עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#36361 dror

dror

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,065 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎13:00

הוא טוען שאנשים נכנסו לו לפרופיל וכתבו את זה, אני נוטה להאמין..

#36362 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎13:53

נשמע לי יותר הגיוני, מאשר שמישהו יכתוב דבר כזה ביום השואה ברצינות.

חבל שאני לא יכול לחזור אחורה בזמן, הייתי סוטר לעצמי משום שלא עשיתי רישיון. :glare:

#36363 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:17

אז תעשה עכשיו, אף פעם לא מאוחר, זה כמו לרכוב על אופניים אחי.

בגלל שהוצאתי רישיון על קטנוע בגיל 16 וחרשתי על כבישים, אז קל היה להוציא בגיל 17 רישיון על רכב.
עד היום אני חולם לעשות על 500 סמ"'ק, אבל אימא שלי פוחדת עלי... ומתוך כבוד אליה אני לא עושה ^_^

אבל מה שבטוח, שהיום דופקים מחירים.
בזמנו שאני למדתי היה 70 שקל ל-50 דקות שיעור, לא 40.

#36364 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:19

בשביל לעשות רישיון, צריך כסף. בשביל להרוויח כסף, צריך עבודה. בשביל למצוא עבודה...

וחבל שבינתיים מתפספסות הזדמנויות, רק משום שבחרתי לא לעשות רישיון בזמן שהיה מתאים וקריטי. :o

עריכה: שיעור לא עולה כיום בסביבות המאה ש"ח?

#36365 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:21

אני יכול כבר להתחיל ללמוד נהיגה, אבל בגלל שאין לי כוח וזמן (אני כמובן יכול לדחוס, אבל אז כבר לא ישאר לי זמן לכלום) אני לא אעשה את זה בזמן הקרוב.

#36366 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:25

כדאי שתתגבר על חוסר הכוח, אחרת תשלם על זה בעתיד.

#36367 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:27

שמעתי אפילו שלוקחים יותר מ100.

תכלס? רישיון זאת עצמאות, אתה לא תלוי באף אחד.
גדלתי בבית שלא היה חסר בו חלילה, אבל בכל זאת הייתי עצמאי מגיל צעיר...העובדה שהייתי ילד מפתח כנראה תרמה לזה חח

קטן עליך מורדוק, כולנו עוברים תקופות כאלה...מה מעניין אותך? אולי אני יכול לעזור לך למצוא משהו.

#36368 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:31

גראס ביקר את ממשלת ישראל, לא את היהודים. ממשלת ישראל לא מייצגת את היהודים בעולם.

אין מדינה אחת בעולם שמכירה בגבולותיה של ישראל. אין מדינה אחת שלא מבקרת את הכיבוש.
כיבוש לא יכול להחזיק פרק זמן ארוך, וטבעי שכל העולם מבקר אותו ומנסה לגרום לו להפסק. סביר להניח שללא הלובי היהודי-אמריקאי, הכיבוש היה מסתיים לפני הרבה זמן.

אני לא מתנגד להגדרת המדינה כמדינה יהודית (אם כי המדינה היהודית שלי היא שונה לגמרי מהמדינה היהודית שלך, והיא קודם כל דמוקרטית), אבל ממשלת ישראל פשוט לא מייצגת את כל היהודים בעולם. זה לא הוגן כלפיהם, ולא הוגן שמאשימים אותם במעשים של מדינת ישראל, שיכול מאוד להיות שהם כלל לא קשורים אליה. הנקודה היא שמותר לבקר את מדינת ישראל מבלי להיות חשוד כאנטישמי.

בקשר למפגינים שאיתם אני לא מסכים, אתה כנראה לא הבנת.
אני אמנם לא חקרתי לעומק את עמדותיהם, אבל אני מניח שהם שמאלה משלי ודורשים מדינה פלסטינית בקווי 67 עם זכות השיבה, ולכן אני יכול להגיד בביטחון כמעט מוחלט שאני לא מסכים עם דעותיהם.
למרות זאת, בניגוד אליך, המהות של הדמוקרטיה היא לקבל דעות אחרות, שיכולות להיות אפילו מנוגדות. כשקצין בכיר בצבא משתמש באלימות עם הנשק שלו כלפי מפגין (כנראה רק בגלל שהוא פרו-פלסטיני) יש כאן בעיה חמורה. הבעיה מחמירה עוד יותר, כאשר אנשים משבחים אותו ומגדירים את הפעולה שלו כ"מתנה ליום השואה".

רווית, ברור שהיתה פרובוקציה, אבל האמת היא שפרובקציה זה כלי לגיטימי למחאה שמשתמשים בה בכל העולם.
אין לי סיבה לחשוב שהפעילים שם השתמשו באלימות (יש הבדל בין פרובוקציה לאלימות), למרות שאני לא פוסל אפשרות כזאת. גם אם הפעילים השתמשו באלימות ופצעו לקצין את היד, אני לא רואה סיבה לבוא דקות אחרי המקרה ולתת למישהו אקראי מכה בראש עם נשק. זאת לא התנהגות שהייתי מצפה מסמח"ט בצבא. הוא צריך להיות מודח.
ברור שאנחנו יותר הומנים מסוריה, אין ויכוח, אבל אני לא חושב שאנחנו צריכים לקבוע את המוסר שלנו לפי המוסר של השכנים שלנו, ואני לא הייתי מגדיר את המצב בשטחים (בעיקר בחברון ובקריית ארבע) כהומני.

ממשלת ישראל לא מייצגת את כל היהודים אבל היא מייצגת בעיקר יהודים (ולא משנה הכמות).

אין מדינה אחת בעולם שמכירה בגבולותיה של ישראל.

אני לא זוכר שהתחננו שיכירו בנו, אנחנו לא באמת צריכים את זה.
אז לא יכירו בנו? מה יקרה? מישהו יעז לעשות משהו בעקבות זה? - לא!
המצב הזה נמשך מעל 40 שנה ואף אחד בעולם לא באמת טורח לעשות משהו, זה רק מראה שלעולם אולי אכפת כלפי חוץ אבל בתוך תוכו לא ממש אכפת לו והוא לא מתכוון לעשות משהו בנידון. לכל מדינה יש את הבעיות שלה, אתה חושב שכולן יתחילו להתעסק פתאום עם כמה ערבים? תאמין לי שלכל מדינה בעולם יש מספיק ערבים משלה להתמודד איתם. (אל תנסה להגיד שלהגירה ערבית אין השפעה על פשיעה, יש פה מישהו בפורום שתוכל לשאול אותו בדיוק מה קורה עם המהגרים הערבים שמגיעים למדינה שלו.)

אין לי בעיה לשמוע את הדעה שלהם, שיגידו אותה כמו שצריך או שיגישו בכתב אבל שלא יבטאו אותה בהפגנות אלימות, כל עוד הם בוחרים בצורה הזו מצידי שיכניסו לכולם שם כדור עד שהם ילמדו להירגע.

עכשיו, השאלה היא למה מגיע למפגין הזה קת בפרצוף? בוא אני אסביר לך.
המפגינים האלו באו ממדינות שונות כדי לעורר פרובוקציה אלימה, איך עושים את זה? פשוט - נותנים קצת מכות, משתוללים ואז מפסיקים ומתחילים לצלם, כמובן שהחיילים שהרגע חטפו על הראש ינסו להגן על עצמם בכוח דבר שיראה רע כשמתחילים לצלם מהאמצע.
המפגינים האלו לא יכולים להיכנס פה לכלא כי המדינות שלהן לא יתנו לזה לקרות ולכן הם מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים, לכן רק קצת כוח נגדם ילמד אותם להפסיק פעם אחת ולתמיד, כשהם יבינו שהם רק נפגעים מזה ולא יוצא כלום הם יפסיקו.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36369 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:35

אז תעשה עכשיו, אף פעם לא מאוחר, זה כמו לרכוב על אופניים אחי.

בגלל שהוצאתי רישיון על קטנוע בגיל 16 וחרשתי על כבישים, אז קל היה להוציא בגיל 17 רישיון על רכב.
עד היום אני חולם לעשות על 500 סמ"'ק, אבל אימא שלי פוחדת עלי... ומתוך כבוד אליה אני לא עושה ^_^

אבל מה שבטוח, שהיום דופקים מחירים.
בזמנו שאני למדתי היה 70 שקל ל-50 דקות שיעור, לא 40.

מה?! אצלי זה היה 90 ל-40 ועוד אחרי הנחה.
תמונה שפורסמה

#36370 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:37

טוב, זה היה לפני 7 שנים...אני בן 24, כבר זקן חח

#36371 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:38

המפגינים האלו באו ממדינות שונות כדי לעורר פרובוקציה אלימה, איך עושים את זה? פשוט - נותנים קצת מכות, משתוללים ואז מפסיקים ומתחילים לצלם, כמובן שהחיילים שהרגע חטפו על הראש ינסו להגן על עצמם בכוח דבר שיראה רע כשמתחילים לצלם מהאמצע.

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא הצבא הוא זה שצילם את האירוע?
תמונה שפורסמה

#36372 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:43

רציתי לעבוד ביס פלאנט איילון. למרות שהם טוענים אחרת, בתכל'ס הם מקבלים לשם עובדים כמעט רק לפני צבא. אני יודע שבסינמה סיטי מחפשים אחרי צבא, אבל זו נסיעה בשני אוטובוסים בהלוך. הבנתי שאחרי שעות הפעילות של האוטובוסים, הם מספקים הסעות מסודרות לאיזור המרכז. לא ביררתי בדיוק מה זה אומר, אבל זה כבר מוריד לי מהעבודה הזו...

#36373 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:45

תקן אותי אם אני טועה, אבל לא הצבא הוא זה שצילם את האירוע?

לא, זה וידאו ערוך של המפגינים.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36374 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,749 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:47

אני יכול כבר להתחיל ללמוד נהיגה, אבל בגלל שאין לי כוח וזמן (אני כמובן יכול לדחוס, אבל אז כבר לא ישאר לי זמן לכלום) אני לא אעשה את זה בזמן הקרוב.

לאדון קסם העסוק, כדאי לך לסיים עם זה כמה שיותר מהר שעתיים שתשקיע בזה בשבוע "עמוס" לא יהרגו אותך.
  • Muli אוהב את זה

#36375 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:47

רציתי לעבוד ביס פלאנט איילון. למרות שהם טוענים אחרת, בתכל'ס הם מקבלים לשם עובדים כמעט רק לפני צבא. אני יודע שבסינמה סיטי מחפשים אחרי צבא, אבל זו נסיעה בשני אוטובוסים בהלוך. הבנתי שאחרי שעות הפעילות של האוטובוסים, הם מספקים הסעות מסודרות לאיזור המרכז. לא ביררתי בדיוק מה זה אומר, אבל זה כבר מוריד לי מהעבודה הזו...

בקטנה, נסיעות לא מה שאמור להוריד לך מעבודה.
לפני ששכרתי דירה גרתי אצל ההורים בקריות ונסעתי כל יום ברכבת לתל אביב לעבודה.

קח איתך אייפוד אתה מסודר ;-)

#36376 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎14:54

מעניין, זה קצת מכניס אותי לפרופורציות. אני גם יכול לחזור לחנות שעבדתי בה קודם, אבל די סבלתי שם.

טוב, באמת הגיע הזמן להניע את הגלגלים.

#36377 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎15:03

תאמין לי אתה יותר טוב מכולם, אתה פשוט צריך מישהו שידחוף אותך קצת.
ברוב העבודות סובלים, אין מה לעשות, מתקדמים לאט לאט.

אני עד היום לא מצאתי את עצמי, מה שאני עושה היום זה לא מה שאני רוצה לעשות תמיד.
פשוט כרגע זה נוח לי ואני אוהב את זה, אבל יש לי שאיפות גדולות יותר.
  • Murdock אוהב את זה

#36378 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎15:16

דרך אגב, אתה רואה Shameless האמריקאית? סדרה טובה.
סיימתי את העונה הראשונה ומוזר לי שאין תרגום לעונה השניה.

סדרה פסיכית משהו....אהבתי.

#36379 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎15:28

אז מה... באים לכאן הרבה?

באים הרבה ומחכים ל1000 שקל שאתה חייב לי :)

ובקשר לשיעורי נהיגה, אני הייתי עושה שיעור ב90 ש"ח 45 דקות על ידני.

#36380 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎19/04/2012‏, ‎15:38

חחחח אמרתי לך, הוא גרזן...לא יתן לך שקל.
ובטח על ידני! זו הדרך היחידה ללמוד לנהוג כמו שצריך.

אני יודע שמל גיבסון אנטישימי אבל בשבילי זאת לא סיבה לשנוא אותו.
אני חושב שהוא פסיכי, אבל אם זאת גאון...אפוקליפטו :wub:

http://www.mako.co.i...0&pId=237936823

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים