עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#45421 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎17:53

למרות שנגמר הדיון על החיילים ועל המחבלים אני חייב להגיב -

תומר חזן ז"ל הוא מהעיר שלי ולכן אני קצת מבין ולא שופט ישר (קרייזי). בנוגע ללמה הוא הלך עם המחבל לשם אי אפשר לדעת. אני וחברים חושבים שהוא הלך לקנות סמים ממנו (גם כי המשטרה בעצמה חשדה שמדובר בפלילים) אבל יש סיכוי שאנחנו טועים. אבל תשכחו שאתם רואים את זה כ'למה הוא הלך עם ערבי לכפר' והכל אבל קל לדבר בדיעבד. תחשבו שהבוס שלכם, יהודי או ערבי, שהוא הבוס שלכם כבר כמה שנים, היה אומר לכם בואו אליי הביתה לקחת משהו, או סתם לארוחה. רוב האנשים ילכו. יותר מזה, כשאני למדתי נהיגה אני נסעתי יחד עם המורה שלי לבית שלו, וזה היה אולי בשיעור ה5. ואם הוא היה רוצח אותי היו אומרים מה הוא עושה אצל בן אדם שהוא לא מכיר? תבינו שכשיש סיטואציה מסוימת שאתה בוטח בבן אדם, אתה לא חושב בחיים שהוא יכול לעשות דבר כל כך נוראי כמו לרצוח אותך.

בנוגע למסעדה - למרות שיש הפגנות נגד צחי (המסעדה היא 'צחי בשרים') כמעט כל יום מאז שזה קרה, אני לא חושב שהוא אשם בוודאות. אם הוא ידע שהוא בלתי או חוקי או לא? כנראה שהוא לא ידע, אחרת לא היה מעסיק אותו לדעתי. הצוות שם צוות מעולה ורובם ישראלים אני אוכל שם לא מעט ואף פעם לא הייתה בעיה עם המסעדה הזאת (חוץ מהמחיר..). תבינו שערבים יעבדו בישראל לא משנה מה, בכל מקום שעבדתי היו גם ערבים, בכל מקום. מיליון וחצי ערבים צריכים להשתלב איפשהו במעגל העבודה.. גם אם זה לא מוצא חן בעינינו.

אגב אילן, 9 חודש קורס זה חרא אחי אני מבין אותך. האמת שעדיף איזה 16:5 או 17:4 על 12:2 לדעתי. ב12:2 אתה בקושי בבית יום ורבע וחוזר לבסיס...

#45422 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎17:54

וואו, מה שכתבת גזעני בצורה מפחידה.

אז תהיה אבא וביום מן הימים תרצח את שני הילדים שלך ותתאבד איתך.

חופש? תעשה לי טובה. שהאזרחים יחליטו מה טוב בשבילם בנושא הזה. יכול להיות שאין לי כרגע כסף לחופש.

ערבים לפעמים משתלמים יותר מחרדים או אפילו דתיים. או שגם את הדתיים והחרדים צריך לשלב רק בניקיון?

שוב, לפחות אני גזען, אבל ביום מן הימים לא אסתכן בכך שערבי ירצח אותי עבור 20 שקלים. הטרור הפלשטיני מקורו בטרור האסלאמי - שמקורו בקוראן, שגוזר דין מוות על כל הכופרים.

כעקרון, אני לא גזען. אני לא שונא מישהו בגלל צבע עורו או מוצאו, ולפיכך אינני שונא ערבים נוצרים או דרוזים שנאמנים למדינת ישראל.

אסלאם זה לא גזע -זו דת טרור וברבריות שמהוהו את הסרטן של העולם.

ואם המעסיק שלך יחליט להעסיק אותך 7 ימים בשבוע? אתה לא תרצה את הזכות שלך ליום מנוחה?

מה שאמרת כרגע גזעני ומכליל בצורה מגעילה.

לא, ערבים לא משתלמים יותר מאף אחד אחר. דתיים? אלו ששיעור הגיוס הרבי שלהם הוא 92% ושומרים עליך עכשיו? או החרדים, שרובם נמצא בשוק העבודה, מתגיס יותר ויותר ותורם למאזן הדמוגרפי שלנו בכך שבעתיד נכפיל את עצמינו, ונעבור את מספר היהודים שהיינו בעולם טרם השואה.

ברגע שלא תלקק לאויב הערבי ותתחבר לעם שלך, תבין.

היית רוצה שנהרוג כל ערבי שנמצא בישראל? 

לא, אבל הייתי רוצה להוציא את האסלאם מחוץ לחוק.

ערבי ישראל לא שונים מערבי השטחים, ובמקרה וה"עם הפלשטיני" היה מכיר בישראל כמדינה יהודית (דבר שלא יקרה לעולם) ומכיר בזכותינו על הארץ הזו, אז הייתי בעד שנעביר אותם לשם ע"י חילופי שטחים וטראנספר בהסכמה עם כסף.

אילן, חתיכת רפש אנטישמי יודו-קווזלינג שכמותך, שלא תחשוב שלא ראיתי את מה שכתבת. לא הייתה לי אפשרות להגיב באותו רגע.

לך, לך למרצ שלך, חבורה של יהודנים בוגדים ואנטישמים, שמאלן הזוי וסהרורי.

IMgjYGp.png

הדף האנטישמי הזה רק מחרחר שנאה וריב ומפיץ דברי הבל על היהדות ועל גדולי דורינו כמו גדולי האנטישמים הנאו-נאצים. עצוב, עצוב לי שיהודים כותבים דברים כאלו, ועוד נותנים במה לשמאלנית חולת נפש, הזויה וממורמרת להפיץ את הרפש שלה.

מקווה שתקבל את מה שמגיע לה, ומישהו ימצא להוציא את הצדק כפי שהוא רואה אותו, והיא תלמד את הלקח.

#45423 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎17:58

אני חייב להגיד פאימדור, שיש לך קטע כזה לפסול כל דעה שהיא מנוגדת לשלך, ועוד בדרך גועלית מאוד (של קללות ואיחולים לבביים כמובן). לא שאני שמאלני, רחוק מזה, אבל אתה צריך קצת לנסות לקבל דעות של אחרים בצורה מתונה יותר, גם אם אתה לא מסכים איתם.

• cRaZy-BoY אוהב את זה

#45424 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:00

כן, זה הפוסט. תודה רבה אילן!

חופש? תעשה לי טובה. שהאזרחים יחליטו מה טוב בשבילם בנושא הזה. יכול להיות שאין לי כרגע כסף לחופש.

ערבים לפעמים משתלמים יותר מחרדים או אפילו דתיים. או שגם את הדתיים והחרדים צריך לשלב רק בניקיון?

שוב, לפחות אני גזען, אבל ביום מן הימים לא אסתכן בכך שערבי ירצח אותי עבור 20 שקלים. הטרור הפלשטיני מקורו בטרור האסלאמי - שמקורו בקוראן, שגוזר דין מוות על כל הכופרים.

כעקרון, אני לא גזען. אני לא שונא מישהו בגלל צבע עורו או מוצאו, ולפיכך אינני שונא ערבים נוצרים או דרוזים שנאמנים למדינת ישראל.

ואם המעסיק שלך יחליט להעסיק אותך 7 ימים בשבוע? אתה לא תרצה את הזכות שלך ליום מנוחה?

לא, ערבים לא משתלמים יותר מאף אחד אחר. דתיים? אלו ששיעור הגיוס הרבי שלהם הוא 92% ושומרים עליך עכשיו? או החרדים, שרובם נמצא בשוק העבודה, מתגיס יותר ויותר ותורם למאזן הדמוגרפי שלנו בכך שבעתיד נכפיל את עצמינו, ונעבור את מספר היהודים שהיינו בעולם טרם השואה.

ערבי ישראל לא שונים מערבי השטחים, ובמקרה וה"עם הפלשטיני" היה מכיר בישראל כמדינה יהודית (דבר שלא יקרה לעולם) ומכיר בזכותינו על הארץ הזו, אז הייתי בעד שנעביר אותם לשם ע"י חילופי שטחים וטראנספר בהסכמה עם כסף.

אילן, חתיכת רפש אנטישמי יודו-קווזלינג שכמותך, שלא תחשוב שלא ראיתי את מה שכתבת. לא הייתה לי אפשרות להגיב באותו רגע.

IMgjYGp.png

הדף האנטישמי הזה רק מחרחר שנאה וריב ומפיץ דברי הבל על היהדות ועל גדולי דורינו כמו גדולי האנטישמים הנאו-נאצים. עצוב, עצוב לי שיהודים כותבים דברים כאלו, ועוד נותנים במה לשמאלנית חולת נפש, הזויה וממורמרת להפיץ את הרפש שלה.

מקווה שתקבל את מה שמגיע לה, ומישהו ימצא להוציא את הצדק כפי שהוא רואה אותו, והיא תלמד את הלקח.

חתיכת פסיכופת חולה נפש מחרחר ריב, שרוט בראש.

נעים לך?

טמבל, תתחיל להרגיע. וה"שמאלנית" הזו בסך הכל ציטטה את הדברים שעובדיה יוסף אמר.

אתה לא פחות גרוע ממנו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#45425 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:02

פאמידור אתה מסכים עם ציטוטיו של כבוד הרב? 

אני בכלל נגד פולחן אישיות עבור כל אדם, בטח עבור אדם גזען ומסית כמו הרב עובדיה.

#45426 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:02

IMgjYGp.png

כן, כאילו ש"סטטוסים מצייצים" מעולם לא פרסמו סטטוס שובניסטי, הומופובי או גזעני.

99% מהסטטוסים שהם מעלים הם הומוריסטיים. אני בספק אם זה מעיד על דעת ועמדת מפעילי העמוד (שאחת מהן אישה).

- סטיבן רייט.

#45427 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:03

תודה רבה אילן!

IMgjYGp.png

נעים לך?

אתה לא פחות גרוע ממנו.

עוד חולה נפש הזוי. אין לי כוונה להתווכח עם שמאלנים אנטישמים כמוכם, ולמען האמת אני אתאיסט, לא שזה קשור.

אורפז, אני מכבד כל אדם שפוי, לא יהודונים בוגדים שמשרתים את האויב הערבי.

עריכה:

לא בהכרח, דוראל. למשל: הוא תמך בפשע אוסלו עם ש"ס, הוא קילל את הציונות הדתית. עדיין, הוא רב גדול ואחד הגדולים בדורו, וגם אם אתה לא מסכים עם הפסיקות שלו, ויש חילוקי דעות גם בין הספרדים ובעיקר בין האשכנזים לספרדים, אתה צריך לכבד, ובטח שלא להפיץ דברי הבל אנטישמים עליו.

#45428 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:03

אני חייב להודות שמשעשע אותי איך הימין היהודי מאמץ תפיסות אנטישמיות מובהקות, רק שבמקרה שלהם אלה מופנות נגד יהודים שלא חושבים כמוהם.

זה לא מקרי או מפתיע שהימין היהודי מתחבר כל-כך טוב עם מפלגות וארגונים ימנים קיצוניים עם אלמנטים ניאו-נאציים באירופה (כמו מפלגת החירות האוסטרית או English Defense League). הם מדברים באותה שפה גם נגד המוסלמים, גם נגד המהגרים וגם נגד כל מה שמריח מערבי או ליברלי.

• הנסיך המדליק אוהב את זה

#45429 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,749 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:05

האדם הבא שלא אכפת לי שזיר"ה יעשו עליו פשיטה הוא... היא.... הוא: LironTV

הפרק עלה רק להורדה בשרת NitroBit, טענות לא יעזרו לכם אנחנו מעלים פרקים מודלפים רק לשרת להורדה בתשלום.

אנחנו מבקשים ממכם מי שקונה ומוריד לא להפיץ את הפרק באתרים אחרים, אם תמשיכו להפיץ את הפרקים שאנחנו מדליפים אנחנו לא נדליף עוד!

• Sparkles, joepescinof ו y2k27 אוהבים את זה

#45430 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:07

אני חייב להודות שמשעשע אותי איך הימין היהודי מאמץ תפיסות אנטישמיות מובהקות, רק שבמקרה שלהם אלה מופנות נגד יהודים שלא חושבים כמוהם.

זה לא מקרי או מפתיע שהימין היהודי מתחבר כל-כך טוב עם מפלגות וארגונים ימנים קיצוניים עם אלמנטים ניאו-נאציים באירופה (כמו מפלגת החירות האוסטרית או English Defense League). הם מדברים באותה שפה גם נגד המוסלמים, גם נגד המהגרים וגם נגד כל מה שמריח מערבי או ליברלי.

לא, אתה אנטישמי, כמו כל החברים ההזוים והחולי נפש שלך ממרצ שמהללים את סטאלין.

כמובן, ישר תאשים אותי בפאשיזם, כיאה לסמולן מצוי, עלוב ודמגוג. באותה מידה אתה והתנועה האנטישמית העלובה שלך שווים בערכם לסטאלין ולקומניזם. לא שיש מרחק גדול בינכם.

#45431 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:10

אש ותמרות עשן כאן אה?

מזכיר לי את הנושא הבלתי נשכח של דוראל "אשכול פוליטיקה"

כמה שרפות היה שם, כל אחד הוציא חוזה חיסול על השני חח

#45432 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:10

תודה רבה אילן!

IMgjYGp.png

נעים לך?

אתה לא פחות גרוע ממנו.

עוד חולה נפש הזוי. אין לי כוונה להתווכח עם שמאלנים אנטישמים כמוכם, ולמען האמת אני אתאיסט, לא שזה קשור.

עריכה:

לא בהכרח, דוראל. למשל: הוא תמך בפשע אוסלו עם ש"ס, הוא קילל את הציונות הדתית. עדיין, הוא רב גדול ואחד הגדולים בדורו, וגם אם אתה לא מסכים עם הפסיקות שלו, ויש חילוקי דעות גם בין הספרדים ובעיקר בין האשכנזים לספרדים, אתה צריך לכבד, ובטח שלא להפיץ דברי הבל אנטישמים עליו.

אני לא מפיץ שום דברי הבל, אני קורא לילד בשמו. הרב עובדיה על סמך ציטוטיו הוא אדם מסית וגזען, התבטאויותיו כלפי ציבורים שלמים של שחורים, גויים, דתיים לאומיים, הומואים, חילונים, מורים ויהודים טרום השואה (הוא מאשים את היהודים בשואה) מחליאים ונוראיים, ובנאדם שיוצא בהצהרות כאלה לא ראוי לדעתי להערצה וההערכה שהוא מקבל, לצערי בין היתר גם מאמא שלי.

אגב אני לא מאחל לו למות, אבל אני גם לא אזיל דמעה ביום שזה יקרה. לא רק בגלל דעתי עליו כאדם וכמנהיג ציבור, אלא בגלל גילו המתקדם, גם אם הוא היה צדיק. גיל 93 זה גיל נפלא למות בו, הוא חי חיים ארוכים ומלאים.

• ravit אוהב את זה

#45433 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:13

תודה רבה אילן!

IMgjYGp.png

נעים לך?

אתה לא פחות גרוע ממנו.

עריכה:

אני לא מפיץ שום דברי הבל, אני קורא לילד בשמו. הרב עובדיה על סמך ציטוטיו הוא אדם מסית וגזען, התבטאויותיו כלפי שחורים, גויים, דתיים לאומיים, הומואים, חילונים, מורים ויהודים טרום השואה (הוא מאשים את היהודים בשואה) מחליאים ונוראיים, ובנאדם שיוצא בהצהרות כאלה לא ראוי לדעתי להערצה וההערכה שהוא מקבל, לצערי בין היתר גם מאמא שלי.

אגב אני לא מאחל לו למות, אבל אני גם לא אזיל דמעה ביום שזה יקרה, לא רק בגלל דעתי עליו כאדם, גם אם הוא היה צדיק גיל 93 זה גיל נפלא למות בו, הוא חי חיים ארוכים ומלאים.

אתה יודע שהוא תמך בעליה מאתיופיה וקבע שהם יהודים? לולא הפסיקה שלו אני בספק אם יהודי אתיופיה היו עולים לכאן. הרב עשה עוד דברים נהדרים והקדיש את כל חייו למען עם ישראל.

הוא מחויב להלכה, אבל הוא מקצין את הדעות שלו. גם אם אתה חושב שהוא לא ראוי להערצה, הוא רב גדול, ובוא נגיד שאם אינך מתפלל לבריאותו, לפחות אל תאחל לו ההפך.

המחבל התקשורתי הקצין המון פסקות שלו, זה לא מפתיע שאתה חושב ככה.

#45434 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:21

תודה רבה אילן!

IMgjYGp.png

נעים לך?

אתה לא פחות גרוע ממנו.

עריכה:

אני לא מפיץ שום דברי הבל, אני קורא לילד בשמו. הרב עובדיה על סמך ציטוטיו הוא אדם מסית וגזען, התבטאויותיו כלפי שחורים, גויים, דתיים לאומיים, הומואים, חילונים, מורים ויהודים טרום השואה (הוא מאשים את היהודים בשואה) מחליאים ונוראיים, ובנאדם שיוצא בהצהרות כאלה לא ראוי לדעתי להערצה וההערכה שהוא מקבל, לצערי בין היתר גם מאמא שלי.

אגב אני לא מאחל לו למות, אבל אני גם לא אזיל דמעה ביום שזה יקרה, לא רק בגלל דעתי עליו כאדם, גם אם הוא היה צדיק גיל 93 זה גיל נפלא למות בו, הוא חי חיים ארוכים ומלאים.

אתה יודע שהוא תמך בעליה מאתיופיה וקבע שהם יהודים? לולא הפסיקה שלו אני בספק אם יהודי אתיופיה היו עולים לכאן. הרב עשה עוד דברים נהדרים והקדיש את כל חייו למען עם ישראל.

הוא מחויב להלכה, אבל הוא מקצין את הדעות שלו. גם אם אתה חושב שהוא לא ראוי להערצה, הוא רב גדול, ובוא נגיד שאם אינך מתפלל לבריאותו, לפחות אל תאחל לו ההפך.

המחבל התקשורתי הקצין המון פסקות שלו, זה לא מפתיע שאתה חושב ככה.

לא איחלתי לו ההפך, אמרתי שאני לא מאחל לו למות ואני גם לא אשמח אם הוא ימות, אני פשוט אהיה אדיש כלפי זה. וגם הדברים הטובים שהוא עשה לא מכפרים על הרעים. זה שהוא נחשב רב גדול לא מעניין אותי, אין לי שום הערכה אליו וגם לא תהיה לי.

לי יש הערכה כלפי רבנים כמו אלימלך פירר הנהדר, שמצילים חיים, תורמים לקהילה מבצעים עבודת קודש ולא פותחים פה על ציבורים שלמים שלא באים בקנה אחד עם דעותיהם.

והערה קטנה פאמידור. כשאני קורא את ההודעות שלך אני מרגיש שמי שכותב אותם הוא עו"ד יורם שפטל, אתה פשוט מעתיק את מה שהוא אומר כמעט אחד לאחד. אני ממליץ לך לאמץ סגנון דיבור משלך, ככה גם תוכל להביא יותר לידי ביטוי את דעותיך.

#45435 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:23

כמובן, ישר תאשים אותי בפאשיזם, כיאה לסמולן מצוי, עלוב ודמגוג. באותה מידה אתה והתנועה האנטישמית העלובה שלך שווים בערכם לסטאלין ולקומניזם. לא שיש מרחק גדול בינכם.

אם אתה אומר משהו, לפחות תעמוד מאחורי הדברים שלך. אם שמעת חבר מרצ שבמקרה הילל את סטאלין תודיע לי, כי אין לי שום עניין לתמוך במפלגה שתומכת במשטר הרצחני ביותר בתולדות האנושות (כמו חד"ש).

וכן, אתה אפילו לא שם לב לאנטישמיות שבך. ברגע שאתה נפגש ביהודים שלא חושבים כמוך, אתה (ושאר הימין הקיצוני) מתחיל להשתמש בכל הארסנל האנטישמי - "חסרי שורשים", "שונאי עצמם" וכמובן בתור קומוניסטים ובעלי בריתם של בעלי הון בו זמנית, שכל המעשים שלהם מוכתבים ע"י בעלי ההון. לכן בעלי הברית שלכם הם תנועות כמו English Defense League, תנועות שידועות באנטישמיות, המוסלמפוביה והגזענות שלהם.

המציאות היא כמובן שונה - הכסף שאנשי ימין מתרימים מאנשים "בעיתיים" מחו"ל גדול פי כמה וכמה מהתרומות ל"שלום עכשיו" ולכל אנשי השמאל ביחד. ו"אם תרצו" שלא מפסיקה לצווח "מי מממן אתכם?" היא זו שעושה מאמצים אדירים כדי להסתיר לציבור את מקורות המימון שלה (שבאים הישר מראש הממשלה).

#45436 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:33

לא איחלתי לו ההפך, אמרתי שאני לא מאחל לו למות ואני גם לא אשמח אם הוא ימות, אני פשוט אהיה אדיש כלפי זה. וגם הדברים הטובים שהוא עשה לא מכפרים על הרעים. זה שהוא נחשב רב גדול לא מעניין אותי, אין לי שום הערכה אליו וגם לא תהיה לי.

לי יש הערכה כלפי רבנים כמו אלימלך פירר הנהדר, שמצילים חיים, תורמים לקהילה מבצעים עבודת קודש ולא פותחים פה על ציבורים שלמים שלא באים בקנה אחד עם דעותיהם.

והערה קטנה פאמידור. כשאני קורא את ההודעות שלך אני מרגיש שמי שכותב אותם הוא עו"ד יורם שפטל, אתה פשוט מעתיק את מה שהוא אומר כמעט אחד לאחד. אני ממליץ לך לאמץ סגנון דיבור משלך, ככה גם תוכל להביא יותר לידי ביטוי את דעותיך.

לא האשמתי אותך בזה שלא התפללת לשלום הרב. יצאתי נגד עלוביי השמאל האנטישמי שיצאו נגדו ואיחלו למותו.

דעותיי הם אכן דומות לאלו של שפטל, משום שאני משתייך למחנה הלאומי הרוויזוניסטי ואני חילוני ואתאיסט, כמוהו, על אף שאני תומך בבית היהודי.

חוץ מהקטע של דומאניוק, שזה לעולם לא הייתי עושה. (הוא עשה זאת רק כדי להוכיח כמה רקוב בית המשפט כשהוא מפליל אנשים בלי ראיות)

אם אתה אומר משהו, לפחות תעמוד מאחורי הדברים שלך. אם שמעת חבר מרצ שבמקרה הילל את סטאלין תודיע לי, כי אין לי שום עניין לתמוך במפלגה שתומכת במשטר הרצחני ביותר בתולדות האנושות (כמו חד"ש).

וכן, אתה אפילו לא שם לב לאנטישמיות שבך. ברגע שאתה נפגש ביהודים שלא חושבים כמוך, אתה (ושאר הימין הקיצוני) מתחיל להשתמש בכל הארסנל האנטישמי - "חסרי שורשים", "שונאי עצמם" וכמובן בתור קומוניסטים ובעלי בריתם של בעלי הון בו זמנית, שכל המעשים שלהם מוכתבים ע"י בעלי ההון. לכן בעלי הברית שלכם הם תנועות כמו English Defense League, תנועות שידועות באנטישמיות, המוסלמפוביה והגזענות שלהם.

המציאות היא כמובן שונה - הכסף שאנשי ימין מתרימים מאנשים "בעיתיים" מחו"ל גדול פי כמה וכמה מהתרומות ל"שלום עכשיו" ולכל אנשי השמאל ביחד. ו"אם תרצו" שלא מפסיקה לצווח "מי מממן אתכם?" היא זו שעושה מאמצים אדירים כדי להסתיר לציבור את מקורות המימון שלה (שבאים הישר מראש הממשלה).

אתה גם לא יודע את ההיסטוריה של התנועה שאתה תומך בה. מרצ= שילוב של מפ"ם ורצ.

מפ"ם (שהיא הבסיס של מרצ, דהיינו קיבוצי השומר הצעיר) היללה את סטאלין בשנות החמישים, כמו כל בוגדני השומר הצעיר.

לא נראה לי שאתה יודע מהי אנטישמיות. אנטישמיות היא הדרך חיים שבה שונאי העם היהודי ודתם נוהגים להפיץ את שנאתם בגלוי (ולא בגלוי) כמו גדולי הנאצים, ממש ממשיכי דרכם.

חלק מגדולי האנטישמים כיום בעולם הם יהודים.  לא, אני לא ימין קיצוני ולא פשיסט. הבהרתי לך שהדמגוגיה הסמולנית המצוצה שלך לא מתאימה לכאן.

והנסיון להשוות לתנועות ימין באירופה - מה הקשר? אלו תנועות שמתנגדות לאסלאם, שאתה כ"כ אוהב, בכדי למנוע מדת הטרור והסרטן להשתלט גם על אירופה. רוב תנועות הימין תומכות מובהקות של ישראל כיום, כמו למשל התנועה שבהולנד, התנועה בנורווגיה (שבירוויק השתייך אליה), וגם הימין האנגלי, מלבד המזרח אירופאי, שהוא אנטישמי ושונא זרים מבסיסו.

כדאי שתשאל את עצמך למה תנועות שמאל קיצוני מממנות את שלום עכשיו וארגוני השמאל הקיצוני הבזוי והנאלח ואגב, רוב האנטישמיות באירופה כיום באה מאחיך השמאלנים שצועקים "free plastine" ומאנטישמיות מוסלמית.

אל תדקלם לי משפטים שאתה קורא מגדעון וממשגב בעיתון אל ארד.

#45437 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,060 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:39

חתיכת טינופת.

אפשר לקרוא לך בקלילות חלאת המין האנושי.

מה אתה מתלהם עליי? אני אמרתי משהו על עובדיה? בסך הכל אמרתי שהיא ציטטה דברים שהוא אמר.

היא אמרה משהו עליו? לא. היא ציטטה אותו.

בחייאת, מאז שחזרת ירד לי החשק להגיב בפורום.

לך לך תחזור לqsubs.org

- סטיבן רייט.

#45438 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

• ותיקים
  • 3,377 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:43

למרות שנגמר הדיון על החיילים ועל המחבלים אני חייב להגיב -

תומר חזן ז"ל הוא מהעיר שלי ולכן אני קצת מבין ולא שופט ישר (קרייזי). בנוגע ללמה הוא הלך עם המחבל לשם אי אפשר לדעת. אני וחברים חושבים שהוא הלך לקנות סמים ממנו (גם כי המשטרה בעצמה חשדה שמדובר בפלילים) אבל יש סיכוי שאנחנו טועים. אבל תשכחו שאתם רואים את זה כ'למה הוא הלך עם ערבי לכפר' והכל אבל קל לדבר בדיעבד. תחשבו שהבוס שלכם, יהודי או ערבי, שהוא הבוס שלכם כבר כמה שנים, היה אומר לכם בואו אליי הביתה לקחת משהו, או סתם לארוחה. רוב האנשים ילכו. יותר מזה, כשאני למדתי נהיגה אני נסעתי יחד עם המורה שלי לבית שלו, וזה היה אולי בשיעור ה5. ואם הוא היה רוצח אותי היו אומרים מה הוא עושה אצל בן אדם שהוא לא מכיר? תבינו שכשיש סיטואציה מסוימת שאתה בוטח בבן אדם, אתה לא חושב בחיים שהוא יכול לעשות דבר כל כך נוראי כמו לרצוח אותך.

בנוגע למסעדה - למרות שיש הפגנות נגד צחי (המסעדה היא 'צחי בשרים') כמעט כל יום מאז שזה קרה, אני לא חושב שהוא אשם בוודאות. אם הוא ידע שהוא בלתי או חוקי או לא? כנראה שהוא לא ידע, אחרת לא היה מעסיק אותו לדעתי. הצוות שם צוות מעולה ורובם ישראלים אני אוכל שם לא מעט ואף פעם לא הייתה בעיה עם המסעדה הזאת (חוץ מהמחיר..). תבינו שערבים יעבדו בישראל לא משנה מה, בכל מקום שעבדתי היו גם ערבים, בכל מקום. מיליון וחצי ערבים צריכים להשתלב איפשהו במעגל העבודה.. גם אם זה לא מוצא חן בעינינו.

אגב אילן, 9 חודש קורס זה חרא אחי אני מבין אותך. האמת שעדיף איזה 16:5 או 17:4 על 12:2 לדעתי. ב12:2 אתה בקושי בבית יום ורבע וחוזר לבסיס...

תקשיב זה לא שאני חיי על פלנטה אחרת ואני לא יודע מה זה ערבים ולעולם לא פגשתי אחד כזה. כמו שכבר אמרתי כמה פעמים בפורום - "כבדהו וחשדהו" (ככה כותבים נראה לי).... אני עכשיו עובד אצל אבא שלי קצת, ואנחנו עושים שיפוצים בחנות, ואני עובד ביחד עם בחור ערבי, אחלה בחור, יש לו עברית יותר טובה מהרבה אנשים שאני מכיר..והוא באמת נראה בחור טוב...אבל - ואבל גדול, בחיים אני לא אלך איתו לפאקינג כפר ערבי, לבד או עם עוד אנשים...במיוחד שאני חייל (למרות שזה לא משנה לי). ובשביל להתארגן על סמים? אם הוא התכוון למכור, אז אין לי מה להגיד מלבד מה שאמרתי. אם הוא התכוון לשימוש עצמי, אז שיתארגן בארץ, לא חסר. וגם אם חסר, תתאפק, לא יקרה כלום.

סיפור שקשור לצורת חשיבה שלי, ולמה אני לעולם לא אבטח בערבי ב100 אחוז - דוד שלי עובד בהובלות של חומרי בניין, והוא עבד עם בחור ערבי יענו עשה איתו עסקים, לא סתם איזה פועל בניין, הם היו עושים עסקים ביחד בערך 13 שנה...היו חברים, המשפחות הכירו והכל... יום אחד הערבי החליט שהוא רוצה לגנוב לו את המשאית והוא אמר לו לבוא לפגוש אותו בכפר שלו לאסוף סחורה....הבחור עם עוד כ3 אנשים שלפו לו אקדחים ורצו לגנוב לו את המשאית ולרצוח אותו, למזלו הוא נשא אקדח והצליח איכשהו לברוח משם. מאז ששמעתי את הסיפור הזה אני בגישה של כבדהו וחשדהו...

#45439 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎18:53

קודם כל, מרצ היא לא "התנועה שלי". בחרתי בה כי היא האלטרנטיבה הטובה ביותר, וגם בה יש הרבה בעיות. אתה לא צריך לספר לי על ה"שמאל" הישן שהיה בישראל, אבל הקשר האידאולוגי בין מרצ של היום לבין מפ"ם של פעם קלוש, והאדם שהכי קרוב לשמאל הישן הזה במרצ (וגם הוא רחוק שנות אור ממנו) היה במקום השביעי ברשימה ולא נבחר לכנסת. אגב, אני חושב שהאדם שברא את הדמוקרטיה הישראלית כפי שהיא היום הוא דווקא מנחם בגין, איש ימין ליברלי שהלוואי שיבוא יום שהימין שלנו יראה כך. אבל זה כמובן לא יקרה כי ליברל לא יכול לתמוך בעוולה כל כך גדולה כמו הכיבוש. לא סתם הליברל היחיד בליכוד הוא רובי ריבלין שתומך בסיפוח-איזרוח של יהודה ושומרון, דבר שאני מניח שאתה מתנגד לו עמוקות כי אתה לא חושב שהפלסטינים הם בני-אדם כמוך.

ושוב - אתה מוכיח את מה שטענתי. תסתכל על בעלי בריתך, תנועות הימין הקיצוני באירופה שתומכים בכם כל-כך. הם אמנם אנטישמים, אבל יש לכם אויב משותף - גם אתם מתעבים מוסלמים, וגם הם. גם הם חושבים שהמהגרים והעובדים הזרים מביאים לסוף הציוולויזציה המערבית, וגם אתם. העמדות הנאציות של הארגונים האלו לא מזיזה לכם, כיוון שגם אתם שותפים לעמדה דומה - יש גזע עליון, ולגזע הזה יש זכות לשלוט על כל שאר בני-האדם, כשחלק מהם אפילו לא זכאי לתואר "בני-אדם". ועוד לא אמרתי מילה על הברית של הימין הקיצוני עם הנצרות האוונגליסטית, שמאמיניה מחכים ליום שבו ליהודים תהיה בחירה - להתנצר או למות. דווקא לשמאל שאותו אתה מאשים ב"אנטישמיות" (כשכל ביקורת על מדינת ישראל הופכת בשבילך ל"אנטישמיות" - אתה כבר לא מצליח לזהות את האנטישמים האמיתיים - אלה שמתעבים יהודים) אין בעלי ברית כאלה.

#45440 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2013‏, ‎19:10

קודם כל, מרצ היא לא "התנועה שלי". בחרתי בה כי היא האלטרנטיבה הטובה ביותר, וגם בה יש הרבה בעיות. אתה לא צריך לספר לי על ה"שמאל" הישן שהיה בישראל, אבל הקשר האידאולוגי בין מרצ של היום לבין מפ"ם של פעם קלוש, והאדם שהכי קרוב לשמאל הישן הזה במרצ (וגם הוא רחוק שנות אור ממנו) היה במקום השביעי ברשימה ולא נבחר לכנסת. אגב, אני חושב שהאדם שברא את הדמוקרטיה הישראלית כפי שהיא היום הוא דווקא מנחם בגין, איש ימין ליברלי שהלוואי שיבוא יום שהימין שלנו יראה כך. אבל זה כמובן לא יקרה כי ליברל לא יכול לתמוך בעוולה כל כך גדולה כמו הכיבוש. לא סתם הליברל היחיד בליכוד הוא רובי ריבלין שתומך בסיפוח-איזרוח של יהודה ושומרון, דבר שאני מניח שאתה מתנגד לו עמוקות כי אתה לא חושב שהפלסטינים הם בני-אדם כמוך.

ושוב - אתה מוכיח את מה שטענתי. תסתכל על בעלי בריתך, תנועות הימין הקיצוני באירופה שתומכים בכם כל-כך. הם אמנם אנטישמים, אבל יש לכם אויב משותף - גם אתם מתעבים מוסלמים, וגם הם. גם הם חושבים שהמהגרים והעובדים הזרים מביאים לסוף הציוולויזציה המערבית, וגם אתם. העמדות הנאציות של הארגונים האלו לא מזיזה לכם, כיוון שגם אתם שותפים לעמדה דומה - יש גזע עליון, ולגזע הזה יש זכות לשלוט על כל שאר בני-האדם, כשחלק מהם אפילו לא זכאי לתואר "בני-אדם". ועוד לא אמרתי מילה על הברית של הימין הקיצוני עם נוצרים אוונגליסטים, שמחכים ליום שבו ליהודים תהיה בחירה - להתנצר או למות. דווקא לשמאל שאותו אתה מאשים ב"אנטישמיות" (כשכל ביקורת על מדינת ישראל הופכת בשבילך ל"אנטישמיות" - אתה כבר לא מצליח לזהות את האנטישמים האמיתיים) אין בעלי ברית כאלה.

אז כנראה שאתה לא יודע עד כמה הדעה הזו רוווחת בין הקיבוצים שיסדו את מפ"ם-מרצ . נכון, כיום יש המון צעירים כמוכם שאין להם קשר לאידאולוגיה הסטאלינסטית-אדומה הטמאה הזו, ואתם בוחרים במרצ כאות הזדהות עימה. לא שזה לא הופך אתכם לבוגדנים.

טיפוסים כמו זהבה גלאון ומטומטמות פמניסטיות אבירות זכויות אדם כשזה נוגע למסתננים פושעים בלתי-חוקיים אבל בעד לכלוא אבות באופן לא דמוקרטי בכלא רק משום שהוצא נגדם צו מעצר, הן זן חולף ולא ברור.

האיש שאתה תומך בו היה מנהיג הארגון שבחתימה שלי, שאכן אפשר לומר שהביא את הליברליות לליכוד והפגין את המצע של מפלגת חירות כמו שצריך, אבל מה לך ולליברליות הזו? אתה סוציאליסט חזיר שמאמין באידאולוגיה הכי גרועה וכושלת בתולדות האנושות. הליכוד של היום נהיה סוציאליסטי ומתערב יותר מדי מדי בכלכלה, ולכן אני מאמין שרק פייגלין הוא האדם הכי מתאים וראוי להוית ליכודניק כיום. יש לו גישה ליברלית לחלוטין בכל מה שנוגע לכלכלה, חופש ושוק חופשי. https://www.facebook.com/MFeiglin

"הכיבוש" שאתה מדבר עליו לא היה ולא נברא. אלא אם אתה מדבר על הכיבוש המוסלמי בארץ ישראל, שזה דבר אחר.

אלו שטחים שנוים במחלוקת, ואני לא אגיד שהם חלק מארץ ישראל למרות שיש לנו זכות היסטורית, לאומית, דתית ומורשתית על כל הארץ הזו. בלי חברון שבה קבורים אבותינו לא שווה כלום תל אביב.

אני אכן הייתי ליכודניק מר בעבר ולאט לאט אימצתי את הרעיון של שתי המדינות לשני עמים באופן תיאורתי, רק כמובן שזה לא יעבוד לעולם. העם ה"פשלטיני" שהוא אוסף של ארגוני טרור ושבטים בדואים-ערבים, שקצין הSS חג'אמין אל חוסייני המציא בשנות השישים, וכלל העולם המוסלמי כולו, מעולם לא יכיר במדינת ישראל בגבולות הקו הירוק כמדינה יהודית ולזכותינו בה.

אין שום כיבוש, ולא יהיה. אני בעד לספח את שטחי C ולתת לערבים בשטחי הרשות הפלשטינית אוטונמיה משלהם, שינהלו את חייהם כפי שהם רואים, ויממשו את שאיפותיהם הלאומיות בירדן, מדינה בעלת רוב של 80% ציבור פלשטיני.

שום אפרטהייד, לא לספח את ארץ ישראל כולה, אלא רק את שטחי C. המתנחלים בדרך להיות מליון (לא כולל מזרח/צפון/דרום ירושלים) בעוד 8-10 שנים, ועלוקות השמאל כבר לא יוכלו לעצור אותם. 

"בעלי בריתך", שוב שכחת לקחת את הכדורים? יש לנו אינטרסים משותפים עם תנועות ימין אנטי-איסלאמיות. לא, זה לא על תיעוב זר, זה כי באמת הם יביאו לסוף הצווילזציה המערבית. ג'יאד דמוגרפי, שיביא לרוב מוסלמי באירופה, לא פחות מר מג'יאד טרוריסטי.

כן, אני מעדיף לתמוך באנשים שיצילו את האדם הלבן מפני שאירופה תהפוך לאירו-ערביה. אתה כמובן לא תגבה את השטויות שנפלטות לך מהפה, כי אין לך על מה.

העמדות של הארגונים הללו לא "נאציות", אתם, השמאל האנטישמי, יותר קרובים מתמיד לנאצים ולפיהרר. מדובר בו על הצלת אירופה מפני דת הסרטן, שכל מקום שנוגעת בו יש מוות. האסלאם לא יכול קלב את זה שיש ארצות לא מוסלמיות, ומבחינתו זהו מצב זמני, ולכן ג'יאד דמוגרפי הוא ערך נעלה עבורו. 

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים

Bing (1)