עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

עזרה וייעוץ מבעלי הסטרימרים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
98 תגובות לנושא זה

#21 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎07:19

ה- Jukebox לא צולע בגלל שהמכשיר לא מספיק חזק, הוא צולע בגלל התכנות שלו. לפי מה שהבנתי, בגירסא 3 האקטרימר יתמוך בפלאש ואיתו יתווסף Jukebox שנבנה ע"י המפתחים של Xtreamer ולא כמו עכשיו שזה פרויקט של משתמשים. הוא אמור להיות מהיר יותר, טוב יותר וכו'... זאת התקווה היחידה שיש.
אומרים שזה צריך לצאת בשבועות הקרובים. אבל כמו שאמרתי, זה נדחה ונדחה. בסופו של דבר זה יגיע אני מקווה, ושזה יהיה טוב כמו שמתארים את זה.
בעיקרון התוספת השונות בגירסא החדשה (כמו התמיכה בפלאש, וגם הבנתי תמיכה בדפדפן ספארי או משהו כזה) הולכות לפתוח עולמות חדשים למפתחים והקהילה הולדכת להשתדרג בצורה רצינית. מקווה שלא נתאכזב.

Posted Image

#22 BBLN

BBLN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 359 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎14:49

יש אפשרות להזמין אפל TV ולהתקין עלייה BOXEE, תחפש ביקורות ותראה אם זה מתאים לך.
רק 99$ אני חושב..

#23 ThemaN

ThemaN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 344 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎16:37

תודה רבה לכולם על התגובות, העזרה וההתעניינות.

מצד אחד, רובכם מהללים את ה-XTREAMER SIDEWINDER. לעומתכם, אפשר לומר שדי קוטלים את הדגם בביקורות ב-ZAP. כל אחד ואחד מדבר מניסיון כמובן, אז קשה לדעת אם אפול על מכשיר טוב או לא. על פניו נראה שיש לא מעט בעיות עם הסטרימר הזה ולאו דווקא מבחינת הזרמה, אלא מסיבות אחרות כגון קפיאות של המכשיר, צורך בהוצאתו מהחשמל וחיבור בחזרה על מנת שיחזור לתפקד, וכיוצא בזה (כלומר עוד תופעות שונות ומשונות).

ניתן להבין גם שה-Jukebox די צולע. Elico A ציין זאת וציינו זאת גם באחת הביקורות בזאפ ("Jukebox איטי להחריד"). מישהו מכאן נתקל בתופעות הנ"ל? האם התופעות הללו מתרחשות גם ב-XTREAMER PRO? אני תוהה כיוון שיש לו חומרה טובה יותר, אז לכאורה יש לו פוטנציאל לתפקד יותר טוב מהבחינות הללו.

לגבי כל מי שהציעו HTPC: ראשית, ממש לא בתקציב שלי. שנית, אני מאמין שסטרימר יהיה הרבה יותר נוח עבורי.

תודה רבה לכל מי שעזר עד כה!

בלי לזלזל באנשים שכתובים בזאפ , אבל אני אומר לך מניסיון שלי ושל עוד 3 חברים, שאין שום בעיות קפיאות / הוצאת מהחשמל עם הXTREAMER SIDEWINDER.
מה שכן השלט חייב להיות "ישיר" למכשיר , אבל יש מדריך ב hometheater לשיפור השלט , וגם אפשר להסתדר איתו ככה .
בקשר ל Jukebox אמרת שאתה לא מכוון לשים כונן חיצוני לא ? אז תשכח מ Jukebox , חייב כונן חיצוני/פנימי בשביל שזה יעבוד.

אני אישית לא משתמש ב Jukebox בדיוק בגלל הסיבה הזו.

#24 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎16:42

יש לי כונן פשוט eSATA של כמה ג'יגות. חייב רק נוכחות כונן פנימי כדי להשתמש באופציה של Jukebox? זאת אומרת, לא חייבים להוריד את הסרטים לתוכו בנוסף על מנת שזה יעבוד, נכון?

#25 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎18:21

יש לי כונן פשוט eSATA של כמה ג'יגות. חייב רק נוכחות כונן פנימי כדי להשתמש באופציה של Jukebox? זאת אומרת, לא חייבים להוריד את הסרטים לתוכו בנוסף על מנת שזה יעבוד, נכון?

נכון. כרגע בגירסא הנוכחית אתה צריך כונן חיצוני / פנימי ע"מ שיהיה איפה לקבצים של הגו'קבוקס לשבת.
עכשיו, יש בעיה גדולה בהוספת סרטים שיושבים על כונן הרשת לג'וקבוקס. אתה צריך להתקין על המחשב תוכנת צד שלישי (NFS) כדי שתוכל להוסיף סרטים שיושבים בכונן רשת לגו'קבוקס, וגם אז הבאגים חוגגים. אם אתה שואל אותי זה מביא רק עצבים ואם אתה רוצה גו'קבוקס זה או שתשים כונן בתוך הסטרימר שעליו ישבו הסרטים או שלא תשתמש בגו'קבוקס בכלל. אני מקווה שבג'וקבוקס החדש בגירסא 3 זה יעבוד בלי בעיות.

Posted Image

#26 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎18:26

טוב, לא לחוץ לי על ה-Jukebox. זה סתם בונוס נחמד, אם כי לא הכרחי מבחינתי. האמת היא שבסטרימר המובנה של הטלוויזיה נהניתי מאוד לדפדף בשמות התיקיות והקבצים בצורה הפשוטה, אז אני אחכה בסבלנות.

#27 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎19:08

ThemaN,
אפשר בבקשה לינק למדריך שיפור השלט?
זאת הבעיה היחידה שלי עם האקסטרימר.

#28 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,905 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎19:37

תודה רבה לכולם על התגובות, העזרה וההתעניינות.

מצד אחד, רובכם מהללים את ה-XTREAMER SIDEWINDER. לעומתכם, אפשר לומר שדי קוטלים את הדגם בביקורות ב-ZAP. כל אחד ואחד מדבר מניסיון כמובן, אז קשה לדעת אם אפול על מכשיר טוב או לא. על פניו נראה שיש לא מעט בעיות עם הסטרימר הזה ולאו דווקא מבחינת הזרמה, אלא מסיבות אחרות כגון קפיאות של המכשיר, צורך בהוצאתו מהחשמל וחיבור בחזרה על מנת שיחזור לתפקד, וכיוצא בזה (כלומר עוד תופעות שונות ומשונות).

ניתן להבין גם שה-Jukebox די צולע. Elico A ציין זאת וציינו זאת גם באחת הביקורות בזאפ ("Jukebox איטי להחריד"). מישהו מכאן נתקל בתופעות הנ"ל? האם התופעות הללו מתרחשות גם ב-XTREAMER PRO? אני תוהה כיוון שיש לו חומרה טובה יותר, אז לכאורה יש לו פוטנציאל לתפקד יותר טוב מהבחינות הללו.

לגבי כל מי שהציעו HTPC: ראשית, ממש לא בתקציב שלי. שנית, אני מאמין שסטרימר יהיה הרבה יותר נוח עבורי.

תודה רבה לכל מי שעזר עד כה!

קודם כל, ה-Juxebox זה סתם חרטא.. לא משתמש בזה בכלל.

דבר שני, אין בעיות של ואני מצטט "קפיאות של המכשיר, צורך בהוצאתו מהחשמל וחיבור בחזרה על מנת שיחזור לתפקד"
לא קרה לי בחיים דבר כזה..

פשוט תעדכן לגרסא האחרונה שלו והכל פיקס.. סרטים כמו שאמרת שאתה רוצה לראות 1080P 720P MKV (כמו שאני רואה) יעבדו לך מעולה וזה מה שחשוב.

-

תמונה שפורסמה

#29 ThemaN

ThemaN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 344 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎19:58

ThemaN,
אפשר בבקשה לינק למדריך שיפור השלט?
זאת הבעיה היחידה שלי עם האקסטרימר.

http://www.hometheat...n...&highlight=

לא ניסיתי את המדריך.. אבל אנשים ניסו ורשמו שזה עובד להם.. אם אתה עושה , תעדכן אותנו.

#30 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎20:38

Murdock, תגובות בזאפ זה הדבר האחרון שהייתי קורא בתור חוו"ד מקצועית.
תחפש חוות דעת מחו"ל על המוצר כשהוא מעודכן מגירסה 2.4.2 ומעלה ותבין שהמוצר עבר שינוי של מיליון ואחד דברים מבחינת תוכנה ששינו אותו מקצה אחד לקצה שני ככה שכל התגובות הלא מבוססות האלה בזאפ שאולי מגיעות מתוכנה ישנה הן סתם הטעייה לכל דבר ודבר.
אני יכול לומר לך בפה מלא ומניסיון שבמחיר הזול ביותר בארץ אם תקח את האקסטרימר אין שום סטרימר שישתווה אליו ביכולות וביציבות שלו ובכל מה שהוא נותן - אקסטרימר זה מוצר מהיצרן יוניקורן שהוא יצר גם את ה-MVIX לוותיקים בתור הסטרימרים שמבינים את דבריי.. זה לא הזבל הג'ינארי שתמצא בזאפ כגון APEX, MAG וכו'
זה לא ה-WD שלא יודע לקרוא תרגומים בעברית ורחוק מלהקרא סטרימר :)
האקסטרימר כמו שהתחיל את דרכו בעולם לפני שנה וחצי יצא בפרסום שבמחיר מצחיק תקבל יותר ועד היום כן עד היום היצרן עומד מאחורי דבריו...
רק תבחר
Xtreamer Side winder
Xtreamer Pro
iXtreamer
Xtreamer Ultra
Xtreamer DVD

הצעה שלי... לך על האקסטרימר דיוידי - הוא חזק יותר בראם ובמעבד מהסייד ווינדר ויש לו דיוידי מובנה שיודע לקרוא MKV ו-BD ISO ויש לך יכולות הזרמת סטרימינג מלאות כמו כל שאר האקסטרימרים.. תחשוב על זה... וסתכל באתר היצרן לשם קבלת פרטים נוספים עליו אולי זה יראה לך יותר לך תדע

#31 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎21:32

מורדוק תיקח Xtreamer Pro.
לי יש תאקסטרימר הדגם הראשון ראשון ואחלה מכשיר קורא את כל הפורמטים חוץ מ bd ששוקלים 30 גיגה ומעלה ובמילא אף אחד לא מוריד סרטים כאלה כמעט.
אין תקיעות במכשיר ואני בדגם הראשון ממש מכשיר מעולה קורא כתוביות כל הפורמטים וסרטים ותמונות כל הפורמטים אז כדי לך ותעדכן גם לגירסה 2.7
למומחים כאן בגירסה 3 ה jukebox יעבוד גם אם אני לא מחבר כונן פנימי או חיצוני?
כי כרגע אני לא יכול להשתמש בזה בגלל שאני מחובר קווי לאינטרנט שמה ורואה חלק סרטי 720p של 7 גיגה.
אז לסיכום:מורדוק תשקיע 800 שקל בדגם שאמרתי לך ותעשה אינטרנט קווי ואז הכל יהיה טוב ותוכל לראות סרטי 720p אפילו של 8 גיגה לגבי 1080p אין לי מושג אם נתקע או לא כי לא רואה באיכות הזאת!
בבקשה כל המומחים לענות לי על מה ששאלתי.תודה מראש
Xtreamer המזרימדיה הכי טוב שיצא ותמיד יהיה הכי טוב גם בעתיד.אפילו פופקורן שיותר יקר לא מתקרב לרמה של האקסטרימר על שלל דגמיו.
כל השאר די זבל לעומת האקסטרימר.
מתי אמור לצאת גירסה 3 למכשירים?
תודה מראש

#32 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2011‏, ‎23:40

Xtreamer המזרימדיה הכי טוב שיצא ותמיד יהיה הכי טוב גם בעתיד.אפילו פופקורן שיותר יקר לא מתקרב לרמה של האקסטרימר על שלל דגמיו.

מה גורם לך לומר זאת? ניסית מכשירים נוספים?

#33 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎00:59

LiRoN18, תודה רבה על התגובה המושקעת. האמת היא שאין לי צורך כ"כ ב-Xtreamer DVD, כיוון שרכשתי נגן בלו-ריי שיודע לעשות זאת. לכן אני מניח שאלך על ה-Xtreamer Side winder, מה גם שהתקציב שלי הוא בין כה וכה 600 ש"ח בלבד.

matanhh, מדוע אתה ממליץ דווקא על ה-pro אם יש לך את ה-Xtreamer Side winder? הרי ציינת שאתה מרוצה ממנו. מה הטעם בלהשקיע עוד מאתיים שקל, אם הדגם הקודם לו עושה את העבודה כמו שצריך? בכל אופן, הוא מעבר לתקציב שלי כפי שציינתי.

תודה רבה לכולם על העזרה!

#34 ThemaN

ThemaN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 344 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎02:55

LiRoN18, תודה רבה על התגובה המושקעת. האמת היא שאין לי צורך כ"כ ב-Xtreamer DVD, כיוון שרכשתי נגן בלו-ריי שיודע לעשות זאת. לכן אני מניח שאלך על ה-Xtreamer Side winder, מה גם שהתקציב שלי הוא בין כה וכה 600 ש"ח בלבד.

matanhh, מדוע אתה ממליץ דווקא על ה-pro אם יש לך את ה-Xtreamer Side winder? הרי ציינת שאתה מרוצה ממנו. מה הטעם בלהשקיע עוד מאתיים שקל, אם הדגם הקודם לו עושה את העבודה כמו שצריך? בכל אופן, הוא מעבר לתקציב שלי כפי שציינתי.

תודה רבה לכולם על העזרה!

ה PRO מומלץ רק מי שרוצה לשים כוננים פנימים (יש בו מקום ל 2 כוננים בגודל 3.5) לעומת Side winder שתומך בכונן אחד בגודל 2.5.

בגלל שאמרת שאין לך צורך בכונן פנימי לך על ה Side winder בראש שקט.

#35 HomerSimpson

HomerSimpson

!Simpsons did it

• מתרגמי רשת
  • 2,149 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎06:08

מה גורם לך לומר זאת? ניסית מכשירים נוספים?

+1. מה גם שהדגמים הפופולאריים של פופקורן עולים הרבה פחות מהמקבילים של האקסטרימר, ותומכים ברוב הפורמטים יותר טוב.
(מה שכתבתי בקשר להפרש המחירים נכון למחירים המקוריים בחו"ל, ולא למחירים ב"באג" בארץ שעולים 300 ש"ח יותר)

תמונה שפורסמה

#36 matanhh

matanhh

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎12:28

יש לי תאקסטרימר הדגם הרא שון ראשון עוד לפני הדגם שרשמת דגם אחד לפני יש לי ואני מאוד מרוצה מהדגם שיש לי.
לכן זו דעתי שכדי לקנות תאקסטרימר pro הדגם הכי חדש שיש להם.
כל אחד חושב מה שהוא חושב.אני מאוד מרוצה מהאקסטרימר ושווה להשקיע ת 800 שקל במכשיר!
Xtreamer Side winder
אין לי תדגם הזה אלא תראשון ראשון שכבר לא מוכרים ואני מאוד מרוצה מהדגם שיש לי!

#37 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎14:20

אבל מה גורם לך לומר שהוא יותר טוב מכל שאר המכשירים בשוק? ניסיון איתו בלבד?
הרי אם אכלתי חומוס במקום א', איני יכול לקבוע שהוא יותר טוב מ-ב', ג' ו-ד'. אני צריך קודם לאכול במקומות האחרים בשביל לדעת האם הדבר נכון.

#38 matanhh

matanhh

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎17:37

לא ניסיתי תסטרימרים נגנים אחרים
אבל בגלל שהוא כל כך טוב ומושלם ואין בו שום תקלות והרבה קונים אותו אז הוא הכי טוב שיש למרות שלא ניסיתי אחרים.
נותן למכשיר ציון 10 מותך 10 וחמישה כוכבים!

#39 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,740 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎17:51

גם zipc נותן למכשיר ציון 10 מותך 10 וחמישה כוכבים! שווה מאוד מומלץ בחום שווה!

#40 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2011‏, ‎22:41

לא ניסיתי תסטרימרים נגנים אחרים
אבל בגלל שהוא כל כך טוב ומושלם ואין בו שום תקלות והרבה קונים אותו אז הוא הכי טוב שיש למרות שלא ניסיתי אחרים.
נותן למכשיר ציון 10 מותך 10 וחמישה כוכבים!

קיצר, חלאס לכתוב שטויות.
יש לו חסרונות (ניגון בלו-ריי מלא; הזרמה [לפעמים?] בעייתית ברשת אלחוטית) והוא בטח לא מושלם. אף מכשיר אינו מושלם.
ואם לא ניסית אפילו סטרימר אחד אחר, הרי שאתה אינך מדד ל-"כמה ה-Xtreamer טוב על-פני מזרימי מדיה אחרים"...

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים