עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דובר צה"ל: מתקפה נרחבת נגד הטרור בעזה

עופרת יצוקה 2

• אנא התחבר בכדי להגיב
718 תגובות לנושא זה

#341 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎19:15

האידאילוגיה שלהם גוברת על הרצינוליות כשיש תקיפה בעזה (גם אם היא לא משמעותית ולא נהרגו בה אנשים).
אני חושב שבזמן של שקט יהיה להם אינטרס לשמור על השקט ולא להפר אותו וגם למנוע ירי אם נקל על הסגר ונשפר את מצבם של העזתים. זה צריך להיות גם ההסכם לדעתי.

אני לא יודע. האמון שלי בממשלה ברצפה. אני רואה אותם פועלים בניגוד לאינטרסים של ישראל (למשל כל ההתייחסות למנהיג הפלסטיני המתון ביותר שהיה אי פעם) וכל הפעולות שעשו שרק פוגעות בישראלי הממוצע (למשל במובן הכלכלי) ואני מרגיש שאני לא יכול לסמוך עליהם שהם רוצים להגן עלינו ושזו המטרה העיקרית שלהם.
אני גם לא חושב שאהוד ברק הוא אידיוט, וקשה לי להאמין שהוא חושב שפעולה צבאית באמת תביא שקט לדרום. הוא היה בסרט הזה וזה לא עבד. כשמחברים את זה עם העובדה שהוא בעמדת נחיתות פוליטית לפני בחירות, ושהוא שר בטחון פופולרי משום מה, צריך להיות נאיבי במיוחד בשביל לא לעשות את הקישור לבד בראש. אני יכול לדמיין את ביבי, ברק וליברמן יושבים במקום בטוח ומוגן ומשחקים להם בחיים של בני-אדם.
אני רואה גם את התוצאות של המבצע הגדול הקודם בעזה, ואני לא מוצא סיבה למה הפעם זה יהיה שונה.
אני כבר השלמתי עם פעולה קרקעית של צה"ל בעזה. אני חושב שהיא תהיה מחר. אני מקווה מאוד שאני אתבדה.

תמונה שפורסמה

#342 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎19:21

הייתי אתמול בת"א בזמן האזעקה, אפילו שמענו את הפיצוץ. גם היום הייתה אזעקה ופיצוץ, אפילו הפעם הרגשתי אותו מרעיד את האוטובוס (כאילו שהזעזוע מגיעה מהכביש).

#343 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎19:33

וואללה אמרו שהייתה אזעקה בירושלים וגם במבשרת....... לא שמעתי כלום...... אולי בגלל שאני במשחק עם אוזניות חחח. איזה חוסר חיבור.....

בנתיים לא נראה כאילו יקראו לי למילואים :\

#344 apchyy

apchyy

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 22 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎19:38

האידאילוגיה שלהם גוברת על הרצינוליות כשיש תקיפה בעזה (גם אם היא לא משמעותית ולא נהרגו בה אנשים).
אני חושב שבזמן של שקט יהיה להם אינטרס לשמור על השקט ולא להפר אותו וגם למנוע ירי אם נקל על הסגר ונשפר את מצבם של העזתים. זה צריך להיות גם ההסכם לדעתי.

אני לא יודע. האמון שלי בממשלה ברצפה. אני רואה אותם פועלים בניגוד לאינטרסים של ישראל (למשל כל ההתייחסות למנהיג הפלסטיני המתון ביותר שהיה אי פעם) וכל הפעולות שעשו שרק פוגעות בישראלי הממוצע (למשל במובן הכלכלי) ואני מרגיש שאני לא יכול לסמוך עליהם שהם רוצים להגן עלינו ושזו המטרה העיקרית שלהם.
אני גם לא חושב שאהוד ברק הוא אידיוט, וקשה לי להאמין שהוא חושב שפעולה צבאית באמת תביא שקט לדרום. הוא היה בסרט הזה וזה לא עבד. כשמחברים את זה עם העובדה שהוא בעמדת נחיתות פוליטית לפני בחירות, ושהוא שר בטחון פופולרי משום מה, צריך להיות נאיבי במיוחד בשביל לא לעשות את הקישור לבד בראש. אני יכול לדמיין את ביבי, ברק וליברמן יושבים במקום בטוח ומוגן ומשחקים להם בחיים של בני-אדם.
אני רואה גם את התוצאות של המבצע הגדול הקודם בעזה, ואני לא מוצא סיבה למה הפעם זה יהיה שונה.
אני כבר השלמתי עם פעולה קרקעית של צה"ל בעזה. אני חושב שהיא תהיה מחר. אני מקווה מאוד שאני אתבדה.

תמונה שפורסמה

אולי אני נאיבי במיוחד,
אבל אני מעדיף להאמין ששיקולי הממשלה הם באמת לטובת הציבור (לפחות כשזה נוגע לביטחון)
מאשר לסמוך על זה שחמאס, בתוקפה של רגיעה, באמת ישמור עליה ולא ינצל אותה נגדנו.
ובאמת לא ברור לי איך אתה כן יכול לסמוך על זה, כשכל דבר שהם אומרים או עושים מראה אחרת.

יכול להיות שיש סיבה פוליטית לזמן בו בחרו להתחיל במבצע, אבל אני לא חושב שהוא תוכנן מלחתחילה מהסיבה הזו.

#345 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎20:23

תמונה שפורסמה

פתטי.

קודם כל נכון שהרבה זמן לא נורתה רקטה לירושלים, אבל עד לפני חמש שנים אוטבוסים התפוצצו שם כל שבוע.
שנית, בתקופה של ביבי התחיל "האביב הערבי", וזו הסיבה לתקריות עם סוריה ומצרים.

יחסית לשאר ראשי הממשלה בהיסטוריה בתקופה של נתניהו יש ה-ר-ב-ה יותר שקט והרבה יותר יציב.

#346 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎20:35

חובה לכל ישראלי, שמאלני שחי במדינת ישראל, הייתי אומר גם למגזר הערבי.
תגובה אחת שבהחלט שווה אלף מילים, אבל לטעמי עדיין לא מנומקת מספיק עם כי יש עוד להוסיף ולתת להם עובדות נוספות שיפסיקו להמציא מציאות חדשה.
אישה ערבייה ישראלית מחיפה טענה שארץ ישראל היא של העם הפלסטיני.

הכתבה "ליברמן, אנחנו עוד נדרוך עליך ", ותגובתה של אותה ערבייה ישראלית בשם סמר לכתבה זו הביאו את הגולשת דרורה להגיב

זה מה שסמר(הערביה מחיפה) כתבה:

אנחנו לא ערביי ישראל...אנחנו פלסטינים אזרחי מדינת ישראל. והאזרחות שלנו היא דבר טכני הכולל דרכון ותעודת זהות ישראלים שאנחנו מציגים עפ"י בקשת המוסדות המבקשים. ל-נ-ו יש לאום ולפיו אנחנו פלסטינים ערבים. אנחנו לא ערביי המדינה הזו, ואנחנו לא מסכימים להיות מיוחסים לה כלל וכלל. א-ת-ם חסרי לאום. ל-כ-ם יש דת שקוראים לה יהדות!!ואתם משתייכים לה, ותו לא!!! היצירה היחידה שלכם היא השפה העברית. מלבדה, אין דבר אחד שהצלחתם ליצר תוך ה-58 שנים ששהיתם פה ככובשים על אדמתו של עם אחר!!.אתם פשוט עם בלי תרבות, ובלי שום עבר שמצדיק התגאות בו. אתם פשוט פרטים שנאספתם מהגלות, הגעתם בחוצפה, כדי לממש את זכותכם להגשמה עצמית, על חשבונה של הזכות הזו של עם אחר. את השלום נוסח רבין רצחתם לנצח! אז .....תתביישו לכם, כי לנו כבר אין מה לדבר איתכם. ואני נמנעת פה מכל הכללה גורפת. לי יש חברים יהודים שהם כמו אחים שלי, ואני מוקירה אותם מאד, אבל ישנם עמים שכדי להתקיים שוללים את קיומו של עם אחר.

וזו תגובתה של דרורה:

סמר מחיפה,
אין במדינת ישראל או בשטחי ארץ ישראל אף לא ערבי אחד שאין לו ארץ מולדת ערבית (ועל כן אתם ערבים ). פלשתם / זלגתם / חדרתם - לארץ ישראל בחסות, עידוד וגיבוי הכובש העותמני והכובש הבריטי אך לא הפכתם עקב כך לבעלים או ריבונים .
פתחי את מפת העולם, ערביה מישראל. תגלי ששטח המדינות הערביות (22) גדול משטחה של יבשת אירופה, ושטחן של כל המדינות המוסלמיות (56) מכסה כשליש מכדור הארץ. שטח אדיר שאין לתארו. משאבים של נפט ועושר לאין חקר .
אז על פניו נראה שזה ממש בסדר שלעם היהודי תהיה מדינה אחת קטנטונת משלו, מבלי שיהיה עליו להתחלק בה עם עוד עם ערבי מוסלמי, לא ?
ובואי ואומר לך כמה מילים על ה"עם" הפלסטיני. אתם אינכם עם. אתם פיקציה מוסלמית שמטרתה אחת ויחידה - לכבוש את ארץ ישראל.

נתחיל עם השם שלכם :
הרומים שכבשו את ישראל קראו לה כחלק מאקט הכיבוש 'פרוביניקה פלשתינה' - על שם הפלישתים שישבו בערי החוף הישראליות . הפלישתים היו יורדי ים אדומי שיער שהגיעו לחופי ישראל _מ_א_י_ר_ו_פ_ה_ ונעלמו מאזורנו כ-1600 שנה לפני הולדת מוחמד .
אין לערבים שמקורם בחצי האי ערב כל קשר לפלישתים - לא גנטי, לא דתי, לא תרבותי, לא היסטורי ולא גיאוגרפי. אתם ערבים ולא פלישתים. באותה מידה יכלו הרומים לקרוא לישראל פרוביניקה שוויצריה. האם זה היה הופך אתכם לשוויצרים ?

ואשר לארץ ישראל, סמר מחיפה ..
תבחרי כל תיעוד היסטורי, כל מפה היסטורית, כל היסטוריון מקובל ע"י האקדמיה הבינלאומית שיראה לנו איפה פלסטין, מתי הייתה אי פעם בהיסטוריה האנושית מדינה או ארץ שנקראה פלסטין, מתי היה אי פעם בהיסטוריה האנושית "עם" שקראו לו העם הפלסטיני, מי אתם, מאין באתם ומה הקשר שלכם לשטחי ארץ ישראל. לא מצליחה למצוא אף לא פרט אחד בשום מקום בעולם, כולל לא אצל חוקרים מוסלמים וערבים (כולל הקוראן שבו ארץ ישראל נקראת 'ארץ ישראל, ארצו של עם ישראל') שיאשש את טיעונייך .
יש תיעוד בריטי מתקופת המנדט הבריטי, תיעוד תורכי מ התקופה העותמנית, תיעוד של כל הכיבושים שהיו על ארץ ישראל - אין זכר לא לעם פלסטיני ולא למדינה פלסטינית .
ובכן, בואי נסכם שאם תמצאי כל תיעוד שהוא (שאינו חלק מהתעמולה הפלסטינית המשנה עובדות היסטוריות בדיעבד) - להיותכם וקיומכם בארץ ישראל - כבר יש לנו משהו להתחיל ממנו .
אתם צביר מקרי של פלגים ופלנגות מרחבי העולם המוסלמי, השונאים זה את זה כמעט . . . כמעט כמו שאתם שונאים אותנו . זה למעשה הדבר היחידי המאחד אתכם - השנאה לציונים. זה בסיס עלוב ביותר לכונן על גבו עם !
ב-1948 היה מספר הערבים שישבו בארץ ישראל זהה למספר היהודים שישבו בארצות ערב .
המאה העשרים הייתה מאה של הגירה וחילופי אוכלוסין על פני כדור הארץ כולו . כל היהודים מארצות ערב היגרו למולדתם ישראל. כל הערבים מישראל היו אמורים להגר חזרה לארצות מולדתם הערביות

.. לא רק שלא עשיתם כך - המשכתם להסתנן ולחדור לשטח ישראל בכל צורה מתוחכמת שאפשר להעלות על הדעת, ושמדיניותה הרופסת של מדינת ישראל אפשרה לכם .
למעשה יש לכם היום מדינה פלסטינית, היא ירדן. אבל אתם רוצים לעצמכם שלוש פלסטין - ירדן , "פלסטין החדשה" שתקום ברצועת עזה והגדה, וכמובן שערביי ישראל המזהים עצמם כפלסטינים ימשיכו להתגורר בישראל ויביאו אליהם עוד ועוד "אחים" פלסטינים מרחבי העולם. כך שבעוד עשור או שניים יהיו היהודים מיעוט בארצם וגם ישראל תהפוך לפלסטין. לא מתאים לנו .
ולכן זה מה שבסופו של דבר יקרה, גם אם השמאל שלנו מפזר אשליות הממלאות את ל בכם תקווה גדולה: יהיה עליכם לחזור לארצות מולדתכם. זה יקרה או בטוב או בחר ב .
במשך השנים (עם ההתיישבות הציונית) אימצתם לעצמכם את האתוס היהודי, כלומר - קדושת ירושלים וזכות השיבה לציון. אמנם בניתם מסגד במרכז קודש הקודשים היהודי (מנהג מוסלמי נפוץ בעולמנו), אך עירכם הקדושה היא מכה ולא ירושלים וזכות שיבה יש לכם רק למולדתכם הערבית ולא לציון .

לסיכום, אפנה אותך לספר חביב ומלא הומור. שמו "מסע תענוגות בארץ הקודש" והוא נכתב ע" י סופר בשם סמואל לונגהורן (הידוע בכינויו מרק טווין) ב -1867. הוא סייר בישראל לאורכה ולרוחבה . הוא לא ראה כאן לא פלסטינים, לא בוסתנים מוריקים, לא כפרים ערביים, לא ערים שוקקות. כלום. הוא ראה ומתאר עזובה, ביצות, כולרע, קדחת, חולות . "ארץ הבכא", כך הוא כינה את ארץ ישראל . כל מה שיש כאן, גן העדן הזה הנקרא ישראל – בנה הגניוס היהודי . אין פלא שאת ואחייך חומדים אותו !

ואם את יושבת בביתך המחובר לחשמל ומקלידה תשובה במחשב, זה כי הציונים סידרו כאן מדינה המאפשרת לך לחיות ברמה שונה לחלוטין משל 99% מאחיותייך במדינות ערב ..

אזרחית יהודייה ישראלית, בעלת המקום

יישר כוח עם ישראל!!
  • יניב51 ו obeh אוהבים את זה

#347 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎20:35

איזה פוסטר עלוב.
כמו לשים את אובמה ולרשום את הסופות שתקפו את ארה"ב.

ככה זה כשאין לשמאל משהו יותר טוב

#348 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎20:40

פתרון הקבע והשלום, כמו שאמרתי, צריך להיות מול הנציג הלגיטימי של העם הפלסטיני: אבו מאזן.

רק בשביל להאיר את עיניך חמודי:
http://www.nrg.co.il...6ea0370&id=4170

ואם אין לך כוח לקרוא, אני אעתיק בשביל לכאן:

על פוליטיקה ואקדמיה
נחזור לעניין ה"אין פרטנר ישראלי". אנחנו, טוענים רבים מאנשי האקדמיה, חפים מכל פוליטיזציה של העיסוק האקדמי שלנו. מחקר הוא עניין אחד ופוליטיקה היא עניין אחר. זו טענה ששווה בחינה מתמדת. פרופסור אלי פודה ועינת לוי פרסמו השבוע מאמר תחת הכותרת "אין פרטנר ישראלי". בעיתון "הארץ" כמובן. איך לא. המאמר כולל סקירה היסטורית, שמסתיימת בימים אלה, ו"מוכיחה" את האמור בכותרת. זה לא שאין פרטנר פלסטיני לשלום. יש ויש, טוענים השניים. אבל ישראל, הם טוענים, איננה פרטנר לשלום. בקרדיט המאמר מצוינת העובדה שעינת לוי "כותבת עבודה לתואר שני על תפישת ה"אין פרטנר" בחברה הישראלית". התוצאות ידועות מראש. המחקר יאשש אותן.
העניין האמיתי הוא העובדות. השניים מציינים את הצעת השלום של בורגיבה מ-1965, אך שוכחים לציין שזו לא הייתה הצעת שלום לישראל, אלא הצעה לעולם הערבי לעבור להכרה בישראל, תוך המשך המאבק נגדה באמצעים מדיניים ("תוכנית השלבים"). לא ברור כיצד הייתה אמורה ישראל להגיב. האם הייתה צריכה לומר, "כן, בוודאי, נשמח לחיסול בשלבים"? אבל נדמה שהפרק הנוכחי חשוב הרבה יותר. משום שזו כבר לא היסטוריה. זו המציאות. כך, למשל, טוענים השניים שאבו-מאזן "קרא לפתרון של שתי מדינות לשני עמים". הם גם קובעים שהמסמכים הפלסטיניים שהודלפו חושפים "עמדות מתונות", מהצד הפלסטיני כמובן, בעניין הפליטים וירושלים. איכשהו, במעשה פלאים, יוצרים השניים תיאור היסטורי שהקשר בינו לבין המציאות מקרי לחלוטין. השניים מתעלמים, למשל, הן מהצעת קלינטון והן מהצעת אולמרט. שתי הצעות שנתקלו בסרבנות פלסטינית.
פניתי לפרופסור פודה. הבהרתי לו שבעבר כתבתי שאבו-מאזן מקבל את הנוסחה של "שתי מדינות", אך אף פעם לא קיבל את הנוסחה של "שתי מדינות לשני עמים". ומכיוון שייתכן שטעיתי - אשמח אם יציין היכן בדיוק הסכים אבו-מאזן לתוספת של "שני עמים". הזכרתי לו הן את הספר של קלינטון, "MY LIFE", שבו הוא מאשים את ערפאת, ורק את ערפאת, בדחיית היוזמה שלו, והן את הספר של קונדוליסה רייס, "NO HIGHER HONOUR", שבו היא קובעת שאבו-מאזן הוזמן לבית הלבן, הופעל עליו לחץ, אבל הוא התעקש לדחות על הסף את יוזמת אולמרט. לא בגלל לחץ של ציפי לבני. לא בגלל שאולמרט היה "ברווז צולע". לא בגלל אלף ואחד תירוצים שמספקים לו חכמולוגים. הוא דחה את היוזמה משום שהוא התעקש על "זכות שיבה". הצגתי לפודה גם את העובדה שיש פער תהומי בין הכותרות על המסמכים הפלסטיניים שהודלפו, לבין תוכן המסמכים, וביקשתי שיציג לי את העמדות המתונות מתוך המסמכים, כדי שאוכל לחזור בי מדברים שכתבתי בעבר, תחת הכותרת "ההונאה הפלסטינית".

הם לא מוכנים להכיר בנו, הם רוצים להשמיד אותנו, ואתה פשוט מאמין לדברי השנאה שלהם. אם אבו מאזן באמת היה רוצה הסכם, הוא היה יכול לקבל אחרי הועידה באו"ם בשנה שעברה. הנאום הזה עם הדוגרי, זוכר?
הם לא יוותרו עד טיפת הדם האחרונה שלנו, ואלה שמגינים על האדמה שלך במדינה הזו, אתה גומל להם בבוז.

#349 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:03

מה הוא היה יכול לקבל אחרי ה"דוגרי"?
ביבי הוא לא פרטנר בעצמו אז לא לבלבל את השכל בבקשה.

#350 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:15

המומחים להפיכת המציאות כבר נכנסו לפעולה. היינו כבר בסרט הזה. והוא חוזר על עצמו. עם אותן הפגנות. עם אותן הצהרות. עם אותם נאורים בעיני עצמם, שיש להם הרבה מאוד מה לומר, ורק דבר אחד אינם רואים - את המציאות העגומה.

http://www.nrg.co.il...6ea0370&id=4170

#351 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:21

מה הוא היה יכול לקבל אחרי ה"דוגרי"?
ביבי הוא לא פרטנר בעצמו אז לא לבלבל את השכל בבקשה.

להתלהם מול העולם הם יודעים. אבל לדבר איתנו לא. אז לפי מה שהבאתי גם בלי קשר לביבי הם יכלו לקבל שלום ולא רצו. שימצאו את מי להאשים.

#352 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:28

גם ביבי יודע לדבר יפה מול כולם חוץ מהפלשתינאים.

שר החוץ שלו קרא היום לאבו מאזן טרוריסט דיפלומטי. שלא יבלבלו את השכל.

חוץ מזה, והנה אמירה מהפכנית: "שלום עושים עם אויבים".

#353 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:31

השקרים של החמאס

עידכון אזעקות

http://www.mivzaklive.co.il/

הפייסבוק שלהם

http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#354 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎21:54

תמונה שפורסמה
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#355 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎22:37

הכל נסיבתי. היו עוד המון מבצעים בין לבין. וכל המבצעים האלה הם מוצדקים ועוד.
כמו התמונה שאילן הביא, זה פשוט דמגוגי ופתטי.

חוץ מזה, מלחמה זה הדבר האחרון שביבי רוצה. מצבו היה הרבה יותר טוב לפני המבצע הזה.

#356 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,744 הודעות

נכתב ב- ‎16/11/2012‏, ‎22:43

תמונה שפורסמה

חתיכת שמאלן מניפולטיסט.

מבצע ענבי זעם - כניסת כוחות גדולים של צה"ל לדרום לבנון על מנת להפסיק ירי קטיושות על יישובי צפון ישראל (אפריל 1996).
מבצע שירת הצפצפה - מבצע של הקומנדו הימי בלבנון שבו נהרגו 12 לוחמים. (ספטמבר 1997)
מבצע סכין קהה - כניסה של צה"ל ל-6 ערים פלסטיניות, חיפוש אמצעי חבלה, תפיסת מבוקשים, מודיעין ומיפויים (2001)
מבצע תיבת נוח - לכידת ספינת הנשק הפלסטינית קארין איי (ינואר 2002).
מבצע חומת מגן - טיהור יהודה ושומרון ממעבדות חבלה וממחבלים במהלך אינתיפאדת אל-אקצה (אפריל 2002).
מבצע דרך נחושה - המשך טיהור יהודה ושומרון מתשתיות הטרור וביצוע מאות פעולות נקודתיות כנגד הטרור באופן רציף (יוני 2002)
מבצע קשת בענן - כניסה לרפיח על מנת לחלץ את שרידי הגופות של חיילי צוות המנהרות ולטהר את רפיח ממחבלים ומנהרות הברחה (מאי 2004).
מבצע ימי תשובה - מבצע נרחב בצפון רצועת עזה על מנת למנוע ירי רקטות קסאם על שדרות (אוקטובר 2004).
מבצע גשם ראשון - קשת התקפות ופעולות של צה"ל ברצועת עזה, בעקבות ירי כבד של רקטות קסאם על שדרות (ספטמבר 2005).
מבצע שמיים כחולים - מבצע שבו הוקם "אזור החיץ" שמטרתו להגן מפני ירי קסאמים על אשקלון ושדרות (דצמבר 2005).
מבצע מכת ברק - סדרת תקיפות אוויריות ברצועת עזה בגיבוי הפגזה ארטילרית, ששיאן ביצוע 4 סיכולים ממוקדים בהם נהרגו כ-9 מחבלים. המבצע באה בעקבות ירי כבד של רקטות קסאם על קיבוץ כרמיה (פברואר 2006).
מבצע הבאת ביכורים - לכידת רוצחי רחבעם זאבי ובכירי טרור פלסטינים שעמדו להשתחרר מכלא יריחו (מרץ 2006).
מבצע גשמי קיץ - מבצע ברצועת עזה לשחרור החייל החטוף גלעד שליט ולצמצום ירי רקטות קסאם. (יוני - נובמבר 2006)
מבצע חורף חם - מבצע ברצועת עזה שנערך כתגובה על התגברות ירי רקטות הקסאם על שדרות ואשקלון ולאחר שאדם אחד נהרג כתוצאה מפגיעת קסאם במכללת ספיר. (פברואר - מרץ 2008)
מלחמת לבנון השנייה
מבצע שינוי כיוון ("מבצע שכר הולם") - ראו מלחמת לבנון השנייה. (יולי - אוגוסט 2006)
תקיפת חיל האוויר הישראלי בסוריה (2007) - תקיפת מתקן צבאי סורי (כור גרעיני) שבוצעה על ידי חיל האוויר הישראלי. עד היום לא נתנה תגובה ממשלת ישראל שלפיה אכן היה זה חיל האוויר הישראלי (ספטמבר 2007).
מבצע עופרת יצוקה - תקיפת עשרות מטרות בעזה על ידי חיל האוויר, חיל הים, חיל השריון, חי"ר והנדסה כתגובה על ירי רקטות לנגב המערבי. (דצמבר 2008)
מבצע ארבעת המינים - לכידת ספינת הנשק האירנית פרנקופ (נובמבר 2009).
מבצע כלל ברזל - לכידת ספינת הנשק האירנית ויקטוריה (15 במרץ 2011).
מבצע עמוד ענן - מבצע חיסולים נגד בכירי החמאס
  • יניב51, obeh, eladfo ו-1 אחר אוהבים את זה

#357 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎00:30

תמונה שפורסמה

פתטי.

קודם כל נכון שהרבה זמן לא נורתה רקטה לירושלים, אבל עד לפני חמש שנים אוטבוסים התפוצצו שם כל שבוע.
שנית, בתקופה של ביבי התחיל "האביב הערבי", וזו הסיבה לתקריות עם סוריה ומצרים.

יחסית לשאר ראשי הממשלה בהיסטוריה בתקופה של נתניהו יש ה-ר-ב-ה יותר שקט והרבה יותר יציב.

אה? אתה רציני?
בחיי, איזה קריטריונים נמוכים יש לך. ברור שאם אתה משווה למצב הבטחוני באינתיפאדה השנייה (שהיה מצב בטחוני נוראי בירושלים, וכירושלמי אני זוכר את זה) או לשנות מלחמת המפרץ עם הטילים לתל אביב, אז כמעט כל מצב בטחון אפשרי הופך להצלחה.
העובדה שהמצב הבטחוני היה גרוע ביותר בעבר לא הופכת אותו לטוב.

מה הקשר לאובמה ולסופות באמריקה? אובמה דווקא התמודד מצוין עם הסופות מאמריקה והגן על אזרחיו.
ביבי וברק התמודדו באופן גרוע מאוד עם ירי הרקטות לעזה ורק החמירו את המצב. הכשלון כולו שלהם.

#358 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎00:30

d1f2:
סתם ראיתי את הטבלה הזאת בפייסבוק אז שיתפתי, לא אני הכנתי אותה, זה פשוט היה נראה לי מעניין. במקום פשוט להגיד לי שזה לא נכון ולהסביר למה היית חייב לתקוף אותי אישית.

אגב, זה יפה שהוספת נימוק לטענה שלך אחרי שקודם פשוט תקפת בלי שום נימוק או בדיקה בסיסית של הטענות שלך.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#359 obeh

obeh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎02:01

טוב אחרי 4 וחצי שעות של קריאה כמעט רצופה של כל ה 18 דפים פה באשכול מבלי לפסוח על קוצו של פסיק בשום תגובה.
אילן שני דברים לי אליך.
אתה חולמני ונאיבי.
בתור אחד שחווה על בשרו גם את לבנון השניה (גדוד של הנח"ל) וגם את עופרת יצוקה (פלוגת המכי"ם והסמבי"ם של ביסלמ"ח) אולי מהבחינה המדינית שני אלו היו כישלון חורץ אבל מהעניים שלנו בשטח התמונה שונה לחלוטין, אתה רואה בעניים שלך את הרצח ואת החוסר אנושיות שיש לצד השני בעניים וזה מקפיא את הדם אתה רואה ממקור ראשון שאין עם מי לדבר בצד השני וכמה באמת אכפת להם מהאוכלוסיה שהם מתעלקים עליה.
כל מה ששמעת בתקשורת הרוב זה שקרים נבזים המון אבידות בנפש של אזרחים חפים מפשע היו כתוצאה מירי של הצד השני, אבל מאוד פשוט להאשים את האויב הישראלי הרי המחבלים הם המסכנים המקופחים שרק מנסים להוציא קולם החוצה.

אז תתעורר חבר בחייך להמשיך לחלום על שיח הדדי אלו חלומות במסופוטמיה לעולם לא יקרה כי אף אחד בצד השני לא רוצה לדבר איתך הדבר היחיד שמעניין אותם זה לראות איך אתה ניראה מבפנים לבחוץ ולא יותר.
לא המיצרים ולא שום מתווך בין לאומי אחר יעזור לך לדבר איתם.
אתה רוצה שלום והם רוצים להרוג אותך אין שום דבר חדש להביא לשולחן.

יש אמרה מאוד נכונה שאומרת.
כאשר ארגוני הטרור יניחו נשקם יהיה שלום, כאשר ישראל תניח את נשקה לא תשאר ישראל.

אז באמת תתעורר ידיד נפש יקר שלי אני יודע שתחת כל הטשטוש הנאיבי הזה יושב לו בחור חכם, רק חבל שאתה מנצל את הפיקחות הזאת שלך לשרות מטרה כל כך הזויה שכל כך מדגישה שינאה עצמית מובהקת.
  • Murdock, d1f2, מישמיש ו-4 אחרים אוהבים את זה

#360 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎11:21

אני אסביר לכם מה הבעיה,
אילן פשוט פחדן, הוא ילד קטן בן 17, שלא ראה כלום,
הוא מת מפחד מאזעקה, מת מפחד מפיגוע, והוא בכלל פוחד מהערבים,
אולי בגלל זה הוא רוצה לתת להם שטחים, הוא יתן להם הכל בשביל שיעזבו אותו.

מעניין מאוד שבינתים כל מי שבפורום הזה, שאוכל פה אזעקות על ימין ושמאל נגד נתינת שטחים,
והבנאדם היחידי שלא שמע אזעקה, לא עשה צבא, ולא כלום רוצה לתת להם שטחים.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים