הּ+1 הזה הולך להיות הLIKE הבא של האינטרנט חח.
ממש לא..
זה רק נותן לך עליונות בחיפוש גוגל..
בטח שכן. המטרה של גוגל זה להתחרות בלייק של פייסבוק.
נכתב ב- 08/06/2011, 23:05
הּ+1 הזה הולך להיות הLIKE הבא של האינטרנט חח.
ממש לא..
נכתב ב- 08/06/2011, 23:59
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/06/2011, 12:54
יותר יעיל מהLIKE של הפייסבוק, מה הוא עוזר לך בחיים?הּ+1 הזה הולך להיות הLIKE הבא של האינטרנט חח.
ממש לא..
נכתב ב- 09/06/2011, 14:14
וזה ניסיון כושל.
נכתב ב- 09/06/2011, 14:42
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/06/2011, 15:07
נכתב ב- 09/06/2011, 15:49
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/06/2011, 15:52
מצטער המדינה קוראת לי.יוזר, מפגש הבא יש לי משהו שמסדר אותך.
נותן לך לשתוק כל הערב. D:
נכתב ב- 09/06/2011, 16:27
אבל מה ההבדל בין הכפתור הזה לחוות התוכן מלבד הנוחות?
זה רק משבש את אמינות התוצאות של גוגל, ולא כולם ימהרו לעשות +1.
מה גם שזה לא עוזר לאתרים הקטנים, כי כולם כבר מכירים את האתרים הגדולים ויעשו להם יותר +1
נכתב ב- 09/06/2011, 16:42
לפי מה שאתה אומר, ה+1 יעזור להמון אתרים צעירים להתמקם בנוח ברשת, שזה טוב(?).אבל מה ההבדל בין הכפתור הזה לחוות התוכן מלבד הנוחות?
מה גם שזה לא עוזר לאתרים הקטנים, כי כולם כבר מכירים את האתרים הגדולים ויעשו להם יותר +1
להפך. כנראה שלא ראית את ההסבר של +1 ביוטיוב. כשאתה עושה 1+ אתה אומר לחברים שלך שזה אתר שאתה אהבת וממליץ עליו לבקר. בנוסף לכך, אתה מודיע לגוגל שהאתר הוא מומלץ ושכדאי לו לשים אותו בעמוד הראשון. כמובן שיש פרמטרים נוספים בשביל להיות מקום ראשון בחיפוש של גוגל אבל ה-1+ מקבל משקל משמעותי במקום של האתר.
1+ עוזר גם לאתרים הקטנים כי אתה יכול להתחיל ולהגיד לחברים שלך שיעשו +1 וכבר גוגל משפרים את המקום שלך. אולי בהתחלה, האתר הקטן יהיה בעמוד 2 אבל לאט לאט הוא יקבל מקום ראשון לפי הכמות של ה-+1 והכניסות (שזה מגדיל את הכניסות).
קשה לי להאמין שאם לפני שנה, היית פותח אתר והוא היה מגיע לעמוד הראשון/שני/שלישי בגוגל.
נכתב ב- 09/06/2011, 17:47
תלוי כמובן במילות המפתח...אבל מה ההבדל בין הכפתור הזה לחוות התוכן מלבד הנוחות?
להפך. כנראה שלא ראית את ההסבר של +1 ביוטיוב. כשאתה עושה 1+ אתה אומר לחברים שלך שזה אתר שאתה אהבת וממליץ עליו לבקר. בנוסף לכך, אתה מודיע לגוגל שהאתר הוא מומלץ ושכדאי לו לשים אותו בעמוד הראשון. כמובן שיש פרמטרים נוספים בשביל להיות מקום ראשון בחיפוש של גוגל אבל ה-1+ מקבל משקל משמעותי במקום של האתר.
1+ עוזר גם לאתרים הקטנים כי אתה יכול להתחיל ולהגיד לחברים שלך שיעשו +1 וכבר גוגל משפרים את המקום שלך. אולי בהתחלה, האתר הקטן יהיה בעמוד 2 אבל לאט לאט הוא יקבל מקום ראשון לפי הכמות של ה-+1 והכניסות (שזה מגדיל את הכניסות).
קשה לי להאמין שאם לפני שנה, היית פותח אתר והוא היה מגיע לעמוד הראשון/שני/שלישי בגוגל.
נכתב ב- 09/06/2011, 17:55
לפי מה שאתה אומר, ה+1 יעזור להמון אתרים צעירים להתמקם בנוח ברשת, שזה טוב(?).אבל מה ההבדל בין הכפתור הזה לחוות התוכן מלבד הנוחות?
תלוי כמובן במילות המפתח...אבל מה ההבדל בין הכפתור הזה לחוות התוכן מלבד הנוחות?
נכתב ב- 09/06/2011, 18:17
נכתב ב- 09/06/2011, 18:39
נכתב ב- 09/06/2011, 19:00
אם אתה אומר שזה לא משפר כלום, אז למה זה עוזר עכשיו?חברים, מוקדם מידי להגיד שזה עושה מהפך בדירוג שלך בגוגל.
לדעתי, נכון לכרגע גוגל בכלל לא מתחשבים בזה בחישוב הדירוגים שלהם (PR).
המטרה של זה - בסופו של דבר - זה כאשר יש חישוב של גוגל, לעזור לגולש לדעת רלוונטיות של התוצאות שקיבל.
לא חושב שהם בעצמם עדיין הבינו את כל המשמעות של זה, כי בסרטון הם אומרים "לחברים שלך" כאשר בפועל אתה רואה את זה, גם אם לא רק החברים שלך סימנו את זה.
אני חושב שזה רעיון מעולה, שלאט לאט עם הזמן יוכל לקבל פיתוח מעולה, מגוגל, ואני מאמין שבעתיד, כן יהיה חישוב של זה במנוע החיפוש שלהם (באחד מהחישובים).
לדעתי, נכון לכרגע, זה לא משפר שום דבר במנוע שלהם.
נכתב ב- 09/06/2011, 19:03
נכתב ב- 09/06/2011, 19:52
נכתב ב- 09/06/2011, 20:14
נכתב ב- 09/06/2011, 20:15
נכתב ב- 09/06/2011, 20:30
מיותר להגיד שאצל דוברי שפות אחרות יש אתרים אחרים בשפה שלהם שעושים את אותה עבודה?למה, יש אצלנו רק כתוביות?...
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים