יש אינסוף אשכולות שיבהירו לך את הסיבות למלחמה, אנחנו לא צריכים לספק תשובות.עופר וגיל... אתם רק מוכיחים כמה אתם ילדים קטנים, שבמקום לתת מענה רציני ולהצדיק את ה"מלחמה" שלכם, אתם מפרסמים תגובות
כגון "FREE IDIOTS TEST" ו"שמחים שהנת מהתרגומים עד היום"
הרעיון מאחורי ה"מלחמה" שלכם הוא צודק, אך הכלים איתם אתם נלחמים פשוט לא טובים.
הפתרון שאתם מציעים הוא פשוט לא נכון. תבינו - לא אמרנו שרצונכם לקבל קרדיט הוא לא נכון - אלא הדרך בה אתם
דורשים את הקרדיט...
אם הייתם בוגרים ולא פוחדים לצאת "מפסידים" בעניין הזה, הייתם חוזרים בכם בנתיים מפורמט הLHN ובנתיים חוזרים לפרסם
כתוביות בפורמט SRT, והייתם עושים "חושבים" מחדש ויוצאים עם פיתרון שמקובל \ עובד\ תקין \ נגיש לכולם, גם לנו כקוראי הכתוביות
וגם לכם כמתרגמים דורשי הקרדיט...
אני לא מצפה לקבל מכם משוב חכם במיוחד או בוגר להודעה הזאת, כי בטח שכחתי איפשהו פסיק או נקודה. חבל.
תגובות כמו של כמה פה, בהחלט מצריכות "בדיקת אידיוטיות", מה לעשות. אני עונה לכל אחד לפי איך שהוא כותב.
המתרגמים ניסו לפתור תעניין כבר הרבה זמן, אבל זהו, כנראה שהגיעו מים עד נפש.
אתה לא מצפה שהמתרגם ישלח לך מייל על בסיס יומי עם עדכונים מה"משא ומתן" מול טורק, נכון?
המתרגמים נדפקים כבר הרבה זמן, הגיע הזמן שזה יפסק.
אם משתמשים נדפקים עכשיו, מה לעשות... הכעס שלכם הוא כלום לעומת הכעס שיש למתרגם ששמו שונה במכוון, וכל תגובה בעניין מצונזרת.
והנה, קיבלת תשובה עניינית.
וואו.........
שוב אתה חוזר לנקודה של "אנחנו צודקים במלחמה ולא צריכים לספק לכם סיבות"
אם תקרא שוב לאט לאט את ההודעה שלי תבין (מלשון הבנת הנקרא) שאמרתי שהמלחמה צודקת, הדרך לא...
איך עוד אני אוכל להסביר לך את זה? בצרפתית? ספרדית? אנגלית?
your cause is just - the way you're doing it is wrong....
votre guerre est justifiee, la facon dont les combats sont mal
וחבל שאתה מגיב לאנשים אחרים לפי איך שהם כותבים ולא לפי מה שהם כותבים...