ככה אני אוהב אותך דודו, יא מלך!!!
שגיא, אתה מקבל כסף מיס? מה גורם לך להיות כל כך בעדם?
יש להם לפעמים שיתוף פעולה עם דומינוס,
בגלל זה אני בעדם.
טוב, קנו אותי בהחלט.
פיצה ![]()
נכתב ב- 07/02/2016, 19:16
ככה אני אוהב אותך דודו, יא מלך!!!
שגיא, אתה מקבל כסף מיס? מה גורם לך להיות כל כך בעדם?
יש להם לפעמים שיתוף פעולה עם דומינוס,
בגלל זה אני בעדם.
טוב, קנו אותי בהחלט.
פיצה ![]()
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 07/02/2016, 19:18
אבל באופקים אין דומינוס פיצה ![]()
נכתב ב- 07/02/2016, 20:17
שששששש אל תגידו שאני אמרתי לכם, אבל השמועות אומרות שלשגיא יש מניות ב-yes ![]()
נכתב ב- 07/02/2016, 20:32
ממש לא,
אחרי שנטפליקס הגיעו לארץ, הרמתי טלפון ליס ואמרתי לפקידה שאם הם לא מורידים לי את המחיר החודשי, אז אני מתנתק ועובר לנטפליקס,
אז הפקידה אמרה שאין לה אפשרות להוריד, אז ביקשתי שתעביר אותי לשימור לקוחות, אז העבירה וסיפרתי לשימור את אותו הסיפור, היא אמרה שהיא יכולה להוריד 25 שקל במחיר הכללי של החבילה כל חודש קבוע למשך שנה וחצי וויאודי חינם למשך 3 חודשים.
אני לא קיבלתי את זה ורציתי יותר, היא אמרה שאי אפשר, אז ביקשתי להתנתק והיא אמרה שיחזרו אלי ממחלקת הניתוקים.
אחרי כמה שעות חזר אלי המנהל של שימור לקוחות והציע לי 50% הנחה במחיר החבילה למשך 5 חודשים וויאודי חינם למשך 4 חודשים וה25 שקל הנחה במחיר הכללי של החבילה כל חודש קבוע למשך חצי שנה, כמו שהציעה לי הנציגה של שימור.
אמרתי שזה בסדר והוא שמח מאוד, ביקשתי שישלחו אלי את האישורים של השינויים במייל ומיד קיבלתי אותם.
זה חיסכון שיכול להגיע למאות שקלים, אז זאת הסיבה שאני אוהב את יס, בנוסף לכל הסדרות והסרטים החדשים והמעולים שהם משדרים.

נכתב ב- 07/02/2016, 20:51
אתה אוהב את יס כי איימת בניתוק והורידו לך במחיר?
גם לפני שלוש שנים בכל פעם שמישהו הזכיר את יס היית מתעלף.
נכתב ב- 07/02/2016, 21:00
ממש לא, אל תגזים.
תמיד אהבתי אותם בגלל הסרטים והסדרות שהם שידרו ואז הם התחילו לשדר סדרות חדשות ממש ושירות ויאודי מדהים ולאחרונה הם מעלים לויאודי תכנים הרבה לפני שידורם בערוץ וגם אם יש תקלה הם עונים תוך 2 דקות ולא יותר.

נכתב ב- 07/02/2016, 21:37
אפשר המלצה לסדרה טוב חדשה לצפייה
נכתב ב- 07/02/2016, 21:46
ממש לא, אל תגזים.
תמיד אהבתי אותם בגלל הסרטים והסדרות שהם שידרו ואז הם התחילו לשדר סדרות חדשות ממש ושירות ויאודי מדהים ולאחרונה הם מעלים לויאודי תכנים הרבה לפני שידורם בערוץ וגם אם יש תקלה הם עונים תוך 2 דקות ולא יותר.
אני לא מגזים. אולי אתה לא רואה את זה אבל כמעט כל מילה שנייה שלך פה זה יס.
כל פעם שמישהו מזכיר סדרה אתה ישר כותב יס.
לא ממש אכפת לי, כן? אבל יש גבול.
ג'ו, באיזה סגנון אתה מחפש? ניסית את קוד שחור? סדרה מעולה.
ומאיפה התמונה שבחתימה שלך?
נכתב ב- 07/02/2016, 21:59
ממש לא, אל תגזים.
גומורה סדרה איטלקית(לפי גוגל)
נכתב ב- 07/02/2016, 22:09
ממש לא, אל תגזים.
הז'אנר שאני רוצה דרמה פשע
נכתב ב- 07/02/2016, 22:11
תנסה את Fortitude.
נכתב ב- 08/02/2016, 02:06
ממש לא,
אחרי שנטפליקס הגיעו לארץ, הרמתי טלפון ליס ואמרתי לפקידה שאם הם לא מורידים לי את המחיר החודשי, אז אני מתנתק ועובר לנטפליקס,
אז הפקידה אמרה שאין לה אפשרות להוריד, אז ביקשתי שתעביר אותי לשימור לקוחות, אז העבירה וסיפרתי לשימור את אותו הסיפור, היא אמרה שהיא יכולה להוריד 25 שקל במחיר הכללי של החבילה כל חודש קבוע למשך שנה וחצי וויאודי חינם למשך 3 חודשים.
אני לא קיבלתי את זה ורציתי יותר, היא אמרה שאי אפשר, אז ביקשתי להתנתק והיא אמרה שיחזרו אלי ממחלקת הניתוקים.
אחרי כמה שעות חזר אלי המנהל של שימור לקוחות והציע לי 50% הנחה במחיר החבילה למשך 5 חודשים וויאודי חינם למשך 4 חודשים וה25 שקל הנחה במחיר הכללי של החבילה כל חודש קבוע למשך חצי שנה, כמו שהציעה לי הנציגה של שימור.
אמרתי שזה בסדר והוא שמח מאוד, ביקשתי שישלחו אלי את האישורים של השינויים במייל ומיד קיבלתי אותם.
זה חיסכון שיכול להגיע למאות שקלים, אז זאת הסיבה שאני אוהב את יס, בנוסף לכל הסדרות והסרטים החדשים והמעולים שהם משדרים.
צר לי אבל זאת בדיוקקקקקקקק הסיבה למה השוק הצרכני בישראל מתחת לכל ביקורת.
למה החברות בישראל לא יכולות לעשות חבילות הוגנות במחיר אחיד לכולם? למה מישהו שיודע לצעוק יכול לקבל אינטרנט 100 מגה ב70 שקל וקשיש שלא מבין בזה ישלם 250 שקל על 5 מגה?
במקום לאמץ בחום חברות עם מודל כלכלי צרכני כמו נטפליקס או גולן טלקום, הציבור הישראלי פשוט משתמש בהן ככלי מיקוח מול החברות שעושקות אותנו במשך שנים. עזבו אתכם ממתווה הגז או הכשלים בדואר ישראל - אפילו את מה שאתם מסוגלים לעשות בעצמכם אתם לא עושים.
נכתב ב- 08/02/2016, 17:33
הו שיט, ויקינגים עוד מעט חוזר, אני עדיין תקוע באמצע עונה 3, צריך לתפוס כמה ימים להשלים את זה.
ואיזה כיף, סמוך על סול חוזרת בקרוב ![]()
נכתב ב- 08/02/2016, 17:51
אני אמשיך להגיד את זה כל שבוע, אבל BILLIONS אדירה. פרק 4 במיוחד.
נכתב ב- 08/02/2016, 17:59
אני אמשיך להגיד את זה כל שבוע, אבל BILLIONS אדירה. פרק 4 במיוחד.
אוקיי בסדר, שכנעת ..
נכתב ב- 08/02/2016, 22:39
היא באמת כזאת טובה דולב? יש הרבה טענות לגביה שהיא סוג של אופרת סבון, וזה די הוריד לי את החשק לצפות בה.
נכתב ב- 08/02/2016, 22:48
תגידו רגע, מתי Suits חוזרת ליס?
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 08/02/2016, 23:04
תגידו רגע, מתי Suits חוזרת ליס?
ב-10/2
נכתב ב- 08/02/2016, 23:20
מעולה!!!! תודה.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 08/02/2016, 23:33
היא באמת כזאת טובה דולב? יש הרבה טענות לגביה שהיא סוג של אופרת סבון, וזה די הוריד לי את החשק לצפות בה.
וואלה לא קיבלתי את הרושם הזה בכלל..המשחק והכתיבה לדעתי מעולים. נושא מורכב שמועבר בצורה טובה.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים