איזה כבוד בדיוק? אם היה כבוד אז לא היית רואה תגובות כמו של דולב.
הגענו למצב שמאשימים את החרדים בהכל, שחררו מהם כבר, הם הבעיה של מדינת ישראל?
המדינה זורקת כל כך הרבה כסף על שטויות שאתם לא מודעים להם בכלל, אבל שמדברים על ההקצבות לחרדים עושים מזה רעש גדול.
תמיד אמרתי שמפלגת ש"ס עושה עבודה מעולה, כי הם דואגים לאנשים שבוחרים בהם...הלוואי על כל שאר המפלגות.
למה לקחת דוגמאות של קיצוניים ולעשות הכללות תמיד? וזה לא שהחברה החילונית טובה יותר, לא חסר חלאות.
אם כבר יום כיפור, אנשים היום מתרבבים בזה שהם לא צמים...המעשה הבאמת מכובד יהיה לשמור את זה לעצמך ולא לפגוע באחרים.
קודם כל, אתה יודע שדולב הוא לא מדד לכלום, הבן אדם לא רואה בעיניים. קיצוני אמיתי 
תפסיק, ממש לא מאשימים אותם בהכל, לפחות אני. אבל כן, הם גורמים ללא מעט בעיות.
גם כשהמדינה זורקת כסף על שטויות יש רעש תקשורתי. נכון, לא תמיד באותה מידה. אבל זה לא אומר שבגלל שלא מוחים מספיק כנגד בעיות אחרות, אז לא נמחה כנגד התקצוב ההזוי של החרדים.
יותר מזה, מה שגורם לי להתלונן על החרדים יותר מהכל זו הצביעות, הדו-פרצופיות. לא מספיק שהם מקבלים כסף מהמדינה, רובם גם לא משלמים מסים. איפה נשמע דבר כזה? זה אבסורד.
אני מסכים איתך, ש"ס הם המפלגה היחידה שדואגת לחלוטין למצביעים שלה, ועל זה מגיע לה הערכה. הבעיה היא שהם דופקים על הדרך מדינה שלמה. אפשר גם בדרך אחרת.
אנשים שמתרברבים בזה שהם לא צמים הם סתם מחפשי צומי, בדיוק כמו הערסים שצמים, לובשים לבן כל הצום ולמחרת מקללים ועושים מה שבזין שלהם. אז מה? זה אומר שכולם כאלה?
תמיד יהיו יוצאי דופן, בכל חברה כזו או אחרת.
אני מודע לזה שיש חרדים שכן עובדים, משלמים מסים ותורמים למדינה. הבעיה היא שהם לא הרוב!
אף אחד לא אמר שאין חלאות בחברה החילונית, בדיוק כמו שהחברה החרדית היא לא יותר צדיקה.
וזה מה שאתה לא מבין. אני לא טוען שאנחנו יותר טובים מהחרדים. אנחנו בדיוק כמוהם והם בדיוק כמונו.
אני לא רואה סיבה לכך שהחרדים או החילונים יקבלו העדפה. כל אחד צריך להיות שווה בעיני המדינה.
בגלל זה המצב הקיים שבו הם לא תורמים למדינה דרך צבא או שירות לאומי, לא משלמים מסים ואז מקבלים כסף מהמדינה הוא חסר כל היגיון.
מסכים עם רוב הדברים שלך, כתבת יפה.
אבל אתה גם צריך להבין שחרדים שכל חייהם בתורה לא יכולים להתגייס, המסגרת הצבאית לא יכולה להתאים להם.
צריכים לעשות בשבילם יחידות מיוחדות, כי אחרת יש התנגשות.
אני יודע שנשים חרדיות עושות שירות לאומי, לגבי הגברים זה נכון.
אבל אם זאת הבעיה הגדולה של החילונים נגד הדתיים, אז שהצבא ימצא פיתרון.
בקושי עם הדתיים לייט/הלאומיים זה עובד, אז חרדים?
תאמין לי, לערבים "הישראלים" יש תנאים יותר טובים מישראלי צבר חילוני כמוני - והחרדים ביחד.
לא מחויבים לעשות שום דבר ועדיין הם מקבלים את כל הזכויות, אם הייתי צריך להתעצבן ממשהו - זה היה הדבר שהייתי בוחר.