עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#401 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎15:46

ווווווווווווווווווואי וווווווווווואי שמישהו יחסום לאביחי את הגישה לפורום ספורט!! די דני נוימן מוציא יותר דברי חוכמה כבר
  • crauky ו Coquelin אוהבים את זה

#402 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎16:19

ווווווווווווווווווואי וווווווווווואי שמישהו יחסום לאביחי את הגישה לפורום ספורט!! די דני נוימן מוציא יותר דברי חוכמה כבר

אמא דולב שתחרר ימקולקל...

#403 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:04

איזה משחק...
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#404 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:28

מה קליפס אמר פה על ג'ירו שבוע שעבר, שהוא שחקן פח.

המשחק הכי טוב של החלוץ הצרפתי מאז הגיע לארסנל, באמת שהוא היה פשוט מעולה. ולא רק בגלל הצמד שלו. היה מהלך מאוד יפה שהוא עשה בסביבות הדקה ה-60. הוא קיבל כדור עם הגב לשער קצת אחרי חצי המגרש, עשה סיבוב מעולה על המקום, התקדם בעודו עובר שני שחקנים ואז בעט מעולה למסגרת. עם מסה כזאת של שרירים וגובה, מאוד קשה לעשות דברים כאלה.

בקבוצה כמו טוטנאהם או אברטון, שמתבססות על הרמות וכדורי רוחב מהצד, הוא היה פורח. אבל מה לעשות, עם כמה שהוא טוב הוא פשוט לא מתאים לסגנון משחק של ארסנל. כשמתסכלים על החלוצים הבולטים של ארסנל בעשור האחרון ובעידן ונגר בכלל, הם היו מאוד שונים. תיירי הנרי, דניס ברגקאמפ, רובין ואן פרסי, אלה חלוצים שידועים במהירות וביכולות כדרור עילאיות, שלמעשה בכלל התחילו את הקריירה שלהם כקשרים. ג'ירו הוא חלוץ מטרה קלאסי.

#405 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:39

רגע אתה חושב שג'רו חלוץ בדרגה הראשונה של אירופה?

#406 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:50

המשחק הכי טוב של החלוץ הצרפתי מאז הגיע לארסנל, באמת שהוא היה פשוט מעולה. ולא רק בגלל הצמד שלו. היה מהלך מאוד יפה שהוא עשה בסביבות הדקה ה-60. הוא קיבל כדור עם הגב לשער קצת אחרי חצי המגרש, עשה סיבוב מעולה על המקום, התקדם בעודו עובר שני שחקנים ואז בעט מעולה למסגרת. עם מסה כזאת של שרירים וגובה, מאוד קשה לעשות דברים כאלה.

בקבוצה כמו טוטנאהם או אברטון, שמתבססות על הרמות וכדורי רוחב מהצד, הוא היה פורח. אבל מה לעשות, עם כמה שהוא טוב הוא פשוט לא מתאים לסגנון משחק של ארסנל. כשמתסכלים על החלוצים הבולטים של ארסנל בעשור האחרון ובעידן ונגר בכלל, הם היו מאוד שונים. תיירי הנרי, דניס ברגקאמפ, רובין ואן פרסי, אלה חלוצים שידועים במהירות וביכולות כדרור עילאיות, שלמעשה בכלל התחילו את הקריירה שלהם כקשרים. ג'ירו הוא חלוץ מטרה קלאסי.

באותה מידה יש לך גם את אדבאיור שהצליח בארסנל

#407 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:51

אביחי, עכשיו אתה לא רק פרשן ספורט בינלאומי, אלא ממציא מונחים באסמתכא של אופ"א..

מה זה הדרגה הראשונה של אירופה? תן לי רשימה של כל החלוצים לדעתך שנמצאים שם.
  • SnirJa אוהב את זה

#408 Nikita

Nikita

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 846 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:53

מה וילה עושים ? מה ? איזה החלטות מזעזעות ? יכלו כבר להוביל 2-0

#409 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎19:55

באותה מידה יש לך גם את אדבאיור שהצליח בארסנל

נכון. שג'ירו לפי דעתי יותר טוב ממנו. הוא כבש 24 שערים.

אבל קשה להשוות, לארסנל באותה תקופה הייתה קבוצה שעוד התחרה באליפות.

ומתי אמרתי שג'ירו לא יצליח פה? הוא יבקיע את הסביבות 15 שערים שלו ויבשל עוד איזה 10 (כרגע יש לו 6 ו5).
הכוונה שלי הייתה שבקבוצות עם סגנון משחק של אגפים והרמות הוא היה מצליח הרבה יותר.

#410 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:01

יפה ששוב אתה מתחמק משאלה פשוטה באמצעות ציניות בשקל ובאמצעות ראש קטן שאתה מפעיל.
אתה יודע בדיוק מי הם החלוצים הטובים באמת של אירופה וג'רו יכול לשרוך להם את השרוכים אחרי שהם שמים גול.

אבל סבבה הוא מתאים לבינוניות של ארסנל.
  • CLIPSE אוהב את זה

#411 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:12

יפה ששוב אתה מתחמק משאלה פשוטה באמצעות ציניות בשקל ובאמצעות ראש קטן שאתה מפעיל.
אתה יודע בדיוק מי הם החלוצים הטובים באמת של אירופה וג'רו יכול לשרוך להם את השרוכים אחרי שהם שמים גול.

אבל סבבה הוא מתאים לבינוניות של ארסנל.

שאלה רצינית לגמרי,אם זה לא היה ברור - מי הם החלוצים של "הדרגה הראשונה באירופה"? זאת על מנת שאוכל לענות על השאלה שלך בצורה נאותה וכנה.

#412 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:19

שמע אחי, אם אתה חושב שג'ירו נמצא בטופ של החלוצים באירופה, אז אתה באמת הוזה.
הוא לא מתקרב אפילו לעשירייה
  • CLIPSE אוהב את זה

#413 Nikita

Nikita

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 846 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:23

איזה סיום מצויין למחצית הראשונה.

#414 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:24

לעשרים הראשונים.

#415 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:47

שמע אחי, אם אתה חושב שג'ירו נמצא בטופ של החלוצים באירופה, אז אתה באמת הוזה.
הוא לא מתקרב אפילו לעשירייה

מה זה בטופ החלוצים של אירופה? אתם סתם זורקים סיסמאות.

אחד מהחלוצים הטובים בפריימרליג הוא כן, באירופה? כן, הוא כנראה אחד מעשרים החלוצים הטובים באירופה. בהתחשב בזה שהוא הוביל קבוצה לאליפות כמלך השערים של אחת מהליגות הטובות ביבשת.

#416 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎20:53

מה סיסמאות בזה,
בטופ של החלוצים באירופה,
זה ואן פרסי, פלקאו, היגוואין, רוני, אגוארו, טבז, סוארס, קבאני, אל שרוואי, מיליטו, די נטלה, מסי, רונאלדו
ויש עוד הרבה שאפשר לכתוב פה, שג'ירו אפילו לא מתקרב אליהם (סתם אלה שרשמתי עולים לי בראש ממשחקים אחרונים, למרות שאגוארו וטבז לא הכי פוגעים בנתיים העונה,
אבל עדיין אי אפשר להזכיר אותם באותה רשימה עם ג'ירו אם אתה מתייחס לחלוצים בטופ העולמי)
  • CLIPSE אוהב את זה

#417 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎21:30

אוי יונייטד, יונייטד, יונייטד... השנה אתם גורמים לי להתקפי לב. אני אצטרך כנראה אמבולנס אישי כל שבת בקצב הזה :)
  • N.S אוהב את זה

#418 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎21:42

מה סיסמאות בזה,
בטופ של החלוצים באירופה,
זה ואן פרסי, פלקאו, היגוואין, רוני, אגוארו, טבז, סוארס, קבאני, אל שרוואי, מיליטו, די נטלה, מסי, רונאלדו
ויש עוד הרבה שאפשר לכתוב פה, שג'ירו אפילו לא מתקרב אליהם (סתם אלה שרשמתי עולים לי בראש ממשחקים אחרונים, למרות שאגוארו וטבז לא הכי פוגעים בנתיים העונה,
אבל עדיין אי אפשר להזכיר אותם באותה רשימה עם ג'ירו אם אתה מתייחס לחלוצים בטופ העולמי)

אל שרוואי? מיליטו? די נטאלה?
אני אגיד את זה ככה, לא הייתי מעדיף אף אחד מהם במקום ג'ירו. על כל השאר אני מסכים ואף עוד.

הוא אולי לא וירטואוז, אבל הוא כל מה שחלוץ מטרה צריך להיות.

#419 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎21:43

אני עדיין חושב ככה, הוא דרג ב', אבל לא למעלה ברשימה, אלא איפשהו בסוף.

#420 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2012‏, ‎22:29

יש טופ 5 חלוצים כרגע (בלי להחשיב את מסי ורונאלדו כמובן)
פלקאו, ואן פרסי, סוארס, אגוארו וקבאני.
אפשר להכניס פה גם את זלאטן בכיף, הוא יושב בטופ כבר 7 שנים כמו כלום.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים