עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהפיכות מסביבנו אתם קולטים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
104 תגובות לנושא זה

#21 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎17:18

עזבו אתכם, אותי משגע איך בכל העולם עומדים על העקרונות שלהם ועושים הפגנות על מחירי דלק ומיסים וכל מיני כאלה, ורק בארץ אדישים לכל חרא שמאכילים אותנו.

שמעתי שהשבוע הדלק עולה בעוד איזה אחוז וחצי. זה מטורף.
גם מחירי המים שווים למחירם של זהב.

כן, המחיר יהיה 7 שקל ו-40 אג בתדלוק מלא.

#22 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎17:31

עזבו אתכם, אותי משגע איך בכל העולם עומדים על העקרונות שלהם ועושים הפגנות על מחירי דלק ומיסים וכל מיני כאלה, ורק בארץ אדישים לכל חרא שמאכילים אותנו.

זה אומר ששוב יעלו את מחירי שיעורי הנהיגה? ><
פאנסאב.CO.CC

#23 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎19:18

כן, המחיר יהיה 7 שקל ו-40 אג בתדלוק מלא.

פאק, זה מטורף.
בייחוד כשהתחבורה הציבורית בארץ פשוט בדיחה מהלכת (אגד, רכבת ישראל, שני גופים חובבנים שאין כמוהם) ובנוסף גם לא זולים,
ככה שאוטו הופך למצרך בסיסי ביותר שקשה מאוד בלעדיו.

מנין לי לדעת? בכל מקרה מעלים מחירים כל כמה זמן אז אין סיבה שלא יעלו עכשיו.
תמונה שפורסמה

#24 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎19:27

כנראה שכן כי זה סוג של מוצר תחליפי...

#25 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎20:00

כנראה שכן כי זה סוג של מוצר תחליפי...

לא מספיק אני משלם חצי אלף ל-5 שיעורים עכשיו בטח אצטרך לשלם 600 ל-5 שיעורים..
פאנסאב.CO.CC

#26 chikchik

chikchik

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎20:01

כשיבוטל ההסכם שלום,
מה אתם חושבים, המצרים יחזירו לנו את סיני?

#27 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎20:04

כשיבוטל ההסכם שלום,

דבר ראשון, למה שיבוטל?
דבר שני, אם כל מוסדות השלטון שם יפלו ככל הנראה נחזיר לעצמנו לבד את סיני, בספק אם יקרה אבל בכל זאת אני עם ראש פתוח.
פאנסאב.CO.CC

#28 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎20:12

כשיבוטל ההסכם שלום,

דבר ראשון, למה שיבוטל?
דבר שני, אם כל מוסדות השלטון שם יפלו ככל הנראה נחזיר לעצמנו לבד את סיני, בספק אם יקרה אבל בכל זאת אני עם ראש פתוח.

אנחנו נוכל להחזיר את סיני?
פחח הצבא של היום זה לא הצבא של פעם.
אל תחיה באשליות.

#29 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎21:09

מה יש לנו לעשות עם סיני? בדואים יש מספיק בנגב, לא צריכים עוד גבול עם עזה, ואם אתם חיילים וחשבתם שלשרת בנגב זאת חתיכת נסיעה, תחשבו שוב.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#30 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎21:38

גם הצוות עושה את מיטב מאמציו כדי להפיל עוד רודן שיש במזרח התיכון...

חחחחחחחחחח גדול

ההפיכה שיש עכשיו במצרים גרועה מאוד לישראל.
ושלא נדבר על זה שזה מתסיס את הפליטים הפלסטינאים בירדן...
העולם מתהפך

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#31 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎21:45

רותם, ישראלים לא יוצאים להפגנות כי אין להם זמן. הם בעבודה כל הזמן.
ואולי גם כי המצב שלנו לא רע כמו שאתה חושב ביחס למדינות אחרות. אם הבעיות של המדינות שעשו מהפכות בזמן האחרון היו מסתכמים בבעיות שלנו, הם לא היו עושים מהפכה כזאת.
הצבא של היום הוא לא הצבא של פעם? בולשיט. המנהיגים היום הרבה יותר חכמים מהמנהיגים של פעם. לא כובשים שטח בכח ומחזיקים מיליון וחצי פליטים בשטח הזה.
אנחנו עד היום משלמים על הטעויות שנעשו ב67.

אני לא בטוח שההפיכה במצרים גרועה לישראל, כנראה שהאחים המוסלמים לא יתפסו את השלטון, וחוץ מזה, גם למצרים יש אינטרסים בשלום עם ישראל.
ואם איכשהו תתפתח שם דמוקרטיה אמיתית - מה טוב.

#32 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎30/01/2011‏, ‎21:48

ואולי גם כי המצב שלנו לא רע כמו שאתה חושב ביחס למדינות אחרות. אם הבעיות של המדינות שעשו מהפכות בזמן האחרון היו מתסתכמים בבעיות שלנו, הם לא היו עושים מהפכה כזאת.
הצבא של היום הוא לא הצבא של פעם? בולשיט. המנהיגים היום הרבה יותר חכמים מהמנהיגים של פעם. לא כובשים שטח בכח ומחזיקים מיליון וחצי פליטים בשטח הזה.

אני לא בטוח שההפיכה במצרים גרועה לישראל, כנראה שהאחים המוסלמים לא יתפסו את השלטון, וחוץ מזה, גם למצרים יש אינטרסים בשלום עם ישראל.

אם תתפתח שם דמוקרטיה אמיתית, נהיה בבעיה.
מה לעשות, רוב האוכלוסייה הערבית אנטי ישראלית.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#33 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎31/01/2011‏, ‎00:17

ואולי גם כי המצב שלנו לא רע כמו שאתה חושב ביחס למדינות אחרות. אם הבעיות של המדינות שעשו מהפכות בזמן האחרון היו מתסתכמים בבעיות שלנו, הם לא היו עושים מהפכה כזאת.

אם תתפתח שם דמוקרטיה אמיתית, נהיה בבעיה.
מה לעשות, רוב האוכלוסייה הערבית אנטי ישראלית.

בוא נאמר - אם יהיה שם דמוקרטיה, כלדיון בבממשלה שם תיהיה על איך להלחם בישראל ויהיו הצבעות על האם לפתוח עלינו במלחמה.
המצב הטוב שיכול לקרות זה שארה"ב תתערב ותשלוט על מצרים כמו שהיא שולטת על אפגניסטן.
פאנסאב.CO.CC

#34 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎31/01/2011‏, ‎00:35

המצב הטוב שיכול לקרות זה שארה"ב תתערב ותשלוט על מצרים כמו שהיא שולטת על אפגניסטן.

:q:

#35 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎00:31

לא יודע אם אתם שמים לב, אבל בכל פעם שאני פותח את ynet אני קורא על זה שארה"ב רוצה לסדר את המצב וכל מני שטויות על השלטון המצרי שצריך לחזור... WHO THE FUCK CARES?
כרגע יש מהומות, במקום להחזיר שלטון במצרים, למה לא להפסיק אותן?
זה כבר לא רק שם:
http://www.ynet.co.i...4022027,00.html
במקום להתעסק בממשלה שממילא כבר נשחטה לגמרי, שישלחו כוחות או משהו להרגעת המצב שם, כרגע זה יוצא ככה: עולם שלם רוצה לעזור לממשלה שם, אבל למרות שהמהומות ממשיכות לא נראה שיש הרגעה באופק.
או שאני מפספס פה משהו, מישהו יכול להגיד לי?
פאנסאב.CO.CC

#36 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎00:48

לא יודע אם אתם שמים לב, אבל בכל פעם שאני פותח את ynet אני קורא על זה שארה"ב רוצה לסדר את המצב וכל מני שטויות על השלטון המצרי שצריך לחזור... WHO THE FUCK CARES?
זה כבר לא רק שם:
במקום להתעסק בממשלה שממילא כבר נשחטה לגמרי, שישלחו כוחות או משהו להרגעת המצב שם, כרגע זה יוצא ככה: עולם שלם רוצה לעזור לממשלה שם, אבל למרות שהמהומות ממשיכות לא נראה שיש הרגעה באופק.

המהומות ייפסקו באחד משני המצבים הבאים:
1. תהיה יציבות שלטונית שמוסכמת במידה מסוימת על העם, והמהומות ידעכו בעצמן (עם קצת עזרה מהמשטרה וכוחות הבטחון).
2. או שהעם ידוכא ע"י השלטון - כוחות צבאים ומשטרתיים גדולים (ע"ע מה שקרה באיראן לא מזמן).

באופן טבעי, העולם המערבי יעדיף שאופציה 1 תקרה כדי שמצרים תעבור דמוקטיזציה ותתקדם למאה ה-21. אין לי מושג אם זה טוב לנו או לא מבחינת יחסי הכוחות שם, דמוקרטיה זה דבר טוב ויפה כל עוד אין לך מצרים על הגדר. אבל מבחינת שאר העולם, ודאי שעדיף להם לתת למצרים לסגור את זה בעצמה (או לסייע במישור הדיפלומטי-פוליטי כדי לסדר ממשל יציב). סיוע לכוחות הבטחון ייתפס כהתערבות נגד הדמוקרטיה ודיכוי העם המצרי.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#37 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎00:57

זה כבר לא רק שם:

המהומות ייפסקו באחד משני המצבים הבאים:
1. תהיה יציבות שלטונית שמוסכמת במידה מסוימת על העם, והמהומות ידעכו בעצמן (עם קצת עזרה מהמשטרה וכוחות הבטחון).
2. או שהעם ידוכא ע"י השלטון - כוחות צבאים ומשטרתיים גדולים (ע"ע מה שקרה באיראן לא מזמן).

באופן טבעי, העולם המערבי יעדיף שאופציה 1 תקרה כדי שמצרים תעבור דמוקטיזציה ותתקדם למאה ה-21. אין לי מושג אם זה טוב לנו או לא מבחינת יחסי הכוחות שם, דמוקרטיה זה דבר טוב ויפה כל עוד אין לך מצרים על הגדר. אבל מבחינת שאר העולם, ודאי שעדיף להם לתת למצרים לסגור את זה בעצמה (או לסייע במישור הדיפלומטי-פוליטי כדי לסדר ממשל יציב). סיוע לכוחות הבטחון ייתפס כהתערבות נגד הדמוקרטיה ודיכוי העם המצרי.

אתה אומר שהמהומות יפסקו, אבל מי הבטיח את זה?
לאנשים יש SAY הרבה יותר חזק, לפעמים אפילו יותר מלממשלה, המון אחד זועם יכול להפיל ממשלה אחת בלי שום בעיה, הבעיה היא שרואים שאפילו כוחות הביטחון המצריים מתחיל להצטרף להפגנות, לא חסרות כתבות ב-ynet על שוטרים מצריים שמצטרפים להפגנות.
פאנסאב.CO.CC

#38 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎01:24

ברור ששוטרים מצריים מצטרפים להפגנות, במה שונה השוטר מאחיו המפגין?
עם מספיק כוח צבאי \ משטרתי, שכנראה למצרים אין כרגע, אפשר להכניע כל המון. עובדה שלא כל ניסיון הפיכה באמת מצליח.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#39 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎01:26

ואולי גם כי המצב שלנו לא רע כמו שאתה חושב ביחס למדינות אחרות. אם הבעיות של המדינות שעשו מהפכות בזמן האחרון היו מסתכמים בבעיות שלנו, הם לא היו עושים מהפכה כזאת.

המנהיגים היום בישראל חכמים יותר? שני ראשי הממשלה הגרועים בתולדות המדינה מחזיקים בשני התפקידים הבכירים בה.

כמה שזה נשמע הזוי, העובדה שאין דמוקרטיה במצרים זה הדבר הכי טוב שקרה לישראל. מובארק הוא המנהיג הערבי הכי מתון וקרוב יחסית שיש היום לישראל, אותו אמור לירוש בנו, שסביר להניח ימשיך באותו קו, זאת בהנחה שנסיון ההפיכה יכשל. מובארק הוא לא רודן קלאסי, אין שם דמוקרטיה והממשל שלו די מושחת, אבל הוא "רודן" מתון יחסית, הצנזורה והמלחמה במתנגדי הממשל לא מסיבית כמו בתוניסיה לפני ההפיכה. אם הוא יפול, תהיה בטוח שגם הסכם השלום יפול, וזה לא משנה אם יעלה לשלטון מנהיג דתי פנאטי או חילוני, גם סאדאם חוסיין היו חילוני, ובכל זאת הוא היה אחד האויבים הגדולים של ישראל אי פעם. הרוב המוחץ של המצרים שונא את ישראל, אם יבוא מנהיג במקומו של מובארק זה יהיה כנראה מהאופוזציה, שראשיה ידועים כאנטי ציונים. שלטון צבאי מצרי יהיה בכלל גרוע.
חוץ מזה אם ניסיון ההפיכה יצלח, זה יחלחל גם לירדן, ואני לא צריך להגיד לך איזו פגיעה חמורה זאת תהיה עם נאבד את הסכמי השלום גם עם מצרים וגם עם ירדן.

עריכה: ד"א, ממשל אובמה מוכיח פעם נוספת שהוא לא נאמן בשיט לבנות בריתו.מצרים של ממשל מובארק היא אחת מבעלי הברית החשובים והקרובים שהיו לארה"ב בשנים האחרונות, ואובמה מחליט להתנער ממנו ולתמוך בהפיכה. זה רק מראה שזה רק עניין של זמן עד שאובמה יתנער גם מישראל. נקווה שלפני זה יגיעו הבחירות והוא יפסיד לרפובליקנים, כי אנחנו לא צריכים 4 שנים נוספות מהפחדן הזה.
כתבה מעניינת העוסקת בשאלה האם ארה"ב תנטוש את ישראל- http://www.ynet.co.i...4021939,00.html

#40 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎01/02/2011‏, ‎01:50

יוזר כרגיל מבלבל את השכל,
אבל הסנדק מקפיד לענות לו ברצינות. :q:

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים