התחלתי לראות דקסטר
נכתב ב- 29/03/2010, 15:14
נכתב ב- 29/03/2010, 15:41
כל פרק בונבוניירה.
נכתב ב- 29/03/2010, 18:57
הסמויה נמצאת בטופ של הטופ???על מה אתם מדברים? הסידרה הזאת נמצאת יחד עם הסמויה בטופ של הטופ.
אז נכון שהעונה הראשונה משעממת ב-6 הפרקים הראשונים, אבל כאן מתחילה הנסיקה.
הסוף של 1 מעולה, 2 גאוניתת, 3 מצויינת ו-4 פשוט מבריקה.
ראיתי את העונה הראשונה נחמדה...אבל גם אותה סחבתי בגלל שהתחלתי אותה אז סיימתי...
העונה השניה...אני מתעצל לראות את הפרקים כי זאת סידרה מרדימה...
אפשר לדעת מה אתה כל כך אוהב בסידרה? והאם היא משתפרת בעונה השנייה כי ראית 3-4 פרקים ממנה והתעייפתי...

נכתב ב- 29/03/2010, 23:31

נכתב ב- 30/03/2010, 09:57
אז אם אתה כל כך גאון..(יש פה כל כך הרבה מתנשאים שזה מגעיל כבר).אז אני מצטער ידידי, אבל כנראה שלא תדע לזהות גאונות גם אם היא תעמוד מולך ותדפוק לך על המצח.
אשמח אם תסביר לי מה גאוני בסידרה הזאת?
דקסטר= גאונות.
הסמויה= לא הצלחתי להבין מה מצאת בה.. וזה לא שהיא כזאת פופולארית פה..
אתה ואולי בודדים רואים אותה..

נכתב ב- 30/03/2010, 11:56
היא יצירת מופת!
כל העונות פשוט הכל!
נכתב ב- 30/03/2010, 16:33
לא אמרתי שאני גאון, ונמאס לי מכל האנשים כאן שצופים בשני פרקים וישר רצים לפתוח אשכול על כמה הסידרה גרועה.אז אם אתה כל כך גאון..(יש פה כל כך הרבה מתנשאים שזה מגעיל כבר).אז אני מצטער ידידי, אבל כנראה שלא תדע לזהות גאונות גם אם היא תעמוד מולך ותדפוק לך על המצח.
דקסטר= גאונות.
אם היית מסיים את הסידרה ואומר שהיא גרועה, אז ניחא. אבל לא ראית אפילו חצי.

נכתב ב- 30/03/2010, 16:48
סוף-סוף מישהו שמסכים איתי לגבי דקסטר (או שאני מסכים איתך?).אז נכון שהעונה הראשונה משעממת ב-6 הפרקים הראשונים, אבל כאן מתחילה הנסיקה.
נכתב ב- 30/03/2010, 16:58
אנחנו רואים עין בעין.סוף-סוף מישהו שמסכים איתי לגבי דקסטר (או שאני מסכים איתך?).אז נכון שהעונה הראשונה משעממת ב-6 הפרקים הראשונים, אבל כאן מתחילה הנסיקה.

נכתב ב- 30/03/2010, 18:02
אם תראה סידה שלא אהבת את העונה הראשונה תמשיך לראות את כולה? ולא תגיד שהיא סידרה גרועה אחרי שצפית בעונה שלמה?לא אמרתי שאני גאון, ונמאס לי מכל האנשים כאן שצופים בשני פרקים וישר רצים לפתוח אשכול על כמה הסידרה גרועה.אז אם אתה כל כך גאון..(יש פה כל כך הרבה מתנשאים שזה מגעיל כבר).אז אני מצטער ידידי, אבל כנראה שלא תדע לזהות גאונות גם אם היא תעמוד מולך ותדפוק לך על המצח.
דקסטר= גאונות.

נכתב ב- 30/03/2010, 19:31
הרשה לי לתקן אותו.אם תראה סידה שלא אהבת את העונה הראשונה תמשיך לראות את כולה? ולא תגיד שהיא סידרה גרועה אחרי שצפית בעונה שלמה?לא אמרתי שאני גאון, ונמאס לי מכל האנשים כאן שצופים בשני פרקים וישר רצים לפתוח אשכול על כמה הסידרה גרועה.אז אם אתה כל כך גאון..(יש פה כל כך הרבה מתנשאים שזה מגעיל כבר).אז אני מצטער ידידי, אבל כנראה שלא תדע לזהות גאונות גם אם היא תעמוד מולך ותדפוק לך על המצח.
דקסטר= גאונות.
הוא אמר כי הוא אפילו לא ראה חצי מהעונה, אז אם הוא יראה לפחות חצי עונה והוא לא אהב אז הוא יכול לאמר שזו סדרה גרועה (או עונה גרועה), אבל הוא לא יכול לאמר שזו סדרה (עונה) גרועה אחרי 2 פרקים.
נכתב ב- 30/03/2010, 19:31
אני מת לראות את הסדרה הזאת, בהזדמנות!
נכתב ב- 30/03/2010, 19:41
העונה הרביעית... אין ספק... מותחת בטירוף עם סוף הכי-לא-צפוי-בעולם.
נכתב ב- 30/03/2010, 20:21
לדעתי הסדרה הזאת שנייה לסופרנוס בכל הזמנים.
נכתב ב- 30/03/2010, 20:25
דקסטר מעולה. עשיתי מרתון של עונות 1-4 לאחרונה (לצפות בפעם הראשונה), והיא פשוט מרתקת.
העונה הרביעית... אין ספק... מותחת בטירוף עם סוף הכי-לא-צפוי-בעולם.
החשוד המיידי זה סוף לא צפוי,
בדקסטר...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 31/03/2010, 01:03
אל תתקן אותי. בכלל לא הבנת מה אמרתי.הרשה לי לתקן אותו.אם תראה סידה שלא אהבת את העונה הראשונה תמשיך לראות את כולה? ולא תגיד שהיא סידרה גרועה אחרי שצפית בעונה שלמה?לא אמרתי שאני גאון, ונמאס לי מכל האנשים כאן שצופים בשני פרקים וישר רצים לפתוח אשכול על כמה הסידרה גרועה.אז אם אתה כל כך גאון..(יש פה כל כך הרבה מתנשאים שזה מגעיל כבר).אז אני מצטער ידידי, אבל כנראה שלא תדע לזהות גאונות גם אם היא תעמוד מולך ותדפוק לך על המצח.
דקסטר= גאונות.
הוא אמר כי הוא אפילו לא ראה חצי מהעונה, אז אם הוא יראה לפחות חצי עונה והוא לא אהב אז הוא יכול לאמר שזו סדרה גרועה (או עונה גרועה), אבל הוא לא יכול לאמר שזו סדרה (עונה) גרועה אחרי 2 פרקים.
אלמוג, אני בד"כ לא נוטה לנטוש סדרות, ואם כן, אז זה רק באופן זמני. אני משלים את הכל בסופו של דבר.
תמיד האמנתי שכל סדרה, גם אם יש לה תקופות לא טובות, יכולה לצאת מזה וששווה להמשיך לצפות בה.
ראית עונה וקצת מתוך 5 ואתה אומר שכל הסדרה גרועה.
זה בדיוק כמו שאגיד לך בתחילת העונה שמכבי חיפה לא תיקח אליפות כי היא לא שיחקה טוב בשני המשחקים הראשונים.

נכתב ב- 31/03/2010, 02:16
עונה 3 היא העונה הכי גרועה.. אפילו לא בקני מידה של שאר העונות אלה היא פשוט לא טובה.
בהתבסס על העונה השלישית בלבד בחיים לא הייתי ממליץ לאף אחד לראות את הסדרה!
אבל העונה הראשונה ממש טובה!
העונה השניה מצויינת ! גובל בשלמות !
אם מכל הסדרות הטובות שראיתי אני צריך לבחור את העונה הכי טובה אין ספק שעונה 2 בדקסטר היא בטופ 3 !
וגם העונה הרביעית, למרות ההתחלה הקצת צולעת.. עד פרק 4 ככה
(שזה תמיד מדאיג בסדרה שאתה רואה "LIVE" מתחילה עונה אחרי הפסקה ארוכה.. ואז הכמה פרקים=שבועות הראשונוים לא טובים ואתה דואג לגורל הסדרה..)
התפתחה להיות עונה טובה.
בקיצור כל אלה שאומרים שעונות 1 ו2 הם נחמדים ו 3 מעולות.. אולי ראיתם המעבדה של דקסטר?

נכתב ב- 31/03/2010, 23:31

That's the way the cookie crumbles
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים