אשכול ספאם
נכתב ב- 31/12/2012, 13:49
גראס לא ממכר.
- King James ו dorel310 אוהבים את זה

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 31/12/2012, 14:52
מי שעובר לסמים כבדים זה לא בגלל שהוא עישן לפני זה מריחואנה, זה בגלל שהוא מספיק מושפע ומטומטם לעבור לסמים כבדים.לפי שזה שהוא לטענתו "התגלגל על הרצפה" נראלי שהוא לא באמת מעשן והוא סתם הטריל, אבל ניחא
איזה מצחיק אותה... עבדת עלי!
ינעל העולם הבנאדם שבר אותי פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד אני עכשיו מסטול מהרואין אחי הזרקתי פה עם כמה חברים איזה סבבה
עוד רבע שעה פבלו אסקבר בא עם חצי קילו קוק אנחנו מסניפים,
אתה יודע, הגראס משעמם חשבנו לגוון קצת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ווא, זה כאילו ש200 אלף ישראלים לא מעשנים גראס מדי יום!
אז מאיפה אני אמור לדעת שבנאדם כמוך (שנראה כזה שעל סמים) לא יעשן?!
לא חשבתי לרגע אחד שאתה צוחק. ועוד אחרי התמונה שלך.
הוא לא ניסה לעבוד עלייך
הוא כאילו יורד עלייך שהגזמת עם ה"הדרדר, ורצית עוד עד שהתמכרת... ואז תעבור גם להרואין וקוקאין"
מה הגזמתי? כשבנאדם אומר "איזה קטע, לא עישנתי ירוק כבר שלושה ימים" אני מסיק מזה שהוא מכור לזה. ומכורים למריחואנה עוברים אחרי זה לסמים כבדים כי זה לא מספק אותם יותר.
אז מה? בנאדם מפגר יסיק שהוא לא מכור מהמשפט שהוא אמר.
- King James ו cRaZy-BoY אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 14:56
חחחחחח אני לא חושב, קח את הליגה האיטלקית לדוגמא שהיא לגמרי שיעממון.קליפס אתה משוגע אחי... האהבה למכבי מסנוורת אותך.
עדיף לראות כדורגל מוויאטנהאם.
גם בליגה הספרדית רוב משחקי הליגה הם כאלה, פשוט פרווה, חסר עניין וטעם.
חוץ מזה, עניין ההזדהות...נכון שברוב הזמן זה נראה כמו שכונה, אבל בזאת בכל זה שלנו.
נכון שזה קיטש, אבל ככה אני מרגיש לגבי זה.
חופשי אחי, היה תענוג :-)ללא ספק המשחק הכי טוב שהייתי בו. כל גול בצבע, מלחמות, עקבים וייני אחד.
איזה קונצרט של כדורגל בבלומפילד!!! יאאאאאאאאאאאאאאאההה!!!
עטר, איזה בישול, פיייייייייייייייייי!!!!!
משחק אדיר ואיזה קהל אחח איזה קהל ענק
איזה שער היית?
הייתי בשער 7 ועפנו באויר, שנה שעברה היה לי מנוי ל-11, ידעתי שאני אתחרט שאני לא מחדש השנה.
איזה שחקן מרגש גאל מרגוליס
נכתב ב- 31/12/2012, 15:11
לגבי הליגה הישראלית, היה לי ויכוח על זה לא מזמן עם חברים שלי...
אם אתה אוהד קבוצה ורואה רק את הקבוצה שלך משחקת זה סבבה, זה סביר.
אבל אם אתה רואה ליגה ישראלית באופן קבוע זה בדיוק כמו שתראה סרט גרוע באופן קבוע.
אני מסתכל על זה כמו אל סרט/הצגה כי זה בדיוק אותו דבר לדעתי (שוב, במידה ואתה לא רואה את הקבוצה שאתה אוהד),
אני לא אלך לסרט שאפילו הבמאי שלו (המאמנים) אומרים שהוא גרוע.
נכתב ב- 31/12/2012, 17:15
הסיבות קשורות יותר לעניין שמדובר בחומר לא חוקי! וזה מגעיל אותי איך ששניר מתרברב פה שהוא עובר על החוק כל שלושה ימים!
נכתב ב- 31/12/2012, 17:23
ראיתי וחוויתי סטלות רעות כתוצאה מחומר זול וגרוע, ובכל זאת, זאת לא הסיבה שהפסקתי להשתמש ואני בחיים לא אתקרב לזה יותר... ראיתי תגובות גרועות אף יותר לצריכת אלכוהול מוגזמת! כל דבר שצורכים בהגזמה מסוכן...
הסיבות קשורות יותר לעניין שמדובר בחומר לא חוקי! וזה מגעיל אותי איך ששניר מתרברב פה שהוא עובר על החוק כל שלושה ימים!
עובר על החוק? איזה חוק?
ואני מעדיף לעשן מאשר לשתות אלכוהול.
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 17:45
ראיתי וחוויתי סטלות רעות כתוצאה מחומר זול וגרוע, ובכל זאת, זאת לא הסיבה שהפסקתי להשתמש ואני בחיים לא אתקרב לזה יותר... ראיתי תגובות גרועות אף יותר לצריכת אלכוהול מוגזמת! כל דבר שצורכים בהגזמה מסוכן...
עובר על החוק? איזה חוק?
ואני מעדיף לעשן מאשר לשתות אלכוהול.
פקודת הסמים המסוכנים
נכתב ב- 31/12/2012, 17:47
נכתב ב- 31/12/2012, 17:48
איך יש קשר בין החוק לבין זה שהוא מעשן וכיף לו?
סעיף 7: לא יחזיק אדם סם מסוכן ולא ישתמש בו, אלא במידה שהותר הדבר בפקודה זו או בתקנות לפיה, או ברישיון מאת המנהל.
נכתב ב- 31/12/2012, 17:56
אבל כאן אתה ודומיך טועים, זה לא סם מסוכן. למעשה אלכוהול שהוא חוקי הרבה יותר מסוכן ממריחואנה והסיבה היחידה שיצא למריחואנה שם רע בעהן זה בגלל שזה לא חוקי, ולדעתי לא בצדק.
סעיף 7: לא יחזיק אדם סם מסוכן ולא ישתמש בו, אלא במידה שהותר הדבר בפקודה זו או בתקנות לפיה, או ברישיון מאת המנהל.
- King James, SnirJa, IlanVic ו-2 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 18:03
אבל כאן אתה ודומיך טועים, זה לא סם מסוכן. למעשה אלכוהול שהוא חוקי הרבה יותר מסוכן ממריחואנה והסיבה היחידה שיצא למריחואנה שם רע בעהן זה בגלל שזה לא חוקי, ולדעתי לא בצדק.
אתה רוצה קישור לתוספת הראשונה לפקודה שהיא רשימת החומרים שהוגדרו "סמים מסוכנים"?
נכתב ב- 31/12/2012, 18:11
הוא צודק, מריחואנה לא ממכרת בכלל ולא מסוכנת כל עוד משתמשים בה כמו שצריך.
אלכוהול הרבה יותר מסוכן. לא רק שהוא ממכר יותר, הוא גם גורם לנזק משמעותי פי כמה וכמה.
- dorel310 אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 31/12/2012, 18:12
דרך אגב, עזבו אתכם סמים - הכי קלאסי זה סאחי
נכתב ב- 31/12/2012, 19:52
אבל חוץ מזה סאטלה טובה זה מרגיע גורם לשכוח מכל הבעיות שלך...
וכן, כמו סיגריות - אתה רוצה עוד. אלכוהול בניגוד לזה לא ממכר, אך הרבה יותר מסוכן לחי אדם.
נכתב ב- 31/12/2012, 19:56
אני מעשן ואני מזיין ואני שותה
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 20:05
חח אחרי שעישנת פעם אחת הרגשת שהתמכרת?כן, רק שלכם לא יצא לנסות מריחואנה ואני אומר לכם שזה כן ממכר. רציתי עוד אחרי שסיימתי, הדבר המבאס והרע שקרה לי מזה זה כאבי ראש והקאה (הקאתי)
וכן, כמו סיגריות - אתה רוצה עוד. אלכוהול בניגוד לזה לא ממכר, אך הרבה יותר מסוכן לחי אדם.
ועל סמך מה החלטת שלא יצא לנו לנסות מריחואנה?
אני מעשן כבר שנתיים מריחואנה, אבל אני לא עושה זאת בקביעות. למשל הפעם האחרונה שעישנתי הייתה לפני שבועיים בערך, ואני לא מרגיש שאני ממש צריך את זה עכשיו. אני גם אף פעם לא עישנתי לבד גם כשהיה לי את החומר הכי טוב שיש, אלא רק עם החבר'ה, אז סלח לי אבל אתה מדבר שטויות.
ואלכוהול לא ממכר? על אלכוהוליסטים אנונימיים שמעת?
נכתב ב- 31/12/2012, 21:28
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחכן, רק שלכם לא יצא לנסות מריחואנה ואני אומר לכם שזה כן ממכר. רציתי עוד אחרי שסיימתי, הדבר המבאס והרע שקרה לי מזה זה כאבי ראש והקאה (הקאתי)
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 21:38
מריחואנה לא ממכר, הוא ממכר באותה מידה כמו קפאין. הרגשת לא טוב בגלל שכנראה לקחת חרא של חומר. גם לי היה פעם סטלה רעה אבל זה כי לקחתי פח של חומר. היום אני מעשן רק ירוק רפואי ועד עכשיו לא היה לי סטלה רעה. על איכות לא מתפשרים!
- King James ו Coquelin אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2012, 22:00
חחח קפאין חרא דוגמא, זה כן ממכרPamidor אתה נשמע כמו ילד בן 12 שאכל יותר מדי כאפות מחבר׳ה בכיתה עד שזה פגע לו במוח.
מריחואנה לא ממכר, הוא ממכר באותה מידה כמו קפאין. הרגשת לא טוב בגלל שכנראה לקחת חרא של חומר. גם לי היה פעם סטלה רעה אבל זה כי לקחתי פח של חומר. היום אני מעשן רק ירוק רפואי ועד עכשיו לא היה לי סטלה רעה. על איכות לא מתפשרים!
פאמידור די לצטט דברים מההרצאה נגד סמים ששמעת בבית ספר
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים