אני מצטער עם גרמתי לבלאגן עם האשכול שפתחתי. ראיתי כמה תגובות ממש נסערות.
אתם קבוצת מתרגמים מספר 1 בישראל.וככה זה ישאר כנראה. בעיקר בגלל המקצועיות, אבל לדעתי, פשוט כי אתם אנשים טובים!

וזה הכי חשוב.
עושים את העבודה הכי קשה,ללא תמורה כלשהי או אפילו הפרסום הראוי. חבל לי (לנו) לראות שאנשים מחפשים את התרגומים שלכם בכל מיני אתרים אחרים, וברובם אין לכם את הקרדיט המינימלי.
מחר בחור הזה שמחזיק את הפורום (כל הכבוד לך) יחליט לסגור אותו מאיזושהי סיבה. אולי יקבל מכתב מהספק אינטרנט שפורום עוסק בתכנים לא חוקיים והוא חייב להוריד אותו. אולי יקבל פניה מעו"ד של איזה גוף הוליוודי, או סתם איזה שופט משועמם... אין דרך לדעת מה יהיה מחר.
ומה אז? תהיו כמו בדואים? כל כמה חודשים אתר חדש?
הרעיון עם ה blog באמת נשמע טוב. כל מתרגם יקבל את הפינה שלו, יודיע לגולשים על ההתקדמות,או אפילו יקבל fan club קטן משלו!
נגיד, האפשרות של חיפוש הכתוביות לפי המתרגם יכולה לפרגן ולהציג את כל העבודה של אותו הבן אדם... יש הרבה אפשרויות, אבל לפחות תתחילו עם משהו.
מה שבטוח, בעל האתר צריך להיות מישהו מהצוות (בלי לפגוע ב bigimot). אבל הכוונה לבעל האתר, אינה למנהל האתר. תבחרו לכם 3 אנשים המובחרים שידאגו לסדר וחוקים. ואני מרשה לעצמי גם להציע אותם

(הסדר לפי הגיל)

:
1. אריאל
2. גל
3. עמית
אבל שוב, הם יהיו סה"כ אחראים שלא יהיו בעיות וזהו. כל חברי הצוות שווים. מין CCCP הקטנה!
סתם רשמתי שמות.אני בטוח שתסתדרו כבר בינכם.