בית"ר קבוצה מדכא, זה למה.
עם בעלים כמו טביב, אני לא רואה את המועדון הזה חוזר לטופ.
אני מסכים שהוא לא מתאים, אבל רק שתדע שנגיד פעם לא הייתי רואה כלום טוב קורה ב10 שנים הקרובות, או אי פעם.
עכשיו יש לי הרגשה טובה, הקהל הוכיח לטביב שלה פמיליה הם קומץ קטן מאוד, ושה4אלף שלהם זה בסה"כ ילדים חרא.
הקהל האמיתי זה איפה שאני יושב, איפה שהמבוגרים, אחלה נוער, ילדים קטנים (בגיל 6-10 ככה עם ההורים כמובן)
שם לא תשמע לעולם בוז לשחקן בית. שם בכלל רצו שקדאייב וסדאייב ישארו!!!,
תראה כמה אנשים ביתר הביאה, 850 איש (בספורט5 כתבו 600) מה זה? אפילו לא יציע. שתדעו שאלה שהגיעו זה 90% LF.
עם קצת מזל איציק קורונפיין יש יו"ר הכדורגל הבא, והוא ילחם בהם והפעם הוא ינצח!!!!!! הוא בנאדם מדהים, נכון הוא לקח מלא כסף מגאידמק, אבל שלא תטעו, הוא אוהב את ביתר מאוד. הוא סמל אמיתי, הרבה ירימו גבה בLF על הדברים שאני אומר...
בלי קשר, טביב קמצן, והוא אחד שמאוד אוהב לקבוע בקבוצה, ד"א בגלל זה היה המרד, ובגלל זה הוא לא משאיר את רוני לוי....
הקלף הסודי שלו היה להביא את אוחנה כעוזר או איזה מנהל מקצועי בשביל להביא מלא מנויים, אבל אוחנה (מלך העולם) אמר לו לא
למה זה טוב? כי טביב יבין שL.F לא כ"כ הרבה כמו שהוא חשב, והקהל האמיתי לא אוהב אותם, הוא יבין שעדיף לו את ה90% האחרים.
במידה והוא לא יבין? הוא יפסיד כסף וזה הדבר שהוא הכי לא רוצה, הוא יחפש למכור אותה.
ביתר עכשיו הולכת לעשות שינוי רציני, אני לא חושב שהיא תהיה אלופה, אבל אני חושב שזה מה שהקבוצה צריכה בשביל לחזור לעצמה,
להתחיל מ0, והרבה שנים של עבודה קשה.
(2017-18 אליפות של ביתר, תדעו לכם, זה השנים שלנו.)