מישמיש, אתה יודע שאני מכבד אותך, אבל אל תכניס לנו מילים שלא כתבנו.
לא אמרתי שסיטי עשתה בונקר מול מדריד, להפך, הם ניסו לתקוף ולהניע אבל ריאל לקחו להם את הכדור במהירות.
לגבי המשחק של ברצלונה אינטר, טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק היה טעויות שיפוט במשחק בית של אינטר (שבמשחק הזה היו טעויות שיפוט לטובת אינטר) ובמשחק בית של ברצלונה (שהיה לטובת ברצלונה).
עזוב את העובדה שגוארדיאולה בעונה הראשונה כמאמן עשה את טעות חייו וחשב שאינטר הולך להיות משחק ילדים עבורו כנראה מיהירות.
ואתה שואל איך זה בא לידי ביטוי? גווארדיאולה רצה לגמור את הסיפור בחוץ ופה הייתה הטעות שלו, כתוצאה כנראה גם של חוסר ניסיון!
זה לא שמוריניו הצליח לסכל את השיטה של ברצלונה, גווארדיאולה הפקיר את עורף הקבוצה בכך שכל שחקניו היו עם אופי התקפי, גם הבלמים, הוא הגזים עם המערך ההתקפי שלו במשחק.
לפי מה שאתה אומר אינטר עלתה לגמר בגלל גוואדיולה ולא בגלל אינטר ומוריניו.
אם תראה שוב את המשחק, אינטר כמעט לא הניעה כדור, הכדורים עברו במהירות לחלק ההתקפי.
לברצלונה, גם בימי פפ, לא הייתה להם הגנת ברזל, ההגנה שלהם הייתה האחזקה בכדור.
אם כבר עובדות, אני כאחד שנסע לסין והיה צריך להחליף טיסות בין מדינות יודע מה היא טיסה ארוכה ומייגעת.. באותה תקופה היה את העשן הוולקני שהאריך את הנסיעה של השחקנים באופן מאוד משמעותי. בעוד שהנסיעה בוצעה ע"י רכבות ואוטובוסים שזה אפילו קשה עוד יותר, הערך הספורטיבי פה נפגם איפשהו, כשמגיעה אלייך קבוצה מנסיעה כ"כ מייגעת זה משפיע נורא אם כי הקבוצה לא רק עייפה פיזית אלא גם נפשית. אבל זה משהו שכולם שוכחים ונותנים למוריניו שלא בצדק לדעתי הרבה נקודות זכות על המשחק הזה.
נו באמת...
בסוף אני אחשוב שאתה אוהד ברסה בסתר.
במשחק השני, שבין ברצלונה לאינטר, עוד לפני הוצאתו של טיאגו מוטה השיטת משחק של אינטר הייתה זהה ב-100 אחוז בדיוק לזו שאחרי ההרחקה.. שלא ינסו לספר לך לוקשים ואתה מוזמן לראות את המשחק בשידור חוזר, אם תרצה אשלח לך לינק להורדה.
מישמיש, כשאתה בא למשחק בקאמפ נואו, אתה חייב להיות זהיר ברבע שעה הראשונה.
נכון, אינטר כמעט לא יצאה להתקפות וכמעט לא הניעה כדור, אבל זה אך ורק בגלל ברצלונה.
מה ציפת שהם יעשו? ייתקפו מהדקה הראשונה?
אחרי ההרחקה, אין מה לעשות, אם ידעת שלא תיגע הרבה בכדור ב-11 שחקנים, אז אדרבה בעשרה שחקנים.
אם היית נוהג אחרת - היית מקבל בראש - פשוט, ואתה יודע את זה.
אבל למען האמת, כאוהד כדורגל, שחקני אינטר בזמנו הם שחקני הטופ העולמי, שבמשחק הבית של ברצלונה הם נראו כמו ליצני חצר עם כל ההרחקות הללו, וזה לא אני ואתה משחקים שם נגד ברצלונה זה אנשים מקצוענים שכל החיים שלהם הוא כדורגל.. בגלל זה ציפיתי לקצת יותר מאינטר גם ב10 שחקנים!
לא מסכים איתך, שחקני אינטר דאז לא היו בטופ העולמי, היה להם הגנת ברזל שהתבססה מאוד על משמעת.
טופ עולמי? לוסיו היה בן 34 אחרי ששוחרר
בהעברה חופשית לאינטר!
השחקנים היחידים שהיו בטופ אז היו אטו, מאייקון וסניידר.
תראה מה קרה אחרי שמוריניו עזב, אינטר התפרקה.
ציפת יותר מאינטר ב10 שחקנים? וואלה? מבטיח לך שאם הם היו מנסים לתקוף הם היו מקבלים בראש, מבטיח.
שורה תחתונה, זה לא שמוריניו באמת עשה משהו יוצא דופן מבחינה טקטית במשחק הזה ב-10 שחקנים ושמעתי מהרבה אוהדי ריאל מדריד, שכנראה היו מתוסכלים מברצלונה ושמחים נורא לראות אותם מפסידים אומרים דברים כגון, איזה מערך טקטי מוריניו עשה ב-10 שחקנים פחות, איזה טקטיקן הוא וכו'. על מה? זה בונקר, בבונקר אין שום טקטיקה, יש הוראה אחת והיא כולם להגנה ולהעיף כדורים כמה שיותר רחוק מהשער!
עכשיו בקשר למשחק ב-3-1 מוריניו עלה עם מערך טקטי זהה שהוא שיחק איתו במרבית העונה עם אינטר..
שוב אני חולק עליך...
גם לבונקר יש צורה, העמדת השחקנים במקום הנכון ובצורה הנכונה. העמדת רבייעת החלק האחורי מול ברצלונה היא הכי לא פשוטה שיש,
ועושה הכי הרבה בלאגן לקבוצות שמשחקות מול ברסה. כל קבוצה עשתה ועושה בונקר מול ברסה ובסופו של דבר הפסידה.
למוריניו לא היה את הכלים ההתקפיים כדי להתמודד מול ברסה, לכם הוא סגר את המשחק ב-2 המשחקים ולכן הוא גם ניצח.
בדיוק כמו צ'לסי בשנה שעברה.