עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#44921 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎15:17

קליפס, הגיעו לך נקסוסים? אני חושב על לקחת ממך.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#44922 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎15:20

ההבדל שהכי משפיע לדעתי הוא שהנקסוס מגיע "נקי" והגלקסי מגיע עם תוספות של סמסונג.
לרוב המשתמשים אין מה לעשות עם התוספות האלה שסתם מכבידות ואי אפשר למחוק אותם.וגם הנקסוס מקבל את העדכוני מערכת ראשון,כי בונים אותם עליו..

זה לא נכון שאי אפשר למחוק את התוספות מהגלקסי, אפשר די בקלות להתקין רום כמו CyanogenMod שהוא בתכלס רום נקי כמו מה שיש בנקסוס.
למרות שבאמת הקטע של עדכונים שהנקסוס בדר"כ מקבל כמה חודשים לפני הגלקסי זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#44923 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎16:07

קליפס, הגיעו לך נקסוסים? אני חושב על לקחת ממך.

בנתיים לא אח שלי, אני עדיין מחכה לתשובה, אבל כשהם יגיעו - הם יהיו בגירסא החדשה, הלבנה.
הבטחתי לדאוג לכל כך הרבה אנשים, פתאום הבנתי שעפתי על עצמי יותר מדיי חח

אבל ידעתי מראש שזאת תיהיה חלטורה.
אני תמיד מחפש לעשות עוד כסף מהצד, בנוסף לעבודה היומית שלי.

כשיש איזה טרנד מסוים - אני הראשון שמנצל את זה ;)
ההצלחה הכי גדולה שלי היתה עם הסיגריות האלקטרוניות, ידעתי מתי להפסיק - עשיתי הרבה כסף מהפלופ הזה.

#44924 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎16:36

שניר, אתה לא גר איזה 3 שעות מאילת?
עולה שם 1500 שח. (הגרסה הזולה. היקרה 1800)
בארה"ב יעלה לך 300 דולר (הגרסה הזולה. היקרה 350), תוסיף לזה עלויות שילוח ומסים תלויי מדינה. (נניח 6 אחוזים בשביל הממוצע. אבל הרבה ערים פופלריות עם 9 אחוזים גם)
340 דולר בערך לגרסה הזולה - 1250 שח בהנחת הדולר 3.7. (יש עלויות המרה גם לדולר, אז סביר שיהיה יקר מזה)

אני הייתי ממליץ לך כבר לקנות בארץ.
Posted Image

#44925 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎16:41

ברק, אמרת אילת, אמרת חופשה, קניות זה על הדרך...
אתה היחיד שמסוגל לנסוע לאילת רק בשביל לקנות סמארטפון חח

#44926 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎16:47

אם זה שלוש שעות ממנו מה איכפת לו?
וכן - אני כנראה באמת הדפוק היחיד בקטע הזה... חחח אבל אני מחשב דברים.
10 שעות נסיעה הלוך ושוב בשבילי. בד"כ קונה מספר מכשירים ומוכר את רובם ברווח של 7 אחוז ונותן לקונה את של הרווח. (הכל בידיעתו ועם קבלה על שמו)
אז זה שווה מבחינתי.
Posted Image

#44927 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎16:54

חחחחח אז איך לא חישבת גם את הדלק?
אתה יודע מה? גם עם אוטובוס זה לא יוצא כל כך משתלם ;-)

ו-7 אחוז זה קצת, אני צריך לעשות לך שיעור בעסקים, אתה תפשוט רגל בסוף ^_^

#44928 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:03

לא חישבתי את הדלק מסיבה מסוימת.
ואוטובוס עולה 120 שח לשני הכיוונים לסטודנטים לפי מה שאני זוכר.
ואין לי הגבלה על מספר מכשירים שאני יכול להביא. אני צריך להיות כמה שיותר משתלם בשביל שיביאו לי מקדמה.
מה גם שלרוב זה למעגל חברים. (לא קרובים)

פה ושם... זה כן יוצא משתלם. אם מחשבים שכר שעתי. (כמה כסף אני עושה לנסיעה חלקי כל הזמן שבזבתי על זה החל מהרגע בו יצאתי מהבית)

עריכה: צדקתי. 109 שח לשני הכיוונים. (אם אתה קונה נניח נקסוס אחד זול זה יוצא בערך 13 אחוזים מהמכשיר. ז"א מכשיר וקצת מכסה לך את זה.)
תמונה שפורסמה

אבל שוב - הוצאות נסיעה אני לא מחשב.
Posted Image

#44929 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:15

ברק יהיה הכי עשיר בפורום בדוק. D:
האמת שלא ידעתי בכלל את המחירים, חשבתי שזה עולה איזה 2500 שקל וקליפס מוכר ב2000,
אתה אומר שחדש עולה 1800?! קליפס יא גנב מניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אחרי כל הלייקים שאני עושה לך אתה עוקץ אותי ככה? (;
  • CLIPSE אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#44930 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:18

1800 הגרסה היקרה.
תמונה שפורסמה

1450 בארה"ב בערך עם אותו חישוב כמו שהצגתי למעלה.
Posted Image

#44931 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:18

שיחקת אותה, בכלל...אני אוהב את העובדה שאתה דואג לחברים.
אתה רואה ברק, אתה לא כזה מרושע כמו שכולם חושבים שאתה, תן תן בוסה חח :P

שניר, על חברים אני לא מרויח, מה שמכרתי להם היה במחיר עלות.
לאחרים מכרתי ב-2100, אבל קיבלו באמפר מקורי ומטען אירופאי חחחח ^_^

#44932 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:24

זה בדיוק הקטע - שייראה כאילו הלקוח הוא הדבר הכי חשוב לך. (והוא באמת הדבר הכי חשוב לך)
עדיף להרוויח פחות.
כשאתה נוסע לאילת זה לא כמו שאתה נוסע לחו"ל - לרוב (99%) המכס לא יעצור אותך עם הרכב\אוטובוס.
אתה יכול להביא לעיר שלך גם 7 נקסוסים ו-4 אייפונים ושני מחשבים. מבחינתך כמה שיותר - יותר טוב. כל מה שאמרתי כאן זו תעסוקה של עד שעה בערך באילת עצמה. 7 אחוז מכל זה זה מלא והחבר שלך הרוויח 10 אחוזים על כלום. הבאת לו מוצר עד הבית וחסכת לו כמה מאות שקלים.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.ynet.co.i...4390157,00.html

אחת העסקאות המעניינות השנה.
אם הייתי מהמר (ולא הייתי מהמר על זה) - הייתי אומר שהיא תסגור את וויז.

האמת שלניווט בכבישים אני כבר מעדיף את הגוגל מאפס. בלי פרסומות, בלי שטויות.
Posted Image

#44933 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:32

ברק אז מתי אתה נוסע לאילת????

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#44934 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:34

האמת שיש לי שם עכשיו מישהו בחופשה אמיתית. אני מביא 2 נקסוסים ואייפון 5 אחד אבל ללא רווח בכלל :o
חברים קרובים מאוד. אפס רווח.
Posted Image

#44935 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:34

חחחחחחחחחחחחח תראו מה שמו בפייסבוק
תמונה שפורסמה
  • Murdock, CLIPSE, yosefddd ו-1 אחר אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#44936 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:35

אני אוהב את WAZE, אני מהפסיכים שמדווחים על כל שטות בשביל ניקוד חח

#44937 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:46

Beyond recognition: the incredible story of a face transplant

http://www.theverge....face-transplant
Posted Image

#44938 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:51

ברק עד עכשיו היית בסדר, מה זה הדרעק הזה?! יש לי לב חלש! חח

#44939 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎17:53

זו כתבה מעניינת :o
באמת מעניינת.
Posted Image

#44940 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2013‏, ‎18:05

קליפס, פעם כתבתי בוויז "אתיופי רץ ערום בכביש" בפקק של כביש 6, נתנו לי שם ערמות של ניקוד D:

ברק יא מגעיל תתחת
  • ZIPC ו CLIPSE אוהבים את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

2 משתמשים קוראים נושא זה