קודם כל, מרצ היא לא "התנועה שלי". בחרתי בה כי היא האלטרנטיבה הטובה ביותר, וגם בה יש הרבה בעיות. אתה לא צריך לספר לי על ה"שמאל" הישן שהיה בישראל, אבל הקשר האידאולוגי בין מרצ של היום לבין מפ"ם של פעם קלוש, והאדם שהכי קרוב לשמאל הישן הזה במרצ (וגם הוא רחוק שנות אור ממנו) היה במקום השביעי ברשימה ולא נבחר לכנסת. אגב, אני חושב שהאדם שברא את הדמוקרטיה הישראלית כפי שהיא היום הוא דווקא מנחם בגין, איש ימין ליברלי שהלוואי שיבוא יום שהימין שלנו יראה כך. אבל זה כמובן לא יקרה כי ליברל לא יכול לתמוך בעוולה כל כך גדולה כמו הכיבוש. לא סתם הליברל היחיד בליכוד הוא רובי ריבלין שתומך בסיפוח-איזרוח של יהודה ושומרון, דבר שאני מניח שאתה מתנגד לו עמוקות כי אתה לא חושב שהפלסטינים הם בני-אדם כמוך.
ושוב - אתה מוכיח את מה שטענתי. תסתכל על בעלי בריתך, תנועות הימין הקיצוני באירופה שתומכים בכם כל-כך. הם אמנם אנטישמים, אבל יש לכם אויב משותף - גם אתם מתעבים מוסלמים, וגם הם. גם הם חושבים שהמהגרים והעובדים הזרים מביאים לסוף הציוולויזציה המערבית, וגם אתם. העמדות הנאציות של הארגונים האלו לא מזיזה לכם, כיוון שגם אתם שותפים לעמדה דומה - יש גזע עליון, ולגזע הזה יש זכות לשלוט על כל שאר בני-האדם, כשחלק מהם אפילו לא זכאי לתואר "בני-אדם". ועוד לא אמרתי מילה על הברית של הימין הקיצוני עם נוצרים אוונגליסטים, שמחכים ליום שבו ליהודים תהיה בחירה - להתנצר או למות. דווקא לשמאל שאותו אתה מאשים ב"אנטישמיות" (כשכל ביקורת על מדינת ישראל הופכת בשבילך ל"אנטישמיות" - אתה כבר לא מצליח לזהות את האנטישמים האמיתיים) אין בעלי ברית כאלה.
אז כנראה שאתה לא יודע עד כמה הדעה הזו רוווחת בין הקיבוצים שיסדו את מפ"ם-מרצ . נכון, כיום יש המון צעירים כמוכם שאין להם קשר לאידאולוגיה הסטאלינסטית-אדומה הטמאה הזו, ואתם בוחרים במרצ כאות הזדהות עימה. לא שזה לא הופך אתכם לבוגדנים.
טיפוסים כמו זהבה גלאון ומטומטמות פמניסטיות אבירות זכויות אדם כשזה נוגע למסתננים פושעים בלתי-חוקיים אבל בעד לכלוא אבות באופן לא דמוקרטי בכלא רק משום שהוצא נגדם צו מעצר, הן זן חולף ולא ברור.
האיש שאתה תומך בו היה מנהיג הארגון שבחתימה שלי, שאכן אפשר לומר שהביא את הליברליות לליכוד והפגין את המצע של מפלגת חירות כמו שצריך, אבל מה לך ולליברליות הזו? אתה סוציאליסט חזיר שמאמין באידאולוגיה הכי גרועה וכושלת בתולדות האנושות. הליכוד של היום נהיה סוציאליסטי ומתערב יותר מדי מדי בכלכלה, ולכן אני מאמין שרק פייגלין הוא האדם הכי מתאים וראוי להוית ליכודניק כיום. יש לו גישה ליברלית לחלוטין בכל מה שנוגע לכלכלה, חופש ושוק חופשי. https://www.facebook.com/MFeiglin
"הכיבוש" שאתה מדבר עליו לא היה ולא נברא. אלא אם אתה מדבר על הכיבוש המוסלמי בארץ ישראל, שזה דבר אחר.
אלו שטחים שנוים במחלוקת, ואני לא אגיד שהם חלק מארץ ישראל למרות שיש לנו זכות היסטורית, לאומית, דתית ומורשתית על כל הארץ הזו. בלי חברון שבה קבורים אבותינו לא שווה כלום תל אביב.
אני אכן הייתי ליכודניק מר בעבר ולאט לאט אימצתי את הרעיון של שתי המדינות לשני עמים באופן תיאורתי, רק כמובן שזה לא יעבוד לעולם. העם ה"פשלטיני" שהוא אוסף של ארגוני טרור ושבטים בדואים-ערבים, שקצין הSS חג'אמין אל חוסייני המציא בשנות השישים, וכלל העולם המוסלמי כולו, מעולם לא יכיר במדינת ישראל בגבולות הקו הירוק כמדינה יהודית ולזכותינו בה.
אין שום כיבוש, ולא יהיה. אני בעד לספח את שטחי C ולתת לערבים בשטחי הרשות הפלשטינית אוטונמיה משלהם, שינהלו את חייהם כפי שהם רואים, ויממשו את שאיפותיהם הלאומיות בירדן, מדינה בעלת רוב של 80% ציבור פלשטיני.
שום אפרטהייד, לא לספח את ארץ ישראל כולה, אלא רק את שטחי C. המתנחלים בדרך להיות מליון (לא כולל מזרח/צפון/דרום ירושלים) בעוד 8-10 שנים, ועלוקות השמאל כבר לא יוכלו לעצור אותם.
"בעלי בריתך", שוב שכחת לקחת את הכדורים? יש לנו אינטרסים משותפים עם תנועות ימין אנטי-איסלאמיות. לא, זה לא על תיעוב זר, זה כי באמת הם יביאו לסוף הצווילזציה המערבית. ג'יאד דמוגרפי, שיביא לרוב מוסלמי באירופה, לא פחות מר מג'יאד טרוריסטי.
כן, אני מעדיף לתמוך באנשים שיצילו את האדם הלבן מפני שאירופה תהפוך לאירו-ערביה. אתה כמובן לא תגבה את השטויות שנפלטות לך מהפה, כי אין לך על מה.
העמדות של הארגונים הללו לא "נאציות", אתם, השמאל האנטישמי, יותר קרובים מתמיד לנאצים ולפיהרר. מדובר בו על הצלת אירופה מפני דת הסרטן, שכל מקום שנוגעת בו יש מוות. האסלאם לא יכול קלב את זה שיש ארצות לא מוסלמיות, ומבחינתו זהו מצב זמני, ולכן ג'יאד דמוגרפי הוא ערך נעלה עבורו.