עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#36321 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:40

איזה באסה, זה נתקע לי בדיוק באמצע המסירה של רמירז, והדבר הבא שראיתי אחרי זה היה צ'לסי חוגגים...
  • Sparkles אוהב את זה
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#36322 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:42

איזה באסה, זה נתקע לי בדיוק באמצע המסירה של רמירז, והדבר הבא שראיתי אחרי זה היה צ'לסי חוגגים...

גם לי!! באתי לכתוב את זה עכשיו והקדמת אותי.סעמק מתחילת המשחק אפילו לא תקיעה אחת ודווקא בגול זה בא, טוב לפחות ראיתי את הריפליי.
  • CLIPSE ו Sparkles אוהבים את זה

#36323 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:42

אז סימן שאתה רואה את שידור ה-HD, כי גם לי זה קרה חח
כל השידור היה חלק, עד למסירה של רמירז, אבל בקטנה...היה מהלך חוזר ;)
  • dorel310 אוהב את זה

#36324 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:44

you've been Murphy slapped, bitches!
  • CLIPSE, rotembal, Sparkles ו-1 אחר אוהבים את זה

#36325 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:47

WOW, איכות של HD!
sop://broker.sopcast.com:3912/106723

חחח בארסה שוחטת אותם חבל"ז

sop://broker.sopcast.com:3912/128582
זה יותר איכותי

#36326 Welcome To My Life

Welcome To My Life

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:55

אהלן..

מורצ'ה // נו.. מור // 16 // סטלנית // משועממת // מצ'וגעת // מאכפת לכם S:

קייטי פרי ראאאאר *~*

Posted Image

No you don't know what its like

when nothing feels alright
You don't know what its like to be like me

#36327 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎21:56

נכון, יונתן שפירא הוא קיצוני (כי הוא רחוק מהדעה שלי ומהקוצנזוס) ואל תצפה ממני להגן עליו או על הדעות שלו.
בכל זאת, אם קצין בצה"ל יבוא להפגנה שבה הוא משתתף, וידפוק בו M16 בפנים בגלל הקיצוניות שלו, כל אדם הגון צריך לצאת להגנתו ובמקביל לצאת נגד הקצין האלים.
לא יכולה להיות שום סיבה בעולם שתצדיק את תקיפת הקצין כפי שרואים בתמונה ובסרטון שפורסמו. אפילו הקצין עצמו מודה בטעות של עצמו ומתחרט על כך, ועושה רושם שהוא מבין איפה טעה, והוא מנסה למזער את הנזקים.
הבעיה היא לא באותו קצין אלים, אלא בעדר (שמגיע בעיקר מהכיפות הסרוגות) שמשבחים את אלימות הקצין ואומרים שפעל כראוי. רק היום ראיתי כתבה של אשה דתיה-לאומנית שמשבחת את הקצין ומתארת את מעשיו כמתנה ליום השואה:
http://www.kipa.co.il/now/48156.html

דרך אגב, רותם, למה אתה צריך את ההתממות הזאת?
אם אתה חושב שצריך לפעול בכח נגד הפלסטינים ותומכיהם, שהם אשמים בזה שכבשנו אותם (אישה אונסת את עצמה?) ובזה שהם חסרי זכויות אדם ואזרח, זה אומר שאתה איש ימין. ואין עם זה שום בעיה בכלל. רוב עם ישראל כמוך.

אני לא רואה אתכם מגנים את האלימות שהופעלה בהתנתקות, רמיסות ע"י סוסים, מכות מאלות וכו'.
ההפגנה הזו נועדה ליצור אירוע ביטחוניע"י חסימת ציר תנועה מרכזי שעובר בתוך שטח מסוכן, אם היו מצליחים לחסום את הציר הזה מה שהיה קורה זה שכל מכונית יהודית שהייתה מתקרבת פשוט הייתה קורבן ללינץ'.
שים לב לסרטונים של "פעילים" שלפעמים ערוכים לא טוב ופתאום מתפלק להם איזה פריים של "אנשי זכויות אדם" מגלגלים סלעים לכביש כדי לגרום למכוניות יהודיות לפגוע בהם ולהיפגע.
ההפגנות האלו אלימות, פשוט נורא קל לערוך את הסרטון שיראה כאלימות של צה"ל, למרות שמי שנפגע הכי קשה באירוע היה דווקא הסא"ל כשידו שבורה. (בקטע הפגיעה במפגין היד שלו כבר שבורה, ניתן לראות זאת לפי צורת האחיזה שלו בנשק, כלומר בוצעה אלימות עוד לפני כן.)

*בונוס - פליטת פה של זהבה גלאון ראש מר"צ בערב יום השואה:
http://www.youtube.com/watch?v=Nk7QlLeFu80
איזה כיף שהיום הכל מתועד ולא ניתן להכחיש כלום, נכון?
זה אולי מראה קצת מהדעה האמיתית של השמאל ה"מתון" בישראל.

יש לי חדשות בשבילך.
אותה הפגנה בדיוק (הפגנת אופניים) הימין ארגן, אלא שאז, החיילים פעלו בסלחנות ובאיפוק, כמו שצריך.
הפינויים בהתנתקות והפינויים המוצדקים של המאחזים הבלתי-חוקיים אינם ברי השוואה כלל. אותם אנשים סירבו להתפנות ולשמור על החוק, והדרך היחידה לשמור על החוק הייתה לפנות אותם בניגוד לרצונם. כיוון שהפינוי הוא בניגוד לרצונם אין ברירה להשתמש באלימות מינימלית.
תגיד לי, אתה עיוור? הסרטון מראה בבירור שהקצין בא לבחור הדני הפרו-פלסטיני, מדבר איתו ומחליט לתת לו מכה חזקה בפנים. הקצין מודה באשמה ובטעות שלו. אותו קצין טוען גם שדקות לפני כן הפעילים פצעו אותו ביד, אבל הפעילים הפלסטינים וצה"ל מתנגדים לגרסה הזו.
ייתכן מאוד שהפציעה של הקצין האלים נגרמה מהנשק שבו הוא משתמש כדי להכות את הפעיל הדני. בסרטון רואים גם את חוסר הזהירות של הקצין. בכל מקרה, זה לא רלוונטי בכלל. גם אם ניקח את הגרסה המפוקפקת של הקצין במלואה, עדיין התקיפה שלו רחוקה מלהיות הגנה עצמית, והוא צריך להיות מודח בבושת פנים מהצבא.

ואיזה כיף שיש פליטות פה של סמולנים. ככה אפשר לפרסם ביוטיוב ולהאשים בטעויות פרוידאניות ולהוכיח שהשמאל הוא נאצי.
זה הרבה יותר קל מלהתייחס לטענות הרציניות והאמיתיות שזהבה גלאון נותנת.

#36328 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:24

נכון, יונתן שפירא הוא קיצוני (כי הוא רחוק מהדעה שלי ומהקוצנזוס) ואל תצפה ממני להגן עליו או על הדעות שלו.
בכל זאת, אם קצין בצה"ל יבוא להפגנה שבה הוא משתתף, וידפוק בו M16 בפנים בגלל הקיצוניות שלו, כל אדם הגון צריך לצאת להגנתו ובמקביל לצאת נגד הקצין האלים.
לא יכולה להיות שום סיבה בעולם שתצדיק את תקיפת הקצין כפי שרואים בתמונה ובסרטון שפורסמו. אפילו הקצין עצמו מודה בטעות של עצמו ומתחרט על כך, ועושה רושם שהוא מבין איפה טעה, והוא מנסה למזער את הנזקים.
הבעיה היא לא באותו קצין אלים, אלא בעדר (שמגיע בעיקר מהכיפות הסרוגות) שמשבחים את אלימות הקצין ואומרים שפעל כראוי. רק היום ראיתי כתבה של אשה דתיה-לאומנית שמשבחת את הקצין ומתארת את מעשיו כמתנה ליום השואה:

אם אתה חושב שצריך לפעול בכח נגד הפלסטינים ותומכיהם, שהם אשמים בזה שכבשנו אותם (אישה אונסת את עצמה?) ובזה שהם חסרי זכויות אדם ואזרח, זה אומר שאתה איש ימין. ואין עם זה שום בעיה בכלל. רוב עם ישראל כמוך.

אני לא רואה אתכם מגנים את האלימות שהופעלה בהתנתקות, רמיסות ע"י סוסים, מכות מאלות וכו'.
ההפגנה הזו נועדה ליצור אירוע ביטחוניע"י חסימת ציר תנועה מרכזי שעובר בתוך שטח מסוכן, אם היו מצליחים לחסום את הציר הזה מה שהיה קורה זה שכל מכונית יהודית שהייתה מתקרבת פשוט הייתה קורבן ללינץ'.
שים לב לסרטונים של "פעילים" שלפעמים ערוכים לא טוב ופתאום מתפלק להם איזה פריים של "אנשי זכויות אדם" מגלגלים סלעים לכביש כדי לגרום למכוניות יהודיות לפגוע בהם ולהיפגע.
ההפגנות האלו אלימות, פשוט נורא קל לערוך את הסרטון שיראה כאלימות של צה"ל, למרות שמי שנפגע הכי קשה באירוע היה דווקא הסא"ל כשידו שבורה. (בקטע הפגיעה במפגין היד שלו כבר שבורה, ניתן לראות זאת לפי צורת האחיזה שלו בנשק, כלומר בוצעה אלימות עוד לפני כן.)

יש לי חדשות בשבילך.
אותה הפגנה בדיוק (הפגנת אופניים) הימין ארגן, אלא שאז, החיילים פעלו בסלחנות ובאיפוק, כמו שצריך.
הפינויים בהתנתקות והפינויים המוצדקים של המאחזים הבלתי-חוקיים אינם ברי השוואה כלל. אותם אנשים סירבו להתפנות ולשמור על החוק, והדרך היחידה לשמור על החוק הייתה לפנות אותם בניגוד לרצונם. כיוון שהפינוי הוא בניגוד לרצונם אין ברירה להשתמש באלימות מינימלית.
תגיד לי, אתה עיוור? הסרטון מראה בבירור שהקצין בא לבחור הדני הפרו-פלסטיני, מדבר איתו ומחליט לתת לו מכה חזקה בפנים. הקצין מודה באשמה ובטעות שלו. אותו קצין טוען גם שדקות לפני כן הפעילים פצעו אותו ביד, אבל הפעילים הפלסטינים וצה"ל מתנגדים לגרסה הזו.
ייתכן מאוד שהפציעה של הקצין האלים נגרמה מהנשק שבו הוא משתמש כדי להכות את הפעיל הדני. בסרטון רואים גם את חוסר הזהירות של הקצין. בכל מקרה, זה לא רלוונטי בכלל. גם אם ניקח את הגרסה המפוקפקת של הקצין במלואה, עדיין התקיפה שלו רחוקה מלהיות הגנה עצמית, והוא צריך להיות מודח בבושת פנים מהצבא.

ואיזה כיף שיש פליטות פה של סמולנים. ככה אפשר לפרסם ביוטיוב ולהאשים בטעויות פרוידאניות ולהוכיח שהשמאל הוא נאצי.

איזה קטע, תזכיר לי מתי בדיוק יהודים ניסו לבצע פיגועים המוניים ביהודים אחרים? בדיוק אותו דבר... בדיוק.
כן בטח, אני רוצה לראות שיפנו משפחה ערבית במכות כמו בהתנתקות והשמאל לא יגיד על זה כלום, הוא יצעק ישר "זכויות אדם" "אפרטהייד", סרטונים באינטרנט, הפגנות.
אתה לא חושב על מה שאתה אומר, הקצין הגיע לסיטואציה עם יד שבורה (עדיין לא שמעתי על מישהו ששבר לעצמו את היד עם רובה), איך נראה לך שהיא נשברה? מהפרחים שהפעילים זרקו על החיילים? או מהשוקולד שהם העניקו להם? הייתה הפגנה אלימה, 2 הצדדים השתמשו בכוח, סוף פסוק. אני לא מאמין שהצבא היה זה שהתחיל עם האלימות. הקצין מודה באשמה כי אין לו ברירה, יש גורמים שאומרים לו מה להגיד, הוא לא יכול לצאת ולומר משהו שמנוגד לדעת הצבא כל עוד הוא בתוכו.

פחחחח איזה טענות היא נותנת שם? שיהודים מארה"ב, סליחה, יהודונים, לא יכולים לנהל לנו את המדינה?
שמישהו יזכיר לה את מיליוני הדולרים מהקרן לישראל חדשה, ממשלת נורבגיה, פינלנד ועוד גורמים רבים שממנים את אירגוני השמאל בארץ, צבועה אנטישמית זה מה שהיא.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36329 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:30

יש לי חדשות בשבילך.

אתה לא חושב על מה שאתה אומר, הקצין הגיע לסיטואציה עם יד שבורה

תגיד לי את רציני? להביא כזאת מכה עם יד שבורה?
וגם כשמראים כמה דקות אחרי המכה, לא ממש רואים אותו סובל מכאבים ומתפנה לטיפול.
יד שבורה עלק.
תמונה שפורסמה

#36330 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:31

אנ'לא מבין מה 'תה רוצה, היא דיברה על יהודים קטנים...
  • ג'ולס ווינפלד אוהב את זה

#36331 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:33

הכף יד שלו שבורה לא כל היד, הוא עוד מסוגל להזיז אותה, כל מה שהוא צריך זה אחיזה ברובה. (רובה שוקל 3 קילו, אפשר להרים אותו בקלות גם ביד אחת.)
חוץ מזה, במצב שהגוף מרגיש שאתה בסכנה אתה יכול לעשות דברים שאתה לא יכול סתם ככה.

וכן, בתור חייל אתה צריך לדעת להתמודד עם כאב, אין מה לעשות, גם חייל במלחמה ממשיך להילחם כשהוא פצוע כי הוא צריך.
עם יד שבורה אתה עוד מסוגל לתפקד, זה לא שכרתו לך את הראש, ואתה לא חייב להיענק מכאבים, גם אני שברתי ידיים 3 פעמים בחיים שלי ואף פעם לא התייסרתי מכאבים על הרצפה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36332 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:40

וואו כמה שזה היה קרוב לתיקו של ברצלונה בתוספת הזמן..

אבל העיקר שצ'לסי ניצחו.

יאללה ריאל מול צ'לסי בגמר :D

#36333 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:41

נראה לך? בליינד בארסה בגמר

#36334 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:43

ושוב, מה לעזאזל הקשר? אולי תפסיק להביא טיעונים דמגוגים ותתייחס לדברים כפי שהם?
זה פשוט לא יאומן, אבל אתה מקבל את גרסת הקצין המכה ללא סייג, כאילו המילה שלו בלבד מספיקה לתמונה אובייקטיבית של המציאות.
בינתיים, ברשת יש סרטון שרואים בבירור שהקצין הכה פעיל שלום דני ללא סיבה נראית לעין, ולטעון שמדובר בהגנה עצמית, כפי שנטען בחלק המקומות, היא לא יותר משטות מוחלטת, אפילו אם מקבלים את גרסת הקצין (ששוב, אפילו צה"ל לא מקבל אותה!). לצערי אתה בוחר לסתום עיניים ואוזניים ולהקשיב לאדם אחד, ולקבל עמדתו (שהיא לגמרי במקרה העמדה שלך, שנוח לך להאמין: ""אני לא מאמין שהצבא התחיל באלימות") כעובדה מוחלטת שאין לערער עליה: "סוף פסוק". שיהיה לך בהצלחה עם זה. העובדות לצערך דווקא אומרות אחרת.

ושוב, איך אפשר בלי "שמאלנית אנטישמית". זאת בדיוק התפישה המעוותת שהביאה להאשמות שגינטר גראס הוא אנטישמי.
כל כך קשה לקבל את העובדה שאנשים (רוב העולם למעשה) מבקר את המדיניות הלא-צודקת של ישראל? האם ישראל חסינה לכל ביקורת מבית ומחוץ, בגלל שהיא מדינת היהודים?

#36335 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:43

איזה כיף ברצלונה הפסידה.
אני לא אוהד את צ'לסי ואפילו לא את ריאל מדריד, אבל יש משהו בקבוצה הזאת שאני שונא רצח.

#36336 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:44

עד כמה שאני רוצה שצ'לסי יעלו זה בכל זאת די ברור שבארסה ינצחו אותם בסוף, אבל מה שכן, לא יהיה אפשר להגיד שצ'לסי לא נתנו פייט רציני.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#36337 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:45

משחק אדיר, איזה הקרבה, איזה לחימה, צ'לסי שיחקה אותה.
דרוגבה מראה איזה שחקן ענק הוא גם בגיל 34.

כולם היו מצוינים, נהנתי מאוד מהמשחק שלהם.
הלוואי וצ'לסי תיהיה בגמר.

רק טורס היה חסר לי... ^_^
  • Cokegod אוהב את זה

#36338 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:46

ושוב, איך אפשר בלי "שמאלנית אנטישמית". זאת בדיוק התפישה המעוותת שהביאה להאשמות שגינטר גראס הוא אנטישמי.
כל כך קשה לקבל את העובדה שאנשים (רוב העולם למעשה) מבקר את המדיניות הלא-צודקת של ישראל? האם ישראל חסינה לכל ביקורת מבית ומחוץ, בגלל שהיא מדינת היהודים?

מצטער להיכנס באמצע אבל גינטר הוא אנטישמי.

הוא אכל תעמולה נאצית משהוא נולד ודבר נורא חשוב: הוא בחר להתגייס לSS, ולא לוורמאכט למשל. שזה אומר שהוא היה נאצי נלהב.
והוא גם טיפש, הוא חושב שישראל רוצה להשמיד את איראן.

#36339 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:49

אה?
הוא יצא מהSS בגיל 17, לפני כמעט 70 שנה.
הוא הספיק לכתוב מספר יצירות אנטי-פאשיסטיות מאז, ואפילו זכה עליהן בפרס נובל. הוא הודה בשירות הנאצי שלו והתחרט על כך. מותר לו לבקר את המדיניות של ישראל. זה לא הופך אותו לאנטישמי.
אם הוא היה כותב באותו זמן שיר אהבה לישראל ולהתנחלויות במקום, הוא עדיין היה נחשב ל"פרסונה נון גראטה", לאנטישמי ולנאצי?

#36340 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:50

למי אכפת שגינטר גראס הוא אנטישמי? שיכתוב מה שהוא רוצה, אבל למה אנחנו חייבים להגיב בצורה כל כך רגשית ופתטית?
ועוד להודיע קבל עם ועדה שאסור לו להיכנס לארץ? זה פשוט עלוב.
  • Cokegod אוהב את זה
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים