שלווום
שלום שלום, יש לי עצה בשבילך...
תכנסי לאחד הפורומים האחרים, ותעלי את סך ההודעות שלך ל-1, הרבה יותר מרשים לטעמי חח
נכתב ב- 04/02/2014, 22:12
שלווום
תכנסי לאחד הפורומים האחרים, ותעלי את סך ההודעות שלך ל-1, הרבה יותר מרשים לטעמי חח
נכתב ב- 04/02/2014, 22:18
Moto שחררו הרבה לפני HTC
תמיד יש דרך, אבל זה מטומטם רצח, איזה בעיות יש לך עם KITKAT?
הHTC שלי באנגלית, וזה לא מפריע לי, אני אפילו בעד, אבל בגלל שהשמות שלי בעברית, (ואי אפשר לשנות את הT9 לבד לעברית)
אני משתמש בחייגן חיצוני (DIALER ONE), מאז שעדכנתי לקיטקט, קודם כל שאני לוחץ לשלוח הודעה למישהו,
פעם הוא היה שואל אותי רוצה בWHATSUP / הודעות / HANGOUTS / SKYPE ... ואז היה למטה ALWAYS או JUST ONCE,
עכשיו גם שאני בוחר "JUST ONCE" לא משנה מה, בפעם הבאה הוא יפתח בHANGOUTS בלי לשאול אותי... (גם אם אני מוחק את הCLER DEAFULT)
הדבר השני, אם יש לי שיחה שלא נענתה, ואני נכנס לDIALER ONE, זה לא מאפס את זה, יענו אם תהיה לי עוד אחת אחרי זה יהיה כתוב לי "2" שיחות שלא נענו, עד שאני לא אכנס לחייגן המקורי...
זה לא היה עד עכשיו, לא ב4.2.2 לא ב4.1.2 ולא ב4.3 מה זה החרא הזה
גם הצבעים למעלה הכל אפור, שיש סוללה זה אפור שזה מלא זה אפור, שזה מטעין אפור, אני אוהב ירוק (מוחעחעחע).....
מזמן לא שינמכתי HTC, אבל אם אני לא טועה אחד השלבים מאפס אותו.
בכל מקרה, עבר לא מעט זמן מאז ששיחררו את הקיטקט, הם בטח בשלב מתקדם של גרסת התיקון, אולי שווה לחכות טיפה ולחסוך את כל הכאב ראש.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:20
אני לא חושב האמת שהם מודעים לבאג בכלל, רוב האנשים עם עברית או שלא משתמשים בDIALER ONE....
למרות שניסיתי כמה תוכנות אחרות וזה עדיין קורה, עניין אותי אם זה קורה גם להם בנקסוסים...

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:26
שלווום
חחחחחחחחחחחח לעע זה הכי מאגניב 0
בואנה בזכותי קצת זז פה, כולם מעפנים
נכתב ב- 04/02/2014, 22:28
בנקסוס 4 אין שום באגים בסגנון. סביר להניח שזה שילוב של תוכנות צד שלישי (של HTC) ויעד תפוצה קטן (עברית).
נכתב ב- 04/02/2014, 22:31
סתם מעניין אותי, אם לא מפריע לך לנסות, תוריד את DIALER ONE, תעשה לעצמך שיחה שלא נענתה, אחרי זה תכנס לדיאלר (בלי לכנס לחייגן הרגיל כמובן)
ואז תעשה עוד שיחה שלא נענתה, יש לך עכשיו 2 שיחות שלא נענו? או אחת?

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:32
אני צכה לקנות פון מה אתם ממליצים?
נכתב ב- 04/02/2014, 22:32
שלווום
חחחחחחחחחחחח לעע זה הכי מאגניב 0
בואנה בזכותי קצת זז פה, כולם מעפנים
הלו הלו...
אף אחד ב-QSUBS לא מעפן, כולם כאן קדושים, כל אחד בצבע, אגדות עוד בחייהם ![]()
נכתב ב- 04/02/2014, 22:33
נכתב ב- 04/02/2014, 22:38
אין לי רוט... ואני גם מאוד אוהב את הHANGOUTS, סתם פשוט רציתי להסביר לכם שיש בעיה...
רויןסוין, קודם כל תודה שבדקת, אז זה מראה שהבעיה לא כלכך קשורה לSENSE, אלא לתוכנת צד שלישי בשילוב עם הקיטקט....
(כי זה גם אצלכם לא איפס ואין לכם SENSE....)
תגיד צ'ארג' זה הכרחי בכלל לעשות רוט? תאכלס רוב הדברים שאני עושה בפלאפון זה לצלם ולהתקשר לשמוע מוזיקה....

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:47
קליפסי התגעגעתי לתגובות שלך..
![]()
ככה נעלמת לנו..
נכתב ב- 04/02/2014, 22:49
צ'ארג' רוצה לדבר בפייסבוק? אני שולח לך אותו בפרטי...

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:49
נכתב ב- 04/02/2014, 22:54
עכשיו הסתכלתי על זה, יש עם זה בעיה. כי אני לא רוצה לאבד את הSENSE, יש לי את הZOE שלי, שקשה לי לוותר עליה...
את כל הפיצ'רים של הגלריה, אני פשוט מרגיש שאני מאבד יותר מידי....
אני אנסה להסביר מהתחלה מה הבעיה בחייגן,
אממ נגיד עכשיו מישהו התקשר אליך ולא ענית, אחרי זה פתחת את הפלאפון, ואתה נכנס לחייגן, ראית שיחה שלא נענתה והחלטת לא להתקשר (לדוגמא...)
אחרי זה מישהו התקשר אליך ושוב לא ענית. אמור להיות שיחה שלא נענתה אחת נכון? (כי את השניה ראית מקודם...)
אז לי יש 2, עד שאני לא אכנס לחייגן המובנה זה לא מתאפס, פעם מספיק היה להכנס לDIALER ONE (אפליקציה צד שלישי שמורידים מהPLAY)
וזה היה מאפס, אבל בKITKAT זה לא מאפס עד שאני לא נכנס לתוכנה המובנת (גם RuinSuin כותב שזה קורה לו והוא בכלל עם נקסוס 4)
עכשיו זה משגע אותי כי אני משתמש בחייגן אחר, וכל פעם בשביל לאפס שיחות שלא נענו אני צריך לכנס לחייגן הרגיל.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 22:56
קליפסי התגעגעתי לתגובות שלך..
![]()
ככה נעלמת לנו..
תודה אחי, כיף לשמוע, לא מובן מאליו ![]()
נכתב ב- 04/02/2014, 22:57
נכתב ב- 04/02/2014, 22:59
אבל אז לא יהיה כתוב לי בכלל על שום שיחה שלא נענתה... :\

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/02/2014, 23:06