פורום אתר אליס
נכתב ב- 22/08/2007, 21:22
אני שמח מאוד שאנו יקרים לכם. (כמובן שלא במובן הכספי)
נכתב ב- 22/08/2007, 22:01
הציפו לי את הפורום, ניתרו אליי מפה...
אתה לא שפוי. רוצה לסגור? ה תסגור בדיוק?
זה פורום של קבוצת אנשים, כמו שיש תפוז, נענע וכו'.
לך תחפש לך חיים ותעזוב אותנו לנפשנו, אתה וכל הפדרציה שלך.
נכתב ב- 23/08/2007, 11:37
אולי המנגנון שלהם באמת "מקפץ" ולא מנטר?...מי הבדחן הזה? אליס"ה מארץ הפלאות?יש לכך ראיות שנאספו ממנגנון הניתור של אתר א.ל.י.ס!
ובמקרה שלו אני מבין מדוע הוא חושש מתרגומים. שמישהו יסביר לו ש- Monitoring זה "ניטור" ולא כפי שהוא קישקש?
זה מנגנון מאוד מאוד מיוחד, מנתר ממש כמו מייקל ג'ורדן
נכתב ב- 23/08/2007, 12:23
שמע פוקסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם הייתי תופס מי זה הייתי קורע אותך יש לך מזל שזה לא מציאות רק עניין טכני אינטרנטי מר אליס או מר פדחן חח ששולח הודעה בלי קשר אם זה נכון בשביל מה אתם דופקים בשכל על אתרי שיתוף ששולכים סיקורים ללא ליניקים וכתוביות תמימות שאנשים מכבדים אותם רואים שמר אליס מחפשים תשומת לב חח אז תמצא במקום אחר לא פה חחחחחחח אחלה ביי מר לאיס ביי
![]()
אנשי קיוסבס היקרים, אם מי מאנשיכם עוד פעם ינסה למלא את פורום אתר א.ל.י.ס בהודעות מטופשות אנו נפעל לסגירת אתרכם באופן המהיר ביותר דרך המשטרה בהגשת תלונה פלילית!
ראו הוזהרתם - ואזהרה נוספת לא תינתן לנו שמורות הראיות לכך שמילוי הפורום בהודעות נעשתה דרך אתרכם.![]()
![]()
![]()
![]()
אביב, מה קורה לך בזמן האחרון? שכחת את זה - <<<<<<<<<<<<<<
פתחת אותי מצחוק!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב ב- 23/08/2007, 13:58
תודה,
גולש יקר.
בוא תנסה לעצור אותי, חתיכת הומו.
"כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות."
- וולט דיסני
נכתב ב- 23/08/2007, 17:47
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות......
![]()
אנשי קיוסבס היקרים, אם מי מאנשיכם עוד פעם ינסה למלא את פורום אתר א.ל.י.ס בהודעות מטופשות אנו נפעל לסגירת אתרכם באופן המהיר ביותר דרך המשטרה בהגשת תלונה פלילית!
ראו הוזהרתם - ואזהרה נוספת לא תינתן לנו שמורות הראיות לכך שמילוי הפורום בהודעות נעשתה דרך אתרכם.
ראו הוזהרתם - ואזהרה נוספת לא תינתן לנו שמורות הראיות לכך שמילוי הפורום בהודעות נעשתה דרך אתרכם.
אף פעם לא שמעתי שאפשר לשלוח תגובות מאתר אחד לאתר אחר. עד כמה שאני מנסה למצוא היגיון בדברים אלו אני נתקל בקיר, חידה של חמיצר יותר קלה מזה.
איך בדיוק אנשים שנרשמים כאן שולחים דרך האתר של Q הודעות לפורום של אלי"ס? אם הכוונה הייתה שכתובת ה IP שלהם מגיע מהאתר הזה, גם אין כאן הרבה היגיון אלא אם Q הם ISP, ואני לא חושב ש Q הפכו לספקית אינטרנט [ד"א, כמה עולה אצלכם חבילת גלישה
ידידי,
אינני חושב כי אם יודע!
יש לכך ראיות שנאספו ממנגנון הניתור של אתר א.ל.י.ס!
עוד אימרה מצחיקה, מנגנון הניתור של אלי"ס, מה יש כבר לנתר, לאן אתם רוצים לנתר
אה.....התכוונת שאתם מנטרים את כתובות ה IP של האנשים שמגיעים לכאן? אתה מתכוון SNIFFING, אתם יודעים שזה לא חוקי?
אתם יודעים שאסור לכם לאסוף מידע מסוג זה ללא אישור בעלי האתר, או לחלופין צו מבית-משפט שאותו אתם צריכים להציג לבעל האתר?
בכל מקרה, "ניתור" או "ניטור", אי אפשר לבוא בהאשמות לאתר בכך שגולשים מסוימים ממלאים את הפורום שלכם גם אם אותם מגיבים גולשים בשני האתרים, כמו כן, כמו שכבר אמרו כאן, תצטרכו בטח גם לתבוע את WALLA, נענע, תפוז ובעצם כל אתר בו אותו גולש רשום או נרשם אי-פעם כי הרי אתם משייכים משום מה גולשים לאתר.
בהצלחה!
נכתב ב- 23/08/2007, 21:13

נכתב ב- 23/08/2007, 21:16
אני חושב שכולנו צריכים להרהר נגד אליס בבג"ץ!אתם יכולים לי י 1000 פעמיים מר אליס לא מתביישים רוצים להפיל אתרי שיתוף ללא ליניקים בושה וחרפה אין בזה הפרת זכויות כלל מצידי אני יפתח לכם תיק פלילי בבית משפט אני עובד בתור שוטר בלש פרטי אני יכול להרהר על הפיקפוק של מר א.ל.י.ס אל תנסו אותי <<<<<<<<<
אביב, אתה תופעה מיוחדת
נכתב ב- 23/08/2007, 21:37
אהההה, עכשיו הכל ברור. אתה בלש פרטי, אתה בעצם מרגל על כולנו תחת מסווה.אתם יכולים לי י 1000 פעמיים מר אליס לא מתביישים רוצים להפיל אתרי שיתוף ללא ליניקים בושה וחרפה אין בזה הפרת זכויות כלל מצידי אני יפתח לכם תיק פלילי בבית משפט אני עובד בתור שוטר בלש פרטי אני יכול להרהר על הפיקפוק של מר א.ל.י.ס על <ריגול אתרים > אל תנסו אותי <<<<<<<<<
טוב, לא נהרוס לך את הכיסוי. אחלה גבר ביי<<<<<<<<<<<
נכתב ב- 24/08/2007, 00:44
אחלה גבר <<<<<<<<<<<<<<<<<< ביייאהההה, עכשיו הכל ברור. אתה בלש פרטי, אתה בעצם מרגל על כולנו תחת מסווה.אתם יכולים לי י 1000 פעמיים מר אליס לא מתביישים רוצים להפיל אתרי שיתוף ללא ליניקים בושה וחרפה אין בזה הפרת זכויות כלל מצידי אני יפתח לכם תיק פלילי בבית משפט אני עובד בתור שוטר בלש פרטי אני יכול להרהר על הפיקפוק של מר א.ל.י.ס על <ריגול אתרים > אל תנסו אותי <<<<<<<<<
טוב, לא נהרוס לך את הכיסוי. אחלה גבר ביי<<<<<<<<<<<![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח עכשיו הוא נהיה לי חוש חש הבלש חחחחחח משוגע
פוקסי אתה משוגע באבא שלי וההוא מעלינו עוד יותר אחלה? <<<<<<<<<<<<<< ביי!! P:
נכתב ב- 24/08/2007, 20:15

נכתב ב- 24/08/2007, 22:53
ראיתי שמשתמש שלכם שכתב טוקבק שלשום הגיע גם לפורום שאני גולש בו
וקילל אותי וגם הציף את הפורום! אתם מתבקשים לקחת אחריות על גולשיכם
אחרת אאלץ לנקות באמצעים חריפים.
YNET, ראו הוזהרתם.
צוות IDXfree

נכתב ב- 25/08/2007, 04:10
סחוג או צ'ילי?אחרת אאלץ לנקות באמצעים חריפים.
נכתב ב- 25/08/2007, 06:36
סוריאנו מבקשים להשתמש בשפה נאותה בפורום זה.אליס היקר, אתה יכול להזדיין מפה בשקט.
תודה,
גולש יקר.
בוא תנסה לעצור אותי, חתיכת הומו.
"כשאתה סקרן, אתה מוצא המון דברים מעניינים לעשות."
- וולט דיסני
נכתב ב- 25/08/2007, 12:13
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים