עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

# דיון בנוגע למצב החדש #

• אנא התחבר בכדי להגיב
1374 תגובות לנושא זה

#441 eladgrs

eladgrs

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎09:58

שלום,

1. ראשית - אני רוצה להביע תמיכה במאבקכם - התמיכה מתבטאת גם במכתב ששגרתי בטורק.
2. אני מניח שאני מדבר גם כמייצג של תחום הסטרימרים וה - DVD - כידוע לכולם בהם לא ניתן לבצע שינוי תוכניתי (כרגע) ולכן נוצרה בעיה משמעותית למשתמשים רבים בשוק,
הטענה שלראות דרך המחשב היא אבסורדית מפני שלי אין ספק שהמשתמשים שקנו את הסטרימרים ו וה DVD רצו חיים קלים (ולי אישית כרטיס המסך אינו תומך ב - HD הצורה משביעת רצון - כן יש לי אינטרס אישי - (בדיוק כמו לכם)).
אני גם טוען שכמות המשתמשים כמוני היא משמעותית מתוך אוכלסיית צופי התכנים.
3. כחבר בכיר בקהילות הקוד הפתוח בעולם אני יכול גם לומר לכם שכרגע אתם מחליפים סטטוס מקהילה התומכת בקוד פתוח לקוד סגור - המשמעות כפי שקרה להרבה קהילות שביצעו תהליך זה היא מחיקה (כלומר תמיד ימצאו קהילות אחרות).
התהליך הזה תלוי ברובו בזמן ולא מעבר.
4. שוב אני מתנצל על הבוטות וחוזר ומדגיש כי עיקר הטענות שלי הם כלפי טורק, אך אתם לא יכולים להתחמק מאחריות (בדיוק כפי שהעיריות מפסיקות לאסוף זבל - אז אנו מתלוננים עליהם).

שיהיה לכם הבצלחה במאבק, והעיקר שיהיה מהיר :P.

eladgrs (mcse / rhce / MSc... And other bollshit..

#442 mooosh

mooosh

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 149 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:10

אין ספק שהמאבק שלכם צודק, אתם משקיעים בתרגום וראויים לקבל עליו קרדיט!
אבל אני לא רואה איך העלאת תרגום מקודד עוזר לאינטרסים של הגולשים וגם שלכם.
נכנסתי לאתר טורק ובפורום שם יש תלונות מצד בילד לגביכם.. אני לא באמת יודע עד כמה התלונות נכונות, אך ברור לי שהייתה פגיעה הדדית בין הקבוצות.
אני לא זה שתפקידו לשפוט מי התחיל את הסכסוך ומי פגע במי יותר, אך אין לי ספק שהדרך בה נקטתם רק מחפרת אתכם עמוק יותר בשוחה והיא תגרום לצד השני להתחפר גם כן.
אם אתם באמת רוצים לפתור את הסכסוך ולא להקצין אותו, אין לכם ברירה אלא לדבר עם הצד השני.
צריך להביע נכונות (מותר להגיד סליחה גם אם לא מאמינים בה, כל עוד זה מקדם את המטרה הסופית).
זו דעתי בנושא, אתם מוזמנים לחלוק עליי (כפי שודאי תעשו).
חג שמח

#443 moto01

moto01

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 40 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:12

לא אוהב את המהלך....
כולם יודעים הרי שהפכתם בעצם ל'מותג' בתחום התרגומים ברשת, לטוב ולרע. גם אנשים שלא רואים עם תרגום, משום שם שאומרים להם תרגומים בעברית, ישר עולה להם המילה "QSUBS". ולא בכדי, אתם מוציאים תרגומים איכותיים לאל הרף, עם זמינות די גדולה של סדרות, וצוות מעולה של מתרגמים.
ברגע שאתם עושים דבר כזה, אתם גוזרים על עצמכם סתם בלגן. שטורק יעשו מה שבא להם, למי אכפת. אתם תמשיכו לפרסם תרגומים רק באתרים ספציפים (סרטים למשל) ותכוונו את כל האנשים שיורידו משם. זה המלחמה הנכונה. מלחמה כזאת רק נותנת לטורק לגיטימציה להמשיך את המאבק המטומטם הזה. במהלך כזה אתם בעצם עושים מה שהם רוצים שתעשו, הרחתם קצת דם וזהו, אתם כבר לא רואים בעיניים...

קצת תפעלו בשכל. אני די מאמין (או לפחות רוצה להאמין) שהאנשים פה לא ממש נהנים מכל המאבק המלוכלך הזה, דבר כזה רק יזיק לדתמית שלכם (שבכל הכנות, קצת נהרסה לאחרונה, עלה קצת השתן לראש).

אתם יודעים מה אתם עושים טוב, וכולם יודעים את זה. פשוט תמשיכו לעשות כך וזהו. אל תשימו לב בכלל לטורק ולמה שהם עושים.
תמונה שפורסמה תמונה שפורסמה

#444 itsikg

itsikg

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 2 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:37

כמו הרבה מקודמי, אני מבין לליבכם ותמך במאבק אך לא בדרך.
בתור מתרגם בעצמי (לא תחת השם הזה, אל תחפשו) אני מודע לעבודה הקשה הנדרשת, אך גם לסיפוק הרב ששואבים כאשר רואים את כמות המשתמשים המורידים את הכתוביות שלך.
השיטה שבחרתם בה פוגעת באופן ישיר ב"לקוחות" שלכם, שהם הסיבה שלשמה בכלל התיישבתם לבצע את העבודה המתישה של התרגום. אוכלוסיית המשתמשים בסטרימרים וב DVD למיניהם היא גדולה הרבה יותר ממה שאתם מעריכים, ואת התוצאה תוכלו לראות בכמות ההורדות של הכתוביות בפורמט "המוגן".
אני מאוד מקווה שיימצא פתרון לסכסוך המיותר, ותחזרו לשחרר כתוביות בפורמט סטנדרטי.
אולם בינתיים, יש לי הצעה נוספת שיכולה לעזור לבעלי הסטרימרים ו ה DVD:
קיים לכתוביות פורמט SUB/IDX שהוא פורמט בינארי ולא טקסטואלי. הפורמט הזה נתמך על ידי הרבה נגני DVD, סטרימרים וגם נגני תוכנה ללא צורך בהתקנת כל תוסף במחשב.
את המרת הכתוביות לפורמט הזה מבצעים באמצעות תוכנה חופשית SubtitleCreator.
אולי תשקלו לשחרר כתוביות גם או רק בפורמט הנ"ל, זה יעזור מאוד להרבה אנשים.

#445 Shlomi26

Shlomi26

אני בחבר'ה

• חבר של כבוד
  • 888 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:43

לא אוהב את המהלך....
כולם יודעים הרי שהפכתם בעצם ל'מותג' בתחום התרגומים ברשת, לטוב ולרע. גם אנשים שלא רואים עם תרגום, משום שם שאומרים להם תרגומים בעברית, ישר עולה להם המילה "QSUBS". ולא בכדי, אתם מוציאים תרגומים איכותיים לאל הרף, עם זמינות די גדולה של סדרות, וצוות מעולה של מתרגמים.
ברגע שאתם עושים דבר כזה, אתם גוזרים על עצמכם סתם בלגן. שטורק יעשו מה שבא להם, למי אכפת. אתם תמשיכו לפרסם תרגומים רק באתרים ספציפים (סרטים למשל) ותכוונו את כל האנשים שיורידו משם. זה המלחמה הנכונה. מלחמה כזאת רק נותנת לטורק לגיטימציה להמשיך את המאבק המטומטם הזה. במהלך כזה אתם בעצם עושים מה שהם רוצים שתעשו, הרחתם קצת דם וזהו, אתם כבר לא רואים בעיניים...

קצת תפעלו בשכל. אני די מאמין (או לפחות רוצה להאמין) שהאנשים פה לא ממש נהנים מכל המאבק המלוכלך הזה, דבר כזה רק יזיק לדתמית שלכם (שבכל הכנות, קצת נהרסה לאחרונה, עלה קצת השתן לראש).

אתם יודעים מה אתם עושים טוב, וכולם יודעים את זה. פשוט תמשיכו לעשות כך וזהו. אל תשימו לב בכלל לטורק ולמה שהם עושים.

+1

באמת חושב כמוהו, ואיתי עוד רבים...
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמהתמונה שפורסמהתמונה שפורסמה

#446 Azabado

Azabado

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 46 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:51

שלומי, רבים כמוך אנוכיים מדי...
תפסיקו לחפש פתרון מהיר לבעיה הקטנה שלכם, ותתחילו להתחשב באנשים שעומדים מאחורי התרגומים, שעובדים ימים כדי להביא לכם תרגומים איכותיים ומהירים.

תעשו מה שכתוב במדריך בפורום מדריכים, ולכם לא אמורה להיות בעיה.
אני לא מבין על מה פה הדיון בכלל, מציע לנעול, כולם פה סתם מתלוננים, לא עוזר בשום דבר.
I <3 Q

תמונה שפורסמהתמונה שפורסמה

#447 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:57

קיים לכתוביות פורמט SUB/IDX שהוא פורמט בינארי ולא טקסטואלי. הפורמט הזה נתמך על ידי הרבה נגני DVD, סטרימרים וגם נגני תוכנה ללא צורך בהתקנת כל תוסף במחשב.
את המרת הכתוביות לפורמט הזה מבצעים באמצעות תוכנה חופשית SubtitleCreator.
אולי תשקלו לשחרר כתוביות גם או רק בפורמט הנ"ל, זה יעזור מאוד להרבה אנשים.

תאמין לי שאנחנו מכירים את כל הפורמטים של הכתוביות.
כתוביות בצורה idx/sub אפשר לקרוע דיי מהר ובדיוק רב, כך שזה לא מתאים למטרה שלנו.

#448 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:58

מס' חידות לחלק מהגולשים.

אתם יודעים מי החלוץ שאיפשר לנגני ה-DIVX "לקרוא" כתוביות בעברית?
האם אתם יודעים שהוא עשה זאת בהתנדבות מלאה תוך ויתור על עשיית הון שהיה יכול לקבל
מיבואני המכשירים שלא ידעו איך לגרום לנגנים שלהם לקרוא כתוביות עברית בקידודי XVID/DIVX?

הפתרון בתחתית התגובה.

glfinish.
כן. אותו אדם שמואשם בפגיעה בגולשים בכך שהוא מונע מהם להשתמש בפרי פיתוחו הוולונטרי.
צריך להודות לו, לא רק על התרגומים אלא גם על היכולת שלכם להשתמש בנגנים שאתם "לא יכולים בלעדיהם"

#449 eladgrs

eladgrs

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎10:58

שלומי, רבים כמוך אנוכיים מדי...
תפסיקו לחפש פתרון מהיר לבעיה הקטנה שלכם, ותתחילו להתחשב באנשים שעומדים מאחורי התרגומים, שעובדים ימים כדי להביא לכם תרגומים איכותיים ומהירים.

תעשו מה שכתוב במדריך בפורום מדריכים, ולכם לא אמורה להיות בעיה.
אני לא מבין על מה פה הדיון בכלל, מציע לנעול, כולם פה סתם מתלוננים, לא עוזר בשום דבר.

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל התשובה שלך לא עניינית.
אנוכיות כן - הקהל הוא אנוכי וכך גם אתה.
אני חושב שצריך כמה שפחות לפגוע בקהל (כי אחרת אין שום קיום לשום אתר או קבוצה).
אנו תומכים בכם אבל ככל שהמצב ימשך כך הסימפטיה תלך ותרד (ככה זה בחיים...).

#450 Just4Fun

Just4Fun

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 29 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:06

אין מצב להפעיל את התרגום עם BSPLAYER ?

#451 izikas

izikas

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 3 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:12

אני חושב שאתר שלא מביא קרדיט זה לא טוב אבל אני חושב שאם כבר משחררים את התרגום שזה יהיה בסימות srt שאפשר יהיה לראות אם תרגום

#452 orenmi

orenmi

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 12 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:14

אני גם מתנצל מראש אבל איבדתם אותי כלקוח נאמן.
הייתי מוריד רק מפה והפניתי את כל החברים שלי (שצופים בDVD ולא יודעים איך עושים ריסארט למחשב) ועכשיו אין לנו ברירה אלא לעבור לטורק.
או לחכות שתחזרו לSRT.

תודה על תקופה נהדרת.

#453 elisfm

elisfm

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 125 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:15

תומך ללא סייג

#454 ORAN

ORAN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 249 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:16

אני מאמין שיש פה מנהלים של אתרי הורדות גדולים כמו IDown,Horadot.Net ועוד...
למה אתם לא מכינים הודעה מסודרת ובה תסבירו לגולשים את המצב החדש?
תכתבו בהודעה שיש את אתר Sratim ו-SubCenter שהם הרבה יותר נוחים ושכולם יורידו משם, תגידו גם שאם הם ימשיכו להוריד מאתר Torec המצב ישאר כמו שהוא ואם הם רוצים שהמצב יחזור לקדמותו הם צריכים להחרים את Torec !

תתחילו להפיץ חתימות נגד אתר Torec ועוד דברים כדי שכולם יחרימו אותו ולא יכנסו אליו.
תאמינו לי שזה יעזור מאוד אם תגיד הודעה פרטית לכל הגולשים באתרי ההורדה, ככה הם יבינו את המצב ויחרימו את Torec.

#455 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:18

אין מצב להפעיל את התרגום עם BSPLAYER ?

http://www.qsubs.net...showtopic=27805

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#456 עופר

עופר

גם בגן-עדן יש נחשים

• חבר של כבוד
  • 3,925 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:22

שלום,

1. ראשית - אני רוצה להביע תמיכה במאבקכם - התמיכה מתבטאת גם במכתב ששגרתי בטורק.
2. אני מניח שאני מדבר גם כמייצג של תחום הסטרימרים וה - DVD - כידוע לכולם בהם לא ניתן לבצע שינוי תוכניתי (כרגע) ולכן נוצרה בעיה משמעותית למשתמשים רבים בשוק,
הטענה שלראות דרך המחשב היא אבסורדית מפני שלי אין ספק שהמשתמשים שקנו את הסטרימרים ו וה DVD רצו חיים קלים (ולי אישית כרטיס המסך אינו תומך ב - HD הצורה משביעת רצון - כן יש לי אינטרס אישי - (בדיוק כמו לכם)).
אני גם טוען שכמות המשתמשים כמוני היא משמעותית מתוך אוכלסיית צופי התכנים.
3. כחבר בכיר בקהילות הקוד הפתוח בעולם אני יכול גם לומר לכם שכרגע אתם מחליפים סטטוס מקהילה התומכת בקוד פתוח לקוד סגור - המשמעות כפי שקרה להרבה קהילות שביצעו תהליך זה היא מחיקה (כלומר תמיד ימצאו קהילות אחרות).
התהליך הזה תלוי ברובו בזמן ולא מעבר.
4. שוב אני מתנצל על הבוטות וחוזר ומדגיש כי עיקר הטענות שלי הם כלפי טורק, אך אתם לא יכולים להתחמק מאחריות (בדיוק כפי שהעיריות מפסיקות לאסוף זבל - אז אנו מתלוננים עליהם).

שיהיה לכם הבצלחה במאבק, והעיקר שיהיה מהיר :P.

eladgrs (mcse / rhce / MSc... And other bollshit..

כשהעירייה לא אוספת זבל, אתה מתלונן. למה אתה מתלונן? קודם כל כי אתה משלם.
למתרגמי Q אף אחד לא משלם. הם צריכים לחשוב קודם על עצמם, באותה מידה שהגולשים חושבים תמיד רק על עצמם
בנוסף, אני לא מבין מה אתם רוצים? Q המליצו לכם לקנות סטרימרים? קניתם כדי לצפות להנאתכם, עכשיו המצב שונה, תחיו עם זה.

אתם תמיד אומרים "תומכים במאבק אבל לא בדרך"
להבדיל אלף אלפי הבדלות, כמו כל אלה ש"תומכים במאבק לשחרור שליט, אבל אסור לתת שום אסיר" כאילו שאם לא יתנו שום אזסיר, גלעד פתאום יופיע, הא??
איפה הייתם כשהמאבק התנהל בצורה דיפלומטית?? שתקתם כמו דגים!
עכשיו כשמזיזים לכם קצת ת'אקווריום אתם מתחילים לזוז ולהראות נוכחות.

תפנימו, אתם אגואיסטים(!!), אתם רוצים להמשיך להנות מכל העולמות עם מכשירי הDVD והסטרימרים שלכם,
אבל לשים ז** על המתרגם (שברור שאתם תומכים במאבק שלו),
שלדעתכם קודם מתרגם לכם והוא בעצמו רק בעדיפות שניה - שוב, כי אתם אגואיסטים וחושבים שהכל סובב סביבכם.

מוטו:
FSC התלוננו כשהעתיקו מהם או שלקחו להם מדריכים בלי קרדיט, אז באיזה זכות אתה, מוטו, יכול לבוא בתלונות לאחד שהשקיע בתרגום קצת יותר מהמדריך שלך??

ובחייאת רבאק, תפסיקו לקשקש "יימצא לכם מחליף"... כולנו יודעים שזה בלושיט!
שום גולש אגואיסט לא יתרגם לאחרים, כי הוא פשוט לא רוצה לצאת "פראייר חסר חיים", נכון?
יצא לי להיפגש עם מישהו שדיסר על Q, והוא אמר: "הם אחלה מתרגמים, אני נהנה מאוד, אבל הם חסרי חיים, ולמרות זאת מה איכפת לי, אני העיקר נהנה"
אז בסופו של דבר, לא טוב לכם עם המצב, אבל אין לכם משהו יותר טוב, ואתם יודעים את זה. אז אל "תאיימו" כי אין לכם סיכוי שהאיום יתממש.
אתם חושבים שלחץ תלונות ואיומים בנטישת "מועדון הלקוחות של Q" יגרום ל"חברה" להתקפל ולהיענות לדרישותכם.
כשהמצב יחזור לקדמותו אתם תטוסו להיות שוב "לקוחות נאמנים" כי אתם נאמנים רק לעצמכם, ואתם עושים רק מה שטוב לכם,
וטוב לכם לצפות באיכות גבוהה

אני, בשונה ממכם, תומך במתרגמים, וגם בדרך! כי אי אפשר לתמוך במתרגמים אבל להתלונן על הדרך!
או שאתם תומכים בו, או שאתם לא!

#457 SKULLSTYLE

SKULLSTYLE

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 13 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:27

איכס פעם הורדתי מהם ועכשיו אני שמח שהפסקתי להוריד מהם ואני מוריד מסרטים
תומך בכם ב1000% אתם צודקים(תומך גם בדרך וגם במאבק)

#458 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:28

אני גם מתנצל מראש אבל איבדתם אותי כלקוח נאמן.
הייתי מוריד רק מפה והפניתי את כל החברים שלי (שצופים בDVD ולא יודעים איך עושים ריסארט למחשב) ועכשיו אין לנו ברירה אלא לעבור לטורק.
או לחכות שתחזרו לSRT.

תודה על תקופה נהדרת.

origami, שלום. אנחנו מתנצלים אם נפגעת מהצעד שלנו. לכן, אנא ראה את ההתחייבות שלך כמבוטלת וסע לשלום.

בכבוד רב, מנכ"ל קיו סאבס.

#459 kunda

kunda

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:30

מה יכול לעשות מישהו כמוני, שרואה סדרות רק על הTViX שלו?

#460 The Joker

The Joker

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,470 הודעות

נכתב ב- ‎14/04/2009‏, ‎11:33

יש לי הצעה : שאתר סרטים לא יאשר כתוביות של טורק

לדוגמא : תרגום וסנכרון משמיעה: kikmastr (מקבוצת טורק)
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים