אמרתי לעצמי הפעם נגוון, לא עוד בלדות רוק, נשנה כיוון ונלמד לנגן את השיר הכי סקסי אי פעם!!
אני בטוח שזה ישמש אותי גם בעתיד חח ;-)
זה היעד:
זה המקור:
נכתב ב- 27/04/2013, 07:10
נכתב ב- 27/04/2013, 11:40
תודה שהוכחת את מה שטענתי. אם אתה מקבל את זכותו של ותיקים להתעלל צעיר שנגע במשהו דמיוני וחסר משמעות כמו "מקל פז"ם", אז זה מראה כמה זה השתרש פה, ובטח שזה קשור לצבא. קשה לי לחשוב על מסגרת אחרת מלבד בית ספר שהסיפור הזה היה מתרחש. כל עניין הפז"ם בצה"ל (שכשלעצמו אין בו משהו מזיק) הלך הרבה הרבה יותר מדי רחוק, כשהקצינים או שלא מודעים לכך (מה שפחות סביר) או מעלימים עין.בקצרה אני אגיב. לא יודע אם התגייסת או לא אבל יש לך דיבור של ילד אילן.
ברק, מדובר במקרה קיצון. הרוב המוחלט של ההתעללויות בצה"ל הן של "ותיקים" נגד "צעירים". היה לא מזמן את החייל מכפיר שהובא פצוע לבית חולים אחרי שהכו אותו כי הוא העז לגעת ב"מקל פז"ם" של מישהו "ותיק". החייל עצמו אמר שהוא הבין שמגיע לו לקבל מכות על זה (כלומר, מקבל את הזכות של הותיקים להתעלל בצעירים על כלום), אבל אמר "הפעם הם הגזימו". נפוץ בצה"ל גם "משחק תוכי", שהמפקד שם את הזין שלו על כתף של חייל, ורק כשהחייל אומר "תוכי" המפקד משחרר. כל הזובורים האלה נפוצים מאד, וכולם באשמת הקצינים והמפקדים, בין אם הם מודעים לכך (ואז הם אשמים בכך שהם לא יודעים מה הולך אצלם ביחידה) או עוברים על כך בשתיקה. האלימות הזאת מטרידה אותי מכל משוגע פסיכי (כנראה עם בעיות נפשיות) שצבא נורמלי לא היה מגייס שמאיים על המפקד שלו.
קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
והוא לא סתם התעצבן, הוא מקרה קלאסי של ערס. בול הטייפ.
אם הוא היה חושב לדבר אפילו עשירית ממה שהוא דיבר לבוס שלו היו מפטרים אותו תוך חצי שעה. כנראה שמשום שצילמו את זה אז לא העיפו לו תתחת משם.
אז כן - תת אדם. אדם סוג ב'.
הוא פושע, הוא ערס.
ומצאת את מי להחריד עם השוואות להיטלר. אחוז גדול מהישראלים גזענים כמו הנאצים.
לא היית בקרבי ולא היית מפקד ואתה לא יודע איך זה.
בקשר למה שכתבת - בכללי אני נגד זובורים כמו הקטע עם התוכי (שבחיים לא שמעתי שמפקד עשה את זה לחייל אבל בסדר) אבל בקטע של החייל מכפיר לגמרי הגיע לו לחטוף מכות. הוא ידע שהוא לא אמור לגעת במקל הזה ובכל זאת נגע, זה לא קשור בכלל לצבא, הוא בא והתגרה והיה מגיע לו לקבל מכות (אולי לא להגיע לבי"ח אבל עדיין)
נכתב ב- 27/04/2013, 12:06
נכתב ב- 27/04/2013, 14:23
אבל אני מסביר לך שזה לא קשור לצבא ספציפית. זה שזה קורה בעיקר במסגרת צבאית זה בגלל שכמו שאמרת מייחסים חשיבות גבוהה לפזמ בצבא. אבל, וזה אבל גדול, במקרה הספציפי הזה, הבחור ידע שאסור לו לגעת בזה (גם אם זה חוקים בתוך המחלקה בין החיילים ולא חוק צבאי), ועדיין בא והתגרה ופשוט שם זין על אותם חיילים שכביכול המקל שייך להם. זה עניין של עקרון - הוא ידע שאסור לו ומה ההשכלות ובכל זאת שם פס ונגע, ועל כך בהחלט מגיע לו לקבל מכות.תודה שהוכחת את מה שטענתי. אם אתה מקבל את זכותו של ותיקים להתעלל צעיר שנגע במשהו דמיוני וחסר משמעות כמו "מקל פז"ם", אז זה מראה כמה זה השתרש פה, ובטח שזה קשור לצבא. קשה לי לחשוב על מסגרת אחרת מלבד בית ספר שהסיפור הזה היה מתרחש. כל עניין הפז"ם בצה"ל (שכשלעצמו אין בו משהו מזיק) הלך הרבה הרבה יותר מדי רחוק, כשהקצינים או שלא מודעים לכך (מה שפחות סביר) או מעלימים עין.
בקצרה אני אגיב. לא יודע אם התגייסת או לא אבל יש לך דיבור של ילד אילן.
ברק, מדובר במקרה קיצון. הרוב המוחלט של ההתעללויות בצה"ל הן של "ותיקים" נגד "צעירים". היה לא מזמן את החייל מכפיר שהובא פצוע לבית חולים אחרי שהכו אותו כי הוא העז לגעת ב"מקל פז"ם" של מישהו "ותיק". החייל עצמו אמר שהוא הבין שמגיע לו לקבל מכות על זה (כלומר, מקבל את הזכות של הותיקים להתעלל בצעירים על כלום), אבל אמר "הפעם הם הגזימו". נפוץ בצה"ל גם "משחק תוכי", שהמפקד שם את הזין שלו על כתף של חייל, ורק כשהחייל אומר "תוכי" המפקד משחרר. כל הזובורים האלה נפוצים מאד, וכולם באשמת הקצינים והמפקדים, בין אם הם מודעים לכך (ואז הם אשמים בכך שהם לא יודעים מה הולך אצלם ביחידה) או עוברים על כך בשתיקה. האלימות הזאת מטרידה אותי מכל משוגע פסיכי (כנראה עם בעיות נפשיות) שצבא נורמלי לא היה מגייס שמאיים על המפקד שלו.
קודם כל אין לי שום סימפטיה ראשונית לבני אדם. אני מלכתחילה לא מאוד מאמין.
והוא לא סתם התעצבן, הוא מקרה קלאסי של ערס. בול הטייפ.
אם הוא היה חושב לדבר אפילו עשירית ממה שהוא דיבר לבוס שלו היו מפטרים אותו תוך חצי שעה. כנראה שמשום שצילמו את זה אז לא העיפו לו תתחת משם.
אז כן - תת אדם. אדם סוג ב'.
הוא פושע, הוא ערס.
ומצאת את מי להחריד עם השוואות להיטלר. אחוז גדול מהישראלים גזענים כמו הנאצים.
לא היית בקרבי ולא היית מפקד ואתה לא יודע איך זה.
בקשר למה שכתבת - בכללי אני נגד זובורים כמו הקטע עם התוכי (שבחיים לא שמעתי שמפקד עשה את זה לחייל אבל בסדר) אבל בקטע של החייל מכפיר לגמרי הגיע לו לחטוף מכות. הוא ידע שהוא לא אמור לגעת במקל הזה ובכל זאת נגע, זה לא קשור בכלל לצבא, הוא בא והתגרה והיה מגיע לו לקבל מכות (אולי לא להגיע לבי"ח אבל עדיין)
נכתב ב- 27/04/2013, 15:15
נכתב ב- 27/04/2013, 19:21
נכתב ב- 29/04/2013, 12:19
ברק זה מסוג האנשים שרואים בארצות הברית, נכנסים לבתי ספר ויורים על כולם חח ;-)
קשה לי להאמין שיש לך שנאה טבעית לבני אדם, תמיד קיימת סיבה.
נכתב ב- 29/04/2013, 12:37
נכתב ב- 29/04/2013, 12:52
נכתב ב- 29/04/2013, 12:57
נכתב ב- 29/04/2013, 16:29
נכתב ב- 29/04/2013, 16:40
נכתב ב- 29/04/2013, 16:46
נכתב ב- 29/04/2013, 17:48
הזמנתי
http://www.youtube.com/watch?v=hGKj_tAnjwo
נכתב ב- 29/04/2013, 22:54
נכתב ב- 30/04/2013, 06:44
גיליתי איפה לוצי עובד.