אוף אני לפעמים מתעצבן על עצמי שאני תמיד מתעקש להסביר שזה לא נכון.
אני אנסה להסביר בערך מה קרה, בזמן שאני מנסה לשמור על אוביקטיביות, (כי אני שונא את L.F)
ביתר זאת קבוצה עם המון נשמה ומסורת, מספיק לעשות חיפוש קטן בגוגל על הפוגרומים הכי גדולים של הכדורגל הישראלי, בכולם הקהל של ביתר מעורב.
שריפת בלומפילד, הזה שירו על שחקנים בפ"ת (או נתניה? שכחתי...) ועוד פעם שריפת בלומפילד.....
זאת אהבה ללא גבולות, ראיתי אנשים בוכים מאושר בגול, ראיתי נגד הפועל בנאדם מוריד את כל הבגדים ונשאר עם תחתונים של ביתר וצועק מהגול עד סוף המשחק שהוא על המעקה...
L.F זאת קבוצה של ערסים גזענים, שהגישה שלהם זאת המטרה מקדשת את האמצעים, בצורה קיצונית מידי. (אם להיות אמיתי, אני גם לא רוצה שחקן ערבי בביתר, דיברנו על זה... )
להם יש אפס סבלנות, אפס ערכים, אפס כבוד לקבוצה שהם "אוהדים"...
קח לדוגמא את צ'לסי, (לא שאני משווה, ביתר פי 100 יותר טובה חחחח) לקחו אז תואר (ברח לי איזה) ושרו ג'וג'ו מוריניו, והופ הם קיבלו אותו, עידדו את הקבוצה וגם ביקשו להחליף מנהל, הכי יפה שיש....
הכל התחיל עם הצ'צ'נים, הם באו ועשו פוגרומים במשחקים, קיללו, הורידו לביתר נקודות, והם הרסו את האוירה באצטדיון, בהתחלה השפויים ניסו להלחם בזה, אבל אין להם כח, רוב האנשים שם מבוגרים וזה לא התפקיד שלהם לחנך ילדים בגיל 20 ששרים מוות לערבים בשביל שלקבוצה ירדו נקודות. (תתפלאו, למרות שאני לא רוצה שחקן ערבי, אני לא שר מוות לערבים כי אני יודע שזה יוריד נקודות לקבוצה שלי, למרות שלא אכפת לי עם כל הערבים בסכנין נגיד יבלעו את הלשון באמצע המשחק.) האנשים האלה ויתרו (כי זה לא באמת התחיל עם הצ'צ'נים שם זה היה השיא) ומה שנוצר זה שהמזרחי הפך להיות ה L.F והמערבי זה האוהדים השפויים... (אין כמו אצלכם שער 11 12 4, יש מזרחי מערבי צפוני דרומי בטדי)
הLF האלה דחפו את האף שלהם לכל מקום בתקשורת, תוסיף לזה שהתקשורת תמיד הייתה שמאלנית / הפועל ויש לך מתכון יותר איכותי משל RuinSuin ל"כל אוהדי ביתר ערסים"
לצערי נכון לעכשיו הם כבר הוכיחו שהקבוצה שלהם ושהם עושים מה רוצים ושאי אפשר לדבר איתם...
הם כבר לא שמים דגלים של FCBJ כמובן ויש דגלים של LF במקום. אבל אני אישית, עדיין לא נטשתי את האהבה הזאת לבית"ר, ואני מקווה שיום אחד המועדון הזה יחזור להיות גדול, ושיום אחד הם (השחקנים) ילחמו בשביל הסמל שיש להם על החזה, כמו שאני נותן את הנשמה שלי בכל משחק.
אבל עכשיו עם טביב, L.F, התקציב, האחוה של הקבוצה, אני יודע שזה לא יקרה, וכל מה שנשאר לי זה הימים המתוקים (הבודדים) והתקווה שהם יחזרו, עד אז...
"גם בתקופות הכי קשות, אצעק את שמך ברחובות"
וסתם אורפז, למקרה שזה מעניין אותך, או אם אתה לא יודע, מכבי ת"א או עם חיפה אין לנו בכלל יריבות, וזה לא נכון מה שאתה קורה בספורט 5 שמרביצים שם לאוהדים וכו',
יש לי חברים שאוהדי מכבי שנסעו איתי לטדי, הגיעו איתי לקניה של האצטדיון, מביאים אחד לשני חיבוק ואומרים ביי, וזה לא נראה מוזר...
(אבל אם להיות אמיתי, יש לי חבר אוהד הפועל ואני לא מסכים לקחת אותו באוטו איתי ביום של משחק, ואני לא מדבר איתו, ואם אני הולך לאכול בקניון אחרי זה ואני רואה אותו אני לא אוכל איתו. אבל חוץ מזה אנחנו אחים חחחח)
הקהל הוא לא זבל, L.F הם זבל, והתקשורת זבל, ומה שיוצא זה שאתם אוכלים סטיגמות שכולנו כאלה.