אשכול ספאם
נכתב ב- 15/04/2012, 18:44

מורצ'ה // נו.. מור // 16 // סטלנית // משועממת // מצ'וגעת // מאכפת לכם S:
קייטי פרי ראאאאר *~*

No you don't know what its like
when nothing feels alright
You don't know what its like to be like me
נכתב ב- 15/04/2012, 18:49
רק חבל שאין אלוהים וכל זה פיקציה של כמה סטלנים שאכלו יותר מידי פטריות ומאמינים באיזה "הארי פוטר".
נכתב ב- 15/04/2012, 18:59
קייטי פרי ראאאאר *~*

נכתב ב- 15/04/2012, 19:09
- cRaZy-BoY אוהב את זה

נכתב ב- 15/04/2012, 19:13
איזה מגניב אתה, אפשר חתימה?ממש מרגש..
רק חבל שאין אלוהים וכל זה פיקציה של כמה סטלנים שאכלו יותר מידי פטריות ומאמינים באיזה "הארי פוטר".
- J.P אוהב את זה
נכתב ב- 15/04/2012, 19:35
וואוו רותם..... באמת שצריך להסביר לך מה הכוונה שאומרים על מישהו שהוא "אשכנזי"..... חלאס לחפש בן אדם בנרות.
זה ביטוי מאוד נפוץ שמשתמשים בו..... אין פה שום כוונה של גיזענות או כל דבר אחר......
חלאס בקיצור......
אני מבין... ושמשתמשים במונח "ערס מרוקאי" זה לא גזענות, נכון?
ממש מרגש..
מקבל הרבה כאפות בחיים, הא? ורק לשם הבהרה-רו(טמבל) כן אשכנזי. יש לו רגישות לדברים כאלה ודימויים של מזרחים.
נכתב ב- 15/04/2012, 19:38
תשתמש באיזה ביטוי שבא לך, אני חצי אשכנזי חצי מרוקאי.... וזה לא מפריע לי.
וואוו רותם..... באמת שצריך להסביר לך מה הכוונה שאומרים על מישהו שהוא "אשכנזי"..... חלאס לחפש בן אדם בנרות.
זה ביטוי מאוד נפוץ שמשתמשים בו..... אין פה שום כוונה של גיזענות או כל דבר אחר......
חלאס בקיצור......
אני מבין... ושמשתמשים במונח "ערס מרוקאי" זה לא גזענות, נכון?ממש מרגש..
מקבל הרבה כאפות בחיים, הא? ורק לשם הבהרה-רו(טמבל) כן אשכנזי. יש לו רגישות לדברים כאלה ודימויים של מזרחים.
ואם יש לו רגישות לדברים האלה שילך לשתות כוס מים ולפסיכולוג שידבר איתו על כמה קשה לו לשמוע את הביטוי "אשכנזי" בפורום באינטרנט.
חלאס עם הרגישות יתר הזו, זה פתטי.
- charge אוהב את זה
נכתב ב- 15/04/2012, 19:52
לפי מה שאתה אומר, אפשר לרשום גם כושי מסריח אה?
נכתב ב- 15/04/2012, 19:59
נכתב ב- 15/04/2012, 20:02
נכתב ב- 15/04/2012, 20:04
איזה מגניב אתה, אפשר חתימה?
ממש מרגש..
כן תשאיר לי כתובת ואני אשלח לך עותק ממוסגר.
נכתב ב- 15/04/2012, 20:07
בנוסף לדיון שהיה פה ולמה שהמטומטם הזה ברק אמר לפי דעתי אתם כבר לא סתם שונאים את הדת, אתם שונאים אותה ברמה שמזכירה אנטישמיות, אתם עושים פרובוקציות ילדותיות כדי לעצבן או כדי להרגיש את אותה תחושת "סיפוק" של ילדון שעומד על כיסא וצועק "קקי". ואני רוצה לומר שאני מעדיף "סטלן" שאכל פטריות מאשר אנשים כמוך.ממש מרגש..
נכתב ב- 15/04/2012, 20:22
ואם יש פה אתיופים אז שלא יבלבלו את המוח ויגידו שזה מפריע להם כמו השחורים מארה"ב. כי אי אפשר להשוות.
ואני יגיד לך את האמת, החבר הכי טוב שלי פעם היה אתיופי. לידו אני לא אגיד "כושי", אם אני אדע שזה מעליב אותו.
אני רואה כל בן אדם כבן אדם ולא כ"אשכנזי" , "מזרחי", "כושי", "רוסי" וכו'.....מבחינתי אלו רק מילים שמייצגות מגזר מסויים.
ואם אומרים אשכנזי למישהו, זה לא מגזענות זה פשוט ביטוי לתכונות מסויימות שרובנו יודעים מה הכוונה.
לדוגמא, בין חברים, שמישהו מציק לך, אז אתה אומר לו "דיי להיות בן זונה", הכוונה היא כמובן ל-"דיי להיות מנייאק", ולא ל-"אמא שלך עובדת בזנות". נגיד אצלנו יש מישהו שמפריע לו, אז אני משתדל לא להגיד את זה לו, ואם נפלט לי אז אני מתנצל.
אז כל עוד זה לא נאמר עלייך ספציפית, אין לך מה להיפגע או שזה יפריע לך, אם אני יגיד לך "שתוק יא אשכנזי", ותגיד לי אחר כך בפרטי או משהו, "שומע, מפריע לי שאתה אומר את זה, אז אל תגיד את זה בבקשה", אז פעם הבאה זה לא יבוא ממני, תהיה בטוח. למרות שאני עדיין חושב שזה קטנוני ופתטי. אבל כל אחד והרגשות שלו.
נכתב ב- 15/04/2012, 20:28
תאמינו לי הלוואי וה' יתן לכם שכל..
(*ודיברתי רק על אלה שמתווכחים בכוונה ועושים דווקא)
קייטי פרי ראאאאר *~*

נכתב ב- 15/04/2012, 20:32
וואוו, אשכרה אמרת משהו שקשור לנושא מסויים ואמרת את דעתך, בלי להיות פקצ'ה ולכתוב הודעות לא קשורות.בחיים לא ראיתי אנשים כאלה מוגבלים שכל מה שיש להם בחיים זה לרדת על אחרים ולצאת "גברים" רציני שאינלי מושג מה איתכם אבל כל מי שמתווכח- זה בנאדם שאין לו חיים וכל החיים ירדו עליו ועכשיו הוא מנסה לצאת גבר.
כל הכבוד! יש התקדמות
- d1f2, Sparkles, tzvimen ו-2 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 15/04/2012, 20:34
אני דווקא אוהב את הליהוק של דקפריו, אמרתי את זה כבר בעבר, מאז שאטר איילנד הוא הפך לאחד השחקנים האהובים עליי.את הליהוק של דיקפריו לא אהבתי, משום מה קשה לי לדמיין אותו בתפקיד אחר מ"הבחור הטוב והמיוסר", הוא יצטרף ממש להפתיע אותי ולהפציץ בסרט הזה, ואני מקווה שזה יקרה. אבל בסה"כ, הקאסט מרשים, וכנראה שסוף סוף נראה את סמואל אל. ג'קסון בסרט נורמלי אחרי הרבה זמן.
איזה קאסט מטורף
מסוג הסרטים שחייב לראות אותם בקולנוע, גם ההוביט מגיע באותו תאריך אם אני לא טועה...גם באטמן, תענוג.
לגביי סמואל אל ג'קסון מסכים איתך, ניהיה שחקן פח.
נכתב ב- 15/04/2012, 20:38
וואוו, אשכרה אמרת משהו שקשור לנושא מסויים ואמרת את דעתך, בלי להיות פקצ'ה ולכתוב הודעות לא קשורות.
בחיים לא ראיתי אנשים כאלה מוגבלים שכל מה שיש להם בחיים זה לרדת על אחרים ולצאת "גברים" רציני שאינלי מושג מה איתכם אבל כל מי שמתווכח- זה בנאדם שאין לו חיים וכל החיים ירדו עליו ועכשיו הוא מנסה לצאת גבר.
כל הכבוד! יש התקדמות
שתלמדו להכיר אותי
קייטי פרי ראאאאר *~*

נכתב ב- 15/04/2012, 20:40
יכול להיות, אני לא פוסל אף אחד.
וואוו, אשכרה אמרת משהו שקשור לנושא מסויים ואמרת את דעתך, בלי להיות פקצ'ה ולכתוב הודעות לא קשורות.
בחיים לא ראיתי אנשים כאלה מוגבלים שכל מה שיש להם בחיים זה לרדת על אחרים ולצאת "גברים" רציני שאינלי מושג מה איתכם אבל כל מי שמתווכח- זה בנאדם שאין לו חיים וכל החיים ירדו עליו ועכשיו הוא מנסה לצאת גבר.
כל הכבוד! יש התקדמות
שתלמדו להכיר אותיתאהבו אותי
אבל איך אפשר להכיר אותך אם את מתנהגת כמו ילדה מעצבנת? מי שהייתה מיקודת זה אחות התאומה המרושעת?
נכתב ב- 15/04/2012, 20:41
חח דווקא מאז שאטר איילנד הגעתי למסקנה שהוא מאוס.אני דווקא אוהב את הליהוק של דקפריו, אמרתי את זה כבר בעבר, מאז שאטר איילנד הוא הפך לאחד השחקנים האהובים עליי.
את הליהוק של דיקפריו לא אהבתי, משום מה קשה לי לדמיין אותו בתפקיד אחר מ"הבחור הטוב והמיוסר", הוא יצטרף ממש להפתיע אותי ולהפציץ בסרט הזה, ואני מקווה שזה יקרה. אבל בסה"כ, הקאסט מרשים, וכנראה שסוף סוף נראה את סמואל אל. ג'קסון בסרט נורמלי אחרי הרבה זמן.
איזה קאסט מטורף
מסוג הסרטים שחייב לראות אותם בקולנוע, גם ההוביט מגיע באותו תאריך אם אני לא טועה...גם באטמן, תענוג.
לגביי סמואל אל ג'קסון מסכים איתך, ניהיה שחקן פח.
נכתב ב- 15/04/2012, 20:41
תכלס בחיים לא רציתי לעצבן אותכם. אמרתי כבר שהיה לי משעמם.. ורציתי צומי תאמת..יכול להיות, אני לא פוסל אף אחד.
כל הכבוד! יש התקדמות
שתלמדו להכיר אותיתאהבו אותי
אבל איך אפשר להכיר אותך אם את מתנהגת כמו ילדה מעצבנת? מי שהייתה מיקודת זה אחות התאומה המרושעת?
קייטי פרי ראאאאר *~*

0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים