עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#42661 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎14:56

עזוב אחי, לא הבנת את ההקשר.

וואי באמא שלי איזה סטטוס חופררררררר יש על הומלנד. אני מצטער שהגבתי.

התכוונתי שזה "סוף העולם" זה חראטה בדיוק כמו התרגומים של טורק טורחק בקיצר

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#42662 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎15:29

איך טחורק זה קיצור של טורק ימפגר
תמונה שפורסמה

#42663 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎15:36

איך טחורק זה קיצור של טורק ימפגר

כאשר הפרשה של טורק התחילה הרבה התחילו לתת כינוי לטורק טורחק וכאלו יחכם

#42664 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎15:39

אני מרחם על הפורום שלנו.
  • ZIPC ו ravit אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#42665 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎15:53

as2330, תפסיק לזיין את השכל!!!

#42666 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎15:54

אלוהים ישמור איך הצלחת להוציא את עצמך יותר מטומטם מההודעה שציטטתי אותך אני לא יודע
תמונה שפורסמה

#42667 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎16:18

מוכר את הקול שלי בבחירות הבאות! 15 שח לא כולל נסיעות.
Posted Image

#42668 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎16:26

נא לשמור על תרבות הדיון.

#42669 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎16:43

2+1 במבצע 35 ש"ח*

*לא כולל מע"מ, ארוחות ודלק.

#42670 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎16:47

נראה לי שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את דוראל מתעצבן חח

#42671 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎17:05

^_^

#42672 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎17:10

אם כבר מוזיקה, אני מסוגל לכבוש את עזה בעצמי כהשיר הזה מתנגן, איזה עוצמות, ייייאאאאאהההההה!

#42673 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:05

הנה עוד להיט מבית היוצר של פריידי וטנקסגיבין:

#42674 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:25

תמונה שפורסמה

#42675 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:39

2+1 במבצע 35 ש"ח*

קונים 2 קולות ומקבלים אחד חינם או ההפך? :o
Posted Image

#42676 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:41

אני קונה!
אני רוצה שתצביע לש"ס.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#42677 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:43

אני קונה!
אני רוצה שתצביע לש"ס.

שס זה יקר יותר :o
35 שח כולל דלק. :o
אבל: 10 שח למפלגת ההילרים של אורן זריף. אז תעשה את הבחירה שלך.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

יש לי וידוי:

אני אוהב "שני גברים וחצי".!.
Posted Image

#42678 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎18:50

2+1 במבצע 35 ש"ח*

קונים 2 קולות ומקבלים אחד חינם או ההפך? :o

#42679 as2330

as2330

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎19:17

as2330, תפסיק לזיין את השכל!!!

הא מה אתה רוצה?
charge התחיל

#42680 Arthur Prefect

Arthur Prefect

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 273 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2012‏, ‎19:44

אני קונה!
אני רוצה שתצביע לש"ס.

שס זה יקר יותר :o
35 שח כולל דלק. :o
אבל: 10 שח למפלגת ההילרים של אורן זריף. אז תעשה את הבחירה שלך.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

יש לי וידוי:

אני אוהב "שני גברים וחצי".!.

וואלה? אני אוהב נשים כמה שיותר ועדיף שלמות

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים