נכתב ב- 18/11/2012, 14:13
שתפו איפה שאפשר
נכתב ב- 18/11/2012, 14:16
שיקראו לי למילואים כבר!!!
ועוד משהו קטן:
מחאה על דקת הדומייה באוניברסיטת חיפה.
http://www.ynet.co.i...4307666,00.html
נכתב ב- 18/11/2012, 14:20
אותי היא שכנעה...
נכתב ב- 18/11/2012, 14:21
כן אחי זה החמאס. הם ישלחו מיני מזל"ט עד לעין שלך.היום בבוקר התקשרו אלי מ 050-0000000..
קשה לי כל כך להאמין אבל זה החמאס ? :/
נכתב ב- 18/11/2012, 14:27
הסברה יפה, רק חבל שלא מופעל מערך הפצה שיציף את הרשת
נכתב ב- 18/11/2012, 14:50
תפסיק, אלו שטויות.3 נפילות, אין נפגעים פיזית
מה טעות? לא ראיתי אפילו שיגור אחד של 2 טילים בדרום.
שמתם לב שירו מעל תל אביב 2 טילים על רקטה אחת?
האוויר שם שווה לפחות פי 2 מהאוויר בבאר שבע.
חחחחחחח למרות שמה שאמרת זו טעות, זה עדיין מצחיק.
גם בבאר שבע, אשקלון ואשדוד עושים כך.
מהבוקר לא מפסיקים לשדר ירוט מעל תל אביב עם 2 טילים ביחד
עד הסבב הנוכחי של הלחימה, היו 2 טילי יירוט על כל רקטה ששוגרה מעזה.
גם עכשיו משגרים 2 טילים בחלק מהמערכות בכיפת ברזל בדרום. שידרגו חלק מהן כך שהן יותר מדוייקות ולא מצריכות 2 טילים, אלא רק אחד.
זו שהוצבה בגוש דן אומנם משופרת מעט, אבל כנראה שעדיין לא בטוחים ביכולת שלה, הרי התקינו אותה תוך פחות מ-3 ימים בלחץ אטומי, לכן לא לוקחים סיכון.
תפסיק להיות ממורמר ולהפיץ טעויות.
בכל מקרה, יש שמועות סותרות לגבי כניסה קרקעית לעזה.
יש מגעים להפסקת אש, נתניהו אמר לאובמה שלא תהיה כניסה קרקעית, אבל כל הסימנים מעידים על כך שתהיה כניסה, ויש דיווחים על הכנות אחרונות של צה"ל.
מעניין מה יהיה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/11/2012, 15:23
זה חלק מהמאבק הפסיכולוגי.
יכולים לכסח את עזה גם בלי להיכנס.
רוני דניאל: החוק הבינלאומי מתיר להשיב אש למקור ירי, גם אם מדובר בשכונת מגורים.
ישראל תמיד מחשבנת לשונאיה במקום לאזרחיה.
גם כשיש חוק, ישראל מתייחסת לחוק המיוחד לישראל שאומר "אסור אסור אסור".
הפתעה ביום הצילומים של ביג בנג
בזינגה
צהל הפציץ בית ואחמד טיבי צורח על רוני דניאל.
כאב כזה לא ראינו על ילדים ישראלים.
נכתב ב- 18/11/2012, 15:58
הפסקת אש אתם רוצים? אבל הכיף רק התחיל. אנחנו רוצים להרוג עוד אלף אנשים ולהרוס עוד אלפיים בתים כדי שנוכל להגיד שניצחנו. זה נחשב ניצחון, נכון, גולדסטון? נכון, משלם מיסים ישראלי? נכון, מעצמות הנפט שיחזקו את חמאס פי 3 תוך שנתיים?
אחמד טיבי צרח על צימאון הדם של רוני דניאל, שרוצה להפציץ עד עפר שכונות מגורים שלמה וילדים, נשים וגברים לא מעורבים ימותו.
להזכירך, אחמד טיבי גינה על במת הכנסת את הפיגועים הפלסטינים ואפילו בכה בנאום שלו על הרצח המתועב באיתמר שבו נרצחו ילדים יהודים. הוא לא חייב לך כלום. הלוואי שכל הח"כים הערבים היו כמוהו ולא כמו זועבי הזונה.
נכתב ב- 18/11/2012, 16:23
התיאטרון של עזה מעלה עכשיו מופע לתקשורת
נכתב ב- 18/11/2012, 16:29
http://www.youtube.com/watch?v=Um_Aq_dkR1Y
התיאטרון של עזה מעלה עכשיו מופע לתקשורת
חחחחחח אחמד טיבי העלוב
נכתב ב- 18/11/2012, 16:40
אני רואה שם שהוא מגנה גם את הירי לעבר אזרחים ישראליים וגם מתנגד להפצצת שכונת מגורים שלמה ללא הבחנה (שזה מה שרוני דניאל מציע). שירבו כמוהו.
נכתב ב- 18/11/2012, 16:52
למה עלוב? איפה הוא טועה?
אני רואה שם שהוא מגנה גם את הירי לעבר אזרחים ישראליים וגם מתנגד להפצצת שכונת מגורים שלמה ללא הבחנה (שזה מה שרוני דניאל מציע). שירבו כמוהו.
הוא מתקיף את רוני דניאל בלי סיבה הוא אמר שהוא שמח שהרגו אזרחים?
נכתב ב- 18/11/2012, 16:54
הוא אמר חד-משמעית שהוא תומך במחיקת שכונת מגורים בעזה כמו שנעשה בלבנון (הדאחייה = השמדת רובע חיזבאללה בביירות).
טיבי אמר בראיון ההוא שלוש פעמים שהוא מתנגד לירי רקטות לעבר אוכלוסיה ישראלית, וכל פעם מחדש מאשימים אותו בזה שהוא תומך בחמאס. מה אפשר להגיד?
דב חנין:
בדרך לסיור בדרום: אשדוד, שדרות, עוטף עזה. התושבים כאן שילמו ומשלמים מחיר יקר של סבל, פגיעות וחרדה. ליבי איתם. אני משוכנע שסיבובי הלחימה החוזרים לא יביאו להם שקט וביטחון.
בניגוד למה שמצטייר בתקשורת, אני מקבל פניות רבות מהדרום של תושבים שחושבים אחרת, שצריך להפסיק את הריטואל של הפגזה-הפצצה-הפגזה ולהיכנס מיד להידברות אמיתית עם ההנהגה הפלסטינית.
נכתב ב- 18/11/2012, 16:58
זה אילן, העיקר שאומרים לו.
הרצל אמר לספור עד עשר.
נכתב ב- 18/11/2012, 17:01
שירבו ערבים שמזדהים עם תושבי הדרום המופצצים, ושירבו ישראלים שמזדהים עם האזרחים בעזה לגבי העובדה שלפני כמה שעות בחיסול ה"ממוקד" נהרגו עשרה אזרחים: 3 נשים, 6 ילדים וגבר אחד.
וואללה. אתה לא מאמין לו. מה הוא צריך לעשות בשביל שתאמין לו שהוא מזדהה עם תושבי הדרום ומתנגד לירי לעברם?
זועבי, לעומתו, לא רוצה לגנות את הירי לעבר אזרחים ישראלים. שיהיו כמה שפחות כמו זועבי גם מהצד הישראלי וגם מהצד הפלסטיני.
נכתב ב- 18/11/2012, 17:18
לישראל יש זכות להגן על עצמה נגד התקפות. אין על זה מחלוקת. אזרחים זכאים לביטחון, זכאים לחיים. את אותו הדבר, אגב, אומרים גם בצד השני. מי התחיל בהתקפות? מה הרקע שלהן? תלוי את מי שואלים. כבר 13 שנה זה נמשך בדרום. מעגל דמים של התקפה ותגובה, תגובה והתקפה. מהצד הזה ומהצד השני. וברקע קיימת ופועלת כל הזמן מערכת מורכבת של הסדרים ותשלומים בין ישראל לחמאס בענייני כספים, סחורות, מים, חקלאות, חיסונים, יצוא יבוא מעברים, ומה לא. ומי שאומר שלא מדברים, פשוט לא מכיר את המציאות. מיליון וחצי איש גרים בעזה, והם חלק מסיפור גדול יותר בארץ הזו. והשורה התחתונה היא שלסיפור הזה אין פתרון צבאי. הם צריכים לדעת ולהבין את זה, וגם אנחנו צריכים. סיבובי ירי והפגזות הסתיימו תמיד בהסכם, וגם הפעם זה יקרה. כי אין דרך אחרת. עכשיו צריך לעשות מאמץ שההסכם יהיה יסודי ומקיף, ולכן הוא חייב להתייחס גם לסוגיות האזרחיות, כדי שיביא רגיעה יציבה לטווח ארוך
נכתב ב- 18/11/2012, 18:26
העובדה שלפני כמה שעות בחיסול ה"ממוקד" נהרגו עשרה אזרחים: 3 נשים, 6 ילדים וגבר אחד.
לא מאמין לשום דיווח שלהם.
אחמד טיבי עוד לפני שהתברר לו מי ההרוגים ולמה, טען שנהרגו 3 אזרחים. 2 שניות אחר כך הפך את זה לילדים בשביל להעצים את זה.
יש להם תקשורת שנועדה לסלף עובדות, הם מומחים בזה.
אני לא נופל ברשת הזאת, צר לי מאוד אם יש פגיעה באזרחים בצד השני, אבל כשאין ברירה אז אין ברירה. אנחנו כרגע במצב מיני מלחמה והחמאס שולח כל יום עשרות רקטות לעבר אזרחים בישראל אז שלא יצפו לשקט ונחת.
נכתב ב- 18/11/2012, 18:52
המשפחה כולה חוסלה. כולם אזרחים ואין להם קשר לטרור. רובם, כמובן, ילדים.
מה שקורה עכשיו זה מה שקרה בעופרת יצוקה אחרי כמה ימים: המטרות הלגיטימיות נגמרות, ואחרי התקיפות הנקיות בעזה שהיו בימים האחרונים (שבאמת היו להן מטרה - השמדת אמצעי לחימה ורקטות שעתידות להגיע לישובי הדרום), מתחילות התקיפות הלא-לגיטימיות שפוגעות בעיקר באזרחים, שהמטרה שלהן היא להראות שצה"ל לא מבליג על הירי לישובי הדרום.
אפשר לראות את זה בנתונים: היום נהרגו 18 אנשים בעזה: 9 ילדים ו4 נשים.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים