עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#36901 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎13:42

בוגד ונאצי אלו קללות שגם היום משתמשים בהם הימין והשמאל אחד כנגד השני, אין פה משהו מיוחד.
אפשר לחשוב שאין היום שמאלנים שקוראים לרצח מתנחלים, זה לא משנה מי אומר את זה, ברגע שמישהו אומר המשקל הוא אותו משקל.
http://www.2all.co.i...sp#.T6URj8X_l7I
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36902 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎13:54

וזה עוד בלי להזכיר הפצת תמונות של ביבי וליברמן במדי האס.אס, ועוד משפטים רבים (כי האתר הזה די ישן) שנאמרו לאחרונה כמו "לשבור להם את המפרקות".
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36903 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:05

נייט דיזייין, הבנווווווו, אתה שונא שמאלנים, ברצינות 90 אחוז מההודעות שלך בפורום זה הודעות נגד שמאלנים.
  • rotembal ו Geralt of Rivia אוהבים את זה

#36904 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:06

חוץ מכמה ציטוטים בודדים שם, אין שם אף ציטוט שמסית נגד ציבור או אדם אחר, ובוודאי שלא ברמה שהיו בהפגנות ההמוניות נגד רבין לפני 95 (קריאות המוניות של רבין בוגד, תמונות שלו בכאפיה, תמונות שלו לבוש כקצין S.S).
מה הפלא שנציג מהציבור שנחשף להסתה הזאת, ומאמין באמת ובתמים שרבין הוא בוגד נאצי מסוכן שצריך לחסל לטובת העם היהודי, לוקח רובה ויורה בו?

אני גם לא ראיתי תמונות של ביבי ותמונות של ליברמן במדי SS (בניגוד לתמונות של רבין, שכל ילד מעל גיל 8 ראה) ואני לא יודע אם הם בכלל הופצו או שזה חלק ממסע התעמולה שלך נגד השמאל.
השוואה של ליברמן לאישים כמו מוסוליני ומקראתי היא בהחלט לגיטימית. השוואה של ביבי לשר התעמולה הנאצי לגיטימית גם היא.

#36905 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:18

השוואה של ביבי לשר התעמולה הנאצי לגיטימית גם היא

אתה רציני?!?!!?!!?

#36906 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:20

חוץ מכמה ציטוטים בודדים שם, אין שם אף ציטוט שמסית נגד ציבור או אדם אחר, ובוודאי שלא ברמה שהיו בהפגנות ההמוניות נגד רבין לפני 95 (קריאות המוניות של רבין בוגד, תמונות שלו בכאפיה, תמונות שלו לבוש כקצין S.S).

אני לא יודע מה קראת, אבל זה בטח לא את מה שאני הבאתי.
תקרא שוב, הציטוטים שם קוראים בבירור לרצח מתנחלים רק כי הם מתנחלים.
אולי אתה כמו שמאלן טוב בוחר להעלים עין מפגיעה במתנחלים, ואז הכל ברור.

"הקיבוץ": "אלה לא האחים שלי...מלחמת אחים תהיה המלחמה...אני ארוץ לשם...ואדוש את בשרם במכות נאמנות להניס אותם...

אצא אל היריב כדי להלחם פעם אחת במלחמה צודקת...יירד הרבה דם" ( אוגוסט 1995)

דן שביט: "משגב עם הוא כפר יהודי מיושב על ידי יהודים שהקימוהו ובנוהו במו ידיהם"

"בחברון היהודים שהתישבו על קצה אפה חולמים חלומות מיסטיים "

"בחברון פלשו היהודים אל תוך לבה של העיר הזאת . יריותיהם של הערבים במקרה זה לא היו יריות עיוורות אל יהודי באשר

הוא יהודי (אלא) אל כתובתם של היהודים המסוימים הללו שזהותם והשקפתם היתה מוכרת שנוכחותם היתה נוכחות של התגרות"

( דבר, 17 מאי 80 ) * הכותב מסביר למה רצח יהודים במשגב עם אסור, ורצח יהודים בחברון מותר.

גדעון ספירו: " אני מאמין שבמלחמת לבנון ביצע הצבא פשעי מלחמה ... אני רואה במתנחלים החמושים חלק מכוחות הכיבוש

ובהתנחלויות מיבצרים המהווים יעד לגיטימי להתנגדות הפלסטינית, ואני סבור כי חיסול מתנחלים אינו רצח"

( גדעון רייכר, מעריב 25.1.85 )

"משה לשם , העומד בראש אחד הארגונים של הקנאים שבמתנחלים, אמר בראיון עיתונאי כי את המתנחלים

'יוציאו רק בארונות'. הבה נניח כי זה מה שיקרה. האם זה לא מחיר נמוך יחסית, אם תמורת 200 אלף ארונות

נקבל הסכם שלום וכך נחסוך שרשרת מלחמות שעלולות להתפתח למלחמות גרעיניות, כימיות וביולוגיות שבהן

יושמדו מיליוני ישראלים והמדינה תימוג לתוך מדבר המות האטומי?". ( מעריב 9.3.2001 )

אמנון אברמוביץ: "בוש טיפל באל-קאעידה, אחר כך בסאדם חוסיין ואחריהם יבואו מועצת יש"ע וההתנחלויות". ( אפריל 2003, ערוץ1 )

ירון לונדון: במהלך תוכנית 'לונדון את קירשנבאום' בערוץ 10 ביום שני בערב, ערב פינוי היהודים בחברון, שאל העיתונאי ירון לונדון את האורחים בתוכנית

ח"כ אריה אלדד והאלוף במיל' יעקב עמידרור מה דעתם שכוחות הבטחון יפתחו באש כדי להשליט מרות בתושבי חברון שיושבים על קרקע שדודה

במקום להביא 3000 איש לצורך הפינוי.

אביב גפן: "אני חושב שאנחנו מתייחסים לפלסטינים כמו חרא... אם אמא שלי היתה במחסום, והיו דוחפים אותה, שואלים אותה

שאלות ומכריחים אותה להתפשט וצועקים עליה... אולי הייתי המחבל המתאבד הבא. אני מבין את ההרגשה"

"בואו נחזור לקווי 67' ונחזיר את כל המתנחלים - חיים או מתים – ונתחיל מחדש".

( ואללה, 15 במאי 2005 )

מאיר פעיל: " הפלסטינים מתנהלים בדרך הטרור כדי להשיג הישגים מדיניים. עם זאת, אני מתנגד לאופן הפעולה שלהם.

הם יכולים לפעול נגד מטרות צבאיות ונגד מתנחלים, אבל אני לא יכול להשלים עם זה ששמים פצצות נגד ילדים ואזרחים"

יגאל תומרקין: "הציירים, המשוררים, כל האמנים יפי הנפש אינם מחנכים. המחנכים האמיתיים הם כהנא, רפול וגנדי.

תרומתי האמיתית תהיה אם אקח תת-מקלע במקום עט ועיפרון ואהרוג אותם." ( חדשות, 28.9.88 )

עו"ד לאה צמל: "זה לא יהיה נכון כי אני בעד פגיעה במתנחלים." ( מעריב, 30.4.93 )

מאיר שלו: "רק כלי נשק אחד חסר היום בארסנל הנשק של צה''ל, והוא התותח הקדוש" ( ידיעות אחרונות, י''ט בחשון תשס''ג )

* "התותח הקדוש" - כך כונה התותח בו השתמשו לרצח 16 יהודים באניה אלטלנה.

ישעיהו לייבוביץ': "למרצחים מעבר לקו הירוק, שהתנחלו ביהודה ושומרון, יש נשק. לכן אני קורא לכם להחזיק בנשק נגדם"

אורנן יקותיאלי: "צריך להיכנס למאה שערים עם זחלמים ומקלעים אפס-חמש ולרסס אותם" ( "ערב חדש" 22.12.85 )

ח"כ אפרים סנה: "אם מספר המפגינים עולה על מספר השוטרים או כחות הבטחון, בעולם פותחים באש. הברירה היא דמוקרטיה

או שפיכות דמים. אין להרתע מ'אלטלנה' שניה". ( שבוע ההפגנה בכפר מימון, בתמוז תשס"ה )

אהוד ברק: "אנו דורשים מעראפת להנמיך את רמת האלימות."
מראיינת: "להנמיך או להפסיק?"

אהוד ברק: "להנמיך. לא נרדוף אחרי כל מי שיירה ברובה בספר המדבר."
( הכל דיבורים קול ישראל יום חמישי 16.11.00 )

ועוד ועוד...
אלו משפטים שלא פחות גרועים ממה שאמרו על רבין.
אבל אתה כמובן תקבל אותם בחיבוק והבנה, אולי כי יש לך משהו נגד יהודים, אחרת אני לא מוצא סיבה אחרת לקבלה של משפטים כאלו.

נייט דיזייין, הבנווווווו, אתה שונא שמאלנים, ברצינות 90 אחוז מההודעות שלך בפורום זה הודעות נגד שמאלנים.

ו?
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36907 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:21

תכלס, כל ההתעסקות הזאת... זה מתחיל כבר להיות מגעיל. אני מבטיח לעצמי בחיים לא להיכנס יותר לויכוחים האלה פה.
תמונה שפורסמה

#36908 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:22

כן.
ההשוואה היא לא לנאצים שהשמידו יהודים, אלא לשר נאצי שעסק רק בתעמולה ובהפחדה של הציבור.
אני לא רואה בעיה להשוות את ביבי, שמבזה את זכר השואה ובטקס יום השואה מדבר על כך שהשנה היא 1938 ואיראן היא גרמניה, לשר תעמולה שזה היה התפקיד שלו.

#36909 ItamarC

ItamarC

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 199 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:25

מה הפלא שנציג מהציבור שנחשף להסתה הזאת, ומאמין באמת ובתמים שרבין הוא בוגד נאצי מסוכן שצריך לחסל לטובת העם היהודי, לוקח רובה ויורה בו?

אני גם לא ראיתי תמונות של ביבי ותמונות של ליברמן במדי SS (בניגוד לתמונות של רבין, שכל ילד מעל גיל 8 ראה) ואני לא יודע אם הם בכלל הופצו או שזה חלק ממסע התעמולה שלך נגד השמאל.
השוואה של ליברמן לאישים כמו מוסוליני ומקראתי היא בהחלט לגיטימית. השוואה של ביבי לשר התעמולה הנאצי לגיטימית גם היא.

איזו אימרה אומללה(למרות שההשוואה הראשונה די נכונה, אבל עדיין...).

#36910 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:26

כן.
ההשוואה היא לא לנאצים שהשמידו יהודים, אלא לשר נאצי שעסק רק בתעמולה ובהפחדה של הציבור.
אני לא רואה בעיה להשוות את ביבי, שמבזה את זכר השואה ובטקס יום השואה מדבר על כך שהשנה היא 1938 ואיראן היא גרמניה, לשר תעמולה שזה היה התפקיד שלו.

אז סליחה, אתה אידיוט ובור גדול.
אולי תקרא קצת על השואה ותראה שלאדון גבלס היה תפקיד מאוד חשוב בשואה.

#36911 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:27

אילן אני מסכים עם רותם ואיתמר, הפעם ממש הגזמת, אמירה אומללה מאוד.
  • rotembal ו ItamarC אוהבים את זה

#36912 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:54

אילן אתה אחד היצורים.
  • d1f2 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#36913 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:56

כן.

למקרה שפספסת את ביבי במדי אס אס:
http://www.haaretz.c...itics/1.1372122
http://www.activismos.com/?p=386
אתה מוזמן לתלות בחדר.

כנראה שהשואה בשבילך היא רק עוד תקופה בהיסטוריה, זה לא כאילו קרה שם משהו מיוחד.
אתה פשוט תת רמה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36914 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎14:58

כן.

למקרה שפספסת את ביבי במדי אס אס:
http://www.haaretz.c...itics/1.1372122
http://www.activismos.com/?p=386
אתה מוזמן לתלות בחדר.

כנראה שהשואה בשבילך היא רק עוד תקופה בהיסטוריה, זה לא כאילו קרה שם משהו מיוחד.
אתה פשוט תת רמה.

יאללה גם אתה תשתוק כבר!
להזכירך אותו ביבי עמד כמה חודשים לפני רצח רבין על המרפסת בכיכר ציון בי-ם ונופף בידיים להמון שהלך עם תמונות של רבין במדי S.S
קיצר, באמת שניכם סתמו כבר את הפה עם הויכוח סרק הזה.

#36915 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:00

אז מה אם מישהו הביא להפגנה תמונה של רבין.
אפשר לחשוב שביבי הוא זה שהביא את התמונה בעצמו.
יש לכם שנאה עיוורת לביבי, אפשר לחשוב איזה פשע הוא כבר ביצע.
גם אני לא מת עליו אבל אני לא מתייחס אליו בצורה שאתם עושים זאת.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36916 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:04

אני אסכם את זה ככה - גם אתה וגם אילן שני יצורים עם מחשבה חולנית.
אז מה? בן אדם נורמלי אחר לא היה עומד שם ונותן לזה לקרות!
וכן, אני שונא את ביבי לא בגלל שהוא מימין (שלא יהיו בעיות אני גם לא שמאלני), אני שונא אותו כי הוא שקרן, פופוליסט ואחד שדואג לתחת שלו.
אתה מוזמן להמשיך לבחור בו בבחירות הבאות... הוא בטוח ידפוק אותך. תהנה!
  • Sparkles אוהב את זה

#36917 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:12

תמונה כזאת היא מן הסתם לא לגיטימית ומסיתה, אבל עדיין קשה להשוות לתמונות הרבות שהופצו והיו חלק בלתי נפרד מההפגנות נגד רבין.
אנשי ימין בעלי כבוד סירבו להשתתף בהפגנות מסיתות שכאלה, אבל כנראה שביבי הוא לא אחד מהם.
קראתי את הציטוטים שלך (עכשיו בפעם השנייה) וחוץ מכמה ציטוטים שהם בהחלט מקוממים ומסיתים, רוב הציטוטים פשוט מבקרים את ההתנחלויות ואת הימין, כמו הציטוט המפורסם של רבין ש"ההתנחלויות הן סרטן בגב האומה". הפתרון של רבין לסרטן הזה היה לפנות את ההתנחלויות הלא חוקיות ולהחזיר אותם לשטח ישראל כפי שהעולם מכיר אותו. איך הצלחת להבין מזה שהוא רוצה להרוג את כל המתנחלים או משהו בסגנון?

זה לא סוד שביבי (ודמגוגים אחרים בעולם) משתמשים בשיטות התעמולה של גבלס עד היום, וכשמשווים בין ביבי לגבלס, משווים בין שיטות התעמולה של שניהם ולא בדעות שלהם, והשוואה כזאת היא שונה מהשוואה של ביבי לקצין נאצי, שהיא כמובן לא לגיטימית בשום צורה.
מבחינתי, השואה זה אירוע נורא ואיום, שבו השלטון הגרמני השתלט על הדמוקרטיה הגרמנית, שטף את המח של גרמנים רבים ואיפשר רצח מאסיבי של יהודים, צוענים, הומואים ובעצם כל מי ששונה מהארים.
הלקח מהשואה מבחינתי הוא לא שאנחנו (היהודים) צריכים להזהר מהגויים שרוצים להשמיד אותנו בכל דור ודור, אלא בזה שאסור לנו לשנוא את האחר ולאפשר לשנאה הזאת להתקיים, ובוודאי שאסור לנו לתת לשלטון שלנו כח לכופף את הדמוקרטיה.

#36918 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:13

אני לא אבחר בו, כמו שאמרתי אני גם לא מת עליו, אבל אין לי שנאה עזה אליו כמו שלכם יש.
תראה לי פוליטיקאי שלא דואג לתחת שלו, תראה לי ראש ממשלה מהימין או מהשמאל שלא עשה תרגילים מסריחים. זו הפוליטיקה וזה מה יש.
ביבי לא יכל למנוע את הרצח של רבין ואני מאמין שהוא גם לא תמך בכך זה משהו שהחליטו להכניס לו לפה.
אולי הוא לא אהב את רבין אבל אני לא מאמין שהוא ייחל להירצחו.

ולגבי רצח רבין, לפני שתכניסו לי עוד מילים לפה.
אני לא תומך ברצח רבין, לדעתי זה דבר נורא ולא היו צריכים לעשות את זה, מי שעשה את זה.
אני לא חושב שהרצח השיג אף מטרה, ואפילו לעצור את אוסלו הוא לא עצר כי אוסלו היה נעצר בין כה וכה, יש אומרים שאפילו רבין בעצמו תיכנן לנקוט צעדים בגלל כמות הפיגועים באותה תקופה.
אני לא מסכים עם רבין ולא אוהב אותו או תומך בו אבל לא היו צריכים לרצוח אותו.
אני לא "חולני" בעניין הזה והדעה שלי היא אולי לא מה שאתה חושב.
אני חושב שהרצח הזה לא השיג שום תועלת, הוא גם לא הרע מאוד את המצב, כי גם אחרי הרצח המצב פשוט נשאר אותו דבר, יש את ההתלעמות הראשונית שעולה שוב כל כמה שנים בגלל מקרה מסוים (נגיד שחרור חגי עמיר) אבל גם זה בסוף יגמר ולא יישאר שום זיכרון מהמקרה, אז היה "רצח פוליטי", זה לא מה שישנה משהו בארץ הימין והשמאל ימשיכו להסית אחד כנגד השני וזהו.
אני לא תמכתי אף פעם ברצח שמאלנים ואני חושב שזו טעות, לדעתי בשמאל יש לטפל עם התרופה של עצמו ועם הזמן הוא פשוט ילמד לבד מי הם החברים שלו עם המבטא הערבי.

אגב גם ב"מחאה החברתית" הופיעו סממנים ברורים להסתה.
גיליוטינה שהוא להצגה לראווה במאהל.
ושלטים וגרפיטי שונים כמו זה:
תמונה שפורסמה
שהופיעו המון במאהלים ובהפגנות השונות.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36919 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:26

רותם, בוא תסביר לי, לאט וברור, למה צורת המחשבה שלי חולנית.
בגלל שאני מתנגד לכיבוש עם שלם והחלת שלטון צבאי בו? בגלל שאני חושב שזכויות אדם זה נושא חשוב, גם אם במקרה אותו אדם הוא ערבי? בגלל שאני תומך בשלום עם האויבים שלנו, גם במחיר של שטח שהתנחלנו בו בצורה לא-חוקית כדי למנוע שלום?
אם לחשוב בצורה כזאת הופך אותי לאדם עם צורת מחשבה חולנית, אז אני גאה להיות אחד כזה.
אתה (וכל הציבור שב"מרכז") לעומת זאת, בוחר להשאר אדיש ולהעלים עין, ולחשוב שהבעיה המרכזית שלנו היא ה"הסברה". קל מאוד לגנות רוצחים מתועבים וגזענות ברורה, אבל קשה יותר לצאת נגד הכיבוש הישראלי ולרצות לסיים אותו. הבעיה שלנו, בסופו של דבר, היא המציאות.

#36920 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎05/05/2012‏, ‎15:31

אני אסכם את זה ככה - גם אתה וגם אילן שני יצורים עם מחשבה חולנית.
אז מה? בן אדם נורמלי אחר לא היה עומד שם ונותן לזה לקרות!
וכן, אני שונא את ביבי לא בגלל שהוא מימין (שלא יהיו בעיות אני גם לא שמאלני), אני שונא אותו כי הוא שקרן, פופוליסט ואחד שדואג לתחת שלו.
אתה מוזמן להמשיך לבחור בו בבחירות הבאות... הוא בטוח ידפוק אותך. תהנה!

נראה לך שהוא יצביע לביבי? הוא שמאלני מדי בשבילו, הוא בטח יצביע לאיחוד הלאומי.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים