עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#36781 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎16:52

מה אתה רוצה בדיוק להוכיח? שיש ערסים גם בשמאל?

#36782 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎16:58

הם רק "ערסים"?
אז כנראה שכל המחאה החברתית שלכם הייתה פח זבל אחד גדול, כי אלו הערסים שניהלו אותה.
בהפגנה היו אנשי מרצ, המחאה החברתית, אנטיפא...
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36783 ItamarC

ItamarC

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 199 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:02

לא הבנתי את מהות ההפגנה(או מה שזה לא היה), מה הייתה המטרה שלהם בעצם חוץ מלהתנהג כברברים?

#36784 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:07

אתה מדבר שטויות.
ההפגנה הזאת הייתה סוציאליסטית, בעד זכויות עובדים והתאגדותם.
חלק קטן מהסוציאליסטים בארץ הם קומוניסטים ולא סוציאל-דמוקרטים. העובדה שסוציאל-דמוקרטים (כמו מרצ) צעדו עם קומוניסטים לא הופכת אותם לכאלה.
האנשים שניהלו את המחאה החברתית לא היו קומוניסטים, אלא סוציאל-דמוקרטים שבעד מדינת רווחה.
הערסים שצועקים בסרטון הם לא יותר מערסים והם לא שונים ממקביליהם אוהדי בית"ר בימין.
  • charge אוהב את זה

#36785 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:14

המחאה לא הייתה קומוניסטית בחלקה הגדול?
אני לא יודע כמה יצא לך לראות את המאהל, את השלטים, הדגלים האדומים, תמונות של צ'ה.
היו המון ו70% מהמחאה הזו הייתה חרטה אחת גדולה של אנשים שניסו לעשות רווח פוליטי (להקים מפלגה ולהיכנס לכנסת או לחילופין להפיל את הממשלה.)
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36786 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:23

הדגלים האדומים לא שייכים רק לזרם הקומוניסטי.
גם צ'ה גווארה, למרות שלא היה טלית שכולה תכלת, מסמן מאבק לחופש ורוב האנשים שהולכים עם תמונות שלו הם בכלל לא קומוניסטים.
בכלל, הזרם הקומוניסטי בארץ הוא קטן מאוד, ומיוצג בעיקר על ידי חד"ש, שלפחות החלק היהודי שבה (דב חנין) תומך בשילוב הקומוניזם עם הדמוקרטיה.
להגיד שהמחאה הייתה חרא אחת גדולה זה להאמין לשטיקים המפגרים של ביבי. להזכירך, רוב המדינה תמכה במחאה, והיא הצליחה להוציא כמות חסרת תקדים של אנשים לרחוב (אתה זוכר הפגנות של חצי מיליון איש בישראל?)
צריך להיות עיוור מוחלט בשביל לא להבין מזה שהעם מאס בשיטה הכלכלית של ביבי ושותפיו.

#36787 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:52

ווווווואוווו ווווואווווווו ווווואוווו, חכה רגע.
אני יודע שזה משהו שהשמאל אוהב לעשות, אבל שוב, אתם עדיין לא רוב, לא הייתם רוב וכנראה שגם לא תהיו רוב בזמן הקרוב.
חצי מיליון איש להזכירך זה עדיין לא רוב המדינה!!!!
במדינה יש 5 מיליון אזרחים (בוגרים) אם אני לא טועה, אני לא יודע איזה מתמטיקה למדת אבל חצי מיליון זה לא רוב מ5 מיליון.
וגם אם היו למחאה המון תומכים, היו את אלה שהצטרפו סתם כי זה היה מגניב באותו רגע, שבאו עם העדר.
היו מתעניינים שלא באמת האמינו בזה, אני מכיר כמה אנשים שהלכו להפגנת החצי מיליון סתם כדי לראות לא כי הם תמכו בזה.
ההערכה של חצי מיליון מבוססת על נתונים לא מדויקים, אני זוכר שהמשטרה פרסמה הערכה של 150-200 אלף, שאלו נתונים קצת יותר אמינים.
ואתה יודע איזה חלק מאנשי המחאה הכי מסכנים?
העניים, אלו שבאמת חסר להם, אבל מי ספר אותם במחאה?
ראשי המחאה היו שמאלנים תל אביבים מפונקים, ראש המחאה הדגולה גדלה בכפר שמריהו, לא בדיוק שכונת עוני טיפוסית.
המחאה נועדה להפיל את הממשלה לא לשנות שום דבר, חוץ מזה שבזמן שכל המדינות בעולם מתמוטטות, אנחנו אלה שנשארים יציבים כלכלית.
תגיד מה שתרצה על ביבי, בכלכלה כנראה שהוא מבין אם עדיין לא הגענו לצנע, תראה מה קורה מסביבך, יוון, איטליה, ארה"ב, גרמניה.

לגבי הסמלים, דגל אדום כן מייצג קומוניסטים, עדיין לא מצאתי זרם אחר שמשתמש באותו צבע, אפילו המחאה החברתית ה"רשמית" צהובה.
צ'ה גווארה מסמל קומוניזם, ואני מדבר על האנשים שבאמת הולכים עם החולצה שלו כי הם מאמינים בה לא כי זה ציור יפה.
הזרם הקומוניסטי גדול, חלק גדול מה"סוציאל-דמוקרטים" הם קומוניסטים בדעותיהם, פשוט הם מרככים אותם בשמות פשוטים יותר.

ושוב, לא "העם" מאס בביבי, השמאלנים מאסו בו.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36788 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:54

הדגלים האדומים לא שייכים רק לזרם הקומוניסטי.
גם צ'ה גווארה, למרות שלא היה טלית שכולה תכלת, מסמן מאבק לחופש ורוב האנשים שהולכים עם תמונות שלו הם בכלל לא קומוניסטים.
בכלל, הזרם הקומוניסטי בארץ הוא קטן מאוד, ומיוצג בעיקר על ידי חד"ש, שלפחות החלק היהודי שבה (דב חנין) תומך בשילוב הקומוניזם עם הדמוקרטיה.
להגיד שהמחאה הייתה חרא אחת גדולה זה להאמין לשטיקים המפגרים של ביבי. להזכירך, רוב המדינה תמכה במחאה, והיא הצליחה להוציא כמות חסרת תקדים של אנשים לרחוב (אתה זוכר הפגנות של חצי מיליון איש בישראל?)
צריך להיות עיוור מוחלט בשביל לא להבין מזה שהעם מאס בשיטה הכלכלית של ביבי ושותפיו.

מאס מאס, אבל הוא כנראה יהיה שוב ראש הממשלה אחרי הבחירות הקרובות.

דה ליברמון!

#36789 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:57

מסתבר שאני אנורקס ובכלל לא ידעתי.

#36790 Welcome To My Life

Welcome To My Life

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:59

ואני שוקלת 48 :(

מורצ'ה // נו.. מור // 16 // סטלנית // משועממת // מצ'וגעת // מאכפת לכם S:

קייטי פרי ראאאאר *~*

Posted Image

No you don't know what its like

when nothing feels alright
You don't know what its like to be like me

#36791 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎17:59

ואני שוקלת 48 :(

אני פחות ממך, הרבה פחות.

#36792 Welcome To My Life

Welcome To My Life

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:04

אני שמנע..
אבל אני הכי רזה בכיתה :P

קייטי פרי ראאאאר *~*

Posted Image

#36793 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:06

את מצפה שכולנו נגיד עכשיו "לא, את מדהימה"?

#36794 Welcome To My Life

Welcome To My Life

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:09

-.-

קייטי פרי ראאאאר *~*

Posted Image

#36795 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:11

תגיד מה שתרצה על ביבי, בכלכלה כנראה שהוא מבין אם עדיין לא הגענו לצנע, תראה מה קורה מסביבך, יוון, איטליה, ארה"ב, גרמניה.

המצב הכלכלי של המדינה במצב טוב בעיקר בזכות נגיד בנק ישראל סטנלי פישר.
  • cRaZy-BoY אוהב את זה

#36796 Welcome To My Life

Welcome To My Life

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:14

למה אהבה זה דבר מסובך? פפף._.

קייטי פרי ראאאאר *~*

Posted Image

#36797 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:16

ביבי טוב אולי לכלכלה של העשירים, תמיד על חשבון המעמד הנמוך יותר.
  • Sparkles אוהב את זה

#36798 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:17

למה את חייבת לזיין לנו ת'מוח כל הזמן בדברים שלא מעניינים אף אחד חוץ ממך?

בשביל הדברים האלה יש לך פסייבוק!

#36799 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:19

נייטדיזיין, להוציא בן אדם מהרחוב ומהשאננות שבה הוא נמצא זה לא דבר פשוט, וסביר להניח שלכל מפגין שנכח בהפגנה היו לפחות חמישה תומכים שיושבים בבית ומזדהים (השיעור המקובל בעולם הוא עשרה תומכים למפגין).
מעולם לא היו בארץ סדרת הפגנות שבוע אחר שבוע שהוציאו לרחובות כל כך הרבה אנשים. הדוגמה הכי קרובה לכך היא ההתנגדות להתנתקות, שאכן התנגדו לה הרבה אנשים, ואתה לא רואה אותי אומר שהיו רק 300 אלף איש שהתנגדו לתכנית. מן הסתם רוב המתנגדים ישבו בבית.
ההערכות הרשמיות מדברות על 406 אלף איש, שזה מספר חסר תקדים במדינה כמו שלנו, אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אני גם לא מבין למה זה רלוונטי שמארגני המחאה הם אנשי מעמד הביניים יציבים כלכלית ולא עניים.
הממשלה מקפחת גם אותם וגם את העניים, והם מוחים על כך בצדק.
מצבה הכלכלי של ישראל על הנייר הוא טוב, בטח כאשר משווים למדינות כמו יוון ואיטליה, אבל מה זה שווה כשיש אנשים רעבים ברחוב? מה זה שווה כשאנשים חיים ללא קורת גג? מה זה שווה כשמעמד הביניים "המפונק" לא יכול להרשות לעצמו דיור ודלק?
למה לא לנצל את מצבה הכלכלי היציב של ישראל, ואת זה שקיימת צמיחה כלכלית מסוימת במדינה ולהקל על החיים של מעמד הביניים ועניי ישראל?

התנועה הקומוניסטית אימצה את הצבע האדום כצבע שלה, אבל זה לא אומר שזהו השימוש היחיד בו ואפילו לא העיקרי.
הצבע מסמל את השמאל ואת הפועלים, והמקור שלו בכלל בצרפת. זה גם הסמל של הסוציאל-דמוקרטים בגרמניה ובהולנד. האם זה הופך אותם לקומוניסטים רק בשל העובדה שגם הקומוניסטים אימצו את הצבע? ברור שלא.
אתה טוען שהרבה סוציאל-דמוקרטים הם בעצם קומוניסטים בתחפושת. אני חושב דווקא שהמצב הפוך.
דב חנין, שמגדיר את עצמו כקומוניסט דמוקרטי, היה בוודאי מקבל מכות מכל בולשביק, והדעות שלו קרובות הרבה יותר לסוציאל-דמוקרטיה מאשר לקומוניזם.

#36800 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2012‏, ‎18:36

ביבי טוב אולי לכלכלה של העשירים, תמיד על חשבון המעמד הנמוך יותר.

אין מה לעשות, צריך לדאוג במידה מסוימת לעשירים, כי הם מחזיקים בחברות הגדולות במשק, ואם אחד מהם נופל עשרות אלפים מאבדים את מקומות העבודה שלהם.
מה גם שהעשירים האלה משלמים מסים שיותר גדולים מכל המסים של רוב המדינה ביחד.

נייטדיזיין, להוציא בן אדם מהרחוב ומהשאננות שבה הוא נמצא זה לא דבר פשוט, וסביר להניח שלכל מפגין שנכח בהפגנה היו לפחות חמישה תומכים שיושבים בבית ומזדהים (השיעור המקובל בעולם הוא עשרה תומכים למפגין).

מעולם לא היו בארץ סדרת הפגנות שבוע אחר שבוע שהוציאו לרחובות כל כך הרבה אנשים. הדוגמה הכי קרובה לכך היא ההתנגדות להתנתקות, שאכן התנגדו לה הרבה אנשים, ואתה לא רואה אותי אומר שהיו רק 300 אלף איש שהתנגדו לתכנית. מן הסתם רוב המתנגדים ישבו בבית.
ההערכות הרשמיות מדברות על 406 אלף איש, שזה מספר חסר תקדים במדינה כמו שלנו, אני לא יודע על מה אתה מדבר.

כן בטח, עשרה למפגין? חמישה? אני נותן 2:1 וזה בקושי.
סתם לידע כללי, החרדים הוציאו לפני כמה שנים הפגנה הרבה יותר גדולה מההפגנה של הצדק חברתי.
ההערכות של מי מדברות על 406 אלף? התקשורת שתמכה במחאה ונדבקה אליה כמו זבובים לח**?
מצטער, ההערכות המשטרה יותר מדברות אליי.

אני גם לא מבין למה זה רלוונטי שמארגני המחאה הם אנשי מעמד הביניים יציבים כלכלית ולא עניים.

הממשלה מקפחת גם אותם וגם את העניים, והם מוחים על כך בצדק.
מצבה הכלכלי של ישראל על הנייר הוא טוב, בטח כאשר משווים למדינות כמו יוון ואיטליה, אבל מה זה שווה כשיש אנשים רעבים ברחוב? מה זה שווה כשאנשים חיים ללא קורת גג? מה זה שווה כשמעמד הביניים "המפונק" לא יכול להרשות לעצמו דיור ודלק?
למה לא לנצל את מצבה הכלכלי היציב של ישראל, ואת זה שקיימת צמיחה כלכלית מסוימת במדינה ולהקל על החיים של מעמד הביניים ועניי ישראל?

תראה לי מדינה בלי עניים ואני עכשיו תומך בך בראש חוצות, לא משנה מה סוג הכלכלה, או המדינה, אין דבר כזה מדינה בלי עניים, ויש לכך אלף ואחת סיבות, לא כולן קשורות דווקא בממשלה (נגיד אדם שמתמכר לסמים ומדרדר את כל המשפחה שלו איתו לעוני.)
מחיר הדלק בכל העולם די זהה כרגע, הדבר נובע מהסנקציות על איראן וזה לא משהו שאפשר לשלוט בו, אז תפסיק להמציא תירוצים. (בארה"ב הדלק 2-3 דולר, באירופה 1 נקודה משהו יורו)
מחירי הדיור זה היצע וביקוש, אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה שהמדינה תעשה בנושא? שיתמקמו בפריפריה ולא במרכז ת"א ואז יהיה להם כסף לדירה, יש המון סיפורים על זוגות שעזבו את ת"א ובקלות הצליחו להשיג בית באחת הישובים הסמוכים (ואפילו בית פרטי והרבה יותר גדול ממה שהיה להם.)
ואיך בדיוק תקל על "העניים"? תתן להם פשוט כסף? זו נראית לך שיטה טובה?

התנועה הקומוניסטית אימצה את הצבע האדום כצבע שלה, אבל זה לא אומר שזהו השימוש היחיד בו ואפילו לא העיקרי.

הצבע מסמל את השמאל ואת הפועלים, והמקור שלו בכלל בצרפת. זה גם הסמל של הסוציאל-דמוקרטים בגרמניה ובהולנד. האם זה הופך אותם לקומוניסטים רק בשל העובדה שגם הקומוניסטים אימצו את הצבע? ברור שלא.
אתה טוען שהרבה סוציאל-דמוקרטים הם בעצם קומוניסטים בתחפושת. אני חושב דווקא שהמצב הפוך.
דב חנין, שמגדיר את עצמו כקומוניסט דמוקרטי, היה בוודאי מקבל מכות מכל בולשביק, והדעות שלו קרובות הרבה יותר לסוציאל-דמוקרטיה מאשר לקומוניזם.

לא מצאתי שום סימוכין שהשמאל והצבע האדום קשורים.
הקומוניסטים השתמשו בו בהתחלה ולאחר מכן השמאל כולו שהתפתח משם לקח אותו על עצמו, זו התאוריה שלי.

המצב הכלכלי של המדינה במצב טוב בעיקר בזכות נגיד בנק ישראל סטנלי פישר.

אין לך דרך לדעת את זה בוודאות, מבחינתי כל מי שיושב בשלטון הכלכלי אחראי לכך שהוא טוב והוא ראוי לכבוד הזה.
בדיוק כמו שאם מחר תהיה נפילה של הכלכלה אתה לא תאשים את הנגיד, אתה כנראה תאשים את ביבי ושטייניץ, אז גם פה תן להם את הקרדיט.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים