כבר כתבתי, לא בורות אישית שלך. חוץ מזה שהרבה דתיים חיים עם אמונות הזויות שמקורן לא ביהדות. אז מה עם היית דתי?
אז לימדו אותי בבית הספר ובבית את הדת היהודית על בוריה.
נכתב ב- 12/02/2014, 19:43
כבר כתבתי, לא בורות אישית שלך. חוץ מזה שהרבה דתיים חיים עם אמונות הזויות שמקורן לא ביהדות. אז מה עם היית דתי?
נכתב ב- 12/02/2014, 19:44
חחחחחחחחחחחחחחחח בדיוק
הסמיילי הזה מזכיר לי את הפורומים בתפוז. חחחחחחחח
חחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני משתמש בו, רציתי לגוון ![]()
נכתב ב- 12/02/2014, 19:49
נו? אז לפתח ביקורת ולהגיד היהדות היא שטויות יכולת, אבל להגיד מה שלימדו אותי שטויות לא יכולת?
גם לי דחפו הרבה שטויות במהלך החיים, זה לא אומר שקיבלתי הכל בהכנעה
נכתב ב- 12/02/2014, 19:54
נכון, אותך לימדו יהדות X ואותי לימדו יהדות Y... נו באמת, כולם לומדים את אותה תורה, גמרא וכו'. אם לדעתי היהדות לא נכונה אז זה לא רק מה שאני למדתי אלא כל היהדות.
אבל עזוב, הדיון הזה באמת מיצה את עצמו.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:01
קוקימן ידידי המתוק והפריך, עזוב אותו, הוא שומע רדיוהד ![]()
אין לו רק אל אחד שם, אלא 5! חח ;-)
נכתב ב- 12/02/2014, 20:02
עזבתי אחי, אני לא בא להחזיר בתשובה אף אחד. אני גם שונא דיוני דת חסרי תועלת.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:04
שמע רקונר, (איך השם האמיתי ד"א?)
אתה היית דתי, אף אחד לא מזלזל בך או אומר שלימדו אותך שטויות, יש פשוט מלא נקודות מבט על היהדות, לדוגמא, תראה את החרדי שירק על ילדה, אז זה אומר שכל היהדות היא טעות? זה אומר שנקודות המבט שלו היא פסולה. מישהו אחר יכול לראות את זה כלא יפה שאישה בת 20 הולכת ערומה ברחוב, ושזה מפתה אחרים, וזה נכון, ועובדה שזה לא חוקי גם ללכת ערום ברחוב.
אולי אתה לקחת את זה לנקודת מבט אחרת ולדעתך היא פסולה, תעשה מה שאתה מאמין, קראת את ההודעה הראשונה שלי בנושא ואם אני באמת מחפש את המסר והיופי שבדברים,
אם עיוור יפתח עיניים, הוא עדיין לא יראה, תנסה לבוא בגישה אחרת. ![]()

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:05
עזבתי אחי, אני לא בא להחזיר בתשובה אף אחד. אני גם שונא דיוני דת חסרי תועלת.
בקטנה אחי, קצת נסחפנו, וממה כל הדיון הזה התחיל? שדיברנו על אוכל חח
נכתב ב- 12/02/2014, 20:07
מה יקרה אם אני יברח מהבית ?
אם בגילך כתבת דבר כזה יש בעיה ואת נמצאת במצוקה - לדעתי .
אומנם אנחנו לא פסיכולוגים - אבל ממליץ לך להתייעץ בבית הספר שלך עם יועצת בנושא .
למה 0.0
חחח הבעיה היחידה שלי זה שאפילו שעברתי 18 לא נותנים לי לעשות מה שבאלי.. נמאס לי מהם
גם שהם יהיו בני 120 , את תמיד תהיי הבת שלהם ותמיד יהיה אכפת להם ממך (הם רק רוצים לטובתך ).
איזה מדליק לשתיכם יש 2 הודעות....

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:08
תגידו, למישהו יש נסיון עם הסאקוני אקסודוס?
נכתב ב- 12/02/2014, 20:09
חחחחחחחחחחחחחחח יציאה טובה!! שניר אתה בשיא שלך, בשיאאאאאאא!!
נכתב ב- 12/02/2014, 20:11
דבר ראשון, אני אישית שונא כשמשתמשים בשואה כניסיון לשכנע שאין אלוהים. אני מעדיף לשכנע בלהראות את הסתירות בין המדע לדת. פשוט העלו פה את השואה, אז דיברתי עליה.
דבר שני, זה לא שאנשים "מאמינים" במפץ הגדול - המפץ הגדול הוא דבר שהוכח כבר וכל מדען בעולם מסכים שהוא קרה. אם כבר, אתה מעדיף להאמין שאלוהים יצר הכל, אפילו שאין שום הוכחה שיש אלוהים.
העולם הזה ממש לא מופלא. הוא רחוק מלהיות כזה. אתה מוזמן להסתכל בסרטון הזה:
איזה סרטון אדיר! כל כך קולע למטרה.
שניר, תפתח קצת את הראש ותבין שהיהדות היא רק עוד דת אחת מתוך עשרות אלפי דתות.
ההבדל ביני לבינך הוא שאני פוסל דת אחת יותר ממך.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:13
אתה היית דתי, אף אחד לא מזלזל בך או אומר שלימדו אותך שטויות, יש פשוט מלא נקודות מבט על היהדות, לדוגמא, תראה את החרדי שירק על ילדה, אז זה אומר שכל היהדות היא טעות? זה אומר שנקודות המבט שלו היא פסולה. מישהו אחר יכול לראות את זה כלא יפה שאישה בת 20 הולכת ערומה ברחוב, ושזה מפתה אחרים, וזה נכון, ועובדה שזה לא חוקי גם ללכת ערום ברחוב.
אולי אתה לקחת את זה לנקודת מבט אחרת ולדעתך היא פסולה, תעשה מה שאתה מאמין, קראת את ההודעה הראשונה שלי בנושא ואם אני באמת מחפש את המסר והיופי שבדברים,
אם עיוור יפתח עיניים, הוא עדיין לא יראה, תנסה לבוא בגישה אחרת.
שניר אחי אני חושב לא הבנת אותו. על סמך כל מה שהוא למד הן מהמדע והן מהיהדות, הוא הגיע למסקנה אישית מבחינתו שהיהדות היא לא האמת. זה לא עניין של לחפש את הטוב והרע. אני חושב שיש דברים יפים ביהדות ועדיין אני לא רואה בה כ"האמת", זה לא סותר.
שמע, זה לא עניין של נקודות מבט אידיאולוגיות... זה פשוט שאני רואה איך המדע סותר את היהדות(תורת המקורות, ארכיאולוגיה, אבולוציה, המפץ הגדול).
דבר שני, בלי להעליב או משהו, אני לא יודע כמה אתה באמת יודע על היהדות. יכול להיות שאתה מכיר רק את הדברים היפים בה, ולא את הדברים המכוערים. זה אגב מה שמחזירים בתשובה עושים - משכנעים אנשים בכמה שהיהדות יפה(ויש הרבה דברים יפים בהיהדות) אבל "שוכחים" להזכיר את כל הדברים האחרים.
עריכה: עכשיו דוראל הגיב בערך את אותו דבר
איך רואים שלא קראת את ההודעה הראשונה שלי בנושא. (*זה לספארקלס)
עריכה*
רקונר, אני מגיב לך עכשיו...

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:18
למה 0.0
חחח הבעיה היחידה שלי זה שאפילו שעברתי 18 לא נותנים לי לעשות מה שבאלי.. נמאס לי מהם
גם שהם יהיו בני 120 , את תמיד תהיי הבת שלהם ותמיד יהיה אכפת להם ממך (הם רק רוצים לטובתך ).
1. אגב - כותבים לשניכם .
2. מה אני עושה עם אישתי בנושא ?
העיקר שאהבתי את מהירות החשיבה שלך.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:20
שניר אחי אני חושב לא הבנת אותו. על סמך כל מה שהוא למד הן מהמדע והן מהיהדות, הוא הגיע למסקנה אישית מבחינתו שהיהדות היא לא האמת. זה לא עניין של לחפש את הטוב והרע. אני חושב שיש דברים יפים ביהדות ועדיין אני לא רואה בה כ"האמת", זה לא סותר.
סבבה, ראית איפשהו כתבתי שהיא כל האמת? כתבתי שלדעתי בכלל לא הכל אמת ויש הרבה דברים שהוצאו מהקשרם.
אני פשוט חושב שהיא כ"כ יפה....
שמע, זה לא עניין של נקודות מבט אידיאולוגיות... זה פשוט שאני רואה איך המדע סותר את היהדות(תורת המקורות, ארכיאולוגיה, אבולוציה, המפץ הגדול).
דבר שני, בלי להעליב או משהו, אני לא יודע כמה אתה באמת יודע על היהדות. יכול להיות שאתה מכיר רק את הדברים היפים בה, ולא את הדברים המכוערים. זה אגב מה שמחזירים בתשובה עושים - משכנעים אנשים בכמה שהיהדות יפה(ויש הרבה דברים יפים בהיהדות) אבל "שוכחים" להזכיר את כל הדברים האחרים.
עריכה: עכשיו דוראל הגיב בערך את אותו דבר
קודם כל אף אחד לא החזיר אותי בתשובה, אני רחוק שנות אור מזה, ועצם זה שאני מסכים שיש כח עליון זה היה רעידת אדמה בעולם בשבילי....
סה"כ הסתכלתי על משפחה דתית כלשהי (שד"א היא גרמה לי להתאהב בגישה שלה) ראיתי כ"כ הרבה דברים טובים, ראיתי דברים פחות יפים, אבל הטוב מתעלה על הרע.
בקשר לכמה אני יודע? כנראה לא הרבה, כי יש אינסוף, אבל בינתיים אני חידדתי לך דברים, וכל מה שאתה אמרת הבנתי, ופייר, אם לא הייתי מבין או שהייתי קורא ואז מגיב לך, או שהייתי שואל, אין בושה בזה.... (:
אחרון חביב,
קליפס, חחחחחחחחחחחחחחחחח אני? אני עדיין לא שוכח לך את היציאה המבריקה צ'ארג' עם רגשות? כנראה עשו לך עדכון גרסא D:

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 12/02/2014, 20:22
חחחחחחח אתה היחיד שמבין את ההומור שלי ![]()
נכתב ב- 12/02/2014, 20:22
למה 0.0
1. אגב - כותבים לשניכם .
2. מה אני עושה עם אישתי בנושא ?
העיקר שאהבתי את מהירות החשיבה שלך.
1. בגלל זה לא התקבלתי לQsubs ואני מתרגם בfxp.
2. שאלה טובה, אם תמצא תשובה אשמח אם תפרסם אותה בסטטוסים מצייצים, מלא גברים יעשו לך לייק. ![]()
3. אתה כנראה חדש, לא רציתי להעליב אותך, ואפילו פעם ראשונה שאני מגיב עם MEME... סתם רציתי לשנות את הנושא מהשיחת דת הזאת ![]()

בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים