מה זה זיגרון? אני לא מכיר שום זיגרון. ואני לא מכיר אותך!זיגרון יא מעפן! אתה בכלל רצית שאני אשאר איתך כי אתה כל כך נהנה משיעור מתמטיקהאיזה ילד מעפן אתה, דפקת את כולם, אלה הכי שנואים. אם הייתי מכיר אותך הייתי מראה לך מזה.יווו! קרה לי היום הדבר הכי מעצבן! כולם הבריזו כשישנתי, ואני מתעורר מהפלאפון, חברים שלי שואלים אותי אם כבר הלכתי. איך שאמרו לי את זה תפסתי את התיק ויצאתי מהכיתה. איך שאני מסתובב המנהל רואה אותי וצועק שאני אחזור, אז חזרתי לכיתה ואחרי 5 דקות יצאתי שוב, ושוב המנהל השמן הזה תופס אותי! ככה כל היום, ובסוף נשארתי 3 שעות מתמטיקה. ועוד אחרי זה באים אלי בטענות למה לא ברחתי...אנשים שנשארים בכיתה אחרי שכל הכיתה הבריזה, ודופקים את כולם.
נרקבתי!
אנשים שצריך להרוג
נכתב ב- 21/09/2009, 00:17
נכתב ב- 21/09/2009, 01:28
תפסיק לשחק אותה.מה זה זיגרון? אני לא מכיר שום זיגרון. ואני לא מכיר אותך!זיגרון יא מעפן! אתה בכלל רצית שאני אשאר איתך כי אתה כל כך נהנה משיעור מתמטיקהאיזה ילד מעפן אתה, דפקת את כולם, אלה הכי שנואים. אם הייתי מכיר אותך הייתי מראה לך מזה.יווו! קרה לי היום הדבר הכי מעצבן! כולם הבריזו כשישנתי, ואני מתעורר מהפלאפון, חברים שלי שואלים אותי אם כבר הלכתי. איך שאמרו לי את זה תפסתי את התיק ויצאתי מהכיתה. איך שאני מסתובב המנהל רואה אותי וצועק שאני אחזור, אז חזרתי לכיתה ואחרי 5 דקות יצאתי שוב, ושוב המנהל השמן הזה תופס אותי! ככה כל היום, ובסוף נשארתי 3 שעות מתמטיקה. ועוד אחרי זה באים אלי בטענות למה לא ברחתי...אנשים שנשארים בכיתה אחרי שכל הכיתה הבריזה, ודופקים את כולם.
נרקבתי!
ובקשר לנושא הראשי: אנשים שמשקרים כשאומרים את השם שלהם בפורום.
נכתב ב- 21/09/2009, 05:54
אנשים שקוראים להם קוטג' הם אנשים שצריכים להרוג אותם בעינויים מייסריםתפסיק לשחק אותה.מה זה זיגרון? אני לא מכיר שום זיגרון. ואני לא מכיר אותך!זיגרון יא מעפן! אתה בכלל רצית שאני אשאר איתך כי אתה כל כך נהנה משיעור מתמטיקהאיזה ילד מעפן אתה, דפקת את כולם, אלה הכי שנואים. אם הייתי מכיר אותך הייתי מראה לך מזה.יווו! קרה לי היום הדבר הכי מעצבן! כולם הבריזו כשישנתי, ואני מתעורר מהפלאפון, חברים שלי שואלים אותי אם כבר הלכתי. איך שאמרו לי את זה תפסתי את התיק ויצאתי מהכיתה. איך שאני מסתובב המנהל רואה אותי וצועק שאני אחזור, אז חזרתי לכיתה ואחרי 5 דקות יצאתי שוב, ושוב המנהל השמן הזה תופס אותי! ככה כל היום, ובסוף נשארתי 3 שעות מתמטיקה. ועוד אחרי זה באים אלי בטענות למה לא ברחתי...אנשים שנשארים בכיתה אחרי שכל הכיתה הבריזה, ודופקים את כולם.
נרקבתי!
ובקשר לנושא הראשי: אנשים שמשקרים כשאומרים את השם שלהם בפורום.
נכתב ב- 21/09/2009, 08:55
המוחות הנחותים תמיד ניסו וינסו להפיל את המוחות העליונים. אבל זה לא יצליח להם. את יודעת למה את רוצה להרוג אותי? כי אני פשוט מציאותי יותר ממך.אוי אוי אוי, אתה ילד מסכן. הראת לי את שיא הבורות. אתה לא מקשיב בשיעורי פיזיקה?את מי שחשב על רעיון כזה שפיצוץ יכול ליצור תא בודד אחד/שלא לדבר על בנאדם שלם ועולם ומלואו .
והכי גרוע, השחצנות, אוי, פשוט נוראי. "שלא נדבר על בן אדם שלם ועולם מלואו". כאילו שאין יקום שלם מחוץ לאטמוספירה.
ד"א, כדור הארץ נוצר רק לפניי 4.54 מיליארד שנים. המפץ הגדול התרחש לפני 13.7 מיליארד שנים. יש פער זמנים דיי גדול.
----
את מי צריך להרוג? את הרב עובדיה יוסף. הבור הזה מצדיק את השואה. "נשמות שחטאו" עלאק.
אותך, מי שלא תהיה
נכתב ב- 21/09/2009, 09:19
לא, צריך להרוג אותך כי אתה אדם טיפש, שראוי שיהרגו אותו בצורה הכי מחרידה שיש.המוחות הנחותים תמיד ניסו וינסו להפיל את המוחות העליונים. אבל זה לא יצליח להם. את יודעת למה את רוצה להרוג אותי? כי אני פשוט מציאותי יותר ממך.אוי אוי אוי, אתה ילד מסכן. הראת לי את שיא הבורות. אתה לא מקשיב בשיעורי פיזיקה?את מי שחשב על רעיון כזה שפיצוץ יכול ליצור תא בודד אחד/שלא לדבר על בנאדם שלם ועולם ומלואו .
והכי גרוע, השחצנות, אוי, פשוט נוראי. "שלא נדבר על בן אדם שלם ועולם מלואו". כאילו שאין יקום שלם מחוץ לאטמוספירה.
ד"א, כדור הארץ נוצר רק לפניי 4.54 מיליארד שנים. המפץ הגדול התרחש לפני 13.7 מיליארד שנים. יש פער זמנים דיי גדול.
----
את מי צריך להרוג? את הרב עובדיה יוסף. הבור הזה מצדיק את השואה. "נשמות שחטאו" עלאק.
אותך, מי שלא תהיה
נכתב ב- 21/09/2009, 10:38
תחית המשועממיםתחיית המתים?אנשים שחושבים שהם מצחיקים/שנונים והם כל כך לא.אוי אוי אוי, אתה ילד מסכן. הראת לי את שיא הבורות. אתה לא מקשיב בשיעורי פיזיקה?את מי שחשב על רעיון כזה שפיצוץ יכול ליצור תא בודד אחד/שלא לדבר על בנאדם שלם ועולם ומלואו .
----
אותך, מי שלא תהיה
לכי תראי האחים ג'ונס והיי סקול מיוזיקל.
נתנו לי חופש מבית ספר כי יש היום צום, אז נדחפתי לפה בחזרה
שרית ולינוי עוד כאן?
נכתב ב- 21/09/2009, 14:21
לא זה הפך להיות פורום גייזתחית המשועממים
שרית ולינוי עוד כאן?
נכתב ב- 21/09/2009, 19:07
המוחות הנחותים תמיד ניסו וינסו להפיל את המוחות העליונים. אבל זה לא יצליח להם. את יודעת למה את רוצה להרוג אותי? כי אני פשוט מציאותי יותר ממך.אוי אוי אוי, אתה ילד מסכן. הראת לי את שיא הבורות. אתה לא מקשיב בשיעורי פיזיקה?את מי שחשב על רעיון כזה שפיצוץ יכול ליצור תא בודד אחד/שלא לדבר על בנאדם שלם ועולם ומלואו .
----
אותך, מי שלא תהיה
שיט, עלית עליי
אורח_Live at Leeds_*
נכתב ב- 21/09/2009, 19:24
אהה עכשיו הבנתי מי אתהלא זה הפך להיות פורום גייזתחית המשועממים
שרית ולינוי עוד כאן?
נכתב ב- 21/09/2009, 20:18
הא?לא, צריך להרוג אותך כי אתה אדם טיפש, שראוי שיהרגו אותו בצורה הכי מחרידה שיש.המוחות הנחותים תמיד ניסו וינסו להפיל את המוחות העליונים. אבל זה לא יצליח להם. את יודעת למה את רוצה להרוג אותי? כי אני פשוט מציאותי יותר ממך.אוי אוי אוי, אתה ילד מסכן. הראת לי את שיא הבורות. אתה לא מקשיב בשיעורי פיזיקה?את מי שחשב על רעיון כזה שפיצוץ יכול ליצור תא בודד אחד/שלא לדבר על בנאדם שלם ועולם ומלואו .
----
אותך, מי שלא תהיה
Shout4Heaven
נכתב ב- 21/09/2009, 20:24
נכתב ב- 21/09/2009, 20:25
אבל לא הבנתי מה הנקודה שלך, תגובה פחות ברורה מזאת לא ראיתי בחיים שלי.
נדב.
Shout4Heaven
נכתב ב- 21/09/2009, 20:28
ת'אמת לא ציפיתי ממך ממש לתגובה כזאת.טמבלים ששומעים מוזיקה בפלאפון בקולי קולות
"מי לחש לך שברצוני לשמוע את החרא שאתה שומע?"
+1
חלק מהם שומעים במשך שעה את אותו השיר ובאותו זמן גם מדברים עם החברים באוטובוס בקולי קולות
תשאל אותו אח"כ "איזה שיר זה היה מה ששמעת ?"
והוא עונה : " וואללה אחי , האמת לא שמתי לב בכלל ..."
(צריך לארגן להם תאים באוטובוס כמו ברכבות באנגליה ....עם מנעול מבחוץ ..ועם אמסטף מתחת למושב ...ורעב)
יש איזה קטע לדתיים שהם לא מאחלים למישהו מוות אפילו לא בצחוק.
והתגובה הייתה טיפה אכזרית
Shout4Heaven
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים