' משוגע)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 18/09/2013, 00:46
אל תשכח שאומרים לה איך להגיב!
הכותבים פה בחרו לתת לה תגובה כזאת ולא היא.
נכתב ב- 18/09/2013, 01:23
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר אז באמת פלין השחקן הכי גרוע בסדרה. אני לא יכול לראות אותו הוא כמו מפגר שמנסה לשחק מפגר זה עצוב
נכתב ב- 18/09/2013, 01:41
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר אז באמת פלין השחקן הכי גרוע בסדרה. אני לא יכול לראות אותו הוא כמו מפגר שמנסה לשחק מפגר זה עצוב
הוא באמת משותק
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/09/2013, 01:51
זו הייתה הערה ממש מגעילה.
מה הקשר מפגר?
יש לו שיתוק מוחין.
נכתב ב- 18/09/2013, 03:20
אני לא חושב שמארי שחקנית גרועה. היא שחקנית ממוצעת, אבל לרוע מזלה היא מוקפת בשחקנים מדהימים (אני אישית חושב שבריאן קרנסטון הוא השחקן הכי טוב שראיתי, לא רק בטלוויזיה אלא בכלל). וכנראה שלא הבנתם - את הרגע שבו נודע לה על האנק לא ראינו. עוד לפני זה היא הרי הגיעה לבית ושמעה את כל הסיפור, הבינה שוולט נמלט וראתה שהיא עדיין לא משיגה בטלפון את האנק, וסביר להניח שגם סקיילר סיפרה לה. מה שאנחנו ראינו זה וידוא של משהו שהיא כבר ידעה, ואני לא חושב שזה היה רע.
אני חושב שהבעיה איתה זה הכתיבה והאפיון שלה. אין סיבה שדמות כזאת תהיה מעצבנת, הרי היא בסה"כ אמורה להיות דמות חיובית של אחות אוהבת ואכפתית. אבל היא הייתה קרציה בכמה וכמה מקרים ובחצי העונה הנוכחית הפכה לדמות מעצבנת של ממש, ולכן האמפתיה כלפיה יורדת פלאים. המוות של האנק והידיעה שלה על כך היו יכולים להיות הרבה יותר חזקים אם היינו מחבבים אותה. אם אני הייתי כותב את הסדרה אז הייתי משאיר אותה יותר על הגדר ולא כזאת מורעלת נגד וולט. זה מתאים שהיא תמכה בהאנק אבל בכל זאת, וולט הוא גיסה (שמחלים מסרטן), סקיילר היא אחותה. מה כ"כ חשוב לה לתקוע אותו בכלא? באופן כללי אני מוכרח להודות שאם הייתי מגלה שגיסי ברון סמים, הייתי מקבל את זה יותר בהבנה ולא מנסה להסגיר אותו לרשויות, ובכל אופן הייתי מנסה לרדת לשורש העניין ולמצוא פתרון בצורה מתורבתת יותר. את המניע של האנק אני מבין (למרות שלא הייתי נופל מהכיסא אם הוא היה קצת יותר אמפתי כלפי וולט, הם בכל זאת היו גיסים וחברים טובים), אבל את שלה קצת פחות (אז נכון, היא דואגת לילדים ולסקיילר, ונכון, בעלה עובד ב-DEA, אבל זה עדיין הרגיש לי מוגזם).
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 18/09/2013, 04:14
Actually has cerebral palsy, the same condition his character in "Breaking Bad" (2008) has. However, his real life condition is much milder; he had to learn to walk with crutches and slow down his speech for the role.
http://www.imdb.com/...f_=nm_ov_bio_sm
נכתב ב- 18/09/2013, 06:41
אני מרגיש טיפש לא ידעתי את זה. ההערה לא במקום אני מצטער.
נכתב ב- 18/09/2013, 07:54
עזוב גבר... אם אתה לא מתקשר ותורם עכשיו 50 ש"ח לאיל"ן, נעביר אותך מ"רשומים" ל"רשעים"...
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים