עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת העל (ווינר) 2013-2014

• אנא התחבר בכדי להגיב
609 תגובות לנושא זה

#361 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎16:51

ברק בדש שחקן טרי במכבי, אני לא מרגיש צורך להגן עליו.

אמר מה שאמר, מבחינתו לשים גול זה הדבר הכי חשוב, זה המקצוע, על הזין יד או לא, העיקר הניצחון.

תאשים את השופטים שלא ראו, לדעתי הקהל לא צריך לשפוט אותו בכלל.

כבר אמרתי בעבר, התקשורת כאן ברמה נמוכה, אני לא לוקח ברצינות כותבי טור בשקל כמו שיש בוואן.

#362 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎17:20

טוב ביקשת תגובה תקבל חפירה :)

הטור עלה בספורט 5 אגב, וזה שהעלה אותו אוהד שרוף של הפועל (הבנתי שהוא מעורב בפרוייקט אוסישקין) ככה שהוא לא אובייקטיבי בעליל.

אוקיי אז בין בדש לקלוסה יש הבדל עצום. מעבר להבדל ביכולת ובהצלחה ככל הנראה יש גם הבדל גדול באישיות. אין כמעט אוהדי ספורט שלא יריעו לשחקן כמו קלוסה שמודה ברמאות שלו עצמו (למרות שישנם כאלו שיחלקו על זה ויגידו שהוא לוזר), אבל עם זאת, אני בהחלט מבין את בדש. הרצון לנצח והרצון להצליח, במיוחד במשחק כל כך חשוב, גובר על כל דבר. מבחינתו, ואני מאמין שגם מבחינת כל הקהל, המטרה מקדשת את האמצעים. זה לא אומר שאני קורא עכשיו לשבור לברדה ובוזגלו את הרגליים, אבל במקרה כזה אני בהחלט הולך עם בדש שהוא לא הודה.

אם זה היה קורה הפוך, אף אחד לא היה אומר למה פלט או גבאי לא הלכו לשופט ואמרו שהיה יד. רק בגלל שזה מכבי זה כאילו באופנה לרדת על מכבי השנה, שהיא בבונקר והכל, ועל זה שאנחנו מרוויחים מהשופטים (למרות שבבירור זה לא ככה). אותו רעיון הוא על למה אף אחד לא יצא על דמארי שעשה את הפיו פיו.

כמו שניסיתי להסביר בתגובה הקודמת שלי בנושא, למרות שיש הבדל ברור מבחינת הקהל בין התחזות וקבלת פנדל בעקבותיה ונגיעת יד שמובילה לגול, מבחינתי אין שום הבדל. בשני המצבים השחקן מביא גול לקבוצה שלו בדרך לא חוקית ולא הוגנת. מן הסתם שכשזה ביד אז זה כביכול הרבה יותר חמור אבל אני חושב שזה בדיוק אותו דבר. ואני לא מדבר על מקרה גבולי מאוד כמו נאיימר וראמוס אלא על שחקנים שפשוט זורקים או מכשילים את עצמם ברחבה ומקבלים על זה פנדל. אני חייב להגיד שאני לא זוכר שום מקרה של שחקן שהודה שהוא עצמו התחזה. למה לא, בטח גם יקום ילך לשופט יגיד לו התחזיתי, תוציא לי צהוב. נו באמת, קצת רצינות. זה ספורט תחרותי וספורטיביות חשובה פה אבל אנחנו לא משחקים בברביות, זה גברים שמשחקים משחק ורוצים לנצח בכל מחיר.

בנוגע למה שכתבת על הראיון שלו. אז קודם כל הכתבת שאלה אותו 'עם איזה איבר הבקעת את הגול הראשון?' והוא ענה לה 'עם הלב'. תשובה מדהימה. מעבר לזה, אני בהחלט לא מסכים עם העניין שהוא אמר שלא אכפת לו להבקיע ככה כל משחק, כי בכל זאת אנחנו לא גנבים ולא פושעים וספורט הוא משחק שאמור להתנהל בצורה חוקית, גם אם בפועל זה לא תמיד ככה. אבל אני מבין אותו, שם צמד במשחק הכי חשוב העונה וקנה את עולמו מבחינת הקהל והצוות המקצועי. אני הייתי מאוד מתפלא אם הוא היה מתנצל, למרות שיכול להיות שאם היה עושה את זה היה יוצא בנאדם גדול.

• CLIPSE ו Sparkles אוהבים את זה

#363 ItamarC

ItamarC

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 199 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎17:22

ויש הבדל בין התחזות לבין יד, (לא בין כל התחזות) נגיד כמו שניימאר עשה, זה לא התחזות, הוא ניצל את זה שהבחור עשה פאול, ואמר אני לוקח את הפנדל.

מה שדמארי עשה בדרבי זה ליימר כי הוא סתם שכב....

לא שאני לא מבין שחקנים שלא מודים, סבבה אטרף, האליפות פה על הפרק, זה קשה להודות וצריך להיות באמת שחקן ענק (קלוסה לדוגמא, יש לו אין סוף סיפורים מדהימים עליו, למשל חסר לו גול אחד בשביל להיות מלך השערים של כל המונדיאלים, במקום רונאלדו השמן, פעם שעברה הוא לא הרגיש כ"כ טוב, והיה משחק על מקום 3, הוא אמר שהוא מעדיף לא לשבור את השיא ככה ולא לשחק)

אבל מפה עד להגיד שהלוואי שכל משחק הייתי מצליח להבקיע עם היד זה להיות ליימר. וזה ההפך ממה שהקבוצה שלכם מייצגת WINNERים (כמו זהבי בדרבי!!!, או במשחק נגד בית"ר שלא שיחקתם טוב, וידעתם לקחת את ה3 נקודות. שאלה מילים של סוזה לא שלי.)

בקשר לשלט, לא פחות ממדהים, בטדי אף פעם אין דברים כאלה, הפועל ת"א הכי טובים לדעתי בזה, למרות שמה ששמת פה אחד הענקים! (לא כ"כ קשור לכדורגל, אבל ענק!)

גם מראדונה לא הלך לשופט ואמר שהוא הכניס גול עם היד.

זה אומר שהוא היה שחקן קטן?

• CLIPSE אוהב את זה

#364 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎18:14

יותר מזה, הוא לא הבקיע בכוונה עם היד, הכדור פשוט ניתז לשם. לדעתי זה שונה מאוד מהמקרה של מראדונה או מסי שהם אשכרה הבקיעו בכוונה מלכתחילה עם היד ושיקרו במצח נחושה לכולם.

כן, הוא יכל לצאת גבר אם היה מודה, אבל גם אם לא, זה לא עושה אותו בן אדם קטן. טור הזוי ובזוי שרק בא ליצור באזז ורעש.

הפאשלה האמיתית היא של שופט הרחבה, איך לעזאזל לא רואים דבר כזה?!

אני הייתי מתחרפן אם זה היה המצב ההפוך, אבל לא הייתי בא בטענות לשחקן, אלא לצוות השיפוט.

מביך מה שהולך בזמן האחרון עם השיפוט, בארץ ובעולם.

משחק מעולה של מכבי! ביטלנו לחלוטין את כל ב"ש מלבד ברדה שלא הפסיק להילחם. כל הכבוד לו!

סופסוף סוזה פתח עם המערך האופטימלי, יופי של החלטה.

השלט של הקהל אדיר! פשוט גאונות שבאה בדיוק בטיימינג הנכון. כל הזמן פרימו ושאר התשקורת העלובה מפמפמים לנו שב"ש נושפת בעורף שלנו ושהיא מסכנת את האליפות השניה ברצף.

שניר, אני לא מבין ממה אתה קצת מאוכזב, זה שונה לחלוטין באצטדיון, בדיוק כמו הקטע עם הידיים שהערת לי אחרי הדרבי. לא אכפת לנו שיש פחות רעש בטלוויזיה, יש מספיק ממנו, הקטע הוא ליצור אפקט וואו, שהשחקנים והאוהדים היריבים יראו אותנו ויתרשמו.

• אורפז. אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#365 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎18:39

אוקי אני מגיב לכולם:

קודםכל כתבתי וכנראה לא שמתם לב, אני לא חושב שלא להודות זה להוציא אותך בנאדם קטן, בכלל לא. כתבתי שאני מבין את הרעב לניצחון, פשוט שמתי את הסרטון כי מישהו כתב "אין שחקן שיודה" ורציתי להראות שזה לא נכון....

כל מה שכתבתם על התקשורת, אני איתכם, תאמינו לי שאם אתם סובלים ממנה, אנחנו (ביתר) סובלים הרבה יותר.

ספארקי, זה לא כ"כ משנה אם הוא תכנן או לא.... אז מי אשם הכדור? ברור שמי שאשם זה השופט רחבה, ביזיון, 6 שופטים במשחק ואף אחד לא רואה את זה.

בקשר לידיים, והשירים, לא יודע איך להסביר לכם, ספארקי היית בטדי? (אני הייתי בבלומפילד)

זה עולם אחר, (שימו בצד את זה שאתם לא אוהבים את האנשים המגעילים ששם)  תנסו רגע רק להקשיב לקהל,

זה פשוט עולם אחר בקטע מפגר, היו פעמים שפחדתי שהאצטדיון יפול עליי, הקשתות שומרות את כל הסאונד בפנים וזה כמו חממה,

וזה שאנחנו בפלייאוף תחתון אחרי שהקהל מפולג בתקופה הכי קשה של בית"ר

וזה קצת קשה לי לראות, יענו מכבי אין סוף אוהדים, מקום ראשון בליגה, אליפות שניה ברצף, 10 רמות מעל כולם בליגה. (כן, אני ביתרי שיודע להיות אוביקטיבי ולא שר כל הליגה על הזין)

והשיר שלכם זה אה אהו אהו אהו מ-כ-ב-י? עושים עם הידיים? בחייאת ראבק איפה הרעל?

יש לי הרבה חברים שאוהדים מלא קבוצות, ואני שם לב שכולם אומרים שהשיר הכי טוב בעידוד זה "יאללה יאללה יא בית"ר"

המאמן של ק"ש במשחק בק"ש אמר שזה קהל מדהים (כן, אני יודע שאחרי זה 100 אוהדים זרקו אבנים וניסו להרביץ לשחקנים, זה אותו גוש מגעיל ששר לחלוץ שלנו שלומי אזולאי ההומו"  במקום לקלל את הערבי של פתח תקווה.)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#366 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎01/04/2014‏, ‎18:57

טוב שניר אם התכוונת לשיר הזה:

אז אתה מדבר שטויות אחי... תשמע זה שיר אדיר! הוא מרעיד איצטדיון ברמות הזויות, תחשוב שכל כל כל הקהל עושה את זה במגרש זה אומר בין 10-12 אלף צופים, זה אדיר.

ואם התכוונת למשהו אחר אז נסה למצוא ביוטיוב שאני אבין חחח

אגב, לא התכוונתי שלא יהיה שחקן שנגע ביד ושם גול ויודה התכוונתי שלא יהיה שחקן שנשרק לטובתו פנדל שלא היה ויודה בזה שלא הייתה הכשלה.

עריכה:

אתה מתכוון לזה -

שתדע שזה אחלה שיר שמשחקים איתו בין 11 ל8 וזה מכניס אווירה אש. הוא בטח לא השיר הכי טוב שלנו אבל הוא סבבה...

#367 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎00:59

הראשון באמת אדיר, נשבע לך.

השני זה מה השתכוונתי כן אחי זה נשמע כמו פלייבק חחחחחחח

עכשיו סתם בשביל הקטע, כמו שאמרת 10-12 אלף איש? טדי 30 אלף איש מול הפועל,

יש את הקשתות שכל הסאונד לא יברח, ואל תשכח שאנחנו מדברים פה על אוהדי בית"ר ביום הכי רעל שלהם.

זה חשמל!!!!

שמתי את זה פעם, אני בספק אם היה לך זין לראות, כפרה עליך תראה את כל הסרטון, הוא מדהים, באמת שכולו מדהים. (אולי ה30 הראשונות לא)

אבל תבין למה אני מתכוון שאני אומר לך שאני אוהב חשמל שהקהל שר, ותגיד לי אם זאת אותה רמה?

ותחשוב שה2 דקות הראשונות זה בכלל עוד לפני שהמשחק התחיל, שהם בחדר הלבשה חחח

תראה את התקווה איך כל הקהל צועק "ארץ ציון וירושלים" תראה איך הם שרים ביחד "יוסי אבוקסיס"

"הנה הנה היא עולה" כמה שירים, אתה מבין למה אני מתכוון שאני אומר פלייבק? בשיר ששמת (השני, הראשון אדיר!)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#368 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎00:59

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#369 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎01:07

בדש ועוד איך התכוון להבקיע עם היד. אבל הבעיה היא לא איתו אלא עם צוות השיפוט הגרוע\מכור. אין שום סיכוי שבעולם שוקסברגר לא ראה את היד הזאת (וגם הקוון היה צריך לראות).

ואני חושב שזה היה משמעותי מאוד (מעבר לגול) כי ב"ש גם ככה היתה אנדרדוג, במגרש חוץ הכי קשה בליגה. לקבל גול כבר על ההתחלה זה גומר מנטאלית במצב הנוכחי. ההתמודדות נגמרה ברגע הזה (לא יודע אם היתה התמודדות בכל מקרה, אבל זה פשוט גמר את הסיפור באופן ודאי).

לא מצפה מבדש להודות תוך כדי משחק שהבקיע עם היד אבל לפחות שלא יתייחס לזה בכזה זלזול כשנגמר המשחק. הבקעת עם היד, הצליח לך, כולם ראו, תגיד שזה היה אינסטינקט וזהו. במקום זה הוא אומר שהוא ישמח להבקיע ככה כל משחק. לא יפה.

#370 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎07:33

הכדור עף לו ליד תוך כדי ההתקפה איזה התכוון?

ושניר הסרטון שלך אש אחי אף פעם לא אמרתי שהקהל של ביתר לא טוב, להפך הקהל זה הקהל הכי מעודד בארץ עם הכי רעל בעיניים (ראיתי את זה כבר כמה פעמים) הבעיה פה היא שבכל שאר הפרמטרים זה קהל זבל. בעידוד הוא תותח אין מה להגיד.

#371 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎14:45

אוף אני לפעמים מתעצבן על עצמי שאני תמיד מתעקש להסביר שזה לא נכון.

אני אנסה להסביר בערך מה קרה, בזמן שאני מנסה לשמור על אוביקטיביות, (כי אני שונא את L.F)

ביתר זאת קבוצה עם המון נשמה ומסורת, מספיק לעשות חיפוש קטן בגוגל על הפוגרומים הכי גדולים של הכדורגל הישראלי, בכולם הקהל של ביתר מעורב.

שריפת בלומפילד, הזה שירו על שחקנים בפ"ת (או נתניה? שכחתי...) ועוד פעם שריפת בלומפילד.....

זאת אהבה ללא גבולות, ראיתי אנשים בוכים מאושר בגול, ראיתי נגד הפועל בנאדם מוריד את כל הבגדים ונשאר עם תחתונים של ביתר וצועק מהגול עד סוף המשחק שהוא על המעקה...

L.F זאת קבוצה של ערסים גזענים, שהגישה שלהם זאת המטרה מקדשת את האמצעים, בצורה קיצונית מידי. (אם להיות אמיתי, אני גם לא רוצה שחקן ערבי בביתר, דיברנו על זה... )

להם יש אפס סבלנות, אפס ערכים, אפס כבוד לקבוצה שהם "אוהדים"...

קח לדוגמא את צ'לסי, (לא שאני משווה, ביתר פי 100 יותר טובה חחחח) לקחו אז תואר (ברח לי איזה) ושרו ג'וג'ו מוריניו, והופ הם קיבלו אותו, עידדו את הקבוצה וגם ביקשו להחליף מנהל, הכי יפה שיש....

הכל התחיל עם הצ'צ'נים, הם באו ועשו פוגרומים במשחקים, קיללו, הורידו לביתר נקודות, והם הרסו את האוירה באצטדיון, בהתחלה השפויים ניסו להלחם בזה, אבל אין להם כח, רוב האנשים שם מבוגרים וזה לא התפקיד שלהם לחנך ילדים בגיל 20 ששרים מוות לערבים בשביל שלקבוצה ירדו נקודות. (תתפלאו, למרות שאני לא רוצה שחקן ערבי, אני לא שר מוות לערבים כי אני יודע שזה יוריד נקודות לקבוצה שלי, למרות שלא אכפת לי עם כל הערבים בסכנין נגיד יבלעו את הלשון באמצע המשחק.) האנשים האלה ויתרו (כי זה לא באמת התחיל עם הצ'צ'נים שם זה היה השיא) ומה שנוצר זה שהמזרחי הפך להיות ה L.F והמערבי זה האוהדים השפויים... (אין כמו אצלכם שער 11 12 4, יש מזרחי מערבי צפוני דרומי בטדי)

הLF האלה דחפו את האף שלהם לכל מקום בתקשורת, תוסיף לזה שהתקשורת תמיד הייתה שמאלנית / הפועל ויש לך מתכון יותר איכותי משל RuinSuin ל"כל אוהדי ביתר ערסים"

לצערי נכון לעכשיו הם כבר הוכיחו שהקבוצה שלהם ושהם עושים מה רוצים ושאי אפשר לדבר איתם...

הם כבר לא שמים דגלים של FCBJ כמובן ויש דגלים של LF במקום. אבל אני אישית, עדיין לא נטשתי את האהבה הזאת לבית"ר, ואני מקווה שיום אחד המועדון הזה יחזור להיות גדול, ושיום אחד הם (השחקנים) ילחמו בשביל הסמל שיש להם על החזה, כמו שאני נותן את הנשמה שלי בכל משחק.

אבל עכשיו עם טביב, L.F, התקציב, האחוה של הקבוצה, אני יודע שזה לא יקרה, וכל מה שנשאר לי זה הימים המתוקים (הבודדים) והתקווה שהם יחזרו, עד אז...

"גם בתקופות הכי קשות, אצעק את שמך ברחובות"

וסתם אורפז, למקרה שזה מעניין אותך, או אם אתה לא יודע, מכבי ת"א או עם חיפה אין לנו בכלל יריבות, וזה לא נכון מה שאתה קורה בספורט 5 שמרביצים שם לאוהדים וכו',

יש לי חברים שאוהדי מכבי שנסעו איתי לטדי, הגיעו איתי לקניה של האצטדיון, מביאים אחד לשני חיבוק ואומרים ביי, וזה לא נראה מוזר...

(אבל אם להיות אמיתי, יש לי חבר אוהד הפועל ואני לא מסכים לקחת אותו באוטו איתי ביום של משחק, ואני לא מדבר איתו, ואם אני הולך לאכול בקניון אחרי זה ואני רואה אותו אני לא אוכל איתו. אבל חוץ מזה אנחנו אחים חחחח)

הקהל הוא לא זבל, L.F הם זבל, והתקשורת זבל, ומה שיוצא זה שאתם אוכלים סטיגמות שכולנו כאלה.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#372 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎15:20

אין לי מה להגיב על זה יותר מדיי חוץ מזה שאני מקווה שיש עוד הרבה כמוך בקהל של ביתר ושיום אחד המיעוט של היום יהפוך לרוב וש LF יעלמו מהמפה.

מעבר לזה רק שתדע שבחיים אני לא אסע לטדי כי כל פעם אני שומע על מכות ואירועי אלימות שקורים שם. אני אישית פעם אחת הלכתי למשחק חוץ (או בית, לא זוכר..) נגד ביתר שהיה ברמת גן ומעבר לזה שראיתי אולי פעמיים מהומות של מכות, לי אישית קרה מקרה כזה שכמה אוהדי ביתר התנפלו עלי ועל חברים שלי ורק במזל יצאנו מזה בלי כלום...

אז זה טוב ויפה להגיד ש LF הורס את ביתר ובגלל זה יש סטיגמות, אבל בפועל היום אלה הם האוהדים ששולטים במועדון ובאים למשחקים, והם גם אלה שיוצרים אנטגוניזם בקרב כל הקהל במדינה. אני אקביל את זה לכדורסל - תחשוב כאילו LF זה כל עמותת האוהדים של הפועל אוסישקין. זאת אומרת שמבחינתי ומבחינת כל האוהדים בארץ כשחושבים על הקהל של ביתר חושבים ישר על LF ורק עליהם, וזה מאוד עצוב.

#373 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎15:55

שמע אני מאמין לך שהתנפלו עליך וזה עצוב,
 אבל זה היה פעם, מאז שנתנו להם את המילה שלהם במועדון אין יותר אלימות פיזית, (יש אין סוף מילולית) הם עשו את זה (וזה עצוב! וזאת לא סיבה)

שהם רק קמו, להראות שלא אכפת להם מהמשטרה, סוג של בוא נראה עד כמה "אנחנו לא מפחדים מאף אחד" ונקבל מלא "כבוד"

היום שיש להם אותו (יש להם 25% מהמועדון, יש להם אישור לכנס למנהרה לדבר עם שחקנים!! בושה, נגד סכנין אחד מהם קיבל אישור לכנס למנהרה והתחיל לקלל שחקנים, ביזיון!!!!!)

הם לא מחפשים  אלימות כמו שלא היה קריאות גזעניות עד נגד המשחק נגד סכנין שלא פתחו להם את המזרחי,

יש להם גישה של תנו לנו נהיה בשקט, לא תתנו נקח בכח.

בגלל זה בד"כ (שוב אני לא מצדיק את זה) רוב האלימות היא שיש לקבוצה או לביתר משחק רדיוס.... (שם הם גם בכוונה שוברים כיסאות , או כמו נגד הפועל שהם הרביצו לאנשים)

אבל אם תגיע לטדי, אני יכול להבטיח לך, שאתה יכול להסתובב בכיף עם הצעיף של ת"א, ואף אחד לא יגיד לך כלום. אני אומר לך שיש לי חבר שכל משחק של מכבי ביתר חוזר איתנו (אם מכבי מנצחת לא מחזירים אותו. נשבע לך.) והוא הולך איתי ומביא לי חיבוק ואף אחד אף פעם לא זרק לו חצי מילה, אין בין מכבי לבית"ר יריבות תחשוב על זה,

נגיד שביתר משחקת נגד אשדוד היא שרה "הפועל זונה" למרות שהפועל לא שם בכלל, אבל הם לא מקללים את מכבי כמעט...

(עטר שודד זקנות, שזה אישית נגד עטר או נגיד השיר "אני שונא את חיפה, אני שונא את הפועל, גם מכבי זונה, אני אוהב את ביתר!!!!) אבל זה סתם לשבור מוראלית, (ביתר היחידה בליגה שחוץ מלעודד את הקבוצה שלה שוברת לקבוצה השניה את המורל...)

יום אחד רק בשביל לשבור את הסטיגמה, אני אקנה פה כרטיסים לכל מי ש"התווכח" איתי למשחק נגד הפועל, (בגלל שאתם מכבי ואתם גם שונאים אותם, אז יש סיכוי טוב שתסכימו לעודד את ביתר באותו היום) ואז אבקש ממנו להגיד את האמת, אני לא מצפה שהוא יגיד לי "שמע אני אוהד את בית"ר עכשיו" אבל הוא יגיד וואלה, טעיתי יש פה הרבה מעבר ל3000 קופים, ויש להם באמת משהו שאין בשום מקום אחר. לטוב ולרע....

ואני רוצה לחדד אותך שוב, LF הם המיעוט, מציגים את זה שהם הרוב, ברור שהאוהדים כמוני הם הרוב. פשוט רובם התעייפו מלהתווכח, או שהם לא מציגים את עצמם כאוהדי ביתר בגלל התדמית...

זה בדיוק כמו שבCNN אנחנו רוצחים ערבים בעזה סתם, ואוכלים קורנפלקס עם דם של ילדים תמימים, וכל בית שחיל האויר הפציץ לא היה מעבדה, הפיצוץ משני זה בלון גז....

עד שאתה לא שם, אתה לא באמת יודע...

סתם נקודה למחשבה, ביתר לא משחקת כדורגל יפה, היא אף פעם לא הייתה מצליחה תקופה ארוכה שהיא יכולה להיות עם "אוהדי הצלחות"

למה אתה חושב שיש לה כ"כ הרבה אוהדים? אני אומר לך באמת, יש שם משהו מעבר לכדורגל, ואני יודע שאתה לא קונה את הפטריוטיות בשקל (מילים שלך חחח) שלהם.

אבל אם אתה בטדי, שומע את התקווה (וכמו שאני מכיר אותך אתה לא תשרוק בוז, אתה תשיר אותה כמו גדול.) עם 34 אלף איש, כולם צועקים לא שרים את החלק של "ארץ ציון וירושלים"

אתה תרעד.

(במיוחד אחרי שאמרת לי שאתה אוהב את הקטע של התופים עם ה מ-כ-בי)

בקיצר עונה הבאה עם התימני יעשה סגל בינוני מינוס ולא חלש מינוס מינוס, אני אקח את כל מי שרוצה פה למשחק של ביתר עלי. נגד הפועל...

• אורפז. אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#374 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎18:08

בדש ועוד איך התכוון להבקיע עם היד. אבל הבעיה היא לא איתו אלא עם צוות השיפוט הגרוע\מכור. אין שום סיכוי שבעולם שוקסברגר לא ראה את היד הזאת (וגם הקוון היה צריך לראות).

ואני חושב שזה היה משמעותי מאוד (מעבר לגול) כי ב"ש גם ככה היתה אנדרדוג, במגרש חוץ הכי קשה בליגה. לקבל גול כבר על ההתחלה זה גומר מנטאלית במצב הנוכחי. ההתמודדות נגמרה ברגע הזה (לא יודע אם היתה התמודדות בכל מקרה, אבל זה פשוט גמר את הסיפור באופן ודאי).

לא מצפה מבדש להודות תוך כדי משחק שהבקיע עם היד אבל לפחות שלא יתייחס לזה בכזה זלזול כשנגמר המשחק. הבקעת עם היד, הצליח לך, כולם ראו, תגיד שזה היה אינסטינקט וזהו. במקום זה הוא אומר שהוא ישמח להבקיע ככה כל משחק. לא יפה.

קודם כל, הוא לא התכוון להבקיע עם היד. הכדור ניתז לו ליד. תצפה שוב.

ברור שזה לא גול חוקי, ושהביזיון הגדול הוא של צוות השיפוט, אין כאן ספק.

תחשוב לרגע שהכדור לא היה ניתז ליד של בדש, אלא לראש שלו, זה משנה משהו? לדעתי ב"ש היו סופגים שער מוקדם בין כה וכה כי מכבי פתחה באטרף.

דבר שני, הוא לא אמר שהוא ישמח להבקיע ככה כל משחק, זה ציטוט שיצא מהקשרו.

אני לא זוכר את הציטוט המדויק, אבל שאלו אותו עם איזה איבר הוא הבקיע את השער הראשון והוא ענה שעם הלב. זו תשובה ענקית, ואחר כך הוא הוסיף ואמר שמבחינתו הוא יבקיע ככה בכל משחק.

• CLIPSE אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#375 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎19:26

הוא מושיט את היד בשביל להכניס את הכדור. זה אינסטינקט, אבל הוא ידע טוב מאוד מה הוא עושה.

אם הכדור היה ניתז לראש זה לא היה משנה כלום. אבל הוא לא ניתז לראש. הוא ניתז בצורה כזאת שרק בעזרת היד הוא יכול היה להבקיע. אז אם הוא לא היה מבצע את הרמאות הזאת גם לא היה שער. מי יודע להגיד שמכבי היתה מצליחה להבקיע שער מהיר? השער הזה גמר את ב"ש. יכול להיות שהם היו מצליחים להחזיק מעמד עוד רבע שעה מבלי לספוג וזה משמעותי (מהסיבות שציינתי).

אני מאמין שת"א היתה מנצחת בכל מקרה, אבל לשער הזה היתה השפעה גדולה על המשחק.

נו, אז בשורה התחתונה הוא אמר שהוא ישמח להבקיע שער עם היד כל משחק. הוא לא צריך להגיד את זה מילולית כי זה משתמע בצורה ברורה מהדברים שלו.

לא שזה איכפת לי, אני מקבל את הגישה של "העיקר הניצחון", אבל זה לא מכובד. רימית? הצליח? אל תתרברב אחרי זה. 

אם זה היה נגד הקבוצה שלך אני מאמין שהתגובה שלך היתה שונה.

#376 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎22:33

תשמע ליברפול אני חייב להגיד שאין לי מושג איך הגעת למסקנה שבנאדם שכדור מגיע אליו בזמן של חצי שנייה בערך אחרי שהוא ניתז משחקן יריב מסוגל לחשוב קדימה על להכניס אותו עם היד. זה נטו פגע לו ביד שעפה קדימה. זה שזה שחקן מכבי לא מוריד שום דבר מהאובייקטיביות שלי ואפשר לראות כמה אני אובייקטיבי במהלך כל האשכול.

---

שניר, התכוונתי לא ש LF הם הרוב בקהל אלא שהם שולטים בביתר וזה בהחלט עצוב. מעבר לזה אני בטוח שיש אווירה מדהימה בטדי שהוא מלא (ולא עם 1500 אוהדים חחחח), אין ספק שזה מגרש שמאוד הייתי רוצה להיות בו, אם נתעלם רגע מהחזרה הביתה אחרי המשחק.

---

אם כבר עלה פה שמכבי עלו באטרף.. צריך לומר שאלישע לוי פשוט מפגר. במשחק הקודם שלנו מול ב"ש, ב"ש עלו באטרף אדיר ולחצו כל פינה במגרש. זה עלה להם בגול ואדום תוך כמה דקות. מה קרה הפעם? אותו דבר. גבאי בוזגלו וברדה לחצו על כל החלק האחורי שלנו שפשוט עשה מהם צחוק ובן הרוש עם כדור אדיר (!!!) לבן חיים ששרף את האגף ועשה את הגול הראשון. כאילו, בנאדם, לא למדת כלום מהמשחק הקודם??

• CLIPSE אוהב את זה

#377 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎02/04/2014‏, ‎23:12

לדעתי הוא בכוונה מכניס את הכדור עם היד.

וזה גם בכלל לא משנה כלום.

#378 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎03/04/2014‏, ‎18:32

איזה גבר דאבור, רוצה לנצח בשביל שריקן לא יצחק עליי חחחח D:

רואים שהיריבות בין מכבי לביתר לא כזאת רצינית? :P

אתם חושבים שאופיר קריאף היה יושב עם טואמה?

• CLIPSE אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#379 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎05/04/2014‏, ‎18:12

ספיריט, איזה קבוצה פח אתם :-)

שבוע הבא בבלומפילד אתם מקבלים 4 חתיכות קל.

#380 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎05/04/2014‏, ‎18:58

דווקא חיפה מפחידים אותי יותר מב"ש.. וק"ש מפחידה יותר משתיהם.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים