אשכול ספאם
נכתב ב- 12/05/2013, 11:24
אבל אני חושב שהמשקה הזה לא רואה את כל הוודקה רד בול. (:

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/05/2013, 11:46
נכתב ב- 12/05/2013, 12:03
זה בכל מקרה לא מסתיר כ"כ טוב, זה לא רושם מתי היית מחובר, אבל אם אתה מחובר באותו רגע זה כותב שאתה מחובר....
אצל חברה שלי זה דולק, אבל שאנחנו מתחילים להתכתב אני יכול לראות מתי היא מחוברת (היא על אייפון)
ככה זה אמור להיות.
נכתב ב- 12/05/2013, 15:45
נכתב ב- 12/05/2013, 16:26

- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 12/05/2013, 17:48
נכתב ב- 12/05/2013, 17:57
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 12/05/2013, 19:58
נכתב ב- 12/05/2013, 20:09
מה הקטע של זה? ברצינות, מה הקטע בלקחת מילים וליצור להם וראציות שונות שיוצרות משפט?
באיזה סרט פורנו צפה הבחור שהמציא את זה כשהרעיון עלה לו לראש? למה? למה?
נכתב ב- 12/05/2013, 21:15
נכתב ב- 12/05/2013, 21:36
מה הקטע של זה? ברצינות, מה הקטע בלקחת מילים וליצור להם וראציות שונות שיוצרות משפט?
באיזה סרט פורנו צפה הבחור שהמציא את זה כשהרעיון עלה לו לראש? למה? למה?
שתוק
נכתב ב- 12/05/2013, 22:26
ככה זה שאין לבנאדם חברים... אל תאשימו אותו.ג'ולס מה משתמשים כבר פתחת פה והאם יהיה לזה סוף?
נכתב ב- 12/05/2013, 23:03
נכתב ב- 12/05/2013, 23:03
ככה זה שאין לבנאדם חברים... אל תאשימו אותו.
ג'ולס מה משתמשים כבר פתחת פה והאם יהיה לזה סוף?
אני לוקה בכמה הפרעות פסיכולוגיות שמקשות עליי לפתח קשרים עם אנשים, בינהם גם חוסר רצון לכאלה. אתה בטח חושב שאתה איזשהו סוג של טרול מתוחכם, אתה בטח צוחק עכשיו כשאתה קורא מילים אלה וכן כי אני אדרדר לרמת הכתיבה ולאופן הכתיבה שלך. שכחתי איך קוראים לך, אבל אני זוכר אותך. לי אין אוזני פייפר, אני לא צריך לחשוש מהתלחששות של קבוצת תלמידים שמצביעה אליך. בטח סבלת הרבה מהדברים האלה בילדותך. כשגדלת הצלחת להתגבר על הפחד הזה, יצאת עם חברים והסיפוק החדש נתן לך רגשות חדשים, שבהם אתה חש כאילו אתה נעלה על אלה אשר לא הצליחו להגיע לאותה רמה של דרגה חברתית, כאן אתה פורק את היצר הזה.
אני מודע להיות הניתוח מעאפן לחלוטין, אך כיאה לבן אנוש מעאפן, כך גם הניתוח הפסיכואנליטי שלו.
3 משתמשים יצרתי וכל מה שאני עושה פה זה להביע את דעתי על הדברים שאני מוצא אידיוטים. אני מודע לניכור המובן של חברי הקהילה מן המשתמש הקדום שלי פה, שאיתו אני עדיין מזוהה.
נכתב ב- 12/05/2013, 23:23
(פאק, רק עכשיו שמתי לב - תרתי משמע!)
נכתב ב- 12/05/2013, 23:30
סבבה, חמוד.
אני לוקה בכמה הפרעות פסיכולוגיות שמקשות עליי לפתח קשרים עם אנשים, בינהם גם חוסר רצון לכאלה. אתה בטח חושב שאתה איזשהו סוג של טרול מתוחכם, אתה בטח צוחק עכשיו כשאתה קורא מילים אלה וכן כי אני אדרדר לרמת הכתיבה ולאופן הכתיבה שלך. שכחתי איך קוראים לך, אבל אני זוכר אותך. לי אין אוזני פייפר, אני לא צריך לחשוש מהתלחששות של קבוצת תלמידים שמצביעה אליך. בטח סבלת הרבה מהדברים האלה בילדותך. כשגדלת הצלחת להתגבר על הפחד הזה, יצאת עם חברים והסיפוק החדש נתן לך רגשות חדשים, שבהם אתה חש כאילו אתה נעלה על אלה אשר לא הצליחו להגיע לאותה רמה של דרגה חברתית, כאן אתה פורק את היצר הזה.
אני מודע להיות הניתוח מעאפן לחלוטין, אך כיאה לבן אנוש מעאפן, כך גם הניתוח הפסיכואנליטי שלו.
3 משתמשים יצרתי וכל מה שאני עושה פה זה להביע את דעתי על הדברים שאני מוצא אידיוטים. אני מודע לניכור המובן של חברי הקהילה מן המשתמש הקדום שלי פה, שאיתו אני עדיין מזוהה.
כמו שציינתי בתגובתי הקודמת, 'אל תאשימו אותו' היה מכוון אליך. אני הכי ההפך בלצחוק על ילדים במצב שלך. אני מרחם עליכם וזה לא מצב נעים, אבל עם זאת זה לא מצדיק שתוציא את התסכול שלך פה בפורום.
רבאק, אתה משגע אנשים עם הודעות אדיוטיות..
לא מפנה אצבע מאשימה אליך, רק תפסיק. לא אכפת לי שתפתח מליון ואחד משתמשים כאן, רק אל תציק לי בפוסטים/סטטוסים שאני כותב.
נכתב ב- 12/05/2013, 23:37
גועל נפש של יצור, אין מיליםאני מעדיף שקית אשפה על פניך.
זה כל כך אבסורדי שאפילו קאמי לא יכל למצוא לזה ציטוט אלגנטי, ואני לא רוצה לצאת מתנשא כי איני. אין לי שום תסכול על החיים שאני רוצה להוציא ב'ירידה' על בחור אחר או בקבלת צומי באינטרנט. להיפך, הגעתי למצב בו הגעתי להבנה וקבלה של החיים, והתחברתי לצרכים האנושיים הבסיסים ביותר ואני לא משפיל את עצמי, לא יותר לפחות, ואני לא רוצה לפנות אישית יותר כי גם עצם פנייה כזאת היא השפלה שלי בעיניי.סבבה, חמוד.
כמו שציינתי בתגובתי הקודמת, 'אל תאשימו אותו' היה מכוון אליך. אני הכי ההפך בלצחוק על ילדים במצב שלך. אני מרחם עליכם וזה לא מצב נעים, אבל עם זאת זה לא מצדיק שתוציא את התסכול שלך פה בפורום.
רבאק, אתה משגע אנשים עם הודעות אדיוטיות..
לא מפנה אצבע מאשימה אליך, רק תפסיק. לא אכפת לי שתפתח מליון ואחד משתמשים כאן, רק אל תציק לי בפוסטים/סטטוסים שאני כותב.
אתה הדבר האחרון אחרי ההוא מעליך שאני רוצה לייחס לו משמעות או זמן, פשוט ההפסקות בNBA יותר מידי ארוכות
נכתב ב- 12/05/2013, 23:38
נכתב ב- 12/05/2013, 23:43
גועל נפש של יצור, אין מילים
אני מעדיף שקית אשפה על פניך.
תעשה לי לייק ותסתום.
- Sparkles אוהב את זה
נכתב ב- 12/05/2013, 23:43
בכל מקרה, אין לי כוונה לחזור לפה, לא כל עוד לדבר כמו ברק יש זכות קיום פה. אולי מידי פעם אגיב בנושא שאני מוצא אידיוטי, אך לא בתדירות גבוהה.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים