עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#441 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎15:57

אז אתה כן מבין שג'רו הוא לא חלוץ ברמה שיכול לקחת את ארסנל לאליפות.
ואתה כן מבין שארסנל קבוצה בינונית מאוד.

מתי אמרתי שהוא יוביל את ארסנל לאליפות. כל מה שאמרתי הוא שהוא אחד מהחלוצים הטובים באנגליה ואחד מהטובים באירופה כיום.

בכללי, לא רק בארסנל, יש התחלשות מקצועית מאוד גדולה בקבוצות. גם היום, יש מעט מאוד שחקנים בסגל של צ'לסי כיום שהיו נכנסים לסגל של צ'לסי ב2004-2007.
אותו דבר עם יונייטד וליברפול. כשבאותו דרך קבוצות כמו טוטנהאם וסיטי רק התחזקו בעשור הזה.

מה זה בינונית? ארסנל היא הקבוצה הרביעית הכי טובה בליגה מבחינת סגל, או לכל היותר חמישית.

#442 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎16:03

תקשיב, אוהדי ריאל לא סגורים על עצמם, סיטי הסתגרה זה ברור, ריאל הגיעה למצבים אבל לא כאלה שהיוו סכנה ממשית.. סיטי יכלה לסיים את המשחק בדיוק כמה דקות לפני שריאל הכניסו שער (להזכירך יא יא טורה).
אתה יודע מה מצחיק, זה שסיטי באמת הסתגרה במשחק הזה, אוהדי ריאל מגדירים את זה כבונקר (הרי אין מילה אחרת שמגדירה את המשפט הזה שלך "סיטי בקושי עברה את החצי מה קרה לך").
אבל כשריאל עשו זאת לברצלונה בעונה השנייה של מוריניו הגדירו את זה כטקטיקה עילאית (או בכלל במשחק של מוריניו תחת כהונתו באינטר אמרו שהוא טקטיקן אחרי שניצח את ברצלונה במופע ביזארי ביותר, ומי שהילל אותו הם כל שונאי ברצלונה שרובם הם אוהדי מדריד, וזה ממש לא היה כך, כי אינטר באותו משחק התקשתה לעבור את רחבת ה-16 שלה). מעוותים את המציאות כשנוח לכם ויוצרים מציאות חדשה כשרע לכם!
שלא תבין לא נכון, אני לא שונא את מוריניו, ההפך הוא הנכון הלוואי ויבוא ליונייטד הוא באמת מאמן טוב.
מאיזה עובדות אנשים בורחים?
שקבוצה אנגלית וגרמנית הגיעו לגמר צ'מפיונס ליג בעונה שעברה? (ושהספרדיות התנחמו בליגה אירופית העלובה שלא מדגדגת בכלל לסיטי ויונייטד)? נכון צ'לסי ויונייטד לא היו גדולות בעונה הקודמת בכלל, נכון שזה כואב להפסיד בליגה אירופית אבל תאמין לי לקבוצות בסדר גודל כמו יונייטד וסיטי (לאחר בדיקה מעמיקה), ליגה אירופית זה רק נזק להמשך העונה, ובטח שלא שווה בכלל מבחינה כלכלית לקבוצות בסדר גודל שלהן!
עזוב שהיו עוד שלל של שחקנים שהיו חסרים ליונייטד באותה עונה למשך כל העונה כמעט, פצועים רבים שלא שחקו כל העונה (ולא רק בגנה אלא גם בקישור, זוכר למה סקולס חזר נכון?), אבל תמיד כמו שאתה אומר בורחים מהעובדות, מי בורח מהעובדות? אני?
תבדוק זאת בעצמך ואחרי זה תדבר איתי על עובדות, אתה גם יכול להכנס ולבדוק מה רשמתי בזמנו על המשחק של היונייטד נגד בילבאו.
אשמח אם תתן לי עובדות נוספות או לומר לי אם התכוונת על עובדות אחרות? כי ממה שהבנתי, לכאן חתרת.
על כך ששתי קבוצות ספרדיות עשו משהו מהליגה האירופית.. והעיפו קבוצות אנגליות.
אין בעיה עם זה שמוריניו הוא מודל לחיקוי עבורך אבל אף פעם אל תנסה להיות מישהו אחר ולצטט אותו כי במקרה הזה זה נשמע ממש מגוחך.
עם כל הכבוד אליו ולכל אדם אחר, בעולם אתה מספיק טוב בכדי לתת דעות משלך, יש לך דעות טובות שקראתי גם כן שאפילו גרמו לי לנסות לראות זווית שונה.

#443 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,057 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎16:17

תקשיב, אוהדי ריאל לא סגורים על עצמם, סיטי הסתגרה זה ברור, ריאל הגיעה למצבים אבל לא כאלה שהיוו סכנה ממשית.. סיטי יכלה לסיים את המשחק בדיוק כמה דקות לפני שריאל הכניסו שער (להזכירך יא יא טורה).
אתה יודע מה מצחיק, זה שסיטי באמת הסתגרה במשחק הזה, אוהדי ריאל מגדירים את זה כבונקר (הרי אין מילה אחרת שמגדירה את המשפט הזה שלך "סיטי בקושי עברה את החצי מה קרה לך").

אף אחד לא הגדיר את המשחק שלהם כבונקר לכל דבר, ואם כן, אז הוא אידיוט. כן, הם שיחקו הגנתי, אבל זה לא היה בונקר כי מדי פעם הם יצאו למתפרצות.

אבל כשריאל עשו זאת לברצלונה בעונה השנייה של מוריניו הגדירו את זה כטקטיקה עילאית (או בכלל במשחק של מוריניו תחת כהונתו באינטר אמרו שהוא טקטיקן אחרי שניצח את ברצלונה במופע ביזארי ביותר, ומי שהילל אותו הם כל שונאי ברצלונה שרובם הם אוהדי מדריד, וזה ממש לא היה כך, כי אינטר באותו משחק התקשתה לעבור את רחבת ה-16 שלה). מעוותים את המציאות כשנוח לכם ויוצרים מציאות חדשה כשרע לכם!

מדהים אותי איך אנשים שוכחים מה היה מסביב למשחק.
להזכירך, אינטר ניצחה במשחק הראשון בקאמפ נואו 3-1, פשוט פירקה את בארסה.
להזכירך, טיאגו מוטה הורחק כבר בתחילת המשחק, מה שאילץ את מוריניו לשחק עוד יותר הגנתי ממה שתיכנן.

אין לי מה להוסיף על שאר ההודעה שלך, אתה צודק בעיקרון.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#444 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎17:39

ניצחון לסיטי 2-1

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#445 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎18:10

Sparkles, העיניין הוא שהרבה או הרוב הגדול של אוהדי ריאל מדריד בטוחים שסיטי ביצעה סוג של בונקר, מה שבעצם לא היה.. אמנם הם נסוגו מעט אחורה אבל בונקר? ממש לא!
לגבי המשחק של ברצלונה אינטר, טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק היה טעויות שיפוט במשחק בית של אינטר (שבמשחק הזה היו טעויות שיפוט לטובת אינטר) ובמשחק בית של ברצלונה (שהיה לטובת ברצלונה).
עזוב את העובדה שגוארדיאולה בעונה הראשונה כמאמן עשה את טעות חייו וחשב שאינטר הולך להיות משחק ילדים עבורו כנראה מיהירות.
ואתה שואל איך זה בא לידי ביטוי? גווארדיאולה רצה לגמור את הסיפור בחוץ ופה הייתה הטעות שלו, כתוצאה כנראה גם של חוסר ניסיון!
זה לא שמוריניו הצליח לסכל את השיטה של ברצלונה, גווארדיאולה הפקיר את עורף הקבוצה בכך שכל שחקניו היו עם אופי התקפי, גם הבלמים, הוא הגזים עם המערך ההתקפי שלו במשחק.
מוריניו כטבעו עלה במערך זהיר יותר.. יצא למתפרצות ועקץ כהרגלו..
אם כבר עובדות, אני כאחד שנסע לסין והיה צריך להחליף טיסות בין מדינות יודע מה היא טיסה ארוכה ומייגעת.. באותה תקופה היה את העשן הוולקני שהאריך את הנסיעה של השחקנים באופן מאוד משמעותי. בעוד שהנסיעה בוצעה ע"י רכבות ואוטובוסים שזה אפילו קשה עוד יותר, הערך הספורטיבי פה נפגם איפשהו, כשמגיעה אלייך קבוצה מנסיעה כ"כ מייגעת זה משפיע נורא אם כי הקבוצה לא רק עייפה פיזית אלא גם נפשית. אבל זה משהו שכולם שוכחים ונותנים למוריניו שלא בצדק לדעתי הרבה נקודות זכות על המשחק הזה.
במשחק השני, שבין ברצלונה לאינטר, עוד לפני הוצאתו של טיאגו מוטה השיטת משחק של אינטר הייתה זהה ב-100 אחוז בדיוק לזו שאחרי ההרחקה.. שלא ינסו לספר לך לוקשים ואתה מוזמן לראות את המשחק בשידור חוזר, אם תרצה אשלח לך לינק להורדה.
פשוט לאחר הרחקתו שחקני אינטר העיפו כדורים כבר מתוך לחץ לכל עבר אפשרי העיקר שיהיה רחוק מהרחבה.
אבל למען האמת, כאוהד כדורגל, שחקני אינטר בזמנו הם שחקני הטופ העולמי, שבמשחק הבית של ברצלונה הם נראו כמו ליצני חצר עם כל ההרחקות הללו, וזה לא אני ואתה משחקים שם נגד ברצלונה זה אנשים מקצוענים שכל החיים שלהם הוא כדורגל.. בגלל זה ציפיתי לקצת יותר מאינטר גם ב10 שחקנים!
שורה תחתונה, זה לא שמוריניו באמת עשה משהו יוצא דופן מבחינה טקטית במשחק הזה ב-10 שחקנים ושמעתי מהרבה אוהדי ריאל מדריד, שכנראה היו מתוסכלים מברצלונה ושמחים נורא לראות אותם מפסידים אומרים דברים כגון, איזה מערך טקטי מוריניו עשה ב-10 שחקנים פחות, איזה טקטיקן הוא וכו'. על מה? זה בונקר, בבונקר אין שום טקטיקה, יש הוראה אחת והיא כולם להגנה ולהעיף כדורים כמה שיותר רחוק מהשער!
עכשיו בקשר למשחק ב-3-1 מוריניו עלה עם מערך טקטי זהה שהוא שיחק איתו במרבית העונה עם אינטר..
העניין הוא שלא הרבה בפורום עוקבים אחרי הליגה האיטלקית, אני אישית עוקב והקבוצה האהודה עליי אחרי יונייטד היא מילאן וכבר הזכרתי זאת פה בעבר הרחוק יותר.
וזה שיש שנאה בין אוהדי אינטר למילאן, אצלי אין שנאה לקבוצה כזו או אחרת אני לא חי שם כדי שאדע על מה בכלל השנאה נובעת כך שאין על מה לשנוא ואני אובייקטיבי לחלוטין בהודעותיי.
אתם באמת מוזמנים לקרוא את תגובותיי באשכולות קודמים עד כמה שזכור לי רשמתי פה הרבה, לא נראה לי שהרבה ממכם קראתם את זה.
שלא תבינו אותי לא נכון, הניצחון של אינטר על ברצלונה כן בזכות מוריניו, אבל לא מבחינה טקטית אלא מבחינה מנטלית הוא ידע להעמיד את הקבוצה שלו גם בחסרון של שחקן וגם אם זה לא נראה לי יפה לעין מבחינה מקצוענית כי שחקניו נראו יותר כמו ליצני חצר במדי קבוצת כדורגל, עדיין הוא הצליח לעשות כן, ועל זה יש לו הרבה נקודות זכות.

אל תשכחו אני אוהד קבוצה שמבחינת כדורגל יפה לעין, לא הכי מרשימה בשנים האחרונות בלשון המעטה.
תנסו לרדת לסף דעתי ולא להתווכח איתי אם היה פנדל גול או כל דבר אחר בטעות שיפוט כזו או אחרת כי זה לא האישיו פה.

#446 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎18:13

שמעו דזקו הזה פשוט מטורף, כמה פעמים כבר הוא הציל את סיטי חח
יאללה צ'לסי ליברפול נקווה יהיה משחק טוב

#447 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,353 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎20:15

שתי תובנות מהמשחק עכשיו:
סוארס עדיין אליל, אין כמותו.
ואני מרחם על האוהדים של ליברפול שצריכים לראות שחקן כמו ג'ו אלן בהרכב. שחקן חסר כל כישרון כמו שלא ראיתי שנים.

#448 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎20:53

אוי זה אדיר. אף אחד לא חוגג עם סוארז את הגול.

תמונה שפורסמה
  • Cokegod אוהב את זה

#449 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎11/11/2012‏, ‎21:53

מישמיש, אתה יודע שאני מכבד אותך, אבל אל תכניס לנו מילים שלא כתבנו.
לא אמרתי שסיטי עשתה בונקר מול מדריד, להפך, הם ניסו לתקוף ולהניע אבל ריאל לקחו להם את הכדור במהירות.

לגבי המשחק של ברצלונה אינטר, טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק היה טעויות שיפוט במשחק בית של אינטר (שבמשחק הזה היו טעויות שיפוט לטובת אינטר) ובמשחק בית של ברצלונה (שהיה לטובת ברצלונה).
עזוב את העובדה שגוארדיאולה בעונה הראשונה כמאמן עשה את טעות חייו וחשב שאינטר הולך להיות משחק ילדים עבורו כנראה מיהירות.
ואתה שואל איך זה בא לידי ביטוי? גווארדיאולה רצה לגמור את הסיפור בחוץ ופה הייתה הטעות שלו, כתוצאה כנראה גם של חוסר ניסיון!
זה לא שמוריניו הצליח לסכל את השיטה של ברצלונה, גווארדיאולה הפקיר את עורף הקבוצה בכך שכל שחקניו היו עם אופי התקפי, גם הבלמים, הוא הגזים עם המערך ההתקפי שלו במשחק.

לפי מה שאתה אומר אינטר עלתה לגמר בגלל גוואדיולה ולא בגלל אינטר ומוריניו.
אם תראה שוב את המשחק, אינטר כמעט לא הניעה כדור, הכדורים עברו במהירות לחלק ההתקפי.
לברצלונה, גם בימי פפ, לא הייתה להם הגנת ברזל, ההגנה שלהם הייתה האחזקה בכדור.

אם כבר עובדות, אני כאחד שנסע לסין והיה צריך להחליף טיסות בין מדינות יודע מה היא טיסה ארוכה ומייגעת.. באותה תקופה היה את העשן הוולקני שהאריך את הנסיעה של השחקנים באופן מאוד משמעותי. בעוד שהנסיעה בוצעה ע"י רכבות ואוטובוסים שזה אפילו קשה עוד יותר, הערך הספורטיבי פה נפגם איפשהו, כשמגיעה אלייך קבוצה מנסיעה כ"כ מייגעת זה משפיע נורא אם כי הקבוצה לא רק עייפה פיזית אלא גם נפשית. אבל זה משהו שכולם שוכחים ונותנים למוריניו שלא בצדק לדעתי הרבה נקודות זכות על המשחק הזה.

נו באמת...
בסוף אני אחשוב שאתה אוהד ברסה בסתר.

במשחק השני, שבין ברצלונה לאינטר, עוד לפני הוצאתו של טיאגו מוטה השיטת משחק של אינטר הייתה זהה ב-100 אחוז בדיוק לזו שאחרי ההרחקה.. שלא ינסו לספר לך לוקשים ואתה מוזמן לראות את המשחק בשידור חוזר, אם תרצה אשלח לך לינק להורדה.

מישמיש, כשאתה בא למשחק בקאמפ נואו, אתה חייב להיות זהיר ברבע שעה הראשונה.
נכון, אינטר כמעט לא יצאה להתקפות וכמעט לא הניעה כדור, אבל זה אך ורק בגלל ברצלונה.
מה ציפת שהם יעשו? ייתקפו מהדקה הראשונה?
אחרי ההרחקה, אין מה לעשות, אם ידעת שלא תיגע הרבה בכדור ב-11 שחקנים, אז אדרבה בעשרה שחקנים.
אם היית נוהג אחרת - היית מקבל בראש - פשוט, ואתה יודע את זה.

אבל למען האמת, כאוהד כדורגל, שחקני אינטר בזמנו הם שחקני הטופ העולמי, שבמשחק הבית של ברצלונה הם נראו כמו ליצני חצר עם כל ההרחקות הללו, וזה לא אני ואתה משחקים שם נגד ברצלונה זה אנשים מקצוענים שכל החיים שלהם הוא כדורגל.. בגלל זה ציפיתי לקצת יותר מאינטר גם ב10 שחקנים!

לא מסכים איתך, שחקני אינטר דאז לא היו בטופ העולמי, היה להם הגנת ברזל שהתבססה מאוד על משמעת.
טופ עולמי? לוסיו היה בן 34 אחרי ששוחרר בהעברה חופשית לאינטר!
השחקנים היחידים שהיו בטופ אז היו אטו, מאייקון וסניידר.
תראה מה קרה אחרי שמוריניו עזב, אינטר התפרקה.
ציפת יותר מאינטר ב10 שחקנים? וואלה? מבטיח לך שאם הם היו מנסים לתקוף הם היו מקבלים בראש, מבטיח.

שורה תחתונה, זה לא שמוריניו באמת עשה משהו יוצא דופן מבחינה טקטית במשחק הזה ב-10 שחקנים ושמעתי מהרבה אוהדי ריאל מדריד, שכנראה היו מתוסכלים מברצלונה ושמחים נורא לראות אותם מפסידים אומרים דברים כגון, איזה מערך טקטי מוריניו עשה ב-10 שחקנים פחות, איזה טקטיקן הוא וכו'. על מה? זה בונקר, בבונקר אין שום טקטיקה, יש הוראה אחת והיא כולם להגנה ולהעיף כדורים כמה שיותר רחוק מהשער!
עכשיו בקשר למשחק ב-3-1 מוריניו עלה עם מערך טקטי זהה שהוא שיחק איתו במרבית העונה עם אינטר..

שוב אני חולק עליך...
גם לבונקר יש צורה, העמדת השחקנים במקום הנכון ובצורה הנכונה. העמדת רבייעת החלק האחורי מול ברצלונה היא הכי לא פשוטה שיש,
ועושה הכי הרבה בלאגן לקבוצות שמשחקות מול ברסה. כל קבוצה עשתה ועושה בונקר מול ברסה ובסופו של דבר הפסידה.

למוריניו לא היה את הכלים ההתקפיים כדי להתמודד מול ברסה, לכם הוא סגר את המשחק ב-2 המשחקים ולכן הוא גם ניצח.
בדיוק כמו צ'לסי בשנה שעברה.

#450 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2012‏, ‎01:10

לכל התשובות שלך פה, היו לי מענה בעבר באחד האשכולות, אתה טועה ומטעה פה אנשים בליגה שאתה בכלל לא מכיר ואין לך כנראה טיפה של מושג על מה התרחש שם, אז עדיף שלא תזרוק שטויות..
ולוסיו (גם סמואל למרות שהוא לא מהיר) בזמנו של מוריניו היה מהבלמים הטובים בעולם וזאת למרות גילו המאוחר יחסית שהגיע לאינטר..
אינטר התפרקה לא רק בגלל שמוריניו עזב אלא גם בגלל שתקפה אותם מכת פציעות שתי עונות לאחר מכן, ועזבו אותם מספר שחקנים חשובים..
בעונה שלאחר עזיבתו של מוריניו אינטר סיימה במקום השני, אמנם הגיע מאמן חדש עם שיטה חדשה, אבל המאמן שהגיע הוא מאמן כושל (ראפא בניטז) וזו הסיבה לאי זכיית האליפות של אינטר לא שום דבר אחר, ..
מילאן קבוצתי האהובה רכשה שחקנים נהדרים כולל רוביניו איברהימוביץ' ועוד מספר שחקנים טובים שחיזקו את מילאן ופשוט הייתה בלתי ניתנת לעצירה (כמעט).
בעונה לאחר מכן, אטו עזב את אינטר למחצ'לקה תמורת סכום גבוהה אותה הקבוצה הציעו לאינטר, סניידר ומיליטו היו פצועים ונעדרו למרבית העונה וחזרו רק לאחר מחצית העונה, עם שלושת שחקני התקפה הכי טובים שלה שנעדרו הם לאט לאט התדרדרו, תוסיף לכך השחקנים שהיו מבוגרים אחרי שתי עונות זה כבר לא אותו דבר והם לא נהפכו לצעירים יותר.
אין מה לעשות אף אחד לא מבטיח שגם אם מוריניו היה נשאר אז הוא היה לוקח איתם אליפות או ליגת האלופות או כל תואר כלשהו יכול להיות גם שלא היה מצליח להתרומם איתם..
מפלות יכולות לקרות לכל מאמן, אתה מציג את מוריניו שרק בגלל שהוא עזב אינטר נפלה!!
עובדה שבצ'לסי הוא פוטר, לאחר כישלון שלו, הקבוצה לא הצליחה להתרומם לאחר שהצליח איתה מספר שנים.
אינטר הייתה צריכה לבצע רכש שיתן לה עתיד טוב יותר, עובדתית מוריניו היה שם שנתיים ולא ביצע רכש עתידי, לא מאשים אותו יכול להיות שגם ההנהלה לא סיפקה לו את מבוקשו, לא הצלחתי לדעת עד היום מה הסיבה לכך.
לאחר ששחקנים לא סיפקו את הסחורה גם לא היו להם מחליפים צעירים ראויים שיכולים להתמודד על ההרכב הראשון..
להיות מאמן זה לא רק לחשוב על הסגל הקיים, אלא גם לרכוש שחקנים שיהוו בטחון לעתיד, לרכוש צעירים כשרוניים.
בשורה תחתונה, אחרי שמצליחים עם קבוצה מסויימת ולאחר תקופה של הצלחות כשמאמן עוזב, ומגיעים לאמן מאמנים כושלים או כאלה שלא עשו קריירה מוצלחת בלשון המעטה לפני בקבוצות קודמות שלהם, מה אתה מצפה שאינטר תקח עוד טריפלים או דאבלים? כל המאמנים שהביאו לאינטר אחרי תקופת מוריניו הם מאמנים כושלים בקבוצותיהם הקודמת!
זה שראפא בניטז סיים בעונה שלאחר מוריניו במקום השני רק מעיד לך כמה אינטר הייתה קבוצה חזקה, כי כל מי שאוהד ליברפול יעיד ויאמר לזכותי שאני צודק, הוא לא מאמן מהטובים במיוחד, והוציא ים של כסף וכל מה שהוא רכש לליברפול זה ערמה של דרק!

לא דברתי עלייך באופן ספציפי שאמרתי רוב אוהדי מדריד, מי שאוהד את ריאל מדריד ויראה את ההודעה שלי וחושב כמו שאמרתי יבין לבד שהוא טעה, ולגבי ברצלונה אני פשוט חושב שנוצר עליהם הליום של הרבה אנשים שמקבוצה אהודה מנסים להפוך אותה לשטן.. בכל פעם ממציאים עליהם מניפולציות למיניהם..
אני לא אוהד את הקבוצה הזו פשוט אני שומע הרבה קיטורים עליה וזה מה זה מעיק, למשל קיטורים של הצגות שחלקם אכן נכונות ואפשר לקבל אותן, אבל לפעמים הקיטורים באים בכל נפילה של שחקן ברצלונה.. גם במצב של עבירה ברורה, זה נשמע כבר פתטי.

אם אתה לא רואה כדורגל איטלקי אל תגיב על עברו של מוריניו באינטר, אם כי אתה לא מודע לעובדות.. אתה מקטין את אינטר כאילו לפני עידן מוריניו היא הייתה קבוצת תחתית באיטליה..
או שהשחקנים ששיחקו תחת מוריניו באינטר אלו שחקני דרג ג'.
עם מוריניו או בלי מוריניו הם היו לוקחים אליפות, לגבי ליגת האלופות אין לדעת, אבל מתישהו הם היו לוקחים גם את זה.
לאינטר בעידן מוריניו לא היו כ"כ מתחרות שהיו יכולות להתמודד נגדן (מבחינת איכות שחקנים) אמנם היו את מילאן ויובנטוס (עד שירדו ליגה) אבל מבחינת הסגל הן לא יכלו להתמודד עם אינטר.
לאינטר היה את סגל השחקנים הטוב ביותר באיטליה..

וזה שאני מגיב לא אומר שאני מגיב חס וחלילה ביהירות שאני מבין יותר ממך או שחצנות או בנימה כועסת או רעה כלפייך באיזושהי צורה כזו או אחרת, ההבדל ביני לבינך הוא שאני ראיתי ורואה כדורגל יותר ממך (אני יודע זאת לפי הידע שלך בהיסטוריית הכדורגל) זה לא מתבטא בליגה אחת, אלא גם בליגות אחרות בעולם כך שאני בקיא בהיסטוריה יותר ממך בכל הקשור לכדורגל ובכך זה נותן לי מעט יתרון עלייך אבל אתה מעדיף לחשוב שאתה יודע, למרות שאתה לא בקיא אפילו לא ב-80 אחוזים.
אתה מגדיר שחקנים מבוגרים כשחקנים שסיימו את הקריירה שלהם, כשאתה כנראה לא מודע ששחקן מבוגר לפעמים בעמדות מסוימות נותן יתרון על שחקנים אחרים כתוצאה מכך שהם יותר מנוסים משחקנים צעירים יותר והעמידה שלהם במגרש היא הטובה ביותר.

אני מקווה שאתה יורד לסף דעתי בכל מה שרשמתי לך פה, כבר נמאס לי לרשום הרבה, פשוט קשה לי להתבטא בכתב אז יוצא כ"כ הרבה.

#451 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2012‏, ‎14:45

מישמיש, לפעמים אני לא מבין אותך.

* לוסיו בזמנו היה אחרי פציעה ורחוק מהשיא שלו, הוא רצה לחתום על חוזה חדש בבאיירן מינכן אבל הם לא רצו.
אני זוכר שהיה כתוב עליו שהוא סוס מת וכו'...
לוסיו בקלות יכל לעבור לקבוצה בדרג שני ולהעלם, אבל מוריניו קלט אותו בסופו של דבר.

מפלות יכולות לקרות לכל מאמן, אתה מציג את מוריניו שרק בגלל שהוא עזב אינטר נפלה!!

שוב, אני מכניס לי דבררים לפה שלא אמרתי לעולם.
אסביר לך, אתה אמרת שלאינטר היה הרכב בטופ העולמי, ואני הסברתי לך שלא.
לכן אמרתי שמוריניו עשה אותם גדולים יותר, ולכן כשהוא עזב, היא נפלה ביכולת שלה ולא זכתה באליפות כבר 3 עונות.

אם אתה לא רואה כדורגל איטלקי אל תגיב על עברו של מוריניו באינטר, אם כי אתה לא מודע לעובדות.. אתה מקטין את אינטר כאילו לפני עידן מוריניו היא הייתה קבוצת תחתית באיטליה..

בתור אחד שעקב אחר מוריניו מאז ימי צ'לסי העליזים, עקבתי אחריו גם כשהיה באיטליה.
לא, זה נכון שאינטר זכתה באליפות איטליה גם לפניו, ואפילו 4 פעמים ברצף, אבל היא לא זכתה בליגת האלופות 60 שנה. (מבלי לדבר על הליגה החלשה באיטליה) - והנושא הוא על ליגת האלופות ולא על הליגה החלשה באיטליה.
ועם הסגל שהיה לו, מאמן אחר לא היה זוכה בליגת האלופות ומדיח את 2 הפייבוריטיות בדרך (צ'לסי וברצלונה) ומנצח קבוצה שהייתה לדעתי הרבה
יותר טובה מאינטר (באיירן).

לא רית כדורגל יותר ממני בשנים האחרונות, אני בטוח שאני צעיר ממך לפחות בכמה שנים טובות (אני בן 19) אז יש מצב שראית כדורגל לפני 10
שנים ואתה בקיא שם, אבל מה שקרה בשנים האחרונות, אין לי ספק בכלל שהידע שלך לשלי, זהה לחלוטין.

אתה מגדיר שחקנים מבוגרים כשחקנים שסיימו את הקריירה שלהם, כשאתה כנראה לא מודע ששחקן מבוגר לפעמים בעמדות מסוימות נותן יתרון על שחקנים אחרים כתוצאה מכך שהם יותר מנוסים משחקנים צעירים יותר והעמידה שלהם במגרש היא הטובה ביותר.

ושוב, אתה עושה את זה.
רק אמרתי שהוא לא היה בטופ כשהוא בא, כאשר אמרת שהוא כן היה.

מישמיש במפגש פורום הבא, תבוא, יהיה מעניין.

#452 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2012‏, ‎16:45

כבר התייאשתי ממך אביחי חחחח יש לי תשובות לכל מה שנאמר אבל כבר אין לי כח לרשום כ"כ הרבה.
בעזרת השם, אם יהיה לי זמן אני בהחלט יגיע למפגש. ;)

#453 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2012‏, ‎16:49

כבר התייאשתי ממך אביחי חחחח יש לי תשובות לכל מה שנאמר אבל כבר אין לי כח לרשום כ"כ הרבה.

ולי יש תשובות לכל הדברים הלא נכונים שתרשום. :P

#454 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎12/11/2012‏, ‎17:15

תקשיב, זה שאתה ממציא משהו לא אומר שזה נכון..
אני עכשיו אענה לך בכל זאת כי לא היה אפילו דבר אחד מכל מה שרשמתי שהוא לא נכון..
זה שלואיס ואן חאל לא רצה את לוסיו בבאיירן לא אומר שלוסיו היה סוס מת, להזכירך סוף עונה שתי הקבוצות נפגשו ואינטר ניצחה אותם אמנם רק 2-0 אבל הם ניצחו אותם בקלות..
אתה סותר את עצמך מצד אחד אתה אומר שלוסיו בקלות יכל לעבור לקבוצה בדרג שני ומצד שני אתה אומר שלאינטר לא הייתה קבוצה בטופ העולמי..
קבוצה שנמצאת בדרג ראשון בעונתה השנייה והלאה, היא קבוצה שכוללת שחקנים אבל היא כוללת שחקנים בטופ העולמי.. (אולי לא כל השחקנים באינטר היו בטופ העולמי אבל רובם היו).
אני לא מכניס לך דברים לפה, אתה אומר זאת בעצמך בניסוח שונה..
מאיפה אתה יודע שאם מאמן בכיר אחר למשל כמו אנצ'לוטי או מאמן בכיר אחר לא היה זוכה בליגת האלופות עם הקבוצה הנוכחית? ועכשיו נהיית נביא?

לידיעתך, לוסיו עדיין היה בטופ שהגיע למרות גילו, ועכשיו אני מקצין, גם אם הוא היה בין ה-20 הבלמים הטובים בעולם זה נחשב לטופ לידיעתך!

אני לא טוען שאני ראיתי יותר ממך על סמך שאני יודע שראיתי יותר ממך אלא רק על הידע הקטן שלך בכל הקשור להסיטוריה.
עוד משהו, אני לא אומר שאני מבין יותר ממך או מכל אחד אחר חס וחלילה, אני אומר שאתה פשוט לא מודע לליגה מסויימת בתקופה מסויימת וגם אם נצא בנקודת הנחה שעקבת אחר אינטר של מוריניו למשך כל השנתיים שלו באינטר זה לא מספיק.

#455 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎15:51

איזה מזל יש לארסנל, ניצלו מהפסד בגלל אדבאיור הטיפש.

#456 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎15:53

ווילשר וקאסורלה שחקנים מדהימים. ג'ירו וולקוט נהדרים גם כן.

#457 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎16:20

דווקא שלוריס פותח הוא מקבל 4 חתיכות, וזה עוד לא נגמר חח

#458 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎16:48

אל תעשו מזה יותר ממה שזה...
טוטנהאם עד האדום שלטה במשחק, הובילה, והיה נראה שהיא הייתה יותר מוכנה למשחק מבחינה טקטית.
ארסנל הייתה אנמית מאוד ומבולגנת בהגנה ולא ידעה מה לעשות עם הציוות של דפו ואדבאיור, אבל אדבאיור המטומטם עשה שטות.
אפשר לראות שבואש יודע להכין את הקבוצה שלו טקטית למשחקים גדולים אבל תמיד חוסר מזל מונע ממנו לנצח אותם.

#459 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎17:55

"עד האדום", העניין הוא שזה היה ה-10 הדקות הראשונות של המשחק - שלא מצביעות שום דבר על מה היה קורה אלא אם.

גם ליברפול קיבלה אדום בדקה מוקדמת נגד יונייטד ובכל זאת היא שיחקה יותר טוב ממנה. האדום זה לא תירוץ להתפרקות של טוטנאהם.

#460 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎17/11/2012‏, ‎18:08

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים