תגידו יש דרך לבטל את הפרסומת בסרטונים ביוטיוב?
עד עכשיו אף פעם לא היה לי, היום הכרום התעדכן לגרסה חדשה פתאום כל סרטון יש לי פרסומת מחרפן.
יש איזה דרך לקמבן את זה?
AdBlock?
נכתב ב- 17/01/2014, 00:32
תגידו יש דרך לבטל את הפרסומת בסרטונים ביוטיוב?
עד עכשיו אף פעם לא היה לי, היום הכרום התעדכן לגרסה חדשה פתאום כל סרטון יש לי פרסומת מחרפן.
יש איזה דרך לקמבן את זה?
AdBlock?
נכתב ב- 17/01/2014, 09:03
נכתב ב- 18/01/2014, 15:23
ה-BTN הזה נוראי. מלבד זה שתמיד יש איתו צרות... כל פעם שיש צרות הוא לא נותן להוריד כלום, כלום. כבר יומיים שהוא מחפש סידרים. (כשיש איזה 40)
אין הורדות ישירות לתכנים ישראליים בכלל ברשת הזו?
נכתב ב- 18/01/2014, 16:40
זו בעיה מקומית אצלך. לי הוא מוריד הכל כמו שצריך, מתוקתק לפי השעון עם RSS.
טראקר נהדר, ומתאים לישראלים.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/01/2014, 23:07
נכתב ב- 19/01/2014, 12:01
זו בעיה מקומית אצלך. לי הוא מוריד הכל כמו שצריך, מתוקתק לפי השעון עם RSS.
טראקר נהדר, ומתאים לישראלים.
לא יודע, לי זה עובד חרא וגם ניסיתי מהאינטרנט בפלאפון. יש לי 1H&R שנתקע על 13 דקות. הפרק עצמו היה 90 שעות בסידינג והוא לא ספר את זה. גם עכשיו. אבל זה רושם לי אינאקטיב.
כל הזמן יש את ההודעה הזו:

נכתב ב- 19/01/2014, 18:52
פעם בחודש יש את הידיעה התורנית על מצב העוני בישראל. "כל ילד שלישי רעב", עוד אייטם על איזה קשישה ניצולת שואה מסכנה שהגג שלה דולף ועוד.
היום הגיעה הידיעה ההפוכה: "65% מהישראלים טסו לחו"ל ב-2013, 77% יצאו לחופשה בארץ".
ובמספרים: מעל ל-5 מיליון ישראלים היו בחו"ל וכמעט 6.5 מיליון היו השנה בנופש בארץ. עוני? פחחחחחחחחחחחח.
חלאסססססססססססס עם כל הידיעות האלה. כל עוד לא מתים פה כל יום מאות בני אדם מרעב כמו באפריקה אז אין זכות להתלונן על מצב העוני בארץ. די לנפח את זה למימדים חסרי פרופורציות. יש אנשים שקשה להם, המצב היה יכול טוב יותר אבל זה בטוח לא גרוע כמו שמנסים לצייר בתקשורת.
נכתב ב- 19/01/2014, 19:08
פעם בחודש יש את הידיעה התורנית על מצב העוני בישראל. "כל ילד שלישי רעב", עוד אייטם על איזה קשישה ניצולת שואה מסכנה שהגג שלה דולף ועוד.
היום הגיעה הידיעה ההפוכה: "65% מהישראלים טסו לחו"ל ב-2013, 77% יצאו לחופשה בארץ".
ובמספרים: מעל ל-5 מיליון ישראלים היו בחו"ל וכמעט 6.5 מיליון היו השנה בנופש בארץ. עוני? פחחחחחחחחחחחח.
חלאסססססססססססס עם כל הידיעות האלה. כל עוד לא מתים פה כל יום מאות בני אדם מרעב כמו באפריקה אז אין זכות להתלונן על מצב העוני בארץ. די לנפח את זה למימדים חסרי פרופורציות. יש אנשים שקשה להם, המצב היה יכול טוב יותר אבל זה בטוח לא גרוע כמו שמנסים לצייר בתקשורת.
זה בחיים לא הגיוני. 80% מהמדינה היו בנופש בארץ בשנה האחרונה (זאת אומרת אילת-ים המלח-טבריה-צימרים). אני ממש לא חושב. אולי זה כולל תיירים..
נכתב ב- 19/01/2014, 20:35
זה בחיים לא הגיוני. 80% מהמדינה היו בנופש בארץ בשנה האחרונה (זאת אומרת אילת-ים המלח-טבריה-צימרים). אני ממש לא חושב. אולי זה כולל תיירים..
סליחה, ככה אתה מזלזל בסקר מטעם איגוד סוכני הנסיעות?
מה שבטוח הוא הנתון הזה: 1.5 מיליון ישראלים היו בחו"ל בחגים. כן, זה אומר שכמעט כל ישראלי חמישי היה בחו"ל בחגי תשרי.
נכתב ב- 19/01/2014, 22:16
הקטע הוא, שלא כל נסיעה לחו"ל היא למטרת חופשה.
יש אנשים נוסעים עשרות פעמים בשנה, בגלל עבודה, משפחה, בריאות, וכו...
סתם מספרים, זה לא אומר כלום, יש עוני בארץ.
מבטיח לך שאם תצא קצת מאיזור הנוחות שלך, אתה תראה אותו.
נכתב ב- 20/01/2014, 15:17
נכתב ב- 21/01/2014, 00:50
שלום.
נכתב ב- 21/01/2014, 03:08
הצטרפה לאתר ב1 בלילה, לא פלא שהיא NEVER TOO LATE....

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 21/01/2014, 06:18
נכתב ב- 21/01/2014, 10:48
וואלה הגעתי למסקנה שהפרסומת היחידה שאם היא תיפול עליי אני אראה אותה עד הסוף,
זה של קסטרו חחח אךך גל גדות