טוב סיימתי לראות את העונה הראשונה של "האיש במצודה הרמה" ....
אומנם אני לא הכי אובייקטיבי כי יש לי חולשה לכל סרט/סידרה שקשורים במלחמת העולם השניה, אבל ממש נהנתי מהסידרה...
יש בה מסתורין מיוחד. היא עשויה מעולה, המשחק שם טוב וכל הרעיון הכללי של הסידרה ממש מרתק אותי.
מכירים את זה שאתם רואים סידרה ואתם יודעים שצריך ללכת לישון כי צריך לקום מחר בבוקר מוקדם אבל אחרי שסיימתם פרק אתם פשוט חייבים להמשיך לראות מה קורה בפרק הבא.... אז הסידרה הזאת עשתה לי את זה, פשוט חיכיתי לראות את הפרק הבא כל פעם, וראיתי את כל ה10 פרקים בשלושה ימים.
הפרקים הראשונים קצת קשים לצפיה משום שהם בונים את כל הסיפור וגם הם ארוכים מאוד יחסית (שעה מלאה) אבל אחרי שעוברים אותם, זו פשוט הנאה.
מחכה כבר לעונה השניה. מי שהתלבט אם לראות או לא, ממליץ לו לנשוך שפתיים בפרקים הראשונים ולהמשיך לראות....
סופיילרים לסידרה:
דיבורי סדרות
נכתב ב- 11/01/2016, 12:25
נכתב ב- 11/01/2016, 15:38
בתזמון קצת מוזר אני בדיוק משלים את מר רובוט אחרי שהפסקתי באמצע העונה אז, אבל לקחת את פרס הסדרה הטובה בגלובוס?!?! אנשים השתגעו נשבע לכם. נרקוס ללא ספק הייתה חייבת לקחת את זה.
החצי השני שלה טוב משמעותית מהראשון.
נכתב ב- 11/01/2016, 16:36
חחחחחחחחח היא לא הייתה מועמדת מבחינתי אפילו מה זההההה
נכתב ב- 11/01/2016, 17:19
Spoiler
לדעתי הסדרה לא כל כך טובה, הרבה קיטש ומהלכים עלילתיים לא הגיוניים ודמויות מופרכות וגרועות (כמו המרשל למשל), ולמרות כל זה עדיין נהניתי כי האווירה והצילום נהדרים וכי יש לי חולשה ליצירות דיסטופיות ומציאויות חלופיות.
נכתב ב- 11/01/2016, 21:47
סיימתי את מר רובוט. אז הכל נכון, החצי השני פי כמה יותר טוב מהראשון. הטוויסטים שהיו בו באמת היו נחמדים. דברים באמת השתפרו ואפילו הדמויות היו מעניינות יותר.
אבל, וזה אבל גדול, הסדרה הזאת היא בלוף. היא מציגה לנו סיפור, ועושה הכל כדי ללכת מסביבו. היא מציגה דמויות, ולא מצליחה לעמוד בקצב של מה שקורה להן. היא הציבה לעצמה שאלות, ודברים לא פתורים, אבל השתמשה בקלישאה הכי גדולה כדי כביכול לענות עליהם, "בעיות הנפש".
זו לא הפואנטה של הסדרה, אבל כל הקטע של ההאקינג והאנרכיה והשינוי היה יכול להיות מבוצע פי כמה יותר טוב. HELL, רק לפני חודש ראיתי את הסרט הגרמני WHO AM I,
http://www.imdb.com/title/tt3042408/ , שבעל הרבה דברים דומים ועושה את זה הרבה יותר טוב.
נכתב ב- 11/01/2016, 21:51
SpoilerSpoiler
לדעתי הסדרה לא כל כך טובה, הרבה קיטש ומהלכים עלילתיים לא הגיוניים ודמויות מופרכות וגרועות (כמו המרשל למשל), ולמרות כל זה עדיין נהניתי כי האווירה והצילום נהדרים וכי יש לי חולשה ליצירות דיסטופיות ומציאויות חלופיות.
אני מעדיף לא לקרוא את הדף/ספר, בשביל לא לעשות לעצמי ספויילרים ![]()
אשמח להרחבה לגביי המודגשים, כי אני אישית לא הרגשתי את זה.....
נכתב ב- 11/01/2016, 21:56
סיימתי את מר רובוט. אז הכל נכון, החצי השני פי כמה יותר טוב מהראשון. הטוויסטים שהיו בו באמת היו נחמדים. דברים באמת השתפרו ואפילו הדמויות היו מעניינות יותר.
אבל, וזה אבל גדול, הסדרה הזאת היא בלוף. היא מציגה לנו סיפור, ועושה הכל כדי ללכת מסביבו. היא מציגה דמויות, ולא מצליחה לעמוד בקצב של מה שקורה להן. היא הציבה לעצמה שאלות, ודברים לא פתורים, אבל השתמשה בקלישאה הכי גדולה כדי כביכול לענות עליהם, "בעיות הנפש".
זו לא הפואנטה של הסדרה, אבל כל הקטע של ההאקינג והאנרכיה והשינוי היה יכול להיות מבוצע פי כמה יותר טוב. HELL, רק לפני חודש ראיתי את הסרט הגרמני WHO AM I,
http://www.imdb.com/title/tt3042408/ , שבעל הרבה דברים דומים ועושה את זה הרבה יותר טוב.
יש תרגום??
נכתב ב- 11/01/2016, 22:18
יש תרגום??
google, מכיר?
כן יש תרגום, רק הסרט עצמו קצת בעיה למצוא מקורות בטורנטים
דולב אם הסרט לא טוב אני הורג אותך! (שונא את השפה הגרמנית)
נכתב ב- 11/01/2016, 22:22
יש תרגום??
google, מכיר?
אבוי לי אם אני אחפש כתוביות בגוגל חחח
![]()
- dvodvo123 אוהב את זה
נכתב ב- 11/01/2016, 22:35
יש תרגום??
google, מכיר?
אבוי לי אם אני אחפש כתוביות בגוגל חחח
![]()
הבנת את הכוונה יא עצלן....
![]()
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 11/01/2016, 22:43
חחח אני אוהב ממש את השפה, אז בזה אני משוחד אבל כן לדעתי הסרט טוב מאוד..מותח מסקרן ומבוצע טוב. וכן יש תרגום בעברית באתרים הרגילים (:
נכתב ב- 12/01/2016, 00:02
טוב סיימתי לראות את העונה הראשונה של "האיש במצודה הרמה" ....
אומנם אני לא הכי אובייקטיבי כי יש לי חולשה לכל סרט/סידרה שקשורים במלחמת העולם השניה, אבל ממש נהנתי מהסידרה...
יש בה מסתורין מיוחד. היא עשויה מעולה, המשחק שם טוב וכל הרעיון הכללי של הסידרה ממש מרתק אותי.
מכירים את זה שאתם רואים סידרה ואתם יודעים שצריך ללכת לישון כי צריך לקום מחר בבוקר מוקדם אבל אחרי שסיימתם פרק אתם פשוט חייבים להמשיך לראות מה קורה בפרק הבא.... אז הסידרה הזאת עשתה לי את זה, פשוט חיכיתי לראות את הפרק הבא כל פעם, וראיתי את כל ה10 פרקים בשלושה ימים.
הפרקים הראשונים קצת קשים לצפיה משום שהם בונים את כל הסיפור וגם הם ארוכים מאוד יחסית (שעה מלאה) אבל אחרי שעוברים אותם, זו פשוט הנאה.
מחכה כבר לעונה השניה. מי שהתלבט אם לראות או לא, ממליץ לו לנשוך שפתיים בפרקים הראשונים ולהמשיך לראות....
סופיילרים לסידרה:Spoiler
מסכים איתך, גם אני סיימתי לראות אותה עם האישה (וכן הייתי צריך לשכנע אותה להמשיך בגלל כל הצלבים האלו .. ואני האשכנזי בבית לך תבינו חח וממש נהיננו מהעונה !
נכתב ב- 12/01/2016, 03:25
ממשיכה לעוד עונה? או תבוטל?
מהיוצר של תיקים באפלה, מעניין, פעם ראשונה שאני שומע עליה.
נכתב ב- 12/01/2016, 09:04
חודשה.
נכתב ב- 13/01/2016, 23:05
Chicago X 4
אחרי סדרת כבאים, שוטרים ורופאים, ברשת NBC בוחנים, באופן ראשוני ביותר בשלב הזה, להפיק סדרת משפטים / פרקליטים שתתבסס על סדרת המשטרה.
- IntelSub אוהב את זה
נכתב ב- 14/01/2016, 12:19
נתוני הרייטינג של נטפליקס נחשפים (לא רשמי אלא על פי תוכנה שהותקנה אצל מדגם גדול במיוחד של 15 אלף איש):
ג'סיקה ג'ונס - 4.8 מיליון צפיות לפרק
נרקוס - 3.2 מיליון צפיות לפרק
Master Of None - י3 מיליון צפיות לפרק.
כתום זה השחור החדש - 0.64 מיליון צפיות לפרק והיא הסדרה הנצפית ביותר של נטפליקס. איך? הבדיקה בוצעה בחודשים ספטמבר-דצמבר, כשהסדרה נמצאת עמוק עמוק בפגרה שלה.
אמאזון:
The Man In The High Castle - י2.1 מיליון צפיות לפרק.
נכתב ב- 14/01/2016, 22:37
אם מישהו יגיד לכם באותו משפט את "עלילות שנארה" ו"משחקי הכס" או "עלילות שנארה" ו"שר הטבעות" תנו לו חתיכת סטירה.
- dvodvo123 אוהב את זה
נכתב ב- 15/01/2016, 00:55
רשת FOX הזמינה תוכנית ריאליטי חדשה של Mark Burnett, המפיק הנודע של "הישרדות", והפעם משהו חדש מאוד בז'אנר הריאליטי: תוכנית הכרויות.
נכתב ב- 15/01/2016, 21:41
פוקס הכריזה רשמית היום על חזרתה של נמלטים בתור "event series" כלומר מיני סדרה עם אופציה לחידוש.
שני השחקנים הראשיים יחזרו (וונטוורת מילר ואח שלו - מעניין איך יעשו את זה כששניהם בפלאש ולג'נדס אוף מחר), לא אמרו כיצד מייקל סקופילד יחזור לחיים.
כמו כן, פוקס מפתחת ספין אוף ל-24 שלא יכלול את ג'ק באואר.
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 15/01/2016, 22:15
צער גידול בנות, תיקים באפלה, נמלטים, 24... שמישהו יתן דפיקה חזקה למכונת הזמן. המכשיר התקלקל והוא מערבב בין שנים.
- Sparkles אוהב את זה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים