שלום,
1. ראשית - אני רוצה להביע תמיכה במאבקכם - התמיכה מתבטאת גם במכתב ששגרתי בטורק.
2. אני מניח שאני מדבר גם כמייצג של תחום הסטרימרים וה - DVD - כידוע לכולם בהם לא ניתן לבצע שינוי תוכניתי (כרגע) ולכן נוצרה בעיה משמעותית למשתמשים רבים בשוק,
הטענה שלראות דרך המחשב היא אבסורדית מפני שלי אין ספק שהמשתמשים שקנו את הסטרימרים ו וה DVD רצו חיים קלים (ולי אישית כרטיס המסך אינו תומך ב - HD הצורה משביעת רצון - כן יש לי אינטרס אישי - (בדיוק כמו לכם)).
אני גם טוען שכמות המשתמשים כמוני היא משמעותית מתוך אוכלסיית צופי התכנים.
3. כחבר בכיר בקהילות הקוד הפתוח בעולם אני יכול גם לומר לכם שכרגע אתם מחליפים סטטוס מקהילה התומכת בקוד פתוח לקוד סגור - המשמעות כפי שקרה להרבה קהילות שביצעו תהליך זה היא מחיקה (כלומר תמיד ימצאו קהילות אחרות).
התהליך הזה תלוי ברובו בזמן ולא מעבר.
4. שוב אני מתנצל על הבוטות וחוזר ומדגיש כי עיקר הטענות שלי הם כלפי טורק, אך אתם לא יכולים להתחמק מאחריות (בדיוק כפי שהעיריות מפסיקות לאסוף זבל - אז אנו מתלוננים עליהם).
שיהיה לכם הבצלחה במאבק, והעיקר שיהיה מהיר
.
eladgrs (mcse / rhce / MSc... And other bollshit..
כשהעירייה לא אוספת זבל, אתה מתלונן. למה אתה מתלונן? קודם כל כי אתה משלם.
למתרגמי Q אף אחד לא משלם. הם צריכים לחשוב קודם על עצמם, באותה מידה שה
גולשים חושבים תמיד רק על עצמםבנוסף, אני לא מבין מה אתם רוצים? Q המליצו לכם לקנות סטרימרים? קניתם כדי לצפות להנאתכם, עכשיו המצב שונה, תחיו עם זה.
אתם תמיד אומרים "תומכים במאבק אבל לא בדרך"
להבדיל אלף אלפי הבדלות, כמו כל אלה ש"תומכים במאבק לשחרור שליט, אבל אסור לתת שום אסיר" כאילו שאם לא יתנו שום אזסיר, גלעד פתאום יופיע, הא??
איפה הייתם כשהמאבק התנהל בצורה דיפלומטית?? שתקתם כמו דגים!
עכשיו כשמזיזים לכם קצת ת'אקווריום אתם מתחילים לזוז ולהראות נוכחות.
תפנימו, אתם אגואיסטים(!!), אתם רוצים להמשיך להנות מכל העולמות עם מכשירי הDVD והסטרימרים שלכם,
אבל לשים ז** על המתרגם (שברור שאתם תומכים במאבק שלו),
שלדעתכם קודם מתרגם לכם והוא בעצמו רק בעדיפות שניה - שוב, כי אתם אגואיסטים וחושבים שהכל סובב סביבכם.
מוטו:
FSC התלוננו כשהעתיקו מהם או שלקחו להם מדריכים בלי קרדיט, אז באיזה זכות אתה, מוטו, יכול לבוא בתלונות לאחד שהשקיע בתרגום קצת יותר מהמדריך שלך??
ובחייאת רבאק, תפסיקו לקשקש "יימצא לכם מחליף"... כולנו יודעים שזה בלושיט!
שום גולש אגואיסט לא יתרגם לאחרים, כי הוא פשוט לא רוצה לצאת "פראייר חסר חיים", נכון?
יצא לי להיפגש עם מישהו שדיסר על Q, והוא אמר: "הם אחלה מתרגמים, אני נהנה מאוד, אבל הם חסרי חיים, ולמרות זאת מה איכפת לי, אני העיקר נהנה"
אז בסופו של דבר, לא טוב לכם עם המצב, אבל אין לכם משהו יותר טוב, ואתם יודעים את זה. אז אל "תאיימו" כי אין לכם סיכוי שהאיום יתממש.
אתם חושבים שלחץ תלונות ואיומים בנטישת "מועדון הלקוחות של Q" יגרום ל"חברה" להתקפל ולהיענות לדרישותכם.
כשהמצב יחזור לקדמותו אתם תטוסו להיות שוב "לקוחות נאמנים" כי אתם נאמנים רק לעצמכם, ואתם עושים רק מה שטוב לכם,
וטוב לכם לצפות באיכות גבוהה
אני, בשונה ממכם, תומך במתרגמים, וגם בדרך! כי אי אפשר לתמוך במתרגמים אבל להתלונן על הדרך!
או שאתם תומכים בו, או שאתם לא!