נכתב ב- 17/11/2012, 11:25
GO IDF
צלם ישראלי עצמאי שתפס כמה שוטים של כיפת ברזל
http://www.flickr.com/photos/xnir/
פה אפשר לראות המון צילומים של צה"ל, בימים האחרונים זה מעניין במיוחד.
אם יש איזשהו צו איסור פרסום, שצה"ל ימצא את המדליפים שגם נותנים מידע כמו שמות פרטיים של המפקדים המצולמים
http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?58508-Israel-Defense-Forces-(Read-First-Post!)/page958
פה אפשר לראות מה נשאר מהשאהידים.
האמת שנראים הרבה יותר טוב ב"אחרי"
תמונות קשות לחלק מהאנשים, במיוחד אם אתם "הומניים". ראו הוזהרתם
http://www . youtube.com/watch?v=3Ee5yxQmTA0
http://www . youtube.com/watch?v=cXLkYcFD1aA
נכתב ב- 17/11/2012, 14:35
לא ראיתי כלום?אני אסביר לכם מה הבעיה,
אילן פשוט פחדן, הוא ילד קטן בן 17, שלא ראה כלום,
הוא מת מפחד מאזעקה, מת מפחד מפיגוע, והוא בכלל פוחד מהערבים,
אולי בגלל זה הוא רוצה לתת להם שטחים, הוא יתן להם הכל בשביל שיעזבו אותו.
מעניין מאוד שבינתים כל מי שבפורום הזה, שאוכל פה אזעקות על ימין ושמאל נגד נתינת שטחים,
והבנאדם היחידי שלא שמע אזעקה, לא עשה צבא, ולא כלום רוצה לתת להם שטחים.
תספר את זה למישהו אחר יא חרא מתנשא.
במקום להתמודד עם טיעונים שאני מביא (למרות שאיתך אין תועלת להתווכח, אתה פאקינג תומך ברצח עם), אתה בוחר להתנשא עליי ולעשות ניתוח גרוע לאישיות שלי.
אני סבלתי מהפיגועים בתור ילד, הייתי גם אצל משפחה בדרום בדירה לא ממוגנת בזמן הירי לדרום, על מה אתה מדבר בכלל?!
אני פשוט חושב שאין תועלת בכל המלחמות האלה. אין תועלת בסבבי ההסלמה וכולם יודעים שאחרי המבצע הזה אולי אולי יהיה שקט של חודש, ואז יירו על תושבי הדרום שוב.
כן, אני רוצה שקט. אני לא רוצה שיירו על תושבים במדינה ואני לא רוצה שאנשים ישבו במקלטים, ואני לא מוכן שתושבי הדרום יספגו עוד ועוד רקטות במשך שבועיים בשביל מבצע שלא יפתור דבר.
אני מודה שהייתי תומך במבצע הזה ובהסלמה הזאת אם הייתי מאמין שהיא הייתה מביאה שקט. בתור בעל ניסיון, שרואה מה קרה במבצעים הקודמים, אני רואה ומבין שאין שום דרך צבאית לעצור את הטרור ואת ירי הרקטות, והדרך היחידה היא מדינית.
נכתב ב- 17/11/2012, 14:40
מכה בעוצמת 'עופרת יצוקה' נתנה שנה שקט בעוטף עזה.אני פשוט חושב שאין תועלת בכל המלחמות האלה. אין תועלת בסבבי ההסלמה וכולם יודעים שאחרי המבצע הזה אולי אולי יהיה שקט של חודש, ואז יירו על תושבי הדרום שוב.
כן, אני רוצה שקט. אני לא רוצה שיירו על תושבים במדינה ואני לא רוצה שאנשים ישבו במקלטים, ואני לא מוכן שתושבי הדרום יספגו עוד ועוד רקטות במשך שבועיים בשביל מבצע שלא יפתור דבר.
אני מודה שהייתי תומך במבצע הזה ובהסלמה הזאת אם הייתי מאמין שהיא הייתה מביאה שקט. בתור בעל ניסיון, שרואה מה קרה במבצעים הקודמים, אני רואה ומבין שאין שום דרך צבאית לעצור את הטרור ואת ירי הרקטות, והדרך היחידה היא מדינית.
מכה בעוצמת 'מלחמת לבנון השניה' נתנה לפחות 6 שנות שקט בגבול לבנון.
מכה בעוצמת 'מלחמת יום כיפור' נתנה לפחות 39 שנות שקט בגבול סוריה.
המכה שפוטין נתן לצ'צ'ניים נתנה שקט כנראה לעולמי עולמיא.
מבין את הלך הרוח? ארגוני הטרור מבינים רק כוח.
כמובן שאני לא מעודד פגיעה בחפים מפשע כמו שפוטין עושה. אבל צריך פשוט לגרום לחמאס לחשוב פעמיים לפני כל פעולה שהוא עושה.
צריך לגרום לחמאס לשקשק מפחד.
- d1f2, King James, cRaZy-BoY ו-2 אחרים אוהבים את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 17/11/2012, 14:50
אחרי עופרת יצוקה לא היה שקט. ה"טפטופים" נמשכו, ולא הרבה זמן אחרי עופרת יצוקה חזרו לשגרה, וכל כמה חודשים היו סבבי רקטות/תקיפות בעזה אלימים מאוד. עופרת יצוקה נכשלה. צבאית היא כמובן הייתה הישג גדול, אבל ההרתעה בלבד לא עזרה לחמאס ולשאר הארגונים הקיקיוניים להפסיק את ירי הרקטות לעבר ישראל. בשביל זה צריך הפסקת אש ארוכת טווח ולא לקבל אפילו ירי רקטה אחת לעבר ישראל.
מלחמת יום כיפור הייתה נגד צבא מצרים, צבא סוריה וצבא לבנון. הם לא ארגוני טרור בכל קנה מידה.
את הטרור לא ניתן לנצח בכח כל עוד העולם המערבי תלוי בכסף ובנפט של מדינות ערב. זו האמת הקשה ואני בטוח שברק מודע לה. המימון שלהם מגיע משם.
נכתב ב- 17/11/2012, 14:54
- d1f2, King James ו orelzor אוהבים את זה
נכתב ב- 17/11/2012, 15:01
חברים יקרים, כל מי שמדינת ישראל חשובה לו - אני מפציר שיפסיק להגיב לדברי אילן. התעלמות מוחלטת ממנו תגרום לו להפסיק להגיב את דברי ההבל שלו
או קסאם לשכונה.
- King James אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 17/11/2012, 15:10
בסיס הדעה שלי הוא הסולידריות עם תושבי הדרום. אני רוצה שיהיה אצלם שקט ושלא ייפלו עליהם קסאמים בכלל.
איך זה שיפול עליי קסאם יגרום לי לתמוך בהמשך המלחמה ובירי הרקטות אל עבר תושבי הדרום?
שניר, ובגלל שאתה כל כך מוצלח בניתוחי אישיות (כל מי שמתנגד לזה פשוט לא חווה את זה), מה אתה אומר עליה?
http://www.haaretz.c...nions/1.1865593
היא גרה בקיבוץ כפר עזה והגיעה לאותם מסקנות שאני הגעתי אליהם, רק שעליה 13 שנה יורים טילים מעזה.
נכתב ב- 17/11/2012, 15:58
היא כותבת ב"הארץ", וכל מילה נוספת מיותרת.איך קסאם לשכונה שלי (אני גר באיזור ירושלים, אתמול שמעתי אזעקה) ישנה את הדעה שלי?
בסיס הדעה שלי הוא הסולידריות עם תושבי הדרום. אני רוצה שיהיה אצלם שקט ושלא ייפלו עליהם קסאמים בכלל.
איך זה שיפול עליי קסאם יגרום לי לתמוך בהמשך המלחמה ובירי הרקטות אל עבר תושבי הדרום?
שניר, ובגלל שאתה כל כך מוצלח בניתוחי אישיות (כל מי שמתנגד לזה פשוט לא חווה את זה), מה אתה אומר עליה?
http://www.haaretz.c...nions/1.1865593
היא גרה בקיבוץ כפר עזה והגיעה לאותם מסקנות שאני הגעתי אליהם, רק שעליה 13 שנה יורים טילים מעזה.
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 17/11/2012, 16:00
אם ישראל הייתה נכנסת עכשיו בכל הכוח לעזה ומביסה את החמאס עם תוצאה של 5000-10000 הרוגים מהצד הערבי, הייתם שמחים עם זה?

נכתב ב- 17/11/2012, 16:09
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 17/11/2012, 16:10
אם להם לא אכפת מהאזרחים שלהם, בטח שלי לא אכפת.
שיעברו להלחם בשטחים פתוחים בלי סיכון "חפים משפע".
הבעיה מבחינתם שהם יודעים שבאותו יום כולם מתים.
מגן אנושי זה המצאה ברברית ושהם ישאו בתוצאות.
נכתב ב- 17/11/2012, 16:16
פשוט אני רוצה לראות מה מצב הכוחות פה אם יש הרבה כמו אילן...

נכתב ב- 17/11/2012, 16:19
אבל אין. בגלל זה משחקים בקקי עם פוסטרים מגוחכים.
נכתב ב- 17/11/2012, 16:31
גם אם מדובר בהרג לא מכוון של 10000 חפים מפשע בתמורה לחיסול כל (!) הטרוריסטים בעזה - אני מוכן.סתם שאלה מעניינת:
אם ישראל הייתה נכנסת עכשיו בכל הכוח לעזה ומביסה את החמאס עם תוצאה של 5000-10000 הרוגים מהצד הערבי, הייתם שמחים עם זה?
- King James ו SnirJa אוהבים את זה
נכתב ב- 17/11/2012, 16:32
צאו מהסרט, אין דבר כזה הרג לא מכוון של עשרת אלפים אזרחים. אין דבר כזה גם הרג לא מכוון של מאות אזרחים.
התירוץ הזה של "הם נהרגו בטעות" מפסיק לעבוד אחרי הפעם השנייה.
בעזה אין הרבה שטחים פתוחים. אנחנו מדברים כאן על שטח לא גדול שבו חיים מיליון וחצי אנשים.
מעבר לכך, לנצח את החמאס זה לא להרוג הרבה מהם. מספר ההרוגים לא מעיד על הנצחון, ואין אפשרות לחסל את כולם. הנהגת החמאס היא לא בעזה, היא בדמשק ובאיראן. הם מקבלים פקודות ישירות מהם.
מה שיעיד על נצחון זה המצב שאחרי המלחמה. אם אחרי המלחמה יהיה שקט בדרום, אז המלחמה תהיה מוצלחת.
אני לא רואה את זה קורה ולכן אני מתנגד לה. אני מקווה מאוד שאני אתבדה, ומקווה מאוד שהפסקת האש עם החמאס בסוף הלחימה תהיה מוסדרת עם המצרים.
דוראל, אז מה שהיא כותבת ב"הארץ"?
"הארץ", כמו כל כלי התקשורת הישראלים, תומך בלחימה (אם כי כנראה לא בפעולה קרקעית).
ההבדל היחיד הוא ש"הארץ" נותן במה גם לתומכי הלחימה וגם למתנגדי הלחימה, בניגוד לשאר העיתונים בישראל שכולם קוראים בקול אחד גדול בעד המבצע הזה.
"הארץ" הוא העיתון היחיד שמציג את האופוזיציה.
נכתב ב- 17/11/2012, 16:49
אם יש לך חצי תחושה שכן יש לך בעיה שכלית עמוקה.
והאמת שחבל שה"חפים מפשע" מקבלים יחס כל כך מיוחד מצה"ל.
בגלל זה רואים ילדות של זונות נורווגיות דוחפות וצועקות על חיילים.
בגלל זה יש יותר נפגעים בקרב חיילי צה"ל במבצעי לחימה.
אבל העיקר אנחנו הומניים

אחלה משפט להגיד בטקס הלוויה.
נכתב ב- 17/11/2012, 17:13
נכתב ב- 17/11/2012, 17:21
נכתב ב- 17/11/2012, 17:24
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים