איזה כדורים רצים כאן?
אפשר גם? ![]()
נכתב ב- 24/09/2013, 19:36
איזה כדורים רצים כאן?
אפשר גם? ![]()
נכתב ב- 24/09/2013, 19:40
לא, אני לא מכיר בוחרי מרצ שמזדהים עם סטאלין ומתגעגעים לברית המועצות. אם יש כאלה, אני ממליץ להם לערוק למק"י, שאמנם בעברית מדברת יפה, אבל בערבית היא תומכת ברודן פוטין וברוצחי ההמונים אסד וסטאלין וניכר שהיא עדיין מקבלת פקודות ממוסקבה, כמו כל המפלגות הקומוניסטיות הישנות. בכל מקרה, למרצ יש לא מעט בוחרים קפיטליסטים למהדרין שבוחרים בה בגלל התפיסות המדיניות שלה או בגלל המאבק שלה בכפייה הדתית. כמו שזה ברור לך, אני לא חותם על כל מילה שכל בוחר מרצ כתב, אבל אני כן מסכים פחות או יותר עם הנציגים שלה בכנסת, שלדעתי הם טובים וחרוצים יותר מהנציגים של כל המפלגות האחרות ביחד.
לא אמרתי שאני תומך במנחם בגין. ציינתי שהוא היה איש ימין ליברלי. כמו שהובן לך, אני לא איש ימין, אז אני לא תומך בכל מה שבגין עשה (למרות שהוא עשה דברים חשובים מאוד - כמו הגברת השקיפות והסכם השלום הכל-כך חשוב עם מצרים). פייגלין אמנם מציג את עצמו כליברטריאן, אבל מדובר בשקר כיוון שליברטריאן לא יכול להיות באותו זמן גם לאומן יהודי. לכן הוא גם מתנגד לצעדים ליברטריאנים מובהקים רק כי הם יועילו גם לערבים. ה"דמוקרטיה" בה פייגלין מעוניין היא דמוקרטיה ליהודים בלבד שמשרתת את העם היהודי בלבד. צורת שלטון שונה לחלוטין מהדמוקרטיה הליברלית שקיימת במערב ו(סוג של) גם בישראל. אם זה מעניין אותך, אתה מוזמן לקרוא כאן בהרחבה - http://tomerpersico....ples_democracy/
אגב, משעשע שאתה קורא לממשלה הקפיטליסטית והניאו-ליברלית ביותר שהייתה כאן "ממשלה סוציאליסטית". גם בתפיסות הכלכליות שלך אתה לא רחוק מהימין הקיצוני האירופי.
מצטער להגיד לך, אבל הכיבוש חי וקיים. מיליוני בני-אדם (או שמא בשבילך הם לא בני-אדם - "ארץ ללא עם, עם ללא ארץ") נתונים תחת שלטון צבאי כשזכויותיהם נשללות מדי יום. מי שמדבר על "סיפוח שטחי C" כנראה מעולם לא ראה את המפה של השטחים הללו:

כל מה שבירוק אלה שטחי A ו-C. איך אתה מתכוון לספח את השטחים האלו? מה תעשה עם האיים הנקראים "שטחי A ו-B"? מה אורך הגבול שיהיה נחוץ כדי להגן על התושבים הישראלים? איך הפלסטינים יעברו מישוב אחד לאחר? איך תהיה להם גישה למקורות המים שלהם ולשטחים החקלאיים שלהם, שחלק גדול מהם נמצאים בשטחי C? אגב, אל תחשוב שמדובר ברעיון מהפכני כלשהו. לאחר שהתחילו להאשים את דרום אפריקה באפרטהייד הם עלו על אותו רעיון בדיוק - לרכז את השחורים במובלעות (איים) משלהם ולהכיר במובלעות האלה כמדינות. הבעיה הייתה שדרום אפריקה הייתה המדינה היחידה שהכירה במובלעות האלו כמדינות. הן זכו לכינוי "בנטוסטנטים", וזה לא שיכנע אף אחד שהאפרטהייד הסתיים. מזה עשרות שנים ממשלת ישראל עושה הכל כדי לאמלל את הפלסטינים שגרים בשטח C (שמדובר ב-60 אחוז מהגדה), ואף מגרשת אותם מביתם, ומכריזה על האדמות שלהם כאל "אדמות מדינה" ו"שטח צבאי סגור". אם אתה צריך חומר קריאה לגבי מה שמתרחש בשטחי C (ולא חסר), אביא לך בשמחה.
כי באמת הם יביאו לסוף הצווילזציה המערבית. ג'יאד דמוגרפי, שיביא לרוב מוסלמי באירופה, לא פחות מר מג'יאד טרוריסטי. כן, אני מעדיף לתמוך באנשים שיצילו את האדם הלבן מפני שאירופה תהפוך לאירו-ערביה
אין לי מילה להוסיף על כך. אם היית מביא לי את הציטוט הזה ונותן לי לנחש מי הגה אותו, כנראה שמוסוליני היה בין שני הראשונים. זה לא יאמן - הכל כאן. כל הדיבורים הפאשיסטים על "שקיעת המערב", הטענה המופרכת שההגירה המוסלמית תגרום לרוב מוסלמי (לידיעתך - המוסלמים מהווים 5 אחוז בלבד מאוכלוסיית אירופה), ואיך אפשר בלי "להציל את האדם הלבן" מכל מיני פרימיטיבים עם עור כהה או אף ארוך שטוענים שהם בני-אדם ודורשים שיוויון זכויות לזה של הגזע העליון. איך שקלתי להאשים אותך בעמדות נאציות?
נכתב ב- 24/09/2013, 19:41
בא לכם לעבור לאשכול פוליטיקה? ![]()
נכתב ב- 24/09/2013, 19:43
המקלדות של אילן ופמידור הגישו תלונה על אלימות ![]()
נכתב ב- 24/09/2013, 20:13
לא, אני לא מכיר בוחרי מרצ שמזדהים עם סטאלין ומתגעגעים לברית המועצות. אם יש כאלה, אני ממליץ להם לערוק למק"י, שאמנם בעברית מדברת יפה, אבל בערבית היא תומכת ברודן פוטין וברוצחי ההמונים אסד וסטאלין וניכר שהיא עדיין מקבלת פקודות ממוסקבה, כמו כל המפלגות הקומוניסטיות הישנות. בכל מקרה, למרצ יש לא מעט בוחרים קפיטליסטים למהדרין שבוחרים בה בגלל התפיסות המדיניות שלה או בגלל המאבק שלה בכפייה הדתית. כמו שזה ברור לך, אני לא חותם על כל מילה שכל בוחר מרצ כתב, אבל אני כן מסכים פחות או יותר עם הנציגים שלה בכנסת, שלדעתי הם טובים וחרוצים יותר מהנציגים של כל המפלגות האחרות ביחד.
אף קפיטליסט לא יתמוך במפ"ם ומפלגה סוציאליסטית הזויה. אם הם בעד מדינה פלשטנית, אז הם לא צריכים להצביע לשמאל, משום שגם המרכז וחלק מהימין אימץ אותו, ואפילו נתניהו, או שמא הוא עובד על כולנו. זה למה המון שמאלנים הצביעו בזמנו לקדימה, וחזרו למעורות השמאל האומללות שלהם.
אין כאן כפייה דתית. זו מדינה יהודית, שמבוססת על המורשת והתרבות שלה. אי אפשר להיות יהודי בלי בית כנסת, זה לא הולך. יצירת תרבות לאומית עיברית שכוללת אך ורק לאומיות עיברית עם קצת שמירת מסורת (כמו ציון חגים) לא יעבוד, ומהר מאוד יביא להתפוררות המדינה והחברה. כשאתה הולך ביום שבת, אתה צריך לראות שזה יום שבת ואותה הולך במדינה יהודית. מה גם שאין לכם רוב, וביחוד ברגע בו החרדים יהפכו מ900,000 האנשים שהם עומדים כרגע ל3 מליון בעוד 25 שנה, וזאת מבלי להכליל את הדתיים הלאומים והמסורתים-דתים, וגם החילונים-מסורתים שמזדהים עם המורשת ההיסטורית שלנו ונגד הפרדת דת-מדינה.
לא אמרתי שאני תומך במנחם בגין. ציינתי שהוא היה איש ימין ליברלי. כמו שהובן לך, אני לא איש ימין, אז אני לא תומך בכל מה שבגין עשה (למרות שהוא עשה דברים חשובים מאוד - כמו הגברת השקיפות והסכם השלום הכל-כך חשוב עם מצרים). פייגלין אמנם מציג את עצמו כליברטריאן, אבל מדובר בשקר כיוון שליברטריאן לא יכול להיות באותו זמן גם לאומן יהודי. לכן הוא גם מתנגד לצעדים ליברטריאנים מובהקים רק כי הם יועילו גם לערבים. ה"דמוקרטיה" בה פייגלין מעוניין היא דמוקרטיה ליהודים בלבד שמשרתת את העם היהודי בלבד. צורת שלטון שונה לחלוטין מהדמוקרטיה הליברלית שקיימת במערב ו(סוג של) גם בישראל. אם זה מעניין אותך, אתה מוזמן לקרוא כאן בהרחבה - http://tomerpersico....ples_democracy/
אגב, משעשע שאתה קורא לממשלה הקפיטליסטית והניאו-ליברלית ביותר שהייתה כאן "ממשלה סוציאליסטית". גם בתפיסות הכלכליות שלך אתה לא רחוק מהימין הקיצוני האירופי.
שוב אתה מוכיח כמה אתה אדיוט שאין לו מושג על מה הוא מדבר. הממשלה הזאת לא קפיטליסטית, אתה יודע מה זה קפיטליזם ושוק חופשי בכלל? אתה מייצג בדיוק את האדיוטים של כנופית רוטשילד. הקימו אוהלים והרביצו מחאה והתלוננו על יוקר הדיור, אבל מה - אין להם מושג מהחיים שלהם. כשכלכלנים הסבירו להם צעדים הכרחים על מנת להוריד את דברי הדיור, הגברת שפיר המשתמטת העלובה אמרה "מה אתה רוצה ממני? אני רק סטודנטית לקולנוע" - וזה מסביר למה היא הצטרפה למפלגת העבודה. הם סמכו על הממשלה ונתנו להם לתקוע אותם עוד יותר חזק. אני יותר ממזדהה עם מחאת הדיור והמחיר הלא-אנושי כאן, שנובע מסוציאליזם חזירי וקשרי הון-שלטון.
אילו היה לגברת המשתמטת שכל היא הייתה מבינה ששוק חופשי ואי התערבות המדינה בכלכלה הייתה מובילה צמיחה והורדת מחירים.
מצטער להגיד לך, אבל הכיבוש חי וקיים. מיליוני בני-אדם (או שמא בשבילך הם לא בני-אדם - "ארץ ללא עם, עם ללא ארץ") נתונים תחת שלטון צבאי כשזכויותיהם נשללות מדי יום. מי שמדבר על "סיפוח שטחי C" כנראה מעולם לא ראה את המפה של השטחים הללו:
לא, אין שום כיבוש. אתה לא יכול להיות כובש בארץ שלך. "מיליוני בני אדם" - טוב שלא. 2 מליון ערבים בשטחים הם ממש עשרות מליונים, מאות ואלפים אולי. השקר הדמוגרפי אכל גם אותך. הדמוגרפיה עובדת לטובתינו. לפני 60 שנה, הפיריון של האישה הערביה היה 9.6, ואילו של היהודייה 3.6. כיום, הפיריון הממוצע של האישה היהודיה הוא 2.6, ואילו של הערביה, צנח ל3.6. מה שמפריד בינהם כרגע הוא אחוז אחד בודד. עשרות אלפים של ערבים מהגרים מדי שנה מהשטחים אל מדינות ערב, והמתישיבם והחרידם ממשיכים להתרבות בכמות אסטרונומית.
זכויתהם הבסיסיות ממש לא נשללות. יש להם ממשלה פלשטינת והם מצביעים אליה. הם יכולים לקבל הכל כולל אוטונמיה שלהם, מלבד הזכות להשמיד אותנו.
כל מה שבירוק אלה שטחי A ו-C. אלו שטחי A -B. איך אתה מתכוון לספח את השטחים האלו? מה תעשה עם האיים הנקראים "שטחי A ו-B"? מה אורך הגבול שיהיה נחוץ כדי להגן על התושבים הישראלים? איך הפלסטינים יעברו מישוב אחד לאחר? אנחנו נישב עם הפלשטינים ונגרום למצב שיגרום לנו לחיות בשיתוף. יבנו כבישים וויהיה להם מעבר כרצונם. איך תהיה להם גישה למקורות המים שלהם ולשטחים החקלאיים שלהם, שחלק גדול מהם נמצאים בשטחי C? מדינתם - ירדן, תספק להם אותם, כמו שהיא מספקת מים לאזרחיה בעמאן ובעקבה. אגב, אל תחשוב שמדובר ברעיון מהפכני כלשהו. לאחר שהתחילו להאשים את דרום אפריקה באפרטהייד הם עלו על אותו רעיון בדיוק - לרכז את השחורים במובלעות (איים) משלהם ולהכיר במובלעות האלה כמדינות. הבעיה הייתה שדרום אפריקה הייתה המדינה היחידה שהכירה במובלעות האלו כמדינות. הן זכו לכינוי "בנטוסטנטים", וזה לא שיכנע אף אחד שהאפרטהייד הסתיים. מזה עשרות שנים ממשלת ישראל עושה הכל כדי לאמלל את הפלסטינים שגרים בשטח C (שמדובר ב-60 אחוז מהגדה), ואף מגרשת אותם מביתם, ומכריזה על האדמות שלהם כאל "אדמות מדינה" ו"שטח צבאי סגור". אם אתה צריך חומר קריאה לגבי מה שמתרחש בשטחי C (ולא חסר), אביא לך בשמחה.
היא לא מגרשת אותם מביתם, אתה נופל קורבן לעלילותיהם של הזויי השמאל הקיצוני. הטרור הפלשטיני קורה בלי הפסק, הרשות הפלשטינית לא מגנה אותם, לא פועלת לעצירתם ואף תומכת בהם. לא זו בלבד, אלא שהיא קוראת כיכרות ורחובות על שמות של רוצחים. שום מילה על אבו אדולף מאזן - הדוקטור היחיד בעולם להכחשת שואה.
כי באמת הם יביאו לסוף הצווילזציה המערבית. ג'יאד דמוגרפי, שיביא לרוב מוסלמי באירופה, לא פחות מר מג'יאד טרוריסטי. כן, אני מעדיף לתמוך באנשים שיצילו את האדם הלבן מפני שאירופה תהפוך לאירו-ערביהאין לי מילה להוסיף על כך. אם היית מביא לי את הציטוט הזה ונותן לי לנחש מי הגה אותו, כנראה שמוסוליני היה בין שני הראשונים. זה לא יאמן - הכל כאן. כל הדיבורים הפאשיסטים על "שקיעת המערב", הטענה המופרכת שההגירה המוסלמית תגרום לרוב מוסלמי (לידיעתך - המוסלמים מהווים 5 אחוז בלבד מאוכלוסיית אירופה), ואיך אפשר בלי "להציל את האדם הלבן" מכל מיני פרימיטיבים עם עור כהה או אף ארוך שטוענים שהם בני-אדם ודורשים שיוויון זכויות לזה של הגזע העליון. איך שקלתי להאשים אותך בעמדות נאציות?
אתה פשוט אדיוט שזה לא להאמין. נעשו מחקרים, הנושא נבדק, ועל פי קצב ההגירה, הריבוי והריבוי השלילי של האדם הלבן המוסלמים יהיו רוב באירופה החל מלקראת החצי השני של המאה הזו. אתה פשוט נאיבי ואדיוט שזה משהו. נפלת קורבן ל"דת השלום והאחווה".
הרבה מוסלמים משקרים לפי מצוות הtaqiyya. כלומר, לפי המחקרים שבוצעו, רק 60 אחוז מהמוסלמים בעולם תומכים בטרור. אני בטוח שהמספרים גבוהים הרבה יותר לאור המצווה הזו. אף אחד לא מדבר על גזע עליון, דמגוג עלוב, מדברים על אירופה נוצרית על פני אירו ערבייה ועל מניעת אל קעידה השבדית והצרפתית. (הארגון הזה כבר קיים חזק מאוד במדינות הללו, אבל השלטונות פועלים רבות בכדי למנוע את הטרור האיסלאמי).
באדום.
נכתב ב- 24/09/2013, 21:13
א. הימין לא נאמן לרעיון שתי המדינות, וחבל שכך. עם כל המחלוקת שלי עם הימין בארץ ובכלל, אני חושב שמדינה פלסטינית צריכה להיות קונצזוס גם בימין, כיוון שזה גם אינטרס שלו (הדרך היחידה לשמור על מדינה יהודית שהיא עדיין דמוקרטית). אבל בגלל שהדבר הכי קרוב לימין ליברלי בישראל זו המפלגה של ציפי לבני, אז יש לנו כאן מאבק בין שמאל שמכיל גורמים שהם לא לגמרי שמאל - שלו יש פיתרונות ברורים, מול הימין שנמצא בשלטון 40 שנה כמעט רצוף ולא מסוגל להציע תכנית פרקטית אחת (!) ומשוכנע מהעמוד הדעות של "הארץ" שהסמול שולט במדינה. כך נוצר מצב שקפיטליסטים מצביעים למרצ (אגב, לפני 5-6 שנים מרצ - אותה מפ"ם לשעבר - בראשותו של יוסי ביילין הייתה מפלגה קפיטליסטית מוצהרת), רק כי אין להם אלטרנטיבה אחרת. למרצ בכלל יש דימוי, לא לגמרי לא-נכון, של מפלגה לבנה ופריוולגית.
ב. אני מבין שדמוקרטיה היא ממך והלאה, אבל דמוקרטיה משמעותה גם חופש דת וחופש מדת. מדינה יהודית כמו שאתה מציע היא לא מדינה דמוקרטית, ובניגוד למה שאתה חושב, רוב הציבור בישראל מעוניין בחופש דת גם לחילונים וללא-יהודים: http://www.ynet.co.i...4425713,00.html
ג. כנראה שאין לך מושג מה זה סוציאליזם, סוציאל-דמוקרטיה, קפיטליזם ומה שבינהם. מציע לך לקרוא במקורות אובייקטיבים לפני שאתה משחרר את הנפיחות הרגילות שלך כאן. ואגלה לך סוד קטן: אחרי המחאה החברתית נכתב דו"ח עבור הממשלה שכתב אותו כלכלן בשם טרכטנברג. הוא מציע שורה של צעדים המרסנים מעט את הקפיטליזם החזירי של נתניהו, ויבטיחו את הורדת יוקר המחיה בישראל. ממשלת נתניהו התעלמה מהדו"ח הזה וקברה אותו, והמשיכה עם הקפיטליזם הדורסני והלא מרוסן שלה באמצעות האהבל התורן יאיר לפיד. אני מאמין בממשלה גדולה (ולא במובן הפופוליסטי של מס' השרים) שמחויבת לרווחת תושביה. ממשלה שמעורבת בכלכלה, בונה דיור ציבורי ודיור בר-השגה, מבטיחה חינוך איכותי חינם וכן - גם מבטיחה שהשוק יהיה חופשי ותחרותי, כי ה"שוקחופשי" של הקפיטליסטים נותן לכמה אוליגרכים להשתלט על השוק (בגלל הכסף שלהם) ולא לתת לאף אחד אחר להכנס אליו. בלי מעורבות של הממשלה לא יכול להיות שוק חופשי. בשביל להבטיח את כל זה, הממשלה צריכה להעלות את המסים הפרוגרסיבים - אלה שמבחינים בין מי שמרוויח הרבה לבין מי שלא מרוויח כמעט כלום, ולהוריד את הרגרסיבים - למשל את המע"מ שפוגע בעני הרבה יותר מבעשיר.
ד. המספרים שלך שקריים. בגדה המערבית ובעזה חיים ארבעה וחצי מיליון פלסטינים שעליהם אנחנו שולטים, בין אם בצורה עקיפה (כמו בעזה), או בין אם בצורה ישירה. אבל גם אם המספר שציינת שהוכח כשקרי עשרות פעמים ( http://www.haaretz.c...emium-1.2058684 ) מדויק, האם זה מצדיק את שלילת זכויותיהם? האם זה מצדיק את העוולות הנעשים כלפיהם? האם זה שולל את זכותם למדינה ריבונית? להזכירך, בימי המנדט הבריטי מיליון יהודים "בלבד" היו תחת כיבוש בריטי. האם זה אומר שב-1947 לא הגיע להם חופש, שיוויון ועצמאות?
ה. הפיתרון הזה לא פרקטי, לא מוסרי ולא חוקי. שטחי A ו-B לא יכולים להפך למדינה, אלה מובלעות שאין שום קשר בין מובלעת אחת לשנייה. הם לא יוכלו לעבור בין ישוב לישוב, לא יוכלו לגשת לשטחים שלהם (הנמצאים חלקם בשטחי C). ישראל תמשיך לשלוט עליהם, והם עדיין יהיו נתינים משוללי זכויות. בשניה שישראל תיישם את הפיתרון ההזוי הזה, לא רק שלא יהיה שקט, ישראל תוכרז כמדינת אפרטהייד לכל דבר ועניין, ובצדק.
ו. אז תן לי לחדש לך: ישראל מגרשת פלסטינים משטחי C באופן יומיומי, ואת אלה שהיא אינה מגרשת היא הופכת את חייהם לגהנום. אחד מעשרות המקרים האלה הוא "שטח אש 918": http://www.btselem.o...ns/fulltext/918
הטרור היהודי קורה גם הוא ללא הפסק, בתמיכתם של מועצת יש"ע. ההבדל הוא שלאף אחד לא אכפת מהטרור היהודי שם, וגוף השיטור הביזיוני ביותר באיזור אפילו לא טורח להגיש כתבי אישום נגד הטרוריסטים: http://yesh-din.org/....asp?postid=261
ז. לא, המוסלמים לא יהיו רוב "לקראת החצי השני של המאה הזו". אתה יכול להמשיך להביא נתונים שקריים, זה רק ממחיש עד כמה אין לך מושג על מה אתה מדבר. אחוז המוסלמים באיחוד האירופי בכלל הוא 3.2%, ובאירופה בכלל (כולל מדינות כמו אלבניה ובוסניה!) הוא 7.2%.
מיטב המומחים מעריכים שאחוז המוסלמים יגיע לשיא ב-2050 ("לקראת החצי השני של המאה הזאת"), והוא יהיה 8%. באף מדינה מערב אירופאית מספר המוסלמים לא יעלה על 10%. בנוסף, הריבוי הטבעי של המוסלמים באירופה נמצא בירידה מתמדת, ועתיד להגיע לקצב הריבוי הטבעי של כלל האוכלוסיה.
מקורות: http://en.wikipedia....ote-islam.de-12
http://www.pewforum....nal-europe.aspx
http://www.npr.org/2...the-muslim-tide
נכתב ב- 24/09/2013, 21:49
חחח אחת התגובות לכתבה בYNET (תגובה מס' 13):
http://www.ynet.co.i...4433173,00.html
שקר וכזב!
מנחם: האי אוכלס כבר לפני אלפי שנים על ידי אוכלוסייה פלשתינית מגוונת וגורשה בברוטליות על ידי קולוניאליסטים אכזריים שהטביעו את האי במכוון. אבו מאזן אפילו מחזיק מפתח לאחד מארמונות הפאר שאבות אבותיו מלכו בהם מימי שושלת מאזן לפני כשלושת אלפים שנה. כעת, בעקבות רעידת האדמה , נתגלה עברם ההיסטורי העשיר של הפלשתינים ושרידים ארכאולוגיים מימי שושלת מאזן הפלשתינית המפוארת מגיחים סביב האי מכל פינה. הפלשתינים כמובן קוראים מיד לפינוי מאובנים מהאי על מנת להשיב את הפליטים הפלשתינים לביתם . דברי אבו מאזן למאובנים הכובשים : "הכיבוש משחיק".
נכתב ב- 24/09/2013, 22:26
לי אישית זה לא הפריע ואפילו גרם לי לחייך
אני יותר קיצוני ממך פמידור פשוט מניסיון
לכל אחד מכם יש את הדעה שלו שלא תשתנה לא משנה מה יגיד האחר
ככה שזה ויכוח עקר
נכתב ב- 24/09/2013, 22:36
אני ממש מופתע שאנשים לא המומים מהטוויסט שהיה במלך האריות.
לא בקטע ציני. זה מדהים שהרגו את הדמות הכי ראשית שיש. (וגם הכי אצילית)
הרי אם רואים את הסרט בפעם הראשונה בחיים אי אפשר לנחש שמופאסה ימות. דווקא אפשר לנחש שסקאר ימות או יהפוך לטוב נניח... או שקר גזעני אחר.
זה טוויסט פי אלף טוב מהטוויסט (הכי אוברייטד בהסטוריה) של קייזר סוזה.
נכתב ב- 25/09/2013, 08:57
מלך האריות זה סרט גאוני,
עזבו שניה את הפסקול (מגוחך עד כמה שהוא טוב), אני מדבר על הסרט עצמו..
סרט פשוט מעולה.
כשמופסה מת, משהו ממך מת יחד איתו..
הסצינה עם רפיקי, כשהוא גורם לסימבה לחזור לצוק..
ואז רואים את סימבה רץ ברקע + ממלא את המסך..
מתברר שהשיר ברקע אומר "Time to rule the land" באפריקאית..
לא מרגש??
נכתב ב- 25/09/2013, 09:01
בנוסף לזה שהוא מרגש, זה באמת הטוויסט הכי גדול בהיסטוריה.
נכתב ב- 25/09/2013, 12:23
נכתב ב- 25/09/2013, 13:15
יואו, כל כך כיף לחזור הביתה!
נכתב ב- 25/09/2013, 14:15
וואלה בחיים לא ראיתי מלך האריות, בכלל...הייתי ילד שלא אהב סרטים מצוירים, אולי רק כמה בודדים.
כל הילדות הייתי תקוע על ערוץ 4 המיתולוגי מהכבלים, תאמינו או לא, יצאתי נורמלי (למרות שיש אנשים שיגידו שלא חח
)
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים