עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#36341 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎22:52

ושוב, מה לעזאזל הקשר? אולי תפסיק להביא טיעונים דמגוגים ותתייחס לדברים כפי שהם?
זה פשוט לא יאומן, אבל אתה מקבל את גרסת הקצין המכה ללא סייג, כאילו המילה שלו בלבד מספיקה לתמונה אובייקטיבית של המציאות.
בינתיים, ברשת יש סרטון שרואים בבירור שהקצין הכה פעיל שלום דני ללא סיבה נראית לעין, ולטעון שמדובר בהגנה עצמית, כפי שנטען בחלק המקומות, היא לא יותר משטות מוחלטת, אפילו אם מקבלים את גרסת הקצין (ששוב, אפילו צה"ל לא מקבל אותה!). לצערי אתה בוחר לסתום עיניים ואוזניים ולהקשיב לאדם אחד, ולקבל עמדתו (שהיא לגמרי במקרה העמדה שלך, שנוח לך להאמין: ""אני לא מאמין שהצבא התחיל באלימות") כעובדה מוחלטת שאין לערער עליה: "סוף פסוק". שיהיה לך בהצלחה עם זה. העובדות לצערך דווקא אומרות אחרת.

ושוב, איך אפשר בלי "שמאלנית אנטישמית". זאת בדיוק התפישה המעוותת שהביאה להאשמות שגינטר גראס הוא אנטישמי.
כל כך קשה לקבל את העובדה שאנשים (רוב העולם למעשה) מבקר את המדיניות הלא-צודקת של ישראל? האם ישראל חסינה לכל ביקורת מבית ומחוץ, בגלל שהיא מדינת היהודים?

דבר ראשון, אתם חייבים להפסיק עם "רוב", ממתי נהייתם רוב? זה שהשמאל שולט בתקשורת זה לא אומר שהוא רוב, זה רק אומר שיש מקום רק לביטויים שלו.
אם הייתם רוב היה לכם יותר מ20 מנדטים (המנדטים של קדימה בבחירות האלה לא באו משמאל הם באו בילט אין משרון, עובדה שהיום קדימה מתפרקת וחלק מהקולות הלכו לליכוד.)

דבר שני, ה"פעילים" האלו לא ידועים בהצגת האמת המושלמת, תמיד מסתתרים כמה פריימים ש"הועלמו" ובהם לא תמיד נראית התנהגות הומנית של כמה פעילים, לכן כן, אני לא מאמין להם.
אם הם היו כל-כך בטוחים בעצמם הסרטון לא היה ערוך, אבל הוא כן.
הצבא "לא מאמין" לאייזנר לא בגלל שהאיש עשה טעות אלא כי הוא פוחד מביקורת, הדברים האלה נעלמים ונשכחים במהירות.
יודע מה קרה לקצין האחרון שהשתמש ב"כוח מופרז" כנגד מפגינים? הוא עלה דרגה והתקדם בתפקיד קצת אחרי שהסערה שכחה, הצבא מעדיף להעמיד פנים שאכפת לו ולתת לסערה לעבור.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36342 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:01

אה?
הוא יצא מהSS בגיל 17, לפני כמעט 70 שנה.
הוא הספיק לכתוב מספר יצירות אנטי-פאשיסטיות מאז, ואפילו זכה עליהן בפרס נובל. הוא הודה בשירות הנאצי שלו והתחרט על כך. מותר לו לבקר את המדיניות של ישראל. זה לא הופך אותו לאנטישמי.
אם הוא היה כותב באותו זמן שיר אהבה לישראל ולהתנחלויות במקום, הוא עדיין היה נחשב ל"פרסונה נון גראטה", לאנטישמי ולנאצי?

מה הקשר?
הוא "יצא מהSS" כי המלחמה נגמרה.
יש הבדל בין "לבקר את ישראל" ללומר שבמקרה, ורק במקרה, שהמדינה היהודית, היא "הסכנה האמיתית" לשלום העולם. כמו שגבלס אמר במאמר האחרון שכתבת "מצאנו שהיהודים הם הסכנה האמיתית לעולם"...

למי אכפת שגינטר גראס הוא אנטישמי? שיכתוב מה שהוא רוצה, אבל למה אנחנו חייבים להגיב בצורה כל כך רגשית ופתטית?
ועוד להודיע קבל עם ועדה שאסור לו להיכנס לארץ? זה פשוט עלוב.

צריך לחסום כניסה לארץ של כל חייל SS לשעבר.

#36343 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:10

אני דווקא דיברתי על רוב העולם (אפילו ארצות הברית) שמבקר את המדיניות של ישראל כמדינה כובשת שמחזיקה מיליוני פלסטינים חסרי זכויות.
הכי קל להגיד שרוב העולם אנטישמי, אבל זה כמובן מגוחך ולא נכון. אפשר לבקר את המדיניות של מדינת היהודים מבלי להיות אוטואנטישמי, וזה בדיוק מה שקורה.

בקיצור, אתה לא מאמין לפעילים כי הם פרו-פלסטינים. טבעי שתקבל את הצד שלך ותאשים אותם בזיוף ועריכה מגמתית של סרטונים. אתה מצפה מהם להעלות 6 שעות ליוטיוב?
מה שקורה בשטח הוא דבר אחר לגמרי, ודווקא צה"ל הוא זה שממציא תירוצים בשביל לא להראות תיעוד של המקרה: "נגמרו הסוללות", כשדווקא הפעילים הפרו-פלסטינים מוכנים לשתף פעולה עם צה"ל, ולהראות להם את כל מה שצולם על-מנת שהקצין ייחקר.

ג'ולס, שוב, הוא יצא מהSS בגיל 17, והוא מעיד על עצמו שהיה "צעיר וטיפש", ומתחרט על כך שקיבל על עצמו את האידאולוגיה הנאצית.
ודווקא אין הבדל כל כך גדול, והבעיה בכך טמונה דווקא בישראל, שקוראת לעצמה מדינת היהודים וכובלת בכך בעל-כורחם את כל יהודי העולם אליה ובכך מפרשת כל ביקורת עליה כשנאת יהודים.
לגיטימי לטעון שמדינת ישראל (לא היהודים!) והממשלה העומדת בראשה היא הסכנה לשלום העולם, והעובדות מדברות בעד עצמן:
לישראל יש נשק גרעיני (על פי מקורות זרים), ישראל השתתפה בכמה וכמה מלחמות במעט שנות קיומה (שבחלקן היא הייתה התוקפת) ולא עובר יום שבו ראש ממשלת ישראל לא מדבר על אירן ומאיים לתקוף אותה. למה ביקורת כזאת היא לא לגיטימית?
ונניח שישראל באמת הייתה סכנה אמיתית לשלום העולם, אסור להגיד את זה כי זה אנטישמי? גאוני.

#36344 חסה

חסה

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 232 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:15

ברצלונה - צ'לסי 1 באנקר

#36345 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:17

אני חושב שלא הבהרתי את זה מספיק אז אני אבהיר שוב:
אני לא תומך בדעתו של גינטר גראס שמדינת ישראל היא סכנה קיומית לשלום עולם. אני תומך בזכותו לומר את הטענה מבלי להחשב לאנטישמי.
אני גם לא מקבל את דעתם של הפעילים הפרו פלסטינים שהפגינו, אבל אני מתנגד לשימוש באלימות נגדם ככל האפשר

#36346 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:35

אני תומך בזכותו לומר את הטענה מבלי להחשב לאנטישמי.

הוא הצטרף בצעירותו לSS (לא משנה שלאחר תבוסת הגרמנים הוא "התחרט"), כותב מאמר שישראל, שאגב היא כן, מדינה יהודית, שהיא הסכנה לשלום העולם. יש לו זכות לומר זאת בלי להיחשב כאנטישמי, אבל הוא כן.

#36347 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎18/04/2012‏, ‎23:41

אבל מה הקשר בין השירות שלו לבין הביקורת?
העובדה שמדינת ישראל מגדירה את עצמה כמדינת היהודים זאת בעיה שלה, היא לא מייצגת את כל היהודים בעולם. הממשלה שלה אפילו לא מייצגת את כל הישראלים בארץ, כך שלבקר אותה זה לגיטימי לגמרי.
הבעיה שלך היא שהביקורת באה מבן אדם שבילדותו (כשהיה קטין) שירת בSS? אתה חושב שאם גראס היה כותב שיר שמשבח את ישראל, הוא עדיין היה נחשב לאישיות לא רצויה כאן? העבר שלו לא רלוונטי לדיון ומשמש כתירוץ כדי לא להתמודד עם ביקורת.

יוסי גורביץ (אדם שאני מאוד מעריך, למרות שהוא שמאלה ממני), ענה על הטענה הזאת מצוין:
http://www.hahem.co....fgeorge/?p=2868

כלומר, כל מה שגראס אומר הוא סביר, על כל פנים בגבולות המלחמה הפסיכולוגית כנגד איראן שמנהלת ישראל. האמת לעולם איננה אנטישמית. לא היתה כאן כל עלילת דם, לא היתה פה כל אנטישמיות, לא היתה פה כל טענה שיהודים משתמשים בדמם של ילדים לצרכים ריטואליים. יתר על כן, ביקורת על מדיניותה של ישראל, אין לה דבר עם יהודים או יהדות. הטענה, שמושמעת תדירות על ידי פקידים ישראלים, שהתנגדות לישראל היא אנטישמיות, נובעת מהתפיסה האוטו-אנטישמית שממשלת ישראל מייצגת נאמנה את כל היהודים בעולם. לא מניה ולא מקצתיה, והתפיסה הזו – שאומרת בעצם שיהודים שמעולם לא חיו בישראל ושאינם אזרחיה חייבים לה נאמנות – היא בעצמה זרז לאנטישמיות.

#36348 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎00:27

"היהודים הם סכנה לשלום העולמי" זה גם מה שהנאצים טענו, בגלל זה הוא נחשב אנטישמי ולא בגלל מה שהוא אמר על איראן.

ושוב, זה לא באמת ש"כל העולם מבקר", זה מה שהתקשורת בוחרת להראות, תאמין לי שאם "כל העולם" היה באמת בדעה הזו אנחנו כבר מזמן לא היינו כאן, פשוט מה שנדמה לכם כ"רוב" הוא פשוט מיעוט שמיוצג ע"י התשקורת, אבל בעצם לאנשים שבאמת משפיעים כמו ממשלות, צבאות וארגוני ביון יש דעה די נחרצת לגבי הטרור האיסלאמי והם מבינים בדיוק מה קורה פה באזור, הכמה אלפי אנרכיסטים מוסלמי-נאצים שמסתובבים ועושים פרובוקציות לא באמת משפיעים על משהו בעולם.
לגבי "גינויים באו"ם - האו"ם הוא לא גוף שמייצג מדינות הוא גוף שמייצג את עצמו וגם שם הדעה מוטה, מספיק רק לראות את כמות הגינויים שישראל מקבלת לעומת כמות הגינויים של סוריה, סעודיה, סין וכו' כדי לראות שהם לא באמת גוף הוגן או משפיע.

לגבי הסוללות או לא סוללות, אי אפשר לדעת, הוידאו המקורי הוא לא שש שעות הוא שעתיים בערך, וכן גם אם הוא שש שעות הם יכולים להעלות אותו ליוטיוב, דבר נוסף שכנראה היה שם ולא נראה בסרטון הוא 2 אוטובוסים מלאים בערבים שבאו לעשות בלאגן והדבר היחיד שכנראה מנע מהם את זה הוא ההתנהגות של החיילים שהיו שם באותו רגע. הקצין קיבל עונש לכן כנראה שהוידאו כן עבד, דבר שרק גורם להרגיש בושה, היום כל מה שדרוש כדי לפגוע בצה"ל זה כמה פרובוקטורים, פעם היו צריכים לצאת למלחמה בשביל זה.

לגבי ישראל מדינת היהודים - כן, ישראל הוקמה ע"י יהודים בשביל שליהודים (בדגש על יהודים) יהיה מקום בטוח, אם פתאום תביא לכאן את כל שונאינו גם פה לא נהיה בטוחים.
עצם זה שאתה מתנגד להגדרה "מדינה יהודית" מראה על שנאה עצמית כלפי הזהות הלאומית שלך, אתה אולי לא אוטו-אנטישמי כמו כמה שמאלנים קיצוניים שמבחינתם היהדות היא קללה אבל אתה פשוט מתנגד נחרץ ליהדות ומבחינתך היא לא סמל או אמצעי שיוך לשום דבר, במקרה הזה אתה מוזמן לארוז מזוודה וללכת, תנסה בסוריה או לבנון נשמע כמה הם שמחים יהיו לקבל יהודים.

אני גם לא מקבל את דעתם של הפעילים הפרו פלסטינים שהפגינו,

אז מה אתה מנסה להגן עליהם פה במשך 3 שעות?
אתה טרול או דפוק אחד מהשניים.
אני אף פעם לא אבין את העניין של להגן על השונאים שלך אבל לא להסכים איתם, כאילו, אתם לא מבינים שהם רוצים לפגוע בכם? כמה מפגרים אפשר להיות?

אגב, יוסיף גורביץ', אם זה אדם שאתה מעריך אז כנראה שאפשר ללמוד עלייך כמה דברים מכך.
מי שלא מכיר, מספיק לגגל את השם שלו ולמצוא כמה מפניני הרפש שהאדם הזה הוציא על כתב.
(בין היתר השווה יהדות לנאציזם ועוד ועוד)
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36349 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎00:42

אז מה... באים לכאן הרבה?

#36350 ravit

ravit

q-licker

• חבר של כבוד
  • 3,632 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎00:51

למען גילוי נאות, מעולם לא הצבעתי ליכוד, תמיד שמאל או מרכז ואני מתעבת פוליטיקה, אבל יש גבול.
אני נגד אלימות אבל את יונתן שפירא ודומיו הישראלים הייתי מעבירה בזה הרגע לעזה "שיחיו" שם.
אילן, אנחנו אחת המדינות הכי הומניות שיש, זו הסיבה שיש באפשרותם של "פעילי השלום" לבוא ולחרבן לנו בסלון (אוהבת את המטאפורה) ולבכות שלא סיפקנו להם מגבונים לחים.
אתה בוחר להאמין לאנטי ישראלי כי אתה לא רואה בוידאו ערוך שום פרובוקציה אני בוחרת להאמין לסמח"ט ששירת ומשרת את מדינת ישראל. אני נגד אלימות אבל לא מאמינה "ליפי הנפש" שחיים אי שם באירופה שכל מטרתם היא דאגה לזכויות האדם. אני לא רואה אותם מתנדבים בבתי חולים במחלקות הילדים שלנו שמלאות בילדים פלשתינאים.
אני לא רואה אותם מפגינים בסוריה שמבצעת טבח באזרחיה על בסיס יומי, לא חסר מקומות בעולם שהאזרחים שם סובלים, אבל במדינה דמקורטית והומנית כמו ישראל זה אפשרי לבוא ולקלל את החיילים שלנו ושזה יעבור בשתיקה.
אנחנו מדינה כובשת וכנראה נמשיך להיות כזאת עוד הרבה זמן, אין הרבה מה לעשות, כרגע זו הדרך היחידה לשמור על הביטחון שלנו.
לא חושבת שקיימת מדינה שתרשה לרקטות לנחות בשטחה מבלי לבצע פעולת תגמול קשה וחזקה, אבל אנחנו לא מפגיזים מבלי אבחנה מכיוון שמדובר בהלפגיז שטח מלא באזרחים בעוד שלצד השני לא איכפת, נהפוכו וכל פיגוע נגדנו מתקבל בהילולה ברחובות עזה ושות...
אתה זה שמיתמם ומגן על הצד הלא נכון.
  • Murdock ו BeBest אוהבים את זה

#36351 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎00:53

אז מה... באים לכאן הרבה?

יותר מכל אחד אחר... וגם כואב לי, שאבא שלי גנן. :wub:

#36352 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎01:05

גראס ביקר את ממשלת ישראל, לא את היהודים. ממשלת ישראל לא מייצגת את היהודים בעולם.

אין מדינה אחת בעולם שמכירה בגבולותיה של ישראל. אין מדינה אחת שלא מבקרת את הכיבוש.
כיבוש לא יכול להחזיק פרק זמן ארוך, וטבעי שכל העולם מבקר אותו ומנסה לגרום לו להפסק. סביר להניח שללא הלובי היהודי-אמריקאי, הכיבוש היה מסתיים לפני הרבה זמן.

אני לא מתנגד להגדרת המדינה כמדינה יהודית (אם כי המדינה היהודית שלי היא שונה לגמרי מהמדינה היהודית שלך, והיא קודם כל דמוקרטית), אבל ממשלת ישראל פשוט לא מייצגת את כל היהודים בעולם. זה לא הוגן כלפיהם, ולא הוגן שמאשימים אותם במעשים של מדינת ישראל, שיכול מאוד להיות שהם כלל לא קשורים אליה. הנקודה היא שמותר לבקר את מדינת ישראל מבלי להיות חשוד כאנטישמי.

בקשר למפגינים שאיתם אני לא מסכים, אתה כנראה לא הבנת.
אני אמנם לא חקרתי לעומק את עמדותיהם, אבל אני מניח שהם שמאלה משלי ודורשים מדינה פלסטינית בקווי 67 עם זכות השיבה, ולכן אני יכול להגיד בביטחון כמעט מוחלט שאני לא מסכים עם דעותיהם.
למרות זאת, בניגוד אליך, המהות של הדמוקרטיה היא לקבל דעות אחרות, שיכולות להיות אפילו מנוגדות. כשקצין בכיר בצבא משתמש באלימות עם הנשק שלו כלפי מפגין (כנראה רק בגלל שהוא פרו-פלסטיני) יש כאן בעיה חמורה. הבעיה מחמירה עוד יותר, כאשר אנשים משבחים אותו ומגדירים את הפעולה שלו כ"מתנה ליום השואה".

רווית, ברור שהיתה פרובוקציה, אבל האמת היא שפרובקציה זה כלי לגיטימי למחאה שמשתמשים בה בכל העולם.
אין לי סיבה לחשוב שהפעילים שם השתמשו באלימות (יש הבדל בין פרובוקציה לאלימות), למרות שאני לא פוסל אפשרות כזאת. גם אם הפעילים השתמשו באלימות ופצעו לקצין את היד, אני לא רואה סיבה לבוא דקות אחרי המקרה ולתת למישהו אקראי מכה בראש עם נשק. זאת לא התנהגות שהייתי מצפה מסמח"ט בצבא. הוא צריך להיות מודח.
ברור שאנחנו יותר הומנים מסוריה, אין ויכוח, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים לקבוע את המוסר שלנו לפי המוסר של השכנים שלנו, ואני לא הייתי מגדיר את המצב בשטחים (בעיקר בחברון ובקריית ארבע) כהומני.

#36353 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎01:14

אילן, מבלי לרמוז שום דבר, הייתי רוצה לדעת אם אתה במקרה טבעוני או צמחוני?

#36354 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎06:55

אבל מה הקשר בין השירות שלו לבין הביקורת?
העובדה שמדינת ישראל מגדירה את עצמה כמדינת היהודים זאת בעיה שלה, היא לא מייצגת את כל היהודים בעולם. הממשלה שלה אפילו לא מייצגת את כל הישראלים בארץ, כך שלבקר אותה זה לגיטימי לגמרי.
הבעיה שלך היא שהביקורת באה מבן אדם שבילדותו (כשהיה קטין) שירת בSS? אתה חושב שאם גראס היה כותב שיר שמשבח את ישראל, הוא עדיין היה נחשב לאישיות לא רצויה כאן? העבר שלו לא רלוונטי לדיון ומשמש כתירוץ כדי לא להתמודד עם ביקורת.

יוסי גורביץ (אדם שאני מאוד מעריך, למרות שהוא שמאלה ממני), ענה על הטענה הזאת מצוין:
http://www.hahem.co....fgeorge/?p=2868

כלומר, כל מה שגראס אומר הוא סביר, על כל פנים בגבולות המלחמה הפסיכולוגית כנגד איראן שמנהלת ישראל. האמת לעולם איננה אנטישמית. לא היתה כאן כל עלילת דם, לא היתה פה כל אנטישמיות, לא היתה פה כל טענה שיהודים משתמשים בדמם של ילדים לצרכים ריטואליים. יתר על כן, ביקורת על מדיניותה של ישראל, אין לה דבר עם יהודים או יהדות. הטענה, שמושמעת תדירות על ידי פקידים ישראלים, שהתנגדות לישראל היא אנטישמיות, נובעת מהתפיסה האוטו-אנטישמית שממשלת ישראל מייצגת נאמנה את כל היהודים בעולם. לא מניה ולא מקצתיה, והתפיסה הזו – שאומרת בעצם שיהודים שמעולם לא חיו בישראל ושאינם אזרחיה חייבים לה נאמנות – היא בעצמה זרז לאנטישמיות.

אחחחחחחח איך ידעתי שאתה לוקח את הטענות שלך משם, כמעט מילים אחד לאחד.
ישראל לא מייצגת את כל היהודים בעולם, זה לא אומר שאמירתיו של גראס הן לא אנטישמיות.

#36355 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎07:21

אילן, מבלי לרמוז שום דבר, הייתי רוצה לדעת אם אתה במקרה טבעוני או צמחוני?

אני לא.

#36356 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎08:04

OK, תודה על התשובה.

#36357 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎10:28

אילן בן כמה אתה?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#36358 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎11:32

זה יוסי גורביץ:
http://yossidar.word...של-יוסי-גורביץ/

#36359 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎12:38

תמונה שפורסמה

#36360 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎12:45

תמונה שפורסמה

פרצו לו. הוא היה על סמים. חברים שלו עשו לו קטע. הוא כתב את זה בתור בדיחה והתחרט אחר כך.
אני מסרב להאמין שיש פה אנשים כאלה =\
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים