ברגע שציטטת את מתן אמרת הכל.
חחחחחחחחחחחחח יואווווו את מלכה!!!!!!
נכתב ב- 04/12/2011, 17:35
ברגע שציטטת את מתן אמרת הכל.
נכתב ב- 08/12/2011, 08:56
נכתב ב- 08/12/2011, 12:31
נכתב ב- 08/12/2011, 18:44
אה? גבר, עשה טובה וקח מורה פרטית ללשון. אולי גם לאנגלית.אתם מדברים על סרט שתורגם עי HDSAB ובמקרה סונכרן בלי שהוזכר שמכם ממש אסון , בפרט שכל מי שלא אדיוט, ראה למעלה את המקור ,
לי זה נראה כמו שכרון כוח , לא מצליח להבין למה לתנהג כמו ילדים קטנים , לי זה נראה יותר כמו פוסט טראומה מהימים , שאותם מתרגמים היו בטורק,
נכתב ב- 11/12/2011, 09:32
העדפה כזו או אחרת היא זכותו המוחלטת של כל אתר. שכחת שאתר הבית שלך לשעבר (טורק כמובן) גם לא נותן במה לכפולים כשמדובר בתרגומי הבית שלו? היו כמה וכמה מקרים בהם את אישית קיבלת עדיפות על פני תרגומים אחרים (בין אם שלנו ובין אם של צוותים אחרים או עצמאיים), רק כי שחררת "בלעדית" לטורק. מעולם לא התלוננו על זה וגם לא נתלונן, כי למרות שטורק עושים דברים רבים שאינם בסדר, זה לא אחד מהם, וזכותו של כל אתר להחליט את מי להעדיף, מכל סיבה שתבוא לו. אבל פתאום כשאת לא בטורק, אז התנהגות זהה מפריעה לך. אני לא יודע אם את ירוקה, אדומה, כחולה או חומה דבש, אבל מה שבטוח - את ממש צבועה.וואלה? ומה קורה בתרגומים כפולים? גם כשמתרגמים מול קיו התרגומים עולים?אתה בטוח שהעיניים פקוחות?אשמח אם מישהו מ HD יגיב כאן גם בנושא.אבל הם שולטים ואלופים, אין ספק.
נכתב ב- 28/12/2011, 00:58
אם יש אמת בדבריה, אז אני מצטער אבל אני מסכים עם שלגיה.סאבסנטר שולט! תגיד, בן כמה אתה?אני מאוד מקווה שאתה לא מאמין לכל מילה בעיניים עצומות ומסרב לראות את האמת המלאה גם בחיים האמיתיים.תפתח דעה משל עצמך. אתה חושב שזה בסדר שסאבסנטר לא מעלה אף תרגום? גם לא של HDSUBS, לא של אקסטרים ואף קבוצה? ולא נותן במה לאף מתרגם פרטי, או מתרגם אחר?אם כן, אז אני באמת מציעה לך לפקוח את העיניים קצת, ולא להגיב בצורה אוטומטית.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 28/12/2011, 11:05
אני רוצה לחדד שוב את העניין.אם יש אמת בדבריה, אז אני מצטער אבל אני מסכים עם שלגיה.
סאבסנטר שולט! תגיד, בן כמה אתה?אני מאוד מקווה שאתה לא מאמין לכל מילה בעיניים עצומות ומסרב לראות את האמת המלאה גם בחיים האמיתיים.תפתח דעה משל עצמך. אתה חושב שזה בסדר שסאבסנטר לא מעלה אף תרגום? גם לא של HDSUBS, לא של אקסטרים ואף קבוצה? ולא נותן במה לאף מתרגם פרטי, או מתרגם אחר?אם כן, אז אני באמת מציעה לך לפקוח את העיניים קצת, ולא להגיב בצורה אוטומטית.
למה סאבסנטר לא נותן במה לצוותים אחרים?
אתם לא מבינים שמעשים כאלה גורמים לעוד ריבים בסצינה, וזה הדבר האחרון שסצינת התרגומים צריכה וגם הדבר האחרון שאתם צוות Q צריכים במאבק שלכם מול בילד.
חבל שבמקום לשתף פעולה ולאחד כוחות מול הרוע האמיתי - טחורק,
נוצרים עוד ריבים בין האתרים המתחרים לצוותים האחרים ולא משאירים להם ברירה אלה לתמוך באתר טחורק הביזיוני. הרי הוא היחיד שנותן להם במה.
חבל.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים