סימנתי את הטובים ביותר ברשימה, לדעתי.הסרטים שלא ראיתי מהרשימה: עיר החטאים, אבק כוכבים, סריניטי,בקתה ביער, מחוברים לחיים, כרוניקה בזמן אמת, על הכוונת, הטורפים, פנדורם, אחים חורגים, סיפורי דגים, הקדושים מבוסטון, שיווי משקל, החבובות, קיס קיס באנג באנג, תקועים בדרך, יום אימונים מסוכן, להרוג את המזל, בושם:סיפורו של רוצח, קבור, רנגו, אינסומניה, מעבר לכל דמיון, דרך לפרדישן, טרמינל, מעקבים, סליפי הולו, בלתי שביר, מי הפליל את רוג'ר ראביט, סיוט בקצה האופק, אגם גן-עדן, 8 מ"מ, פרבר 13, המתקשרת, כלום גדול, סדוק, שחר המתים
מה מבניהם ממש מומלץ? אין לי הרבה סבלנות בסרטים... אם הסרט לא טוב+ אני נרדם/מפסיק באמצע... (ולא אני לא מדבר על קצב העניינים: סרטים אקשן "רגילים" הם השנואים עליי! אני מחפש סרט עם תסריט מעניין ושנון ששואב אותך לתוך הסרט!)
ד"א, ראיתי את הרשימה הזאת באחד הנושאים השבוע וראיתי בגללה את "כל מה שרציתם לדעת על מסע בזמן"(השם משך אותי, אני אוהב מד"ב)... סרט ממש חמוד! נהנתי!
כיוון שנהנית מ"כל מה שרציתם...", יש לי הרגשה שתאהב גם את "מעבר לכל דמיון". סרט חמוד מאוד עם אלמנט פנטזיה קל, מקסים ביותר.
טוב,
מעבר לכל דמיון אהבתי, היה ממש חמוד
סריניטי התחלתי והשתעממתי מהר למדי, לא משו
עיר החטאים התחלתי ולא הצלחתי להתחבר לסגנון של הצילום האומנותי והvoice over המוגזם...
מה שנשאר מהרשימה שלך: על הכוונת, הטורפים, פנדורם, אחים חורגים, סיפורי דגים, הקדושים מבוסטון, שיווי משקל, החבובות, קיס קיס באנג באנג, תקועים בדרך, יום אימונים מסוכן, להרוג את המזל, בושם:סיפורו של רוצח, קבור, רנגו, אינסומניה, מעבר לכל דמיון, דרך לפרדישן, טרמינל, מעקבים, סליפי הולו, בלתי שביר, מי הפליל את רוג'ר ראביט, סיוט בקצה האופק, אגם גן-עדן, 8 מ"מ, פרבר 13, המתקשרת, כלום גדול, סדוק, שחר המתים
מה שווה לראות קודם?