האוטובוס חסם לשניהם את שדה הראייה.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cWWwdv7yEzQ
אשכול ספאם
נכתב ב- 08/12/2012, 17:58
נכתב ב- 08/12/2012, 18:13
תאר לעצמך דו-שיח כזה אצל ישראלים.
נכתב ב- 08/12/2012, 18:29
הייתי בטוח שתאהב.ראיתי את הסרט, אין לי מושג איך לאכול אותו... תודה על ההמלצה.
נכתב ב- 08/12/2012, 19:04
למה לא משדרים פרסומות כאלה בישראל? פשוט בושה. אפילו את הפרסומת של האנשים שנשברים לקרח ביקשו להוריד כי היא מפחידה.
- Lightning, eladfo ו joepescinof אוהבים את זה
נכתב ב- 08/12/2012, 22:56
חחח אתה מצחיק אותי, קשה לך כל כך להאמין שס1ס היה המשתמש הראשון שלי? אחרי שקיבלתי בוא באן פתחתי עוד אחד שקיבל באן אחרי כמה דקות ועכשיו את זה... זהושור? חזרת? אולי תגלה לנו מי אתה לשם שינוי?
נראה לי אפילו הוא משתעמם לאחרונה, אין ויכוחים, אין אקשן.
הוא אמר שהוא נהנה לקרוא כאן, כמו לראות סרט הוא הגדיר את זה חח
נכתב ב- 08/12/2012, 23:22
אשכרה ביקשת אותו....
- d1f2, Sparkles ו eladfo אוהבים את זה

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/12/2012, 01:33
עוד יותר עלוב... מענין כמה מושפל צריך להיות בשביל עלקוב אחרי מה שעובר בפורום שאתה לא רשום בו.חחח אתה מצחיק אותי, קשה לך כל כך להאמין שס1ס היה המשתמש הראשון שלי? אחרי שקיבלתי בוא באן פתחתי עוד אחד שקיבל באן אחרי כמה דקות ועכשיו את זה... זהו
שור? חזרת? אולי תגלה לנו מי אתה לשם שינוי?
נכתב ב- 09/12/2012, 02:03
אמרתי כבר, בהתחלה זה היה בשביל הביקורות על הסרטים ועדכונים בסצנה (עוד שאיימו לתבוע את QSUBS אי שם ב2009, המלחמה עם טורק וכל זה) ואז זה גלש לאשכול ספאם ונהיה פה ממש מעניין, ממש כמו לצפות בסרט כמו שקליפס רשםעוד יותר עלוב... מענין כמה מושפל צריך להיות בשביל עלקוב אחרי מה שעובר בפורום שאתה לא רשום בו.
חחח אתה מצחיק אותי, קשה לך כל כך להאמין שס1ס היה המשתמש הראשון שלי? אחרי שקיבלתי בוא באן פתחתי עוד אחד שקיבל באן אחרי כמה דקות ועכשיו את זה... זהו
נכתב ב- 09/12/2012, 02:07
עד שהחלטת להרשם ולהכנס בי אה? שטויות אחי...עברנו את זה, מבחינתי דף חדשאמרתי כבר, בהתחלה זה היה בשביל הביקורות על הסרטים ועדכונים בסצנה (עוד שאיימו לתבוע את QSUBS אי שם ב2009, המלחמה עם טורק וכל זה) ואז זה גלש לאשכול ספאם ונהיה פה ממש מעניין, ממש כמו לצפות בסרט כמו שקליפס רשם
עוד יותר עלוב... מענין כמה מושפל צריך להיות בשביל עלקוב אחרי מה שעובר בפורום שאתה לא רשום בו.
חחח אתה מצחיק אותי, קשה לך כל כך להאמין שס1ס היה המשתמש הראשון שלי? אחרי שקיבלתי בוא באן פתחתי עוד אחד שקיבל באן אחרי כמה דקות ועכשיו את זה... זהו
נכתב ב- 09/12/2012, 10:05
- as2330 אוהב את זה
נכתב ב- 09/12/2012, 10:29
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_qUPnnROxvY
מגניב רצח
נכתב ב- 09/12/2012, 10:48
נכתב ב- 09/12/2012, 11:19
עדיין שונא אותך, הסטת את כל הקהילה נגדיעד שהחלטת להרשם ולהכנס בי אה? שטויות אחי...עברנו את זה, מבחינתי דף חדש
אמרתי כבר, בהתחלה זה היה בשביל הביקורות על הסרטים ועדכונים בסצנה (עוד שאיימו לתבוע את QSUBS אי שם ב2009, המלחמה עם טורק וכל זה) ואז זה גלש לאשכול ספאם ונהיה פה ממש מעניין, ממש כמו לצפות בסרט כמו שקליפס רשם
עוד יותר עלוב... מענין כמה מושפל צריך להיות בשביל עלקוב אחרי מה שעובר בפורום שאתה לא רשום בו.
נכתב ב- 09/12/2012, 11:29
welcome to the clubעדיין שונא אותך
עד שהחלטת להרשם ולהכנס בי אה? שטויות אחי...עברנו את זה, מבחינתי דף חדש
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 09/12/2012, 11:38
עדיין שונא אותך, הסטת את כל הקהילה נגדי
אמרתי כבר, בהתחלה זה היה בשביל הביקורות על הסרטים ועדכונים בסצנה (עוד שאיימו לתבוע את QSUBS אי שם ב2009, המלחמה עם טורק וכל זה) ואז זה גלש לאשכול ספאם ונהיה פה ממש מעניין, ממש כמו לצפות בסרט כמו שקליפס רשם
מה הוא עשה?
נכתב ב- 09/12/2012, 11:55
אתה רציני? מה בדיוק מפחיד בה ... ביזיון.למה לא משדרים פרסומות כאלה בישראל? פשוט בושה. אפילו את הפרסומת של האנשים שנשברים לקרח ביקשו להוריד כי היא מפחידה.
זאת הפרסומת הכי "מפחידה/מזעזעת" שהראו בטלוויזיה שלנו,
אני לא חושב שהיא שרדה יותר מחודש בשידור.
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 09/12/2012, 12:38
אני אומר לך שגם את הפרסומת של האנשים שנשברים לקרח היו צריכים לקצר בגלל תלונות!!!!אתה רציני? מה בדיוק מפחיד בה ... ביזיון.
למה לא משדרים פרסומות כאלה בישראל? פשוט בושה. אפילו את הפרסומת של האנשים שנשברים לקרח ביקשו להוריד כי היא מפחידה.
זאת הפרסומת הכי "מפחידה/מזעזעת" שהראו בטלוויזיה שלנו,
אני לא חושב שהיא שרדה יותר מחודש בשידור.
נכתב ב- 09/12/2012, 13:08
עדיין שונא אותך, הסטת את כל הקהילה נגדי
אל תשכח איך זה התחיל, לא ממני.
אם אני סלחתי לך על כל מה שכתבת עליי ואתה לא, אז אין לי כל כך הרבה מה לעשות.
הייתי מבין אותך אם היית אחד ותיק מהקהילה, אבל המציאות היא שאף אחד לא מכיר אותך, אז למה אתה לוקח את זה כל כך קשה?
הסטה לא היתה, אתה הבאת את זה על עצמך בתגובות שלך כלפי, וגם כלפי אחרים.
אלעד, חבל לי שאתה שונא אותי, ושגם הקמת מועדון.
אני עדיין מחבב אותך למרות הכל, תלמד לשחרר קצת...לדעת לא לשמור טינה, עצה גם לחיים מחוץ לפורום.
3 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים