עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#421 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎22:48

מודוריץ', אני מת עליו. איזה נשמה הוא.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#422 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎22:58

איזה משחק נהדר.

מבחינתי הסגנון של באיירן היום היה סוג של משחק הגנתי, פשוט הנעה אינסופית של הכדור, בלי סיכון ממשי של השער, רק רובן וגצה ניסו באמת לסכן ולהבקיע במבצעים אישיים.

ההחלטה של אנצ'לוטי לא לעלות עם רונאלדו ובייל במקביל הייתה נכונה בדיעבד בזכות איסקו. נכון, הוא לא מסכן את השער כמו בייל, אבל איזה קוסם הוא. מחזיק את הכדור נפלא ומשתחרר בקלילות מלחץ.

כריסטיאנו במשחק מצוין, התחיל את המהלך של הגול, ולא הכריח את עצמו על המשחק כמו שהוא עושה כשהוא מסכן שוב ושוב את השער ולא מבקיע.

קצת חבל לי שריאל לא הלכה קצת יותר קדימה בדקות הסיום, ההגנה הגרמנית נראתה חדירה ולדעתי היינו יכולים לסכן יותר את השער, אבל לא נורא.

אביחי, אין שום סיכוי שחדירה יפתח בגומלין.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#423 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:03

איזה משחק נהדר.

מבחינתי הסגנון של באיירן היום היה סוג של משחק הגנתי, פשוט הנעה אינסופית של הכדור, בלי סיכון ממשי של השער, רק רובן וגצה ניסו באמת לסכן ולהבקיע במבצעים אישיים.

ההחלטה של אנצ'לוטי לא לעלות עם רונאלדו ובייל במקביל הייתה נכונה בדיעבד בזכות איסקו. נכון, הוא לא מסכן את השער כמו בייל, אבל איזה קוסם הוא. מחזיק את הכדור נפלא ומשתחרר בקלילות מלחץ.

כריסטיאנו במשחק מצוין, התחיל את המהלך של הגול, ולא הכריח את עצמו על המשחק כמו שהוא עושה כשהוא מסכן שוב ושוב את השער ולא מבקיע.

קצת חבל לי שריאל לא הלכה קצת יותר קדימה בדקות הסיום, ההגנה הגרמנית נראתה חדירה ולדעתי היינו יכולים לסכן יותר את השער, אבל לא נורא.

אוי נו ספארקלס איזה שטויות, ממך לא ציפיתי.

באיירן שיחקו הגנתי? הרי הם ספגו את השער בשלב די מוקדם, אתה באמת רוצה להגיד לי שהם לא רצו להבקיע אחרי שנכנסו לפיגור? כל בר דעת יכל לראות שהם ניסו לפתח התקפות וניסו לסכן את ריאל, אבל הם לא הצליחו כי ריאל עמדה טוב על המגרש והשיטה הזאת של פפ פשטה את הרגל אז קל להתגונן בפני זה, יונייטד וארסנל גם עשו את זה לא רע בכלל.

על פי התפיסה שלך באיירן רצתה לשמור על פיגור של 1-0, אין בזה בכלל היגיון.

אין לי ספק שבאיירן של שנה שעברה הייתה עוברת את ריאל, אבל השנה זה לא זה. הסגנון הזה פשוט מסרס את הקבוצה וגם לא מתאים לאופי של השחקנים שלה. מה גם שריברי בתקופה מאוד מאוד חלשה, הוא מאוד אנמי ולא מזכיר את השחקן שכולם מכירים.

אני מאמין שבאיירן שבוע הבא תנסה לשחק יותר תכליתי, אם זה יקרה וזה יעבוד הם יוכלו לעבור, אם לא חבל על הזמן. 

#424 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:10

ורובן צריך לתפוס יום טוב, ולא שוק טוטאלי, אי אפשר לסמוך עליו, הוא יכול להיות אכזרי, והוא יכול להיות שלומי אזולאי. =\

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#425 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:15

איזה משחק נהדר.

באיירן שיחקו הגנתי? הרי הם ספגו את השער בשלב די מוקדם, אתה באמת רוצה להגיד לי שהם לא רצו להבקיע אחרי שנכנסו לפיגור? כל בר דעת יכל לראות שהם ניסו לפתח התקפות וניסו לסכן את ריאל, אבל הם לא הצליחו כי ריאל עמדה טוב על המגרש והשיטה הזאת של פפ פשטה את הרגל אז קל להתגונן בפני זה, יונייטד וארסנל גם עשו את זה לא רע בכלל.

אין לי ספק שבאיירן של שנה שעברה הייתה עוברת את ריאל, אבל השנה זה לא זה. הסגנון הזה פשוט מסרס את הקבוצה וגם לא מתאים לאופי של השחקנים שלה. מה גם שריברי בתקופה מאוד מאוד חלשה, הוא מאוד אנמי ולא מזכיר את השחקן שכולם מכירים.

אני מאמין שבאיירן שבוע הבא תנסה לשחק יותר תכליתי, אם זה יקרה וזה יעבוד הם יוכלו לעבור, אם לא חבל על הזמן. 

לא הבנת אותי.

ברור שבאיירן לא שיחקה הגנתי, אין ספק שהיא ניסתה לתקוף, אבל הסגנון שלה בהחלט נטה היום לצד ההגנתי, השליטה המוחלטת בכדור כמעט ולא סייעה ליצירת מצבים, זה נראה שמלכתחילה פפ הגיע לברנבאו במטרה קודם כל להגן, וזה בלט לדעתי בגלל חוסר היכולת שלה לפרוץ את ההגנה של ריאל (שהיא לא בשמיים).

ברור שבאיירן תנסה לשחק הרבה יותר תכליתי בשבוע הבא, והיא עדיין פייבורייטית ולו רק בגלל המאזן השערורייתי של ריאל בגרמניה.

- סטיבן רייט.

#426 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:27

איזה משחק נהדר.

לא הבנת אותי.

ברור שבאיירן לא שיחקה הגנתי, אין ספק שהיא ניסתה לתקוף, אבל הסגנון שלה בהחלט נטה היום לצד ההגנתי, השליטה המוחלטת בכדור כמעט ולא סייעה ליצירת מצבים, זה נראה שמלכתחילה פפ הגיע לברנבאו במטרה קודם כל להגן, וזה בלט לדעתי בגלל חוסר היכולת שלה לפרוץ את ההגנה של ריאל (שהיא לא בשמיים).

ברור שבאיירן תנסה לשחק הרבה יותר תכליתי בשבוע הבא, והיא עדיין פייבורייטית ולו רק בגלל המאזן השערורייתי של ריאל בגרמניה.

אם לזה התכוונת אני מקבל את זה. :)

ואני כמוך גם חושב שההגנה של ריאל לא משהו בכללי, אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שבמשחק הזה כולם התעלו.

לא הייתי אומר שבאיירן פייבוריטית כרגע, ריאל עשתה הלילה את הדבר הכי חשוב מבחינתה, היא לא ספגה.

ריאל עם בייל ורונאלדו בהחלט שווה גול באליאנץ ארינה מול ההגנה הזוועתית של באיירן (בואטנג :wall: ), ובמצב כזה באיירן תצטרך שלושה שערים. הם אם יתקשו כמו בברנבאו ואם הטקטיקה של ריאל תעבוד כמו בברנבאו, ריאל תהיה בגמר. אז אחרי המשחק הזה אני חושב שזה 60-40 לריאל.

#427 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:30

יש! יש!!

גול סופר חשוב של בנזמה!

והצלה אדירה של איקר, אין עליו!

הכל עוד פתוח אבל אני מאמין בריאל!

טעות של פפ שלא פתח עם גצ'ה ומולר, 2 הכוכבים של באיירן לדעתי.

#428 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:35

הטעות של פפ היא מרטינז.

#429 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,903 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎23:51

משחק הגנה מעולה של ריאל למעט הטעות שהובילה להצלה של איקר בדקה ב-85 בערך.

יכולנו למען האמת להבקיע עוד גול 1 בקלות וחבל.

אבל בסדר, אני מרוצה.

לא לספוג שער חוץ. להבקיע גם. יפה. ועוד נגד באיירן וכשבייל ורונאלדו לא במייטבם בלשון המעטה עם הפציעות שלהם.

מה שמלחיץ אותי אבל זה שאם בברנבאו ההחזקת כדור הייתה בערך 70% לטובת באיירן, אז מה יהיה במינכן?

-

תמונה שפורסמה

#430 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎24/04/2014‏, ‎00:04

משחק הגנה מעולה של ריאל למעט הטעות שהובילה להצלה של איקר בדקה ב-85 בערך.

יכולנו למען האמת להבקיע עוד גול 1 בקלות וחבל.

אבל בסדר, אני מרוצה.

לא לספוג שער חוץ. להבקיע גם. יפה. ועוד נגד באיירן וכשבייל ורונאלדו לא במייטבם בלשון המעטה עם הפציעות שלהם.

מה שמלחיץ אותי אבל זה שאם בברנבאו ההחזקת כדור הייתה בערך 70% לטובת באיירן, אז מה יהיה במינכן?

לדעתי יהיה מעט יותר מאוזן בגלל שבאיירן תנסה להיות יותר תכליתית, וכך תאבד יותר כדורים.

ועדיין, הולך להיות מכבש מטורף באליאנץ ארנה. כמו שדוראל אמר, ההגנה נתנה משחק נפלא היום, במיוחד המגנים, ונצטרך עוד יום כזה בשבוע הבא.

• ThUnDeR אוהב את זה

- סטיבן רייט.

#431 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎14:18

אם לומר את האמת, אני מאוד מאוכזב ממוריניו.

הייתי בשני המשחקים, ומלבד זה שהרגשתי די שעמום במשחק הזה, ציפיתי ממנו לפחות לגול חוץ.

להגנתו של מוריניו, אני חושב שהדבר הכי קשה זה לשחק נגד אתלטיקו בבית שלהם. הקהל שלהם פשוט מפחיד וזה אולי ישמע דפוק,

אבל זה נראה שהקהל שלהם הוא זה שדחף את הקבוצה קדימה בכל פעם.

משחק מגעיל, אין ספק. אין גול חוץ, ולאתלטיקו יש את היתרון, אני מאמין שהם יעלו, ואם כן אז בצדק.

בקשר לריאל באיירן, קודם כל היה מדהים, בתור אוהד צ'לסי נהניתי שם לא פחות מכל אוהד אחר.

ריאל יצאו מהמשחק הזה בשלום. רק חסר שהם לא יבואו עם השק אשכים למטה לגומלין והם יעלו.

אני יודע שכבר חפרו על זה שבאיירן של עונה שעברה היו הרבה יותר טובים, אבל באמת שכואב לי לראות

איך מאריות הם הפכו לקבוצה שמחזיקה בכדור. הם עדיין טובים כי פשוט יש להם שחקנים מוכשרים,

אבל אני מקווה מאוד שפפ יפול פה ויבינו שהוא לא כזה גאון.

• liverpool אוהב את זה

#432 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎08:09

אני ציפיתי ממנו לנצח 6-0.

#433 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎10:30

חחח יפה

#434 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎11:00

גבר באימון חחחח, עד היום לא מצאו את הכדור שהוא בעט פנדל נגד מינכן.

• avihai23 ו as2330 אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#435 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎11:18

מקוה היום למשחק התקפי ולא משנה לי מי תעלה

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#436 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎12:49

ערן לוי עושה את זה בניסיון ראשון ^_^

#437 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎13:15

ערן לוי עושה את זה בניסיון ראשון ^_^

אני לא יודע אם זה היה בצחוק של זלזול, אבל ערן לוי הוא אחד הבועטים האכזריים,

מפחיד לעשות פאול נגד הקבוצה שלו באזורים מסויימים, הוא מדוייק בצורה מפחידה,

יש לו 2 בעיות, 1 הוא עצבני ממש, וזה פוגע בו מלא... אבל בנתניה אני רואה שהוא מצא את עצמו (מגיע לו!)

2. הוא שמן, הוא רץ לאט, ושהוא מתעצבן הוא ממש טיפש, והוא עצלן....

אבל ללא ספק המקום שלו זאת ליגת העל.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#438 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎13:58

לא זילזלתי אחי, יש לו טכניקת בעיטה ברמה עולמית לדעתי.

וזה מצחיק, כי הוא באמת שמן, עצלן, עצבני, ואיטי פצצות...אבל העוצמה הדיוק שיש לו ברגל, פאק!! מדהים.

#439 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎14:34

אני זוכר שפעם הוא לא אהב חילוף, הוא ירד רותח מעצבים ואמר לשריף, "כושילהראבק עם החילוף המזדיין הזה"

הוא ראה הרבה יציע על זה, הוא עצבני ברמות אחרות, על הדשא הוא עוד "רגוע" אתה צריך לראות אותו ליד הספסל,

אני מאוד אהבתי אותו, היה כאלה בקהל שהיו צועקים לו יא שמן וזה, אני אהבתי אותו, והאמת? הוא אהב אותנו. הוא אמר שהוא לא יחגוג לעולם מול בית"ר גם אם יקללו אותו 90 דקות.

אני מאמין לו. (שנה הבאה גם נבדוק אותו, כי אין מצב שהוא לא יבקיע נגדנו. הוא אכזרי)

• CLIPSE אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#440 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2014‏, ‎14:37

חחחח בטח שאר החבר'ה חושבים שאנחנו פסיכים.

אבל באמת הטכניקה שיש לו ברגל אין לשחקנים גדולים גם באירופה.

תכלס, הייתי רוצה לראות אותו במכבי, מבחינתי שלא ירוץ מטר, רק שיהיה שם במצבים נייחים חח

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים