אשכול ספאם
נכתב ב- 24/04/2013, 16:02
נכתב ב- 25/04/2013, 13:06
כתבתי ביקורת סרט ארוכה עכשיו והיא הלכה לעזאזל כי השרת החליט לקרוס לו :-/
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 25/04/2013, 17:33
- Dolevv ו CLIPSE אוהבים את זה
נכתב ב- 25/04/2013, 18:21
שרת... ויש דברים שאינם בשליטתי או בתחום אחריותי.למה הפורום מפסיק לעבוד כל כמה זמן?
ובלי קשר, הייתי מיום שני במילואים... כל השבוע בשטח. אימונים. יצאתי היום לאפטר קטן ומחר חוזר להמשך.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 25/04/2013, 18:48
השרת של הפורום על הפנים, לא זז.
כתבתי ביקורת סרט ארוכה עכשיו והיא הלכה לעזאזל כי השרת החליט לקרוס לו :-/
http://getlazarus.com/download
נכתב ב- 26/04/2013, 13:31
בקטנה, אפילו שהביקורת לדעתי היתה מהשנונות שכתבתי חח
נכתב ב- 26/04/2013, 15:33
נכתב ב- 26/04/2013, 16:20
מה אתה יודע עליו חוץ מהמקרה הזה. אולי לא עברת דברים כאלה בחיים כי לא עשית שום דבר בחיים חוץ מלהסתובב באינטרנט ולהפיץ שנאה, אבל לפעמים אנשים מתעצבנים ויש כאלה שמעצבנים יותר, וזה מה שקורה. זה לא עושה אותם לתתי אדם. להיפך, זה אומר שהם אנושיים. בניגוד ליצורים כמוך.
נכתב ב- 26/04/2013, 16:24
נכתב ב- 26/04/2013, 16:45
נכתב ב- 26/04/2013, 16:51
לא רוצח, לא אנס, אפילו לא פושע, סתם חייל שהתעצבן.
'לא היחיד שחושב ככה'
היטלר הוא לא היחיד שחשב שצריך להשמיד את היהודים. מה כולם כעסו עליו?
אני מנסה לדמיין אותך מסתכל על המחשב ומגחך על זה שאני מאמין לזה, סתם לטובתך.
נכתב ב- 26/04/2013, 16:59
והוא לא סתם התעצבן, הוא מקרה קלאסי של ערס. בול הטייפ.
אם הוא היה חושב לדבר אפילו עשירית ממה שהוא דיבר לבוס שלו היו מפטרים אותו תוך חצי שעה. כנראה שמשום שצילמו את זה אז לא העיפו לו תתחת משם.
אז כן - תת אדם. אדם סוג ב'.
הוא פושע, הוא ערס.
ומצאת את מי להחריד עם השוואות להיטלר. אחוז גדול מהישראלים גזענים כמו הנאצים.
נכתב ב- 26/04/2013, 17:04
מקרה*קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
והוא לא סתם התעצבן, הוא מקרא קלאסי של ערס. בול הטייפ.
אם הוא היה חושב לדבר אפילו עשירית ממה שהוא דיבר לבוס שלו היו מפטרים אותו תוך חצי שעה. כנראה שמשום שצילמו את זה אז לא העיפו לו תתחת משם.
הוא פושע, הוא ערס.
- Lightning אוהב את זה
נכתב ב- 26/04/2013, 17:10
מקרה*
קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
והוא לא סתם התעצבן, הוא מקרא קלאסי של ערס. בול הטייפ.
הוא פושע, הוא ערס.
כן, תודה
נכתב ב- 26/04/2013, 17:36
ברק, מדובר במקרה קיצון. הרוב המוחלט של ההתעללויות בצה"ל הן של "ותיקים" נגד "צעירים". היה לא מזמן את החייל מכפיר שהובא פצוע לבית חולים אחרי שהכו אותו כי הוא העז לגעת ב"מקל פז"ם" של מישהו "ותיק". החייל עצמו אמר שהוא הבין שמגיע לו לקבל מכות על זה (כלומר, מקבל את הזכות של הותיקים להתעלל בצעירים על כלום), אבל אמר "הפעם הם הגזימו". נפוץ בצה"ל גם "משחק תוכי", שהמפקד שם את הזין שלו על כתף של חייל, ורק כשהחייל אומר "תוכי" המפקד משחרר. כל הזובורים האלה נפוצים מאד, וכולם באשמת הקצינים והמפקדים, בין אם הם מודעים לכך (ואז הם אשמים בכך שהם לא יודעים מה הולך אצלם ביחידה) או עוברים על כך בשתיקה. האלימות הזאת מטרידה אותי מכל משוגע פסיכי (כנראה עם בעיות נפשיות) שצבא נורמלי לא היה מגייס שמאיים על המפקד שלו.קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
הוא פושע, הוא ערס.
נכתב ב- 26/04/2013, 17:55
עצוב שיש אנשים כאלו בעולם. לא יודע איך אפשר בכלל להגן על אנשים כאלו. (סימון)
נכתב ב- 26/04/2013, 23:37
נכתב ב- 27/04/2013, 01:55
בקצרה אני אגיב. לא יודע אם התגייסת או לא אבל יש לך דיבור של ילד אילן.ברק, מדובר במקרה קיצון. הרוב המוחלט של ההתעללויות בצה"ל הן של "ותיקים" נגד "צעירים". היה לא מזמן את החייל מכפיר שהובא פצוע לבית חולים אחרי שהכו אותו כי הוא העז לגעת ב"מקל פז"ם" של מישהו "ותיק". החייל עצמו אמר שהוא הבין שמגיע לו לקבל מכות על זה (כלומר, מקבל את הזכות של הותיקים להתעלל בצעירים על כלום), אבל אמר "הפעם הם הגזימו". נפוץ בצה"ל גם "משחק תוכי", שהמפקד שם את הזין שלו על כתף של חייל, ורק כשהחייל אומר "תוכי" המפקד משחרר. כל הזובורים האלה נפוצים מאד, וכולם באשמת הקצינים והמפקדים, בין אם הם מודעים לכך (ואז הם אשמים בכך שהם לא יודעים מה הולך אצלם ביחידה) או עוברים על כך בשתיקה. האלימות הזאת מטרידה אותי מכל משוגע פסיכי (כנראה עם בעיות נפשיות) שצבא נורמלי לא היה מגייס שמאיים על המפקד שלו.
קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
הוא פושע, הוא ערס.
לא היית בקרבי ולא היית מפקד ואתה לא יודע איך זה.
בקשר למה שכתבת - בכללי אני נגד זובורים כמו הקטע עם התוכי (שבחיים לא שמעתי שמפקד עשה את זה לחייל אבל בסדר) אבל בקטע של החייל מכפיר לגמרי הגיע לו לחטוף מכות. הוא ידע שהוא לא אמור לגעת במקל הזה ובכל זאת נגע, זה לא קשור בכלל לצבא, הוא בא והתגרה והיה מגיע לו לקבל מכות (אולי לא להגיע לבי"ח אבל עדיין)
נכתב ב- 27/04/2013, 04:34
קשה לי להאמין שיש לך שנאה טבעית לבני אדם, תמיד קיימת סיבה.
המעבר של תיכון ישר לצבא, במיוחד קרבי - הוא קשה מאוד.
בחור גדול ממך בכמה ימים נותן לך פקודות ואתה לא יודע איך לאכול את זה, לא משנה איזה חינוך קיבלת.
וזה מבלי להזכיר את החרא תנאים, עייפות הפיזית - והאנשים הצבעוניים שאתה צריך להתמודד איתם.
לא כולם מתאימים למסגרת, חלק נפלטים, ואלו שנשארו יהפכו להיות החברים הכי טובים שלך.
נכתב ב- 27/04/2013, 05:57
- Shai10, ravit ו Sparkles אוהבים את זה
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים