עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#45381 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎15:38

בית ספר למין אוראלי נפתח במוסקבה הכל אפשר ללמוד, מסתבר: קורס מיוחד נפתח ברוסיה לנשים המעוניינות לשפר את כישוריהן, שמציע ללמד כל מה שצריך לדעת על אומנות המין האוראלי. בית הספר המיוחד מבטיח חינוך גם בשאר תחומי המין והארוטיקה

אין יותר מתאים מהמשפט שלי עכשיו :)

פששששששש הן יודעות את העבודה חח

• ZIPC ו joepescinof אוהבים את זה

#45382 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎16:12

לא יודע אם אני שחקן כזה טוב, או שעשו את מכבי טובה יותר מריאל בפרו החדש ;-)

שיחקתי על הרמה הכי קשה, האמת? קטלתי את המשחק בהתחלה, אבל שלומדים אותו הוא דיי מהנה.

52404beeebd14.jpg

#45383 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎19:01

• uNpax אוהב את זה

#45384 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,749 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎20:07

• SnirJa ו CLIPSE אוהבים את זה

#45385 CookieMan

CookieMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 230 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎23:23

אבוי

#45386 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2013‏, ‎23:28

3 חיילים מתים תוך שלושה ימים, מה יהיה? אני מפחד להסתובב על מדים.

• avrahamcool אוהב את זה

#45387 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎00:33

ממה שזה נשמע אתה לא לוחם. אז הייתי מסיר דאגה מליבך. מ2 סיבות: 1. אתה לא לוחם. 2. אתה לא מטומטם ותסע לשטחים עם ערבי (אני מקווה).

ראית, הכל טוב.

#45388 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎01:12

איזה מלך מי שדחף לה מעמול ובפלות לימון.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#45389 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎06:44

ממה שזה נשמע אתה לא לוחם. אז הייתי מסיר דאגה מליבך. מ2 סיבות: 1. אתה לא לוחם. 2. אתה לא מטומטם ותסע לשטחים עם ערבי (אני מקווה).

ראית, הכל טוב.

2 החיילים שמתו (הראשון והאחרון) לא היו לוחמים.. אבל בכל מקרה לא הייתי הכי רציני בעולם, פשוט זה עצוב מה שקורה פה.

• avrahamcool אוהב את זה

#45390 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎07:12

ראית, הכל טוב.

2 החיילים שמתו (הראשון והאחרון) לא היו לוחמים.. אבל בכל מקרה לא הייתי הכי רציני בעולם, פשוט זה עצוב מה שקורה פה.

תקופה ארוכה שלא היה פיגוע או איזה אסון גדול בארץ....הרי חייב לקרות משהו, לא?

שחלילה לא נשכח מהפלסטינים אז כנראה שהיינו צריכים תזכורת קלה.

#45391 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎07:50

תכל'ס הוא צודק..

עצוב שאנחנו חוטפים מכות בבית. כמעט בלי אפשרות להגיב..

ועוד שמחים כי המצב יחסית רגוע.

אתה מבין? הרגילו אותנו למצבים הרבה יותר גרועים, שום דבר כבר לא מרגש אותנו..

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#45392 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎08:58

ראית, הכל טוב.

החייל שנרצח בידי המחבל הפלשטיני סמל תומר חזן ז"ל הוא אכן מקרה טראגי, אבל גם שנוי במחלוקת. למה החייל הסכים לנסוע איתו לשטחים? למה בעל המסעדה הנתעב העסיק עובד ערבי בלתי חוקי?

החייל שמת אתמול נהרג מתאונת עבודה.

ראית, הכל טוב.

למה אתה לוקח זאת כמובן מאליו? בגלל המו"מ המדיני יש גורמים שמנסים לחבל בו (חמאס) בניצוחם ובתמיכתם של אש"ף על רצח יהודים, אבל השקט הביטחוני הסדיר נגרם בעיקר מהעובדה שצה"ל עורך מעצרים מדי לילה ביהודה ושומרון ופועל נגד הטרור הפלשטינו איסלאמי. 

תכל'ס הוא צודק..

עצוב שאנחנו חוטפים מכות בבית. כמעט בלי אפשרות להגיב..

ועוד שמחים כי המצב יחסית רגוע.

אתה מבין? הרגילו אותנו למצבים הרבה יותר גרועים, שום דבר כבר לא מרגש אותנו..

יש אפשרות להגיב, אבל במקום זאת המדינה בוחרת להיכנע להרתעה ולשחרר מחבלים. בעצם נותנים להם פרס: רצחו יהודי, ומקסימום נשחרר אתכם אחרי 8 שנים בעסקה הבאה בשביל כלום.

#45393 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:03

ראית, הכל טוב.

החייל שנרצח בידי המחבל הפלשטיני סמל תומר חזן ז"ל הוא אכן מקרה טראגי, אבל גם שנוי במחלוקת. למה החייל הסכים לנסוע איתו לשטחים? למה בעל המסעדה הנתעב העסיק עובד ערבי בלתי חוקי?

ראית, הכל טוב.

למה אתה לוקח זאת כמובן מאליו? בגלל המו"מ המדיני יש גורמים שמנסים לחבל בו (חמאס) בניצוחם ובתמיכתם של אש"ף על רצח יהודים, אבל השקט הביטחוני הסדיר נגרם בעיקר מהעובדה שצה"ל עורך מעצרים מדי לילה ביהודה ושומרון ופועל נגד הטרור הפלשטינו איסלאמי. 

החייל שנרצח הוא אידיוט, אין שום מסתורין בעניין. עבד עם מישהו, נעשה חבר שלו, ה"חבר" אמר לו, יאללההה סחבקקק בוא אליי הביתה נשחק PS3....והטמבל הסכים.

ואף אחד לא לוקח שום דבר כמובן מאליו, קצת ציניות. תאמין לי מזל שאתה פה להגיד מה צה"ל עושה, אחרת לא הייתי יודע כלום.

#45394 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:07

ראית, הכל טוב.

ראית, הכל טוב.

החייל שנרצח הוא אידיוט, אין שום מסתורין בעניין. עבד עם מישהו, נעשה חבר שלו, ה"חבר" אמר לו, יאללההה סחבקקק בוא אליי הביתה נשחק PS3....והטמבל הסכים.

ואף אחד לא לוקח שום דבר כמובן מאליו, קצת ציניות. תאמין לי מזל שאתה פה להגיד מה צה"ל עושה, אחרת לא הייתי יודע כלום.

תרגע עם המילים שלך, מדובר במקרה טראגי ואל תבזה את הז"ל.

כמובן, הוא לא נהג בחכמה, אבל לא צריך להאשים אותו. צריך להפיק לקחים ולהבין שאסור להעסיק ערבים, בטח שלא להיות חבר שלהם בכדי שירצחו אותך עבור 50 שקל מהחמאס ובטח שלא להעסיק עובדים בלתי-חוקיים.

האשמה מוטלת בעיקר על המעסיק. הוא חפר לו סיפור על בור כסף שהוא מצא בקלקליה...

אבל יותר מכל, מי שגרמה לכך זו המדינה, ששיחררה 1000 מרצחים מחבלים בעסקת שליט ועוד 103 מחבלים תמורת מו"מ, וגרמהל הרתעה להיות כל כך חלשה שאין סיבה ממשית לפלשטיני לא לרצוח חייל, מקסימום תישב 8 שנים ותשתחרר בעסקה הבאה.

#45395 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:22

ברור שמותר להעסיק ערבים.

לפעמים אפילו אין ברירה כי המדינה לא מאפשרת ליהודים לעבוד בשבת.

מה, רק ערבים רוצחים? מה עם היהודים רוצחי הילדים (שלהם) שהיו בשבועיים האחרונים?

רוב האחריות מוטלת על החייל שלא נהג בשיקול דעת כנראה.

Posted Image

#45396 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:30

ברור שמותר להעסיק ערבים.

לפעמים אפילו אין ברירה כי המדינה לא מאפשרת ליהודים לעבוד בשבת.

מה, רק ערבים רוצחים? מה עם היהודים רוצחי הילדים (שלהם) שהיו בשבועיים האחרונים?

רוב האחריות מוטלת על החייל שלא נהג בשיקול דעת כנראה.

כמובן, אז תעסיק ערבי, וביום מן הימים ירצח אותך תמורת 20 שקלים, יתפס, יוחזר בעסקת שחרור מחבלים לאחר 5 שנים ויקובל במוקטעה ברמאללה בפסטיבל ענק תחת הכותרת "חזרת לוחם החופש" וכיכרות, רחובות ומבנים יקראו על אותו מחבל.

המדינה לא מאפשרת ליהודים לעבוד בשבת, נכון, כי זה יבטיח את הזכות הסוציאלית שלהם ליום חופש. בכל זאת המון יהודים כן עובדים בשבת.

המדינה רק צריכה בפועל ערבים כפועלי בניין ומנקי זבל, אבל גם זה לא נדרש כבר - יש סודנים, ארתראים ואפשר לייבא פועלים סינים. הסודנים כבר לקחו 50,000 מקומות עבודה לערבים, בכל אתרי הבניה והבינוי שאני נתקלתי בהם, תמיד הפועלים היו חצי סודנים וחצי ערבים.

האחריות מוטלת על המעסיק שלו שהעסיק שוהה פלשטיני בלתי חוקי ועל המדינה, על מדיניותה העלובה בנוגע לשחרור מחבלים שלא מוטירה לאויב אלא לחשוב שחטיפה וסחר בגופתו של החייל תביא לשחרור אחיו המחבל שמרצה כבר 10 שנים את עונשו בכלא. למה הוא חשב שהוא יכול לסחור בגופת החייל? היתה לו סיבה טובה?

#45397 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:36

וואו, מה שכתבת גזעני בצורה מפחידה.

אז תהיה אבא וביום מן הימים תרצח את שני הילדים שלך ותתאבד איתך.

חופש? תעשה לי טובה. שהאזרחים יחליטו מה טוב בשבילם בנושא הזה. יכול להיות שאין לי כרגע כסף לחופש.

ערבים לפעמים משתלמים יותר מחרדים או אפילו דתיים. או שגם את הדתיים והחרדים צריך לשלב רק בניקיון?

Posted Image

#45398 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎09:44

וואו, מה שכתבת גזעני בצורה מפחידה.

אז תהיה אבא וביום מן הימים תרצח את שני הילדים שלך ותתאבד איתך.

חופש? תעשה לי טובה. שהאזרחים יחליטו מה טוב בשבילם בנושא הזה. יכול להיות שאין לי כרגע כסף לחופש.

ערבים לפעמים משתלמים יותר מחרדים או אפילו דתיים. או שגם את הדתיים והחרדים צריך לשלב רק בניקיון?

שוב, לפחות אני גזען, אבל ביום מן הימים לא אסתכן בכך שערבי ירצח אותי עבור 20 שקלים. הטרור הפלשטיני מקורו בטרור האסלאמי - שמקורו בקוראן, שגוזר דין מוות על כל הכופרים.

כעקרון, אני לא גזען. אני לא שונא מישהו בגלל צבע עורו או מוצאו, ולפיכך אינני שונא ערבים נוצרים או דרוזים שנאמנים למדינת ישראל.

אסלאם זה לא גזע -זו דת טרור וברבריות שמהוהו את הסרטן של העולם.

ואם המעסיק שלך יחליט להעסיק אותך 7 ימים בשבוע? אתה לא תרצה את הזכות שלך ליום מנוחה?

מה שאמרת כרגע גזעני ומכליל בצורה מגעילה.

לא, ערבים לא משתלמים יותר מאף אחד אחר. דתיים? אלו ששיעור הגיוס הרבי שלהם הוא 92% ושומרים עליך עכשיו? או החרדים, שרובם נמצא בשוק העבודה, מתגיס יותר ויותר ותורם למאזן הדמוגרפי שלנו בכך שבעתיד נכפיל את עצמינו, ונעבור את מספר היהודים שהיינו בעולם טרם השואה.

ברגע שלא תלקק לאויב הערבי ותתחבר לעם שלך, תבין.

#45399 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎12:58

באמת שלא רציתי להכנס שוב באמצע ויכוח עם גזען יהודונאצי מטורף, ועוד אחרי שלא הגבתי כאן המון זמן (במיוחד בגלל חוסר זמן בצבא), אבל Pamidor, האם אתה מודע לעובדה שהמפלגה שהתעקשה לשחרר רוצחים הייתה מפלגת הימין הקיצוני "הבית היהודי" רק כדי להמשיך לבנות בחברון ובשאר ההתנחלויות? http://www.nrg.co.il...1&cat=404&loc=1

לא שזה מוכיח משהו. לא כל טרגדיה (נוראה ככל שתהיה) מוכיחה שצדקת בכל מה שחשבת מקודם.

#45400 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎13:53

באמת שלא רציתי להכנס שוב באמצע ויכוח עם גזען יהודונאצי מטורף, ועוד אחרי שלא הגבתי כאן המון זמן (במיוחד בגלל חוסר זמן בצבא), אבל Pamidor, האם אתה מודע לעובדה שהמפלגה שהתעקשה לשחרר רוצחים הייתה מפלגת הימין הקיצוני "הבית היהודי" רק כדי להמשיך לבנות בחברון ובשאר ההתנחלויות? http://www.nrg.co.il...1&cat=404&loc=1

לא שזה מוכיח משהו. לא כל טרגדיה (נוראה ככל שתהיה) מוכיחה שצדקת בכל מה שחשבת מקודם.

אילן איך בצבא? אתה מבסוט? זה שינה לך קצת מהתפיסה?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים

Bing (1)