דוראל, כן בזמן האחרון אני מחכה 6 שעות. (גם בבשר וגם בעוף)
אכלתי חזיר, והאמת שזה בן זונה, אבל עדיין סטייק חזיר הכי טוב או סטייק בקר הכי טוב הבקר לוקח.
נכתב ב- 11/02/2014, 17:13
אכלתי חזיר, והאמת שזה בן זונה, אבל עדיין סטייק חזיר הכי טוב או סטייק בקר הכי טוב הבקר לוקח.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/02/2014, 17:18
אבל חשבתי שאתה לא מאמין, התחזקת?
נכתב ב- 11/02/2014, 17:20
האמת שגם אני לא שומר בשר חלב בכלל (אגב, אכלתי המבורגר עם גבינה וזה היה סתם לגמרי, אבל אולי אכלתי בסתם מקום יחסית). לא שומר ולא מאמין אבל בחזיר לא נגעתי בחיים, הרעיון מגעיל אותי.
גם טעמתי שרימפס פעם, ועוד במסעדת יוקרה, וזה היה אחד הדברים המגעילים שטעמתי, עוד שנייה הקאתי...
נכתב ב- 11/02/2014, 17:24
אני אישית חושב שכל העניין של מי לא שומר, אבל לא נוגע בבשר-חלב או בחזיר לדוגמא....זה פסיכולוגי מהחינוך שלנו כילדים יהודיים...
אני ניסיתי הכל....ובאמת שלא התלהבתי, אבל אצלי אני בטוח שזה פסיכולוגי...
בייקון - לא משהו בכלל
קלמרי- גם לא התלהבתי
סטייק מבשר לבן- קטע מצחיק, ביס ראשון היה לי טעים, שאלתי את חבר שלי אם זה חזיר, אמר כן, ביס שני לא היה משהו ואחרי זה כבר לא אכלתי את זה.
צ'יזבורגר-גם לא התלהבתי ממש...
נכתב ב- 11/02/2014, 18:26
פיצה פפרוני ![]()

נכתב ב- 11/02/2014, 18:50
זה באמת לא כזה להיט, מה שכן להיט זה עוף בשמנת. וואו!
ופיצה עם פפרוני ומעט בייקון ![]()
שניר מה קרה? החברה שלך השפיעה עליך?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 11/02/2014, 19:10
פיצה פפרוני
זה באמת אדיר.
נכתב ב- 11/02/2014, 19:18
חחחחחחחחח גדולים מהחיים אתם ![]()
תאמינו לי שאין לי שום חסך, אני יודע לאכול טוב.
אבל אני כזה שיכול להסתפק במועט, למשל ביום יום, לרוב אני על טוסטים ופסטה מבושלת יתר על המידה חח
נכתב ב- 11/02/2014, 22:56
אזהרה יכול לגרום לכם להקיא
נכתב ב- 11/02/2014, 23:15
זה סתם פילוסופי ופלצני ומקל, ואני לא בא להכריח חס וחלילה מישהו להאמין בזה,
אני חושב שכל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה,
אני מאמין שכן יש כח עליון שמפעיל את העולם, אני לא חושב שהוא יכול לעשות הוקוס פוקוס ולסדר הכל ברגע,
אבל אני כן חושב שמשהו קטן מאוד יכול לשנות את כל התמונה.... הדברים לא זזים רק מעצמם (אני לא חושב שמישהו יגיד אני אשב בבית ולא אעשה כלום ומה שצריך לקרות יקרה, וימצא אישה כסף וכו' ) צריך לעשות עם זה משהו (אני לא בהכרח מדבר על מצוות)
בנוסף אני באמת חושב שכמו שיש מחקר שמגלה איך הנחש מריח, או איך רואה אריה בלילה, יש מחקר על בני האדם, וזה התורה, תרצו לא תרצו (אני לא אומר שהכל נכון)
יש דברים שמוכחים מדעית
כמו שפעם היהודים היו נוטלים ידיים, והגויים לא, והם היו מתים ממחלות ולא היו מבינים איך...
אני לא חושב שדווקא להגיד "ברוך אתה.." זה מה שהציל אותם, אלא האקט עצמו של הלשטוף ידיים, ומאיפה זה בא? מהתורה...
אני חושב כמו עם החוק הזה, יש עוד המון חוקים שעוזרים לנו גם בריאותית פיזית וגם נפשית....
אני מזמן כבר לא רואה את הדת כמו הפינגויינים האלה שאם בחורה תבקש עזרה להגיע הבייתה ירקו עליה,
דרך ארץ קדמה לתורה וצריך להיות איש טוב, המצפון שלנו הוא מדהים, אין אחד פה שלא עזר לשכן להרים משהו ולא הרגיש אחר כך טוב בפנים.
בקשר ללברך על אוכל אני חושב שזה בקטע של להעריך, אל תהיה חיה, תאכל כאילו כלום, תסתכל שניה מה אתה אוכל, תעריך מה עשו בשביל שהוא יהיה אצלך ביד.
בקיצר סתם חפרתי, ובקצרה לדוראל... החברה השפיע, אבל זה לא היא, פשוט ראיתי איזה יפה זה בעולם שהיא באה ממנו והתאהבתי בזה.

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 11/02/2014, 23:25
הייתי נותן לך גם שני לייקים אם הייתי יכול
נכתב ב- 11/02/2014, 23:27
העולם מדהים, אני איתך.
הוא כל כך יפה וחכם, הבריאה הזו לא היתה יכולה להיות ללא ישות שחשבה עליה.
אני כל יום מתפעל ממשהו חדש שאני לומד.
שאלתם את עצמכם פעם, איך זה שהשמש היא במרחק המושלם מכדור הארץ?
עפתי באויר רק מללמוד איך עובדת מערכת מזג האויר על הכדור המופלא הזה.
בעבר הייתי מסתכל על הערוצים האלה רק בשביל להירדם, היום אני אשכרה לומד משהו חח ![]()
נכתב ב- 11/02/2014, 23:38
זה סתם פילוסופי ופלצני ומקל, ואני לא בא להכריח חס וחלילה מישהו להאמין בזה,
אני חושב שכל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה,
אני מאמין שכן יש כח עליון שמפעיל את העולם, אני לא חושב שהוא יכול לעשות הוקוס פוקוס ולסדר הכל ברגע,
אבל אני כן חושב שמשהו קטן מאוד יכול לשנות את כל התמונה.... הדברים לא זזים רק מעצמם (אני לא חושב שמישהו יגיד אני אשב בבית ולא אעשה כלום ומה שצריך לקרות יקרה, וימצא אישה כסף וכו' ) צריך לעשות עם זה משהו (אני לא בהכרח מדבר על מצוות)
בנוסף אני באמת חושב שכמו שיש מחקר שמגלה איך הנחש מריח, או איך רואה אריה בלילה, יש מחקר על בני האדם, וזה התורה, תרצו לא תרצו (אני לא אומר שהכל נכון)
יש דברים שמוכחים מדעית
כמו שפעם היהודים היו נוטלים ידיים, והגויים לא, והם היו מתים ממחלות ולא היו מבינים איך...
אני לא חושב שדווקא להגיד "ברוך אתה.." זה מה שהציל אותם, אלא האקט עצמו של הלשטוף ידיים, ומאיפה זה בא? מהתורה...
אני חושב כמו עם החוק הזה, יש עוד המון חוקים שעוזרים לנו גם בריאותית פיזית וגם נפשית....
אני מזמן כבר לא רואה את הדת כמו הפינגויינים האלה שאם בחורה תבקש עזרה להגיע הבייתה ירקו עליה,
דרך ארץ קדמה לתורה וצריך להיות איש טוב, המצפון שלנו הוא מדהים, אין אחד פה שלא עזר לשכן להרים משהו ולא הרגיש אחר כך טוב בפנים.
בקשר ללברך על אוכל אני חושב שזה בקטע של להעריך, אל תהיה חיה, תאכל כאילו כלום, תסתכל שניה מה אתה אוכל, תעריך מה עשו בשביל שהוא יהיה אצלך ביד.
בקיצר סתם חפרתי, ובקצרה לדוראל... החברה השפיע, אבל זה לא היא, פשוט ראיתי איזה יפה זה בעולם שהיא באה ממנו והתאהבתי בזה.
כתבת יפה, אבל אני דווקא עשיתי דרך די הפוכה ממך, ממש האמנתי ביהדות והיום אני כבר לא.
אני אמנם לא מגדיר את עצמי כאתאיסט ואני כן רוצה להאמין במשהו שגדול ממני, אבל למדתי הרבה דברים שלא ידעתי קודם וזה גרם לי לחשוב.
בנוגע לתנ"ך אני לא חושב שזה מהות הכל או משהו כזה, אני יודע שהעולם לא קיים רק 6000 שנה ושגם הדת היהודית הושפעה מתרבויות שקדמו לה.
אני ממליץ לקרוא בהזדמנות את "קיצור תולדות האנושות". ניתן ללמוד הרבה מהספר הזה.
נכתב ב- 11/02/2014, 23:55
אם כבר מדברים על זה:
אני מאמין באלוהים. מאמין שהתורה שלנו אמיתית, ונכון, יש דברים שנראים לנו לא מובנים ואני מקבל גם את זה(כמו שיש דברים שלא מובנים במדע, אבל הם מוכחים).
קשה לי להאמין שנוצרנו מבלי תכנון מוקדם של ישות(אלוהים)שתכננה את כל מה שאני יודע היום על העולם.
אדרבה, ככל שהמדע מגלה משהו חדש זה רק מוכיח לי עד כמה היקום הזה מתוכנן להפליא.
כמו שאמר קליפס פה, המרחק המדויק בין כדור הארץ לשמש ויש עוד הרבה דברים אחרים:
עצם העובדה שיש לנו ירח, דבר אשר משפיע רבות על כדור הארץ ובלעדיו כדו"א לא היה עובד כמו שאנו מכירים אותו כיום.
עצם העובדה שאנחנו גוש בשר שחושב, מרגיש ויכול להבין דברים, וכל זה בדיוק מדהים.
עצם העובדה שיש לנו מים לשתייה ואויר לנשימה, זה ממש לא מובן מאליו.
כפי שאני רואה את זה, הכל מתוכנן בעולם הזה כדי שאנו נוכל לחיות בו. ולזה דרוש תכנון.
תאוריית האבולוציה פשוט לא מסתדרת לי בראש. צריך כל כך הרבה צירופי מקרים שהכל יעבוד כמו שצריך, שזה פשוט לא נראה לי הגיוני שהכל מקרי.
נכתב ב- 11/02/2014, 23:58
האמת הופתעתי שאהבתם, חחח אני שמח (:
בקשר ל6000 שנה, דוראל, זה משנה עם זה 6000, 1000, 128497398547 שנה?
מבחינתי עם הכח הזה עשה את זה לפני 13154890285 שנה את המפץ או מה שתרצה לקרוא לזה, זה לא מוריד מזה שהוא עשה את זה.
אני לא רב ואני באמת לא יודע מה לענות לך, אבל אני בטוח בדבר אחד, השאלה היא למה, לא מתי.... (:

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 00:24
עזבו אתכם מיהדות, תחזרו לכפירה ![]()
בצק עלים עם רוטב עגבניות וגבינה משני הצדדים, ובאמצע המבורגר 300 גרם ועליו בייקון עם אננס וביצת עין. אההההההההההההההההה
אגב שרימפס זה אדיר, קלמארי פחות. תנסו פיצה גם עם פפרוני, גם עם אנטריקוט וגם עם קבנוס, זה מעולה (בייקון בפיצה ממש צריך לדעת איך לשים)
לכו לבארביס באילת, תעשו לכם קציצת המבורגר שהיא חצי כבש חצי גבינה, עיסה אחת, ומעל זה בייקון ושבבי גבינת אמנטל ![]()
לא רואה את הארטבורגר של מוזס או את ההמבורגר של אגאדיר (שעדיין טובים מהשאר)
נכתב ב- 12/02/2014, 00:36
האמת הופתעתי שאהבתם, חחח אני שמח (:
בקשר ל6000 שנה, דוראל, זה משנה עם זה 6000, 1000, 128497398547 שנה?
מבחינתי עם הכח הזה עשה את זה לפני 13154890285 שנה את המפץ או מה שתרצה לקרוא לזה, זה לא מוריד מזה שהוא עשה את זה.
אני לא רב ואני באמת לא יודע מה לענות לך, אבל אני בטוח בדבר אחד, השאלה היא למה, לא מתי.... (:
אני לא אומר שאין כוח עליון ואני רוצה להאמין בזה (אבל אני לא יודע אם יש ואני חושב שאף אחד לא באמת יודע), אני רק אומר שהיהדות היא לא האמת האבסולוטית מבחינתי. כשאני מסתכל איך המדע קידם את העולם ואיך הדת קידמה, אני מבין איפה אנחנו באמת רואים תוצאות בשטח. כל ההתפתחות הטכנולוגיות לאורך השנים זה בזכות המדע, לא הדת. מדענים רציניים לא מתיימרים לדעת הכל או לענות על השאלה של יש/אין אלוהים, הם עסוקים בלחקור וללמוד כמה שיותר על העולם, הגלקסיה והיקום שלנו, והם לומדים כל יום דברים חדשים שבאמת מביאים לפריצות דרך. עדיין הם יודעים מעט מאוד, אבל לדעתי הם יודעים יותר דברים מרבנים מקובלים.
נכתב ב- 12/02/2014, 02:30
המדע תרם המון, ואני מסכים איתך בהכל, אבל אני כן חושב שיש דברים שרבנים "מרפאים" שהרפואה לא.
לא חסר אין סוף מקרים של אנשים שהרופאים אמרו כלום, נסעו לרבי נחמן (לא שאני איזה פריק שלו, פשוט שמעתי מיליון סיפורים על דברים שקוראים שם)
וחזרו כאילו כלום? אתה חושב שהכל שקרים? שזה פלסיבו של המח? (אם זה נשמע מזלזל אז זה ממש לא, אני פשוט רוצה לדעת מה אתה חושב על זה ואיך אתה מסביר את זה)

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 02:44
המדע תרם המון, ואני מסכים איתך בהכל, אבל אני כן חושב שיש דברים שרבנים "מרפאים" שהרפואה לא.
לא חסר אין סוף מקרים של אנשים שהרופאים אמרו כלום, נסעו לרבי נחמן (לא שאני איזה פריק שלו, פשוט שמעתי מיליון סיפורים על דברים שקוראים שם)
וחזרו כאילו כלום? אתה חושב שהכל שקרים? שזה פלסיבו של המח? (אם זה נשמע מזלזל אז זה ממש לא, אני פשוט רוצה לדעת מה אתה חושב על זה ואיך אתה מסביר את זה)
אחי יש גם הרבה סיפורים מהסוג הזה רק שתחליף את הרבי במדיום או איזה האן סיני. גם בקורות החיים של אורי גלר יש הרבה דברים שאני לא יכול להסביר, אז מה?
כמו שאמרתי אני לא מתיימר לדעת הכל ולדעתי אף אחד מאיתנו לא יודע באמת כלום על החיים האלה באמת. אני לא מתכחש לזה שיש דברים מסתוריים בעולם, אבל תסלח לי אם אני לא חושב שהיהדות היא "התשובה", בטח לא אחרי ששישה מיליון מבני עמי נשחטו בשואה, אז כל שטיפות הידיים לפני האוכל והתפילות לא עזרו.
נכתב ב- 12/02/2014, 08:33
האמת שבמקרה אני וחברים דיברנו על זה לפני כמה ימים, דיברנו על אסטרונומיה וכאלה אז תקלטו - לפי טלסקופיים מודרנים אפשר להבין שישבין 100-300 מיליארד כוכבים רק בגלקסיית שביל החלב, ושיש מעל ל200 מיליארד גלקסיות ביקום. זה מספר כל כך אסטרונומי ואדיר שאי אפשר בכלל לקלוט את זה. בגלל כל זה אני מעריך שזה בהחלט הגיוני ומובן שבכוכב אחד (שאנחנו יודעים עליו) מתוך המיליארדים שקיימים התנאים הסתדרו למחיה בצורה שאנחנו מכירים אותה (אני לא שולל צורות אחרות של חיים ברמה שאנחנו לא מבינים). בנוגע לתנך ולאלוהים, בקצרה, התנך זו מערכת חוקים חכמה ומסודרת שנועדה להשליט סדר באנשים ובכאוס שהיה פה לפני אלפי שנים, שלא היו כמעט מערכות שלטון מסודרות וכל אחד עשה מה בזין שלו. אלוהים הוא, לדעתי, המצאה של אנשים, אשר בדיוק כמו שאתם אומרים האמינו שיד המקרה לא יכולה ליצור את הכוכב שלנו ורצו להאמין במשהו שגדול מהם. לראיה - כמעט לכל תרבות בהיסטוריה היה אל כזה או אחר, כל אחד מאמין שהאל שלו הוא האל האמיתי והנכון וכל השאר טועים. אפילו נבנו מיתולגיות שלמות סביב אלים ואנשים היו סוגדים להם במשך כל ההיסטוריה.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים